miten aloittaa tyttöily

mavis

en oikein tiedä mistä aloittaisin haluaisin näyttää mahdollisimman aidolta tytöltä ja vaikka elää naisena joten antakaa neuvoja palleista en luovu mutta muuten kaikki otetaan vastaan

15

1275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sateenkaarenalla

      Kun mies haluaa laittautua naisennäköiseksi, niin kaiken a ja o on silloin hyvä meikki. Kannattaa katella erilaisia meikkausoppeita ja käydä vaikka jonkun luotettavan meikkaajan juttusilla tai jos lähipiiristä, esim. ystävistä löytyy joku nainen, joka on hyvä meikkaamaan ja osaa neuvoa siinä myös muita. Toinen on se, että pukeutuu omalle vartalotyypille sopiviin vaatteisiin eli ei liian pieniin tai aivan liian isoihin eikä yritä mitään liian yliampuvaa, ei Tuksutukiaistyyliä ellei se ole just sitä mitä tahtoo. Myöskään liian juhlavasti ei kannata joka päivä pukeutua. Kannattaa seurailla lehtiä ja netistä googlailla kuvia ja katella ulkona liikkuessa miten oman ikäiset tytöt/naiset liikkuu ja elehtii. Myös hyvään ja laadukkaaseen peruukkiin kannattaa satsata, ellei sitten itse kasvata omia hiuksiaan pidemmäksi. Mutta kaiken avain on kuitenkin se, että viihtyy siinä tyylissä minkä on valinnut, sillä jos ei viihdy, niin ei myöskään näytä tosi luontevalta.

      • vaikeataito

        Usein tuo meikki on vieläpä se, mikä menee päin pers ikkaa ja, saa vain aikaan miehisiä piirteitä enemmän korostavan drag queen -vaikutelman.


    • Hei!

      On todella mahtavaa kun olet löytänyt tyylisi, ja haluat nyt toteuttaa sen! Voit aluksi kokeilla mekkoja, ja miettiä onko mekot sinun juttusi, vai käytätkö housuja söpön paidan kera. Voit myös katsoa meikkitutoriaaleja, ja miettiä haluatko aloittaa meikkaamisen.

      Voit myös kasvattaa hiuksiasi pidemmäksi, niin olet lähempänä naiseutta! Voit myös tarkkailla luokkasi naisia, miten he kävelevät ja elehtivät. Voit myös opetella kävelemään korkokengillä.

    • Sissicat

      En tiedä, mutta se vaan lähtee jostakin. Itse huomasin jo lapsuudestani, että naisten alusasut alkoi kiinnostaa. Siskon rintaliivit oli ensimmäinen kokemus. Sitten se alkoikin, meikkiä kasvoille ja n. alusasuja enempi.

      • IhmettelyäRiittää

        Aika yllättävää että transsukupuolisilla ja transvestiiteillä on samanlaiset kokemukset jo nuoruudessaankin, ne kun ovat aivan eri asioita, sanotaan/halutaan sanoa. Aika yllättävää etteivät transvestiitit ole kuitenkaan syntyneet väärään sukupuoleen, sanotaan/halutaan sanoa. Aika yllättävää kun transvestiiteistä, useastakin on tullut transvestiittejä myöhäisemmässä vaiheessa vaikka ei voi tulla, sanotaan /halutaan sanoa.


      • Siitä_se_johtuu
        IhmettelyäRiittää kirjoitti:

        Aika yllättävää että transsukupuolisilla ja transvestiiteillä on samanlaiset kokemukset jo nuoruudessaankin, ne kun ovat aivan eri asioita, sanotaan/halutaan sanoa. Aika yllättävää etteivät transvestiitit ole kuitenkaan syntyneet väärään sukupuoleen, sanotaan/halutaan sanoa. Aika yllättävää kun transvestiiteistä, useastakin on tullut transvestiittejä myöhäisemmässä vaiheessa vaikka ei voi tulla, sanotaan /halutaan sanoa.

        Nuoret transsukupuoliset ovat päässeet tutkimuksiin ja hoitoihin vasta muutaman vuoden. Moni joutui aiemmin roikkumaan näennäisessä tiittimoodissa vuosia odottaessaan täysikäisyyttä.

        Transhoidot käynnistyi kunnolla vasta vuosituhannen vaihteessa ja moni on elänyt nuoruuttaan silloin kun hoitoja ei saanut, mutta silti haluttiin elää oikeassa sukupuolessa edes osittain.


      • jokutässähameessamiettii

        Pukeutuminen voi hyvinkin olla se sukupuoliristiriidan ilmenemismuoto. Toiset haluavat olla miehiä ja elää miehenä (puhun siis tässä vain mtf-tapauksista) ja pujahtaa naisrooliin joksus. Nämä ovat sitten tiittejä. Toisilla se identiteett sitten selkiytyy ehkä ajan kanssa trans-suuntaan: ei haluta olla miehiä vaan koetaan olevan naisia, pukeutuminen on olemuksen ilmentämistä, ei roolipujahdus.


    • Sissylutka

      Mutta kyllä miehet tykkää seksistä TS-tyttöjen kanssa ja se on tullut huomattua!

      • joonäintaitaaolla

        Jotkut "100% heterot" tosimiehet katselevat kuitenkin shemale-pornoa ja harrastavat Thaimaassa ladyboyta.


    • baltsu

      Meikeistä en juuri tiedä. Mutta itse aloitin sukkahousuista ja hameista. Myöhemmin mukaan tuli myös naisten kengät. Tietysti jos haluaa tosiaan ihan tytöltä näyttää, niin meikit kuuluu mukaan. Minulle tyttöilyssä sukkahousut on se tärkein juttu.

      • hjkhjk

        Aika erikoinen yhdistelmä. Tosin näin kerran erään miehen jolla oli hiukan lyhyet naisten housut, sukkikset(?) ja naisten remmikengät. Parta hiukan hämäsi kokonaisuutta, ei vain minua vaan kaikkia muitakin!!


    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4574
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      247
      2274
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1700
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1452
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      304
      1380
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1147
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      138
      1117
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      79
      1103
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      119
      977
    Aihe