Lahden rikospoliisille jarruttamisesta

Monessa-

Kysymys Jari Kiiskiselle. Pyysit tutkinnalle jatkoaikaa? Ilmoittiko epäillyn kohdalta saadut tosiasiat? Miten hänen oikeusturvansa toteutuu, kun sinä et ole opjektiivinen asian käsittelyssä?
Todellakin teillä on kaikki aineisto jonka tarvitsette asian ratkaisemiseksi. Antakaa asia syyttäjälle ja hän ratkaiskoon tarvitaanko USAn ip-tietoa epäillyn tueksi. Ette tule saamaan sitä ip-tietoa sieltä.
Kysykää ilmoittajalta hänellä on siitä varma tieto? Hänen on puhuttava kantajana totta. Siinä on teillä vastaus valmiina.
Yleisökin voi auttaa. Kuka tietää jotakin Emma Elina Carlssonista, joka väittää asuvansa Austraaliassa? Onko tämä henkilö todellinen? Jos on todellinen, niin poliisin on ylen helppo löytää hänet. He voivat virka-apuna pyytää paikallistala poliisia suorittamaan tarpeelliset kuulustelut.

Jari Kiiskinen teille on annettu valta päättää kuulusteluista. Te ette saa pitkittää syyttä keinotekoisesti asian käsittelyä. Laissa on siitä selvät ohjeet

6

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olettamus

      Tutkinnanjohtaja yrittää tehdä syyttömästä raiskausepäilystä rikollista.

    • Huolta-

      Tyttö oli nuorena raiskattu. Hän otti yhteyttä jotta lenkeiltäisiin koirienkanssa. Ei siinä pitäisi minun mietestä mitään pahaa olevan?. Siinä ei ollut mitään peliin viittaavaa. Siksi väärä ilmianto tuli täytenä yllätyksenä, kun minkään laista peliä ei ollut tapahtunyt pitkän kairien talutuslenkillä koirapuistoss usean kuukauksien aikana.

      Mikä sai tytön tekemään väärän ilmiannon johon nyt hänen on vastattava kaikkiin väittämiin raiskausepäilyyn totuudenmukaisesti. Joita hänelle Käräjillä esitetään.?

    • Jarrutusta

      Tutkinnanjohtaja Jari Kiiskinen luulee Amerikassa olevan IP päätteen olevan raiskausepäilty.

    • Tulossa-

      Rikoskomisario tutkinnanjohtaja Jari Kiiskinen Lahdesta vastatkaa mitä tekemistä on Amerikan Yhdtsvalloista pyytämällänne IP päätteellö on raiskausepäilyyn yhteyttä. Raiskaako IP pääte jolla muka osoitatte Hirvosen raiskausepäilyn toteen.

      Teillähän on jo kaikki tieto Hirvosen takavarikoidussa tietokoneessa. Teillä on tiedossa Suomalaisen tytön joka asuu Austraaliassa. Miksi ette suoraan kysy häneltä mitä niissä 5 viestissä keskusteltiin. Miten ne vaikuttavat raiskausepäilyyn.

      Varsikkin, kun väärän ilmiannain tytölle Australiassa ovevalla tytöllä ovat ystäviä keskrnään.

      Rikoskomisario tutkinnanjohtaja Jari Kiiskinen miksi ette kysy Lahtelaiselta väärän ilmiannon tytöltä jonka hän tuntee jos tämä henkilö on oikea ihminen.Tiettävästi epäillään tietojen mukaan feikkinä esiintyvä tyttö on ilmiantaja oma tekemä, jonka Jari Kiiskinen voi tarkistaa Lahdessa pyytämällä vääränilmiannon tytön kuulusteluihin. Onko perää, että Austraalian tyttö on tekaistu nimimerkki.

      Jolloin koskaan ei Amerikan Yhdysvalloista voi tulla Rikoskomisario tutkinnanjohtajan Jari Kiiskinen IP päätteestä vastausta, koska kyseistä henkilöä ei toden näköisesti ole olemassa.

      Kuitenkin Rikoskomisario tutkinnanjohtaja tällä verukkeella on pyytänyt jatkoaikaa odotella tekaistua IP päätetta Amerikan Yhdysvalloista

    • Odota-

      Miksi Jari Kiiskinen ei kysy Lahtelaiselta väärän ilmiannon tytöltä Tätä Amerikan Yhdysvaloilloista pyytämää IP päätettä Jari Kiiskinen tietää, että kyseinen tyttö on väärän ilmiannan sydänystäviä keskenään.

      Eikö haiskahda puolueelliselta tai poliittiselta tämä asian jarruttaminen, kun Jari Kiiskisellä on tieto siellä poliisilaitoksen vieressä Lahdessa.

      Mihin tarvittiin tutkinnallisista syistä lisä aikaa ratkaisulle, koska tieto on Lahtelaisella tytöllä hallussa ja Hirvose takavarikoidussa tietokoneessa.

    • Pyyntö

      Jari Kiiskisellä on suora yhteys kaikkiin maailman mederattoreihin. Onhan väärän ilmiannin tytän Isä suuri Soneran johtaja, joka on tiettävästi hyvä ystävä Jari Kiiskiselle. Isä voi käden käänteessä saada Amerikan Yhdysvalloista Kiiskisen pyytämä IP pääte. Jolla ei ole mitään tutkinnallisista syista raiskausepäilylle.?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe