Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

2 Dingoa???

dingoakeikoilleenemmäna

Nipalla ekan kerran hyvä bändi 2 vuosikymmeneen ja sitten mies virittää seuraavaa? Miehen touhuissa ei ole enään mitään logiikkaa.
luulin jo että nyt nipa tosissaan yrittää saada dingoa uuteen nousuun ja alku virolaisten kanssa onkin ollut vakuuttavaa jälkeä, helvetin hyviä keikkoja ja orggis soundilla. Miksi mennä sössimään hyvä startti seuraavalla uutisella??
En ihmettelisi vaikka Rebane ja kumppanit lähtisivät lätkimään ja siihen loppuisi dingon uusi nousu, se on aivan varma asia.
Virossa ei varmaan keikkaa enään olisi ja suomessakin liivit boysin kanssa jossain pikkukuppiloissa. Kertokaa oi ihmiset nipalle että ottaa järjen käteensä.

http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/422426-pertti-neumannilla-nyt-jo-kaksi-dingoa-virolainen-ja-suomalainen-mukana-myos-voice

19

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tykkäänkyllädingosta

      Miksi keskustelet täällä keskenäsi avaten useita ketjuja päivässä?

    • dingoakeikoilleenemmänad

      ???eka ketju minun avaaman.

    • Dingooooo

      Ja ihmettelen että Dingolla pitäisi olla kunnon keikkamyyjä, sellainen joka osaa hommansa eli myy niitä keikkoja. Toki duo/trio keikat kanssa hyviä, mutta jos näin hyvä bändi ( tämä virolais -suomalainen kokoonpano) miksi silloin lukee otsikoissa tälläistä. Eikö tätä tulevaa Turun keikkaa voinut mainostaa Liivit boys feat. Neumann eikä Dingona. Tämä uusin kokoonpano on muutenkin ollut lähinnä soundiltaan sitä 80 luvun Dingoa sitä mitä ihmiset on monet vuodet kaivanneet, toivotavasti nyt vaan Rebane ja muut pysyvät bändissä.

    • karijatybyt

      Kirjoitat niin asiaa kuin vain voi. Ei ainakaan bändin suosiota nosta tälläinen toiminta. Ihan huolella pilataan hyvin alkanut comeback vuosien korpitaipaleen jälkeen.
      Mikä tää tom eklind on miehiään? en ole ikinä kuullut koko miehestä ennen tätä jupakkaa ja mitkä ovat kaverin motiivit? Ois ollut reilua että turun keikka ois mainostettu liivit boys feat. neumann keikkana niinkuin edellä oleva kirjoitti. Nyt on hankala tietää että ketä on kokoonpanossa kun keikkajärjestäjä mainostaa tulevia dingo keikkoja. Ei voi vaikuttaa kuin negatiivisesti koko hommaan, ei me ainakaan uskalleta lähteä keikoille ajamaan jos siellä sitten esiintyykin liivit boys dingo, on se aina 5 myytyä lippua vähemmän ja voi olla muitakin jotka ajattelevat samoin. Mitähän rebane ja muut tälläisestä ovat mieltä? Toivottavasti eivät tee lähtöä bändistä. Alettiin kavereiden kanssa käymään bändin keikalla juurikin sen takia kun nähtiin raumanmeren keikka juhannuksena ja se oli hyvä. Siitä lähtien on nähty kaikki keikat paitsi eilinen. Turkuun piti mennä mut nyt pitää perua majoitus yms:(Harmillinen juttu kertakaikkiaan.

      • dingoooo

        oli mm. Voice of Finlandissa pari vuotta sitten?1


      • 5326ewy

        Nykyään näemmä mikä tahansa Neumannin kanssa esiintyvä kokoonpano voi olla DINGO. Voivoi...


      • dingofani

        Ei hyvä. ja Rebanesta ja koko uudesta bändistä tykätään. Moni menee keikalle katsomaan bändiä, ei ole kiva jos ei tiedä kuka siellä soittaa.


    • ughhhh

      Kun tuota Turun keikan mainosta katsoo niin juridisesti ajatellen tuollainen markkinointi on sopimatonta ja siitä voisi tehdä jopa valituksen kilpailu ja -kuluttajavirastoon. Vaikka Dingo ehkä henkilöityy varsin vahvasti Neumannin nimen ympärille niin se ei poista sitä tosiasiaa että me olimme menossa katsomaan nimeomaan bändiä tuonne turkuun, ei brändiä. Nimenomaan samaa bändiä jonka näimme RMJ:ssä ja Kalajoella. Ja varsinkin Rebane alkaa olla niin suosittu kitaristivelho Suomessa että monikin on juuri häntä menossa keikalle katsomaan.
      Ei ole kenenkään etu että tällä tavalla tuotetaan ihmisille pettymyksiä. Ei bändin, ei maksavan yleisön.
      Ja sen vielä sanon että en ole kuullut yhtäkään halventavaa juttua näistä Virolaisista soittajista, päinvastoin heitä on kehuttu varauksetta joka ainoassa foorumissa ja keikkapaikoilla, kuten jo mainitsin niin varsinkin Rebanesta tykätään todellakin paljon. Heillä on iso osuus siinä että bändi soi nyt hyvin, toivottavasti jatkossakin.

      • dingofai

        Pelkkää positiivista tästä bändistä kuullut. Jää kyllä Turku väliin kun ei olekaan se Dingo minkä oletin siellä olevan.


      • dingofai2

        Samoin. ikävä temppu ainakin järjestäjien puolelta kun eivät missään ilmoittaneet että kyseessä ei olekaan sama Dingo joka on tänä kesänä hienoja keikkoja vetänyt. neumannia tai soittajie ei voi syyttää, tuon linkin takana olevassa haastattelussa nipa sanoo että oli esittänyt järjestäjille toiveen että laittavat soittajien nimet mainokseen, No eipä näy ainakaan vielä mutta voi olla että tulevat näkyviin etteivät joudu vaikeuksiin. Kyllä aika härskisti vedetään kuluttajaa nyt silmään.


      • t1ietamaton

        Teitä taustamiehistöstä kiinnostuneita faneja on ehkä n. 7 kappaletta Nalle Ö. Aika laimeaa touhua tuo miehistön kanssa puljaus toki on, mutta Liivit Boys-kaverit ovat kaikesta päätellen sydämellä mukana ja ehkä tämä keikka voidaan kirjata Dingon historiikissa alaosioon "Keikat erikoiskokoonpanolla" :)


      • loistavaaa
        t1ietamaton kirjoitti:

        Teitä taustamiehistöstä kiinnostuneita faneja on ehkä n. 7 kappaletta Nalle Ö. Aika laimeaa touhua tuo miehistön kanssa puljaus toki on, mutta Liivit Boys-kaverit ovat kaikesta päätellen sydämellä mukana ja ehkä tämä keikka voidaan kirjata Dingon historiikissa alaosioon "Keikat erikoiskokoonpanolla" :)

        Mä en allekirjoita tota sun tekstiä. Esim. Kalajoella keikan jälkeen moni ihmetteli et voi vittu olipas todella hyvä bändi. Siinä oli kuitenkin Popeda edellisiltana eikä Dingo ainakaan huonompi ollut, teknisesti soittivat yhtä tiukasti kuin Popeda. Ja se ei ole huonojen muusikoiden merkki jos vajaan 10 keikan kokemuksella vetää lähes samalla tasolla kuin 20 vuotta yhteen soittanut Suomirockin kovin legenda Popeda. Rebain on aivan Costin tasoinen kitaristi eikä niitä ihan hirveesti ole Suomessa, ainakaan ilman hommia.

        Popeda oli kanssa siis aivan helvetin kova, Pate on kanssa skarpannut ja oli vesilinjalla ja bändi on paremmassa iskussa kuin ehkä koskaan mitä minä olen nähnyt sitä vuosikymmenten varrella. Popedan isoin ongelma on se että niillä on niin älytön kataloogi että keikkojen pitäisi kestää 4 tuntia että kaikki hitit saataisiin soitettua illan aikana.

        Eikä liivit boysia vastaan mitään, ihan hyvä rokkibändi varmasti. Vois olla jopa ihan mahdollisuuksia huipulle jos tekisivät omia biisejä.

        Mut ihan helvetin hyvä toi sun idea, Turun keikkaahan todellakin voisi mainostaa että keikka illan keikka soitetaan erikoiskokoonpanolla. Silloin ei olisi kenelläkään mitään sanomista eikä valittamista. Sä olet nerokas nainen tai mies:)


      • t1etamaton

        Bändi soi Rebanen johdolla varmasti hyvin, sitä en epäile. Lähinnä otin kantaa tuohon ughhhhin "Kun tuota Turun keikan mainosta katsoo niin juridisesti ajatellen tuollainen markkinointi on sopimatonta ja siitä voisi tehdä jopa valituksen kilpailu ja -kuluttajavirastoon." Luulen että faneja on se 7 kappaletta jotka Turun keikalle mennessään olisivat havainneet miehistössä muutosta ja osanneet sitä kritisoida. Muut olisivat ihan normaalisti päivittäneet Facebookkiin olevansa Dingon keikalla.

        Onko tietoa että ovatko Rebane-Daniel-Vildak soittaneet aiemmin keskenään samassa bändissä?


      • loistavaaa

        Oukei, nyt ymmärrän pointtisi. En tiedä ovatko Rebane-Daniel-Vildak soittaneet ennen Dingoa yhdessä mutta ihmettelisin vielä enemmän miten ne ottaa homman hanskaan jos eivät olisi. Ainakin ne ovat treenanneet aivan älyttömästi noita biisejä, se on selvä asia. Kyllä syvään pitää kumartaa miehille ja ottaa pipokin pois päästä samalla. Olisi kiva tietää että montako yhteistä treeniä noi on tehneet missä on Lapintie ja Nipa ovat olleet mukana, tuskin kovinkaan montaa ja silti ollaan lähellä Popedan tasoa livenä.
        Tokihan siellä Kalajoen Popedan keikalla se rutiini näkyi, enemmän ne pystyi improvisoimaan tietysti kun on niin älytön määrä keikkoja takana yhdessä, mutta teknisesti tasoissa.
        Neumann laulatti enemmän porukkaa kuin Pate ja porukka lauloi. Popeda veti enemmänkin suoraa paahtoa ja ihan vitun hyvin vetikin, melkein sanoisin että Popeda alkaa olla heavyrockia keikalla! Dingolla ois saumat aivan täysin tuolle tasolle livenä ja ylikin jos tämä kokoonpano pysyy kasassa.

        Lapintietä on siis kanssa aivan pakko kehua, varmaan 15 vuotta on tälläkin forumilla ihmetelty Dingon surkeaa syntikkasoundia livenä, nyt se on vihdoin siellä missä sen pitää olla. Aivan kuin ois orggis Pete Nuotio soittamassa, hienoa kuunnella.

        On hienoa käydä noilla keikoilla kun bändit on hyviä. Ja kaikista hienointa on ollut huomata että esim. Pate ja Nipa ovat vesilinjalla keikoilla nykyään, aivan loistava homma että kännijutut ja paskat keikat ovat jääneet taakse. Iso käsi legendoille.


    • Dingo_ko_Dingo

      Dingossa tai sen nimisessä Neumannin taustayhtyeessä on tainnut soittaa ainakin 50 miestä, jos ei jo jopa liki sataa.
      Niiden ensimmäisten levyjen aikana Dingossa vaihtui basistit ja kosketinsoittajakin. taisipa Nipa soittaa alussa itsekin bassoa bändissä.

      Tuona aikana Dingo oli taatusti Dingo, mutta eikö se nyt ole ollut jo - kauan - ihan hyväksyttyä, että kunhan Neumann on mukana, musa hänen bändille tekemää tavaraa, niin "suurelle yleisölle" kyseessä on Dingo.

      • dingofannn

        No ei se nyt ihan noinkaan ole. EN ainakaan itse ole viime keikoille mennyt katsomaan Neumannia vaan tätä hyvää bändiä johon raumanmerellä ihastuin.
        Mistä muuten vedät noita lukuja? Liki sata:)))) Dingossa on soittanut tasan 27 muusikkoa ennen tätä nykyistä kokoonpanoa.


      • adflakdjflök

        "Niiden ensimmäisten levyjen aikana Dingossa vaihtui basistit ja kosketinsoittajakin. "

        Kuka kosketinsoittaja vaihtui levyjen aikana? Jo ensimmäisellä sinkulla ja kolmella ensimmäisellä levyllä soitti Pete Nuotio. Mitä ennen ensimmäistä sinkkua on tapahtunut, se ei ketään kiinnostanut edes 80-luvulla.


    • 353467

      Valitettavaa tämä kehitys että Dingo tuntuu nykyään olevan yhtä kuin Neumann. Vielä 80- ja 90-luvuillahan Dingo oli bändi jonka muut jäsenet eivät olleet mitään "Nipan taustasoittajia".

      Uudemmissa kokoonpanoissa sen sijaan soittajat ovat usein jääneet monille tuntemattomiksi taustasoittajiksi. Ongelmana on kieltämättä se, että 2000- ja 2010-luvuilla bändin kokoonpano on vaihtunut niin tiheästi ja markkinoinnissa muut jäsenet ovat Neumannin lisäksi jääneet suurelle yleisölle varsin tuntemattomiksi.

      Nykyään mikä tahansa Nipan kanssa keikalla esiintyvä poppoo voi näemmä olla Dingo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe