Hyväntekeväisyyden + lahjan yhdistelmä?

AnniKakadu

Heippa!

Olen menossa parin viikon päästä häihin ja hääparin toiveena olisi laittaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Haluaisin noudattaa toivetta, mutta haluaisin myös tehdä sen jotenkin persoonallisella tavalla ja antaa jotain pientä ja konkreettista ohella. Eli esim. joku "purkki" tms. johon sisään viesti, että ollaan maksettu se ja se summa hyväntekeväisyyteen. Mutta miten tämä kannattaisi toteuttaa? Ajattelin laittaa hyväntekeväisyyskohteeseen n. 50€ ja sitten budjetti "oheisjutulle" olisi max. 50€. Mutta mikä tää vois olla? Oon miettinyt vähän Iittalan Vitriini-rasiaa, mutta tuleeko muuta mieleen?

3

73

  Vastaukset

  • Hääpari ei selkeästi halua mitään materiaalia, eli miksi et voi vain kirjoittaa onnitteluja korttiin? Älä hanki heille mitään sälää. Ja kyllä, Iittalan vitriini ja kaikki vastaava on sälää.

   • Olen samaa mieltä, että onnittelut riittävät. Miksi ostaa jotain tavaraa nurkkiin. Pitkä vitonen vaan hyväntekeväisyyteen ilman mitään kippoja ja kuppeja!


  • Ilmoita lahjoitusviestissä että summa tulee xxx( hääparin nimi ja sähköpostiosoite tai kotiosoite) toivomuksesta sinulta.
   Lisää viestiin pyyntö että kyseinen organisaatio lähettää kiitoskirjeen hääparille. He aikanaan saavat tiedon lajoituksestasi.

   Hääparille riittää kaunis onnittelukortti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   31
   1703
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   22
   839