Lähellä katkeroituminen???

Keissa

Aivan äskettäin jouduin tilaneeseen, jossa koin että minua loukattiin ja mitätöitiin törkeästi. Olen panostanut erääseen hyväntekeväisyysjuttuun mielestäni paljon aikaa ja jopa ihan aineellistakin panostusta vuosien ajan. Nyt Viikonloppuna sivuutin jälleen jotain itselleni tärkeää antaakseni panoksen tapahtumaan. Sitten annettiin ymmärtää, että minua ei nyt sitten tällä kertaa tarvita ja en päässyt mukaan edes paikalla olleen "toimikunnan" yhteispalaveriin.
Porukka lähti siitä sitten "palaveeraamaan" ja jättäen minut yksin paikalle. Kyllä siinä muutama vaihtoi hämmentyneet silmäykset keskenään ja oli sitten jälkeenkinpäin vaitonainen. En vieläkään ymmärrä, miksi tämä toiselta paikkakunnalta tullut "päähenkilö" toimi näin vaikka olen ollut hänen yksi tukihenkilö reilut kymmenen vuotta. En tosin kanna päävastuuta paikallisesti toiminnasta, mutta olen kaikin puolin aktiivisesti mukana ja teen työn jutun hyväksi. Kyllä hän sitten siinä lopussa leperteli, kiitteli ja jutteli ympäripyöreitä, ym. mutta mistä johtui moinen luottamuksen puute ja jättäminen sivuun. Olisin toki ymmärtänyt käsissäni olisi ollut juuri tehtävä tai suoritettava vastuu, mutta kun jäin saliin istumaan yskin.
Sieppasi jopa niin paljon, että ajattelin että jätän jäsenmaksun ja jään jutuista kokonaan sivuun, mutta sitten menin itseeni. Aloin pohtimaan, mitä varten olen ylipäätänsä juttuun mukaan lähtenyt: onko se oma pätemisen tarve, saada itselleni arvostus, mielekästä tekemistä, auttaa lähimmäistäni, johon toiminta todella pyrkii.
Vastaus oli itselleni juuri tämä. Teen tätä toimintaa auttaakseni toisia ja edistääkseni minulle tärkeää asiaa, niin päätin antaa asian olla ja jatkaa mukana. Kyllä loukkaus ja mielipaha pakkaa vieläkin pintaan, mutta en anna katkeruudelle maata. Jos jään vihaan ja turhautumiseen, satutan vain itseäni, menetän paljon minulle tärkeää ja paikalle jää tyhjiö. Tiedän myös, että viha, katkeruus ja itsesääli tuovat ajan myötä jopa masennusta ja sitä minä en todellakaan halua. Omatuntoni sanoo, että olen toiminut rehellisesti ja sydämellä. Tuli mieleen, että voihan se olla vaikka ikä ja sen tuomat rajoitukset, että paikalla ollut päämies katsoi että on aika siirtyä sivummalle ja enemmän rivijäsenen paikalle.
Ja kristittynä välillä koetellaan kutsumuksen ja vakaumuksen aitous. Eniten auttaa se että jätän tämän minulle käsittämättömän asian Jumalan huomaan. Ei tämä tullut sattumalta.
Hyvät ihmiset, ei annata katkeruudella ja vihalle sijaa vaan annetaan anteeksi ja unohdetaan. Uskon että kyllä se ajan myötä kääntyy voitoksi ja syykin selviää, miksi näin?

2

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kastorgley

      Tuttu tunne minun työpaikalla. Minulla tosin on pitkä irtisanomisaika niin aika vähän on menetettävää, joten nyksyisin otan vain asiat puheeksi ja niin kannustan sinuakin tekemään. Kysy suoraan miksi minua ei huolittu palaveriin. Onko jokin asia mikä tähän vaikuttaa. Niin pitkään kun saat vastaukseksi pelkkää ympäripyöreätä niin tenttaa lisää. Tenttaat niin pitkään että sinua lakkaa painamasta.

    • oppeliini1

      "jäin saliin istumaan yskin". Miksi ? Sanottiinko Sinulle suoraan että Sinä et saa tulla tähän palaveriin?
      Ellei, niin miksi et vain mennyt mukaan? Vaikka vain kuulemaan mitä muilla oli sanottavaa.

      Tuo tilanne tulee uusiutumaan jonkin ajan kuluttua seuraavassa palaverissa. Otappa jo edeltäkäsin selvää milloin se pidetään ja ilman erikoisia kutsumisia, vain menet mukaan. Osallistut asioihin ja kun sinulla on ideoita, kerrot ne rakentavaan tyyliin.
      On hyvin todennäkoistä ettei kukaan ole puskemassa Sinua pois tuosta yhteisostä, aivan turhaan rakennat tyhjästä negatiivisuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      5
      1207
    Aihe