Piänen piäni marginaali ei mahru kokoonpänöön...

0m0infoauttaamatteks

Meil on hyvin piäni marginaali täsä lajisa nimeltä puhuvapäät-ruudus. Sinne ei mahru jönne joka ei ymmärrä harvinäisläätyist ongelma kansa keskuudes. Kansa varmaa tapaniki mene ja tiärä kaipava viihret.
Viihreadiktio on täysi lailine ja kustanuksi ei ole.
Kuka torve ny istu kahde seinä sisäl ja luke pääsykoke ku voi hyvi helposte lukea viimesen päivän vähä sin sun tän ja siis sin cos tan ja muut hyvi yksinkertase peruskaaviot ja tajut et ei ne sun koetulost kaipa.
Ne ei halu mittä.
Ne lorvi.
Siks ei niilt mittä voi kysykkä.
Koita kysy.
Tule va naseva vastalause et "mitäs sää luulet olevas" pöyhkeäl kakkosnelost ettimäs käte ilmel ja siin sul on perushilleri tai siis jonku hyvi taitavan kansankiihottajan pikkulevykekopio ei se o tähtitieret.
Ihmise ova menne ja jäljel o jääny naureskeleva järjestelmä joka voi kosahta millon van. Sitä enne vitsailla oike kunnol.

It-ala on täynä poruka joka ei vitsiä lue ku pääs koska ne on ainstaineja kaikki tatanomista alkaen. Niil ei voi sano et mieti tätä ja mieti tota. Niil voi sano et et saa mitää ellet lue kirjaa. Sit ku luet sen ni voit kuulla et ei sun kirjanlukemistaitojas tarvittukaa. Ei se tul heti. Joskus se tulee. Sillo mennää joko hienostunest eläkkel tai sit ovet paukkue vähä rähiste ku mun pikkupelit ei ketää kiinostanukka. Siin eläkkel sit vinoillaa kaikil jokka näkyy tv:ssä ja siivotaa ku tulee vierait ettimää tietoo sun tilisaldost. Joskus joku perii. Sen pitune se elämä trooppises pohjolas mis ei o enää kivaa jos ei jaksa esittää jotain mitä tarvitaa.

Ilmaiskaveria etitää muute oot hanurista hanurista. Jos kerrot että oot hupiukko eli ns. virastoaddikti siis yrität ymmärtää oikeasti ns. kunnolla muita oot pellehermanni. Mukamas. Plus itkupilli, itkukurkussa, surkuhupaisa, lolled, jne. IT-alalla tämä näkyy. Ellet oo ilmane ni sun tonnin setelin webbisivuhässäkkää ei tarvita. Etitää se ilmane. Viinaki maksaa. Kännissä ei vaan muista sitä. Pitäsköhän ohjelmia myydä vasta kun ostaja on ottanut lasilliset. Joku alkoholiraja. Muuten ne skitsoilee kun naapurin poika voi koodata vaikka minkälaiset sivut ilmatteeks eli siis mielikuvissa ei voi voittaa vaikka käyt 200-vuotta 50 tutkintoa ellet oo ns. joku hörhö kuten allekirjoittanut voisi ajatella olevan koska avautuu eli ns. ilmatteeks paljastaa 'mahdollisen ongelma-alueensa' josta muut voi ammentaa muka loputtomiin visdomia ja muuta sköndää.

Rikkaitten apinoitten suasioon ei pääse ellei mielikuvis viihdytä niitä hemmetisti. Tai pääs surise joku huano peruste lähettää joku surkea sketsi niiden emailiin johon ne pääknowledges mielest vastailee koska a. oot nii kova jätkä b. oot nii kova pätkä c. i go hard d. they give me dollah oe bullah e. wtf happened in the nizza f. computer games are fun entertainment for my kids g. agree with me or i aint having you no money h. you don't know what to agree with me or anyone that's the point i. this way no one gives you sufficient amount of money without some odd cost

Sori surkea avautuminen. Olen ansainnut hulluusleiman forever kun en löytänyt ajatuslankaa tälle viestille virastoteemoista. Menen ruoskimaan itseäni häpeissäni.

Tämäkin viesti on virallisesti vitsi. Terveisin noob. Lol, xiit.

3

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • negatiivisuusjyrääkaiken

      Täälläpäin ei kehuta enää ketään ja muiden saamasta huomiosta vain vittuunnutaan. Sori.

    • MinäPanomies

      Valitettavasti muija haluaa nyt piip enkä ehdi kommentoida tekstiäsi enempää.

    • KylläSeSiitä

      Poikkeappa kesäloman jälkeen katkolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe