Turvallisuus Krabilla?

turvallisuus

Mitä mieltä olette Koh Lantan ja Ao Nangin turvallisuudesta? Onko siellä ollut levotonta? Phuketissa oli jotain paikallisten kärinää viimeksi kun olimme ja sellaista yltynyttä venäläisten haukkumista. Osa ravintoloista yms. oli taas ihan yli ystävällisiä heille, mutta sitten osa yrittäjistä haukkui heidät maanrakoon. Jotenkin aina joutui sitä suomalaisuuttaan korostaan tai sitä kyseltiin useinkin ja sitten olivat ystävällisiä? Nuo nyt olleet pommijutut ovat hiukan mielestäni sellainen jäävuorenhuippu joka siellä kytee niiden paikallisten kesken jostain syystä?

9

424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • edelleenmenossa

      No itse ainakin miellän Koh Lantan hyvin turvalliseksi. Siellä ei ole varsinaista keskustaa, ei ihmismassoja. Vaikka näitä iskuja tulisi lisää, tuskin olisi ihan ensimmäinen kohde. Ymmärsin, että tässä oli muutenkin kyse monarkian vastaisesta toiminnasta, jota aina välillä on. Nyt oli kuningattaren syntymäpäivä.

    • VaihdaPukeutumista

      Venäläisillä ei ole rahaa he ovat vähentyneet Thaimaassa.

    • Turvatutti

      Kyllä siellä ihan turvalliseksi olonsa koki ja palvelu pelasi, kaikki olivat ystävällisiä ja tosiaan usein kyselevät, että mistä ollaan kotoisin. Suomi on kuitenkin aika hyvässä maineessa Thaimaassa, joten sekin auttaa. Turvariskit ovat aina jokaisessa lomakohteessa omansa, Thaimaan kohdalla ne on kerrottu yksityiskohtaisesti mahtavan maasta kertovan suomalaissivuston artikkelissa http://thaimaa.biz/turvallisuusriskit/ Pätee siis koko Thaimaan alueella, ei vaan Krabissa.

    • KrabiSueiMak

      Krabi on aivan muuta kuin Hua Hin missä ennen kävimme. Kauniimmat maisemat paremmat rannat ja huomattavasti vähemmän tyttökauppaa mitä Hua Hinissä. Ihmiset Krabilla erittäin ystävällisiä. Suorat lennot iso plussa ei joudu taksissa pitkään istumaan.

    • taruavaitotta

      Luin jostain, että Koh Lantalla on jonkin verran hämärän tullen ryöstelty ihmisiä? Pitääkö paikkansa ja miten niitä pystyis välttään?

      • ulkomailla

        Kultakorut pois kaulasta.


      • SydämenMenettänyt

        Lanta on hieno paikka


      • kohlantailija

        Luit mistä??
        Rauhallinen pikku saari


      • HuolettaKrabille

        Kännissä jos hortoilet kultakorut kaulassa ja lompakko takataskusta ulos pyrkimässä niin jokaisessa maailman kaupungissa on helppo tulla ryöstetyksi. Thaimaa turvallinen kohde matkustaa. Paitsi Hua Hin jossa ainainen vaara joutua joko silmittömän väkivallan uhriksi tai kukkaruukkuihin kätkettyjen pommien silppomaksi. Krabilla ei myöskään ole sellaista häiritsevää tyttökauppaa kuin Hua Hinissä, myös tyrkyttäviä räätäleitä Hua Hin täynnä. Krabi fiksujen ihmisten kohde, Hua Hin maalaistollojen kohde.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe