Lähellä katkeroituminen???

Keissa

Aivan äskettäin jouduin tilaneeseen, jossa koin että minua loukattiin ja mitätöitiin törkeästi. Olen panostanut erääseen hyväntekeväisyysjuttuun mielestäni paljon aikaa ja jopa ihan aineellistakin panostusta vuosien ajan. Nyt Viikonloppuna sivuutin jälleen jotain itselleni tärkeää antaakseni panoksen tapahtumaan. Sitten annettiin ymmärtää, että minua ei nyt sitten tällä kertaa tarvita ja en päässyt mukaan edes paikalla olleen "toimikunnan" yhteispalaveriin.
Porukka lähti siitä sitten "palaveeraamaan" ja jättäen minut yksin paikalle. Kyllä siinä muutama vaihtoi hämmentyneet silmäykset keskenään ja oli sitten jälkeenkinpäin vaitonainen. En vieläkään ymmärrä, miksi tämä toiselta paikkakunnalta tullut "päähenkilö" toimi näin vaikka olen ollut hänen yksi tukihenkilö reilut kymmenen vuotta. En tosin kanna päävastuuta paikallisesti toiminnasta, mutta olen kaikin puolin aktiivisesti mukana ja teen työn jutun hyväksi. Kyllä hän sitten siinä lopussa leperteli, kiitteli ja jutteli ympäripyöreitä, ym. mutta mistä johtui moinen luottamuksen puute ja jättäminen sivuun. Olisin toki ymmärtänyt käsissäni olisi ollut juuri tehtävä tai suoritettava vastuu, mutta kun jäin saliin istumaan yskin.
Sieppasi jopa niin paljon, että ajattelin että jätän jäsenmaksun ja jään jutuista kokonaan sivuun, mutta sitten menin itseeni. Aloin pohtimaan, mitä varten olen ylipäätänsä juttuun mukaan lähtenyt: onko se oma pätemisen tarve, saada itselleni arvostus, mielekästä tekemistä, auttaa lähimmäistäni, johon toiminta todella pyrkii.
Vastaus oli itselleni juuri tämä. Teen tätä toimintaa auttaakseni toisia ja edistääkseni minulle tärkeää asiaa, niin päätin antaa asian olla ja jatkaa mukana. Kyllä loukkaus ja mielipaha pakkaa vieläkin pintaan, mutta en anna katkeruudelle maata. Jos jään vihaan ja turhautumiseen, satutan vain itseäni, menetän paljon minulle tärkeää ja paikalle jää tyhjiö. Tiedän myös, että viha, katkeruus ja itsesääli tuovat ajan myötä jopa masennusta ja sitä minä en todellakaan halua. Omatuntoni sanoo, että olen toiminut rehellisesti ja sydämellä. Tuli mieleen, että voihan se olla vaikka ikä ja sen tuomat rajoitukset, että paikalla ollut päämies katsoi että on aika siirtyä sivummalle ja enemmän rivijäsenen paikalle.
Ja kristittynä välillä koetellaan kutsumuksen ja vakaumuksen aitous. Eniten auttaa se että jätän tämän minulle käsittämättömän asian Jumalan huomaan. Ei tämä tullut sattumalta.
Hyvät ihmiset, ei annata katkeruudella ja vihalle sijaa vaan annetaan anteeksi ja unohdetaan. Uskon että kyllä se ajan myötä kääntyy voitoksi ja syykin selviää, miksi näin?

2

174

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kastorgley

   Tuttu tunne minun työpaikalla. Minulla tosin on pitkä irtisanomisaika niin aika vähän on menetettävää, joten nyksyisin otan vain asiat puheeksi ja niin kannustan sinuakin tekemään. Kysy suoraan miksi minua ei huolittu palaveriin. Onko jokin asia mikä tähän vaikuttaa. Niin pitkään kun saat vastaukseksi pelkkää ympäripyöreätä niin tenttaa lisää. Tenttaat niin pitkään että sinua lakkaa painamasta.

  • oppeliini1

   "jäin saliin istumaan yskin". Miksi ? Sanottiinko Sinulle suoraan että Sinä et saa tulla tähän palaveriin?
   Ellei, niin miksi et vain mennyt mukaan? Vaikka vain kuulemaan mitä muilla oli sanottavaa.

   Tuo tilanne tulee uusiutumaan jonkin ajan kuluttua seuraavassa palaverissa. Otappa jo edeltäkäsin selvää milloin se pidetään ja ilman erikoisia kutsumisia, vain menet mukaan. Osallistut asioihin ja kun sinulla on ideoita, kerrot ne rakentavaan tyyliin.
   On hyvin todennäkoistä ettei kukaan ole puskemassa Sinua pois tuosta yhteisostä, aivan turhaan rakennat tyhjästä negatiivisuutta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   142
   6623
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3137
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   98
   1457
  4. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1419
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   77
   1198
  6. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   204
   1181
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   400
   1098
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   172
   986
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   899
  Aihe