Hyvä muistaa

junnuvaank

Oman lajini opettaja sanoi kerran että parasta itsepuolustusta on ottaa jalat alleen jos mahdolista ellei on puhuminen seuraava asia. Jos joutuu sitten käyttämään taitojaan pitää muistaa että Suomalainen oikeuslaitos ei usko juurikaan hätävarjelun liioittelua jos esim. isket kaverin nenun kasaan tai telot muuten pysyvästi, voi tulla isot kustannukset. Agressiivisenkin kaverin saa kyllä rauhoitettua kun tekniikka on kunnossa, ilman voimaa.

6

71

Vastaukset

 • Ihan ensimmäinen kohta on se, että yrittää välttää hankalia tilanteita. Eli yrittää käyttää sitä maalaisjärkeä ja ennakoida, jottei joutuisi tilanteeseen, jossa joutuu ottamaan jalat alleen.

  • Elikkäs pysyy kotonaan vaan eikä ikunaan avaa ovea


  • Vellihousumies kirjoitti:

   Elikkäs pysyy kotonaan vaan eikä ikunaan avaa ovea

   No jos tuo on maalaisjärkeäsi arjesta selviytymisen suhteen yleisesti, niin ehkäpä olin turhan optimistinen vedotessani siihen maalaisjärkeen.


  • jhgfdvfghb kirjoitti:

   No jos tuo on maalaisjärkeäsi arjesta selviytymisen suhteen yleisesti, niin ehkäpä olin turhan optimistinen vedotessani siihen maalaisjärkeen.

   Terveisiä täältä kotoa! Äiti toi just kaupasta sipsejä ja kaljaa. Nyt voi taas pelata Street Fighteriä ja onanoida munasyndeihin.


 • "Agressiivisenkin kaverin saa kyllä rauhoitettua kun tekniikka on kunnossa, ilman voimaa."

  Näitä kun uskottelee itselleen ja pahimmassa tapauksessa peruskurssilla/kavereille/perheelle/tutuille :( Sitten tulee se 120 kg kaveri joka tykkää purra ja on joskus painut, ja pääsee yllättään.

  Minä joka en ole minkään lajin opettaja enkä mestari sanon että parasta itsepuollustusta on selviäminen. Piste. Ei ole kyllä mentori ollut ihan perillä oikeuslaitoksesta, vaikka raja himmeä välillä niin kyllä siellä on jopa haulikolla ampuminen mennyt ip puolelle eikä tuomiota. Itse haluaisin että omat oppilaat ovat hengissä hyökkäyksen jälkeen, paskat filosofiasta.

  Muutamia kertoja on koettu tilanne, eikä edes tutkintaa tullut vaikka hyökkääjä ollut verissäpäin ja joskus vaatteet( prätkäliivi, paita, housut)rikki. Ei edes partio halua sotkea selvää tilannetta, jos olet selvinpäin, mahdollisesti muita ihmisiä todistaa yms.

  Parasta on selvitä. Oli se juoksu, lyönti, potku, paini, halko, haulikko. Elämä on totta eikä filosofiaa.

  • Juu. Kotona vaan möllöttää ja kattoo pornoo. Ei satu mitään tilanteita eikä tule riitaa kenenkään kanssa.


SEISKA.FI

 • Villiä seksiä iäkkäämmän herrasmiehen kanssa! Aikuisviihdetähti Amanda Ahola, 23, rakastui yli 30 vuotta vanhempaan ranskalaislääkäriin - näihin pakaroihin kokenut seksipeto iski silmänsä!
 • Entinen tapailukumppani arvosteli Michaela Söderholmin ulkonäköä – näin ex-missi reagoi: ”Kenen mielestä tämä on ok?”
 • Häävieraasta tulikin sulhanen! Helmikuussa avioituvan Maisa Torpan ja it-rakkaan kohusuhde eteni salamavauhtia!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3446
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  98
  3284
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  72
  902
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  20
  747
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  36
  647