Hyväntekeväisyyden + lahjan yhdistelmä?

AnniKakadu

Heippa!

Olen menossa parin viikon päästä häihin ja hääparin toiveena olisi laittaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Haluaisin noudattaa toivetta, mutta haluaisin myös tehdä sen jotenkin persoonallisella tavalla ja antaa jotain pientä ja konkreettista ohella. Eli esim. joku "purkki" tms. johon sisään viesti, että ollaan maksettu se ja se summa hyväntekeväisyyteen. Mutta miten tämä kannattaisi toteuttaa? Ajattelin laittaa hyväntekeväisyyskohteeseen n. 50€ ja sitten budjetti "oheisjutulle" olisi max. 50€. Mutta mikä tää vois olla? Oon miettinyt vähän Iittalan Vitriini-rasiaa, mutta tuleeko muuta mieleen?

3

73

  Vastaukset

  • Hääpari ei selkeästi halua mitään materiaalia, eli miksi et voi vain kirjoittaa onnitteluja korttiin? Älä hanki heille mitään sälää. Ja kyllä, Iittalan vitriini ja kaikki vastaava on sälää.

   • Olen samaa mieltä, että onnittelut riittävät. Miksi ostaa jotain tavaraa nurkkiin. Pitkä vitonen vaan hyväntekeväisyyteen ilman mitään kippoja ja kuppeja!


  • Ilmoita lahjoitusviestissä että summa tulee xxx( hääparin nimi ja sähköpostiosoite tai kotiosoite) toivomuksesta sinulta.
   Lisää viestiin pyyntö että kyseinen organisaatio lähettää kiitoskirjeen hääparille. He aikanaan saavat tiedon lajoituksestasi.

   Hääparille riittää kaunis onnittelukortti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   317
   6549
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   599
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   83
   503
  4. Rinkinen iski Maisan

   Eikö se ollutkaan perhetuttu...? "Mikon edustama yritys oli kiinnostunut työskentelemään kanssani " -jessus mitä satuja se taas suoltaa Ilta Sanomiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   463