onko kokemuksia

Jännittynyt

Olemme matkustamassa Playa del Carmen / Riu Yucatan hotelliin Meksikoon helmikuussa. Onko jollakin kokemusta tästä paikasta ? Emme ole ennen olleet Meksikossa. Olisi mukava kuulla tästä paikasta ja sen turvallisuudesta.

3

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meksikoon

      Hei,

      En ole ollut juuri Riu Yukatanissa, mutta muissa Riu ketjun hotelleissa kyllä. Olet mielestäni valinnut hyvän hotellin Playacarin alueelta.

      Riu ketjun hotelleilla on yleensä ns. animaattoreita töissä. Näiden ohjelmavastaavien tehtävänä on viihdyttää vieraita päivisin. He houkuttelevat mukaan erilaisiiin aktiviteetteihin ja ohjaavat niitä. Joillakin hotelleilla (ainakin Riu Tequila tien toisella puolella) animaattorit esiintyvät myös iltashowssa. En osaa sanoa onko Riu Yukatanilla omaa iltashowta.

      Playacarin alue on minun mielestäni turvallinen. Hotellialueella on vain lähinnä hotelleja, joten jos et halua kävellä muutamaa kilometriä, joudut käyttämään taksia päästäksesi esim. Playa del Carmenin keskustaan.

      Ensimmäistä kertaa Meksikoon menijälle suosittelen ehdottomasti Xscaret retkeä. Sinne kannattaa varata ihan koko päivä ja vieläpä iltakin. Xscaret on Yukatan pienoiskoossa. Puistossa voi vierailla eläntarhassa, tutustua pieniin maya raunioihin, nähdä erilaisia show esityksiä jo päivällä, mutta ennenkaikkea illalla. Xscaret:ssa on myös mahdollista tutustua uimalla (pelastusliiveissä) maanalaiseen jokeen. Ja vaikka mitä muuta: riippukeinuja, hiekkarantaa, koralleja, kaloja, snorklausmahdollisuus yms.

      Jos et halua viettää useita tunteja (n. 3 tuntia suuntaansa) retkellä tunnetuimmalle Maya pyramidille Chichen Itza, niin suosittelen retkeä Cobaan, jossa on yhtä vaikuttavia pyramideja, mutta enemmän viidakkoa niiden ympärillä. Matka on paljon lyhyempi ja pyramidialueella voi kulkea polkupyörätaksilla. Coban retkeä järjestetään usein Coba Tulum retkenä, jossa pääsee myös tutustumaan Tulumin raunioihin ihan rannikolla.

    • Been_There

      Playa del Carmen on turvallinen kohde. Riu Yucatan sijaitsee sen kupeessa suljetulla Playacarin alueella. Liikennettä valvotaan tarkasti tällä usean neliökilometrin hotellialueella.

      Itse asiassa koko Riviera Mayan rannikkoalue on turvallista seutua turistin liikkua. Öisin en hoipertelisi humalassa hieman sivummalla. En kyllä tekisi sitä missään muuallakaan.

      Onneksi olkoon mahtavasta kohdevalinnasta ja mukavan rentouttavaa lomaa upeassa Meksikossa.

      MUST : Xcaret, Cozumel, Isla Mujeres, Cancun, Chiken Itza, Tulum.

      • kulkuri2

        Todella hyvä hotellivalinta.Oltiin ko. hotellissa helmikuussa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe