Onko olemassa jytkympiä kuin Cerwin-vega XLS-215?

Subbaritostetaanx2

En itse tiedä. On kuultu monenlaisia mutta eipä löydy jykevämpää saundia. Noilla voi kuitenkin kuunnella musiikkia hyvin. Tokihan löytyy highendimpiä mutta niistä ei nyt ole kyse. Toisekseen highendimpiä on ja hinta kymmenissä tuhansissa euroissa. Cervinit saa 2000€. Hinta laatu huippuhalpa. Itse tehden 2x18 " elementein? Taitaa olla pakko-ostos ne 21" subbarit....
Älkääpä keuhkotko äänenlaadusta hyvin ne soi .

4

64

  Vastaukset

  • Onko?

  • Hyvä kaiutin toistaa uskollisesti musiikin juuri sellaisena kuin musiikin tekijä ja studio on sen tallentanut.

   Kaiuttimen ei pidä jytkyä muutoin kuin musiikin ollessa jytkyä.

   Se oli muistaakseni Quadin edustaja, joka sanoi Loudness -napin olevan hifin syöpä.

   • Kyllä basso on vain monelle miellyttävemmän tuntuinen kuin se neutraali basso. Ei voi mitään. Hieman nostaa basson tasoon on mukavempi kuin suora taajuuskäyrä.
    Ylikorostunut basso on asiaerikseen ja rasittava.
    Loudnes oikeassa tasossa on jees ja highend on vaikea asia ja sitä ei jaksa kauaa ja lelut maksaa kymmeniätuhansia euroja ja se on totuus.


  • Moiset jytkyttimet ovat aivan kelvolliset kaiuttimet ja soivat tarvittaessa lujaa (merkitsee myös tavallista pienempää säröä tolkullisilla äänenpaineilla). Eipä siinä mitään. Todelliset hi-fi kajarit ovat sitten oma lukunsa, ja aivan totta, samoihin äänenpaineisiin kykenevät (ja jonkin verran alemmaksi menevät, kun kerran hi-fistä puhutaan) maksavat todellakin helposti kymmenkertaisen summan. Niissä on sitten erottelevuutta ja keski- & korkeitten taajuuksien heleyttä (omien brittiläisten monitorikajareitteni keskiäänielementti yksistään painaa 11 kiloa ja kestää yli 500W tehoa, yksinään...) sekä äänikuvan vankkuutta jossain määrin eri malliin, ei pelkästään sitä jytkettä.

   Kukin onnelliseksi oletustensa, vaatimustensa ja kukkaron paksuuden mukaan. Unohtamatta kuuntelutilan laatua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   183
   4470