Hyvä muistaa

junnuvaank

Oman lajini opettaja sanoi kerran että parasta itsepuolustusta on ottaa jalat alleen jos mahdolista ellei on puhuminen seuraava asia. Jos joutuu sitten käyttämään taitojaan pitää muistaa että Suomalainen oikeuslaitos ei usko juurikaan hätävarjelun liioittelua jos esim. isket kaverin nenun kasaan tai telot muuten pysyvästi, voi tulla isot kustannukset. Agressiivisenkin kaverin saa kyllä rauhoitettua kun tekniikka on kunnossa, ilman voimaa.

6

75

  Vastaukset

  • Ihan ensimmäinen kohta on se, että yrittää välttää hankalia tilanteita. Eli yrittää käyttää sitä maalaisjärkeä ja ennakoida, jottei joutuisi tilanteeseen, jossa joutuu ottamaan jalat alleen.

   • Elikkäs pysyy kotonaan vaan eikä ikunaan avaa ovea


   • Vellihousumies kirjoitti:

    Elikkäs pysyy kotonaan vaan eikä ikunaan avaa ovea

    No jos tuo on maalaisjärkeäsi arjesta selviytymisen suhteen yleisesti, niin ehkäpä olin turhan optimistinen vedotessani siihen maalaisjärkeen.


   • jhgfdvfghb kirjoitti:

    No jos tuo on maalaisjärkeäsi arjesta selviytymisen suhteen yleisesti, niin ehkäpä olin turhan optimistinen vedotessani siihen maalaisjärkeen.

    Terveisiä täältä kotoa! Äiti toi just kaupasta sipsejä ja kaljaa. Nyt voi taas pelata Street Fighteriä ja onanoida munasyndeihin.


  • "Agressiivisenkin kaverin saa kyllä rauhoitettua kun tekniikka on kunnossa, ilman voimaa."

   Näitä kun uskottelee itselleen ja pahimmassa tapauksessa peruskurssilla/kavereille/perheelle/tutuille :( Sitten tulee se 120 kg kaveri joka tykkää purra ja on joskus painut, ja pääsee yllättään.

   Minä joka en ole minkään lajin opettaja enkä mestari sanon että parasta itsepuollustusta on selviäminen. Piste. Ei ole kyllä mentori ollut ihan perillä oikeuslaitoksesta, vaikka raja himmeä välillä niin kyllä siellä on jopa haulikolla ampuminen mennyt ip puolelle eikä tuomiota. Itse haluaisin että omat oppilaat ovat hengissä hyökkäyksen jälkeen, paskat filosofiasta.

   Muutamia kertoja on koettu tilanne, eikä edes tutkintaa tullut vaikka hyökkääjä ollut verissäpäin ja joskus vaatteet( prätkäliivi, paita, housut)rikki. Ei edes partio halua sotkea selvää tilannetta, jos olet selvinpäin, mahdollisesti muita ihmisiä todistaa yms.

   Parasta on selvitä. Oli se juoksu, lyönti, potku, paini, halko, haulikko. Elämä on totta eikä filosofiaa.

   • Juu. Kotona vaan möllöttää ja kattoo pornoo. Ei satu mitään tilanteita eikä tule riitaa kenenkään kanssa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1974