Petojen kohtalona aina lopettaminen

pelihallinappula

Näin uutisoi ess: Asikkalan karhun kohtalo oli monen asian summa - lopettaminen oli vaihtoehdoista viimeinen (13.8.2016 15:15)

Näissä tälläisissä tapauksissa halutaan päästä nopeasti tilanteesta eroon. Tuskin näissä tapauksissa kukaan nostaa esille vaihtoehtoa, että karhun hengen (tai muun pedon hengen) voisi säästää siirtämällä karhu esim. lapiin asumattomille seuduille.

Tästä karhusta uutisoitiin jo viikko sitten ja sen liikumista seuratiin viikon ajan. Karhun kohtalon tiesi jo silloin kun uutisointi aloitettiin, että se päättyy näin kuin se lopulta päättyi.

7

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8plus3

      Tottakai se lopetetaan jos häädöistä huolimatta se palaa takasin asutuksen piiriin tonkimaan roskiksia ja pihamaan marjapensaita. Ensin vierumäellä sitten lahdessa, heinolassa ja asikkalassa sama meno. Eiköhän tuolle jo aiemmin tehty selväksi että on paras poistua metsiin. Korpea riittää ja nyt marjoja on runsaastikin karhulle luonnossa että ravinnon puute ei ole syy miksi viihtyi ihmisten ilmoilla.
      Miksi se sama ongelma on sinulle ok jos se siirrettäisiin lappilaisten riesaksi?

    • Herkkupala__

      Helsinkiläisissä ravintoloissa tarjotaan karhunpaistia, jostakinhan sitä herkkua sinne on saatava. Parempi ampua hullu karhu kuin rauhallinen nalle Puh.

    • Maa_täynnä_karhuja

      Poromiehet tuskin pitäisivät ajatuksestasi. Muu osa Suomea onkin jo niin täynnä karhuja, että uudelle tulokkaalle tulisi äkkiä ja tehokkaasti turpiin. Vai miksi luulet sen lähteneen etsiskelemään uusia seutuja?

    • Pelihallinappula

      Karhut (ja muut pedot) nähdessään metsästäjän: "Tuolta tulee se suurin peto, jolle merkitsee oma hyvä ja raha enemmän kuin elämän kunnioittaminen".

      • 11plus13

        Miten raha liittyy metsästäjän näkemiseen? Tavallinen karhujahti vie enemmän mitä tuottaa. Harrastuksia tosin ei mitata rahassa. Rahan näkemisen voisit mielummin liittää sarvikuonojen tai norsujen salakaatoihin koska sarven arvo on kalliimpi kiloissa kuin kulta. Syytä vaan teitä kuten sinua itseäsikin kun kaupungeissa ei suvaita suurpetoja ja ne pyydetään sieltä aina lähes armeijan kanssa pois. Sitävastoin maaseudun ihmiset joutuvat niitä sietämään nurkissaan koska maaseudulla elävän ja kaupungissa elävän ihmisen arvo on eri. Silti maaseutulaiset nähdään muka eri valossa ja eivät muka siedä petoja. Jos karhu tulee ilomantsin keskustaan tuskin asia edes aiheuttaa television vaaratiedotetta mutta auta perkele jos se tulee helsinkiin niin pörssistä lähtien koko kylä on jumissa.


    • oleskelulupaevätty

      Pistääpi karhun maijaan ja ajaapi sen ruottin rajalle ja siellä irti. Jotain hyvitystä mamuinnovaasiosta.

      • loreaalia

        Voi tietysti tehä niinki, että värjää turkin valakiaksi ja myy sakemannien elläintarhaan kovalla hinnalla jääkarhuna.Ehtiipi pallautuspäivä vanheta, enneku tyvikasvu paljastaapi totuuven.
        :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe