Naapuriapua

Naapurisopu

Tutkitteko koskaan lapsena pippeleitänne ja pimppojanne toisten lasten kanssa? Meidän pihalla oli paljon lapsia ja tottakai ihan pikkuskideinä kun pyörittiin lähistöllä poikaporukassa niin verrattiin ainakin että kuka pissaa pisimmälle. Parin tytön kanssa keksittiin sellainen kiinnostava juttu että mentiin pimeään kellariin tai uimarannan pukukoppiin ja vedettiin housut kinttuun ja ihmeteltiin kun oltiin erilaisia. Yhden tytön kanssa tehtiin oikein juhlallinen vala että ei kerrota kellekään, ja että sai kokeilla ihan kädellä. Se oli Heli, tomera lettipää jonka vanhemmat oli oikein ankaria - siispä mentiin kauas tutkimaan.

Kouluvuosina lakattiin leikkimästä yhdessä - se oli enemminkin pojat yhdessä ja tytöt yhdessä. Mutta olin aina reilu Helille ja ajattelin sitä ystävänäni. Jos sattumalta tavattiin niin jäätiin juttelemaan. Heli kasvoi nopeammin kuin minä, siitä tuli riuska kympin oppilas ja se urheili ja harrasti ja oli hyvin kiltin tuntuinen lettipää. MInä olin vähän saamattomampi mutta en mikään huono koulussa minäkään, meitä kumpaakin pidettiin aika hikareina. Ei oltu nuorisomuodin edelläkävijöitä niin sanoakseni.

Helille alkoi tissit kasvamaan joskus 12-vuotiaana ja vaikkei se ollut luokan poikien päiväunien kohde niin minä joskus peiton alla muistelin meidän leikkejä ja kuvittelin miltä Heli nyt näyttäisi. Kerran pihalla istuttiin mattotelineellä ja heiluteltiin Hai-saappaitamme niin yhtäkkiä kysyi että oliko Heli koskaan kertonut kellekään. Se vähän aikaa teeskenteli muistamatonta mutta kun kumpikin huomasi toisen punastuvan niin se sanoi että ei ollut kertonut. Olinko minä? "No en, mehän luvattiin, en kerro koskaan". "Se oli aika outoa ja noloa" sanoi Heli, ehkä vähän kokeeksi. Minä, edelleen punottaen arvelin että ehkä se on pikkuskideillä ihan luonnollista. Heli sitten sanoi että "niin, ehkä se oli ihan opettavaistakin". Käänsin puheen nopeasti muualle...jokin oli muuttunut. Me molemmat muistettiin ja nolotti vähän aina kun tavattiin.

jatkuu

8

6929

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Naapurisopu

   No, aina vähän nolotti kun näin Helin mutta meillä oli yhteinen salaisuus. Mietin yhä enemmän sitä, miltä Heli nyt näyttäisi, kuvittelin itseäni tilanteisiin jossa näkisin hänet, ja minulla seisoi. Ja kun näin Helin, tiesin että hänkin oli varmasti miettinyt samaa asiaa. Aloin runkkaamaan joskus 14-vuotiaana, mietin meidän luokan tyttöjä ja aina seuraavana päivänä nauratti kun näin tytön ja sanoin sille mielessäni että "oon runkannu sulle". Joskus ajattelin opettajia, epätodennäköisiä jälki-istuntoja naisopetajien kanssa. Mutta ensimmäisen kerran kun roiskautin pisarat peitolle, mietin sitä, oliko Helillä jo karvoja, ja miltä sen pusakan läpi näkyvät tissit näyttäisivät vaatteitta.

   Silti yllätyin kyllä kun Heli kerran sanoi että "en oo kiinnostunut poikien kanssa olemaan, mutta hei miltä se näyttää kun seisoo". En sanonut mitään, punastuin vaan. Heli jatkoi, yhtä punaisena, että "Seisooksulla koskaan?" Kiemurtelin häpeästä ja katselin muualle ja mutisin hiljaa että "no joskus joo..." Enkä tiennyt tarpeeksi kysyäkseni että kastuiko hän, ja kovettuivatko hänen tissinsä. Heli sanoi että "nyt et saa kellekään kertoa etkä kuvitella mitään tyhmää...haluutsä näytää miltä se näyttää kun seisoo?"

   Oli syysloma ja Helin vanhemmat töissä, joten menin Helille. Yritin ajatella kaikkea muuta ettei seisoisi ihan heti mutta turhaan. Heli tarjosi jätskiä, söin, mutta koko ajan minulla seisoi. Sitten Heli sanoi, että haluanko mennä hänen huoneeseensa. Mentiin, ja Heli vaati että näyttäisin. Kun otin housut pois, kulli pomppasi ulos ihan suorana. "oho, seisookse aina tollai?" Jouduin kertomaan että "eei, joskus jos ajattelee tyttöjä tai sitten joskus muuten vaan " Heli nosti katseensa ja katsoi minua silmiin. Minä sulloin seisovaa kullia housuihin, se ulottui vyön korkeudelle ja oli epämukava. Ja pyysin että Heli näyttäisi minulle pimppinsä. Heli otti farkkuja alas ja näin sievät valkoise pikkarit ja niissä selvän vaon. Pimppi oli leveämpi, suurempi kuin olin ajatellut..."ja sitten jos kerrot kellekään niin mä kostan". Mutta kun lupasin etten kerro, Heli otti housut pois ja sillä oli jo paljon enemmän karvaa kuin minulla. Ei antanut koskea, ei näyttänyt tissejä. Ei mitään. Äkkiä housut jalkaan, ulos..

   Meni pari päivää ja Heli oli pihalla. Laitoin nopeasti takin ja kengät ja menin ulos. Heli oli jo menossa sisälle mutta kääntyi kun vislasin. "Ai moi" sanoi Heli ja yritti näyttää normaalilta. Juteltiin taas vähän aikaa hiljaisella äänellä ja taas käytiin Helillä: Saa koskea, mutta ei olla yhtaikaa nakuna. Heli koski minun jäykkää kulliani ja kerroin miten sitä kannatti pitää, mutta sanoin että kannattais olla vessapaperia jos se rupeaa pumppaamaan. Heli, vaatteet päällä, rupesi pumppaamaan kaluani aika epämukavasti, pitelin hänen kättään ja ohjasin, mutta en tullut. "Eiksetuukkaan helposti" kysyi Heli vähän helpottuneena. Laitoin housut. Heli otti omansa alas. Se kertoi siitä, miten joskus tuntuu kivalta kun koskee..."tästä, ei niin kovaa". Minä olin tulla housuihini ja Heli kertoi että "se tulee ihan liukkaaks silloin ku...". Sillä kerralla Heli antoi koskea myös tisseihin, ne olivat lämpimät ja kiinteät ja kovat. Juteltiin runkkaamisesta. Ja siitä, miltä tuntuu kun jäykkä kulli menee sisään.

   Hassua kyllä, se jäi kokeilematta. Alkoi koulu, vanhemmat oli illat kotona ja minä en vaan kehdannut ostaa mistään kumeja. Meni pari kesää ja oltiin jo lukiossa, aikuisia. Ja asiallinen kouluneuvostolainen, tiedonhaluinen kympin oppilas Heli kysyi kerran, ihan punastelematta ja päivänvalossa että "ootko vielä ollu kenenkään kanssa sillaii". Ja minä tyhmä vastasin että "joo" kun luulin että kukaan ei enää tuossa iässä ole neitsyt.

   Meni pari vuotta ennenkuin pääsin kokeilemaan ja silloinkin kännissä, tulin reisille ja sammuin, ja nainen ei enää puhunut minulle vaan häipyi. Heli oli ruvennut seurustelemaan jonkun meitä vanhemman inssin kanssa eikä enää pyörinyt pihalla. Jälkeenpäin mietin mitä olisi tapahtunut jos olisin kertonut poikuuteni olleen tallella silloin. Oltaisko ehkä menty Helille tai meille, riisuttu hitaasti, tutkittu taas toistemme paikkoja, juteltu siitä miltä mikäkin tuntuu, olisin laittanut kortsun päälle ja työntynyt hitaasti sisään...ei olis oltu kännissä, ei mitään jännityksiä...pehmeästi ja hyvin, ehkä molemmat olis nauttineet.

   Vieläkin, vaikka olen monen kanssa ollut, yhdistelen mielessäni niitä kohtia Helistä jotka näin, ja joita pääsin tunnustelemaan, ja yritin miettiä miltä Heli näyttäisi alasti ja miltä tuntuisi työntyä siihen.

  • Ihanaavaikeetaaikaa

   Ihana tarina!

  • muutenihanookoo

   ehkä vähän pervahtava, ajattelin jo vähän sopimattomaksi kun tuossa juteltiin alussa pikkukakaroiden leikeistä mutta kyllä mekin pentuna sitä tehtiin ja ekaa kertaahan tuossa käsiteltiin vani parinrivin verran., se oli sekohta kun meni reisille.

  • Kaduttaa

   Just hyvä. Tulee nuoruusmuistoja ja tulee mieleen miten monta kertaa olis pitäny vaan mennä ja tehdä eikä arastella.

  • Olin kaveriporukan nuorin. Muista kun olin tutkittavana. Taisi olla joku lääkäri leikki?

  • Olenolankohauttaja

   Muistan kun 10 vuotiaana tyttönä näin ekan kerran miehen munan seisovan.Luulin että se mies oli huomannut minut .Tämä tapahtui koulun jälkeen sählyn peluun jälkeen.Joku randomi oli pukkarissa niin että näin sen käytävälle.Noloo

  • vhmvhm

   ensimäisellä luokalla menin yhden luokallani olevan tytön luola käymään. kun tehtiin läksyjä, niin paikalle saapui tytön kymmenen vuotta vanhempi sisko. hän näytti lujatekoista keppiä ja sanoi että minun ja hänen siskonsa pitäisi todella hänen määräyksiään, jos emme halua tulla satutetuiksi. ensiksi meitän piti riisuuntua. kun oltiin alasti, niin näin ensimäistä kertaa alastoman tytön vartalon. huomioni kiinnittyi tytön alapäähän jota uteliaana katselin ja samalla toinen katsoi posket punaisina pippeliäni. isosiskon käskystä nuorempi tyttö meni lattialle selälleen ja sitten sain käskyn tutkia tytön elintä. olin kuullut toisilta pojilta että tyttöjen vehkeet olisivat ruman näköisiä. kun läheltä pääsin katselemaan elintä ja tutkimaan, niin sain huomata väitteet vääriksi. alapää näytti niin kauniilta että teki mieli nuolaista sitä. touhuani vieressä katsova vanhempi tyttö sanoi että ilmeisestikkin haluaisit päästä nuolemaan, joten maista ihmeessä. luokkakaverini joka tähän asti oli pysynyt hiljaa sanoi hennollla äänellä että se olisi liian noloa ja pyysi että lopetettaisiin. ennen kuin tyttö oli ennättänyt lopettaa puhumisen, niin isosisko löi toista tyttöä kepillä vartaloon. en halunnut että tyttöä olisi enempää satutettu, joten nopeasti painoin päänialas ja aloin nuolemaan. vehje maistui yllättävän hyvältä ja sitä oli kiva nuolla. sitten keppiä pitelevä tyttö alkoi antaa ohjeita siitä että miten pitäisi nuolla että tuottaisi toiselle nautintoa. jonkin ajan kuluttua tytön elin alkoi kostumaan ja siitä ei sitten kauaa mennyt että tyttö sai muutamia orgasmeja. olin hiukan pettynyt kun tuli käsky lopettaa ja nousta seisomaan. tuossa vaiheessa huomasin että pippelini oli alkanut seisomaan kovana. sisten tuli käsky että nuoremman tytön pitäisi mennä polvilleen ja ottaa pippelini suihin. edessäni polvillaan oleva tyttö näytti epävarmalta pitellessään vehjettäni, mutten uskaltanut sanoa mitään, kun isosisko katsoi vihaisesti arkailevaa siskoaan. niin sitten tyttö otti pippelini suuhunsa ja imi varovaisesti. elimeni kovettui kovemmaksi, kuin koskaan aikaisemmin ja sitten toinen tyttö antoi vinkkejä sen suhteen että miten imetään.tyttö ei ennättänyt kauankaan imeä kun laukesi. tavaraa ei tullut paljoakaan, mutta tyttö oli ihmeissään suuhunsa tulleesta jutusta. voit nielestä tavaran kurkusta alas kuului isosiskon määräys ja katsoi sitten moittivasti minua ja sanoi; teillä nuorilla pojilla on huono kestävyys ja taputti päätäni alentuvasti. hän sitten jatkoi ja sanoi että eikökän tämä ollut tässä, käski pukeutumaa ja pyysi tuleemaan keittiöön. kun olimme pukeutuneet ja menimme keittiöön, niin pöytälle oli laitettu kaksi kylmästä hikoilevaa cokakola pulloa, kulhollinen makeisia ja siivuiksi leikattu pizza. keittiössä oleva isosisko sanoi olevansa pahoillaan aiheuttamansa mahdollisen mielipahan vuoksi ja sen takia tarjoaa minulle ja pikkusiskolleen pienen sovinnon eleen. vanhemman siskon lähdettyä alettiin herkutella hyvällä ruokahala ja luokkakaverin kanssa sovittiin ettei koskaan asiasta puhuttai muille. ei sen puoleen tuskin kukaan uskoisikaan.

   ettei tule väärinymmärrykssiä, niin todettakoon että tämä on fiktiivinen kertomus novellit aiheisella palstalla.

  • Runkkupoika

   Vaikka kuinka usein ja kun olin poika olin heille leluna ja varmasti mielelläni. Minä pidin kun multa lähti housut pois koivistani. ja sitten se olikin vain mun pilini tutkimista heiltä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   144
   2417
  2. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   178
   1461
  3. Rita syyttää muita "virheistään"

   Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   1231
  4. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   72
   1177
  5. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   99
   1149
  6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1092
  7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   96
   1055
  8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

   Niin voitaisiin katsella uudestaan.
   Ikävä
   49
   1007
  9. Niiiiin pihkassa

   Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
   Ikävä
   39
   980
  10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   72
   911
  Aihe