Kuinka paljon syyttömiä tuomitaan?

guöjokjhkl

Tämän päivän uutinen Tanskasta oli ikävää luettavaa.
Tytär syytti isäänsä hyväksikäytöstä ja asia meni oikeuteen.
Sattuman kautta selvisi, että isäänsä vihannut tytär oli napannut koko tarinansa yhdestä ja samasta nuorten kirjasta. Tytär myönsi teon kun puolustusasianajaja veti kirjan esiin.

Järkyttäväksi asian tekee se, että yhden ihmisen kertomuksen perusteella mennään oikeuteen ja kyseinen isä olisi todennäköisesti saanut tuomion.

Vaikka tuomiota ei olisi tullut, niin hän olisi ollut loppu elämänsä leimattu. Tutkintavankeus, asioiden, kodin penkominen, koko yksityisyyden menetys kun kaikki tietokoneen kovalevytkin tutkitaan... oikeudenkäynti, jonka tietää häviävänsä... vaikka ei ole syyllistynyt rikokseen.

Tuon, ehkä ymmärtäisi, jos kyseessä olisi vahva näyttö, mutta yhden ihmisen sana toisen ihmisen sanaa vastaan.

Tämä on ikävä kyllä arkipäivää Suomessakin, jossa "uhrin" sana voi painaa oikeudessa enemmän kuin kahden ihmisen sana.

Itsestäni on joskus tehty yhden ihmisen toimesta useampia perättömiä rikosilmoituksia, jotka johti tutkintavankeuteen asti. Tämä kyseinen narsisti on aivan uskomaton kameliontti, joka saa puhuttua mustan valkoiseksi. Kukaan ei kyseenalaistanut hänen kertomustaan missään vaiheessa ja hän sai jopa henkilön todistamaan puolestaan ja syyllistymään väärään valaan. Minun onnekseni he puhuivat ristiin ja se, että osa väitteistä liittyi päiviin, jolloin olin ollut todistettavasti työmatkalla ulkomailla.

Minulle jäi kyllä käsitys, että ilman näitä kahta asiaa minulle olisi käynyt huonosti.

Toinen asia, joka tuli yllätyksenä oli se, että siinä vaiheessa kun sinusta tulee syytetty, niin sinua aletaan kohdella syyllisenä, ihan viranomaistenkin toimesta.

Tämä hänen ystävänsä joutui maksamaan kovan hinnan, mutta narsisti puhui itsensä tilanteesta ja pääsi kuin koira veräjästä. Hän on siis ihan uskomaton ihminen, hän pystyy valehtelemaan täysin kirkkain silmin ihan mitä vain todella uskottavasti. Hän on jopa huijannut/varastanut omilta sukulaisiltaan ja siitä huolimatta pystyy esittämään sorrettua ihmistä toisille sukulaisilleen.

En siis ollut ensimmäinen hänen uhrinsa, enkä ensimmäinen joka joutuu oikeuteen valeiden takia.

Itsellä meni kokonaan usko suomalaiseen "oikeusjärjestelmään" tämän tapauksen seurauksena.

Uskon aivan vakaasti siihen, että tässä maassa on todella paljon ihmisiä, jotka tuomitaan syyllisiksi johonkin sellaiseen, mihin he eivät ole syyllistyneet.

Rikosilmoituksen tekijä on aina yhteiskunnan silmissä uhri, oli se sitten tosi tai keksitty tarina.

10

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohoijaa

      Poliisi ei siis kyennyt oisttamaan eistutkinassa oletko vai et syyllinen ja esitutkinan tarkoitus on selvittää onko joku syyllistynyt johonkin ja mihin rikokseen mutta suomessa maan tavan mukaan esitutkinta on jonnin joutavien laatimaa itse tarkoituksellinen tekele joka ei minkään arvoinen.

      Tämä käy toteen avaajan kertomuksen perustella jossa kahden jo esit kuullun henkilön tarinoiten ristiriitauus oistaa näin olevan ja onneksi uhrin siis avajaan asianajaja löysi ja penkoi sen kirjan josta häntä väärin perustein syyttännät asianomsitaja oli tarinan palgioinut.


      Tuon jutun rikosilmoituksen tehneen naisen paikka on mielisairaalla tai vankila. ja asiaa käsitteliten viranomaisten liittyessä hänen sueraansa ammattitaidottomina ja syyttömyysoletmman unohtaneena asiassa ei olsi tullut suoritaa mintään pakko keinoja.mutta nilkit tekee mitä lystää alista viis veisaten tyhmyys porukassa tiivistyneenä yhteisössään toisten yläpuolla.

      Nainen kun mene tarinoimaan poliisille niin homma pyörähtää nopeesti liikkelle ja kohtelu on sen mukaista sitä kun lantionsa taka osalla ajattelee niin tuloksetkin on sen mukaisia. ja sitähän toisessa vihaa jota itsessään ei voi sietää.totesi eräs ex rikospoliisi. näisitä asioista jossa osaamisesta ei hajuakaan.

    • syy-tön

      Olen kuullut, että kaikki tuomitut ovat syyttömiä. Tästä lähdetään.

      • tavallinenkansalainen

        Harvinaisen tyhmä kommentti! se kertoo toki enemmän sinusta kuin mistään muusta! No kysynpä sitten asian toiselta näkökulmata, eli eikö ole naivia olettaa että kaikki tuomiot olisivat täysin oikein ja kaikki syytetyt olisivat oikeasti syyllistyneet jojonkin? Kuten tiedämme poliisissa ja oikeuslaitoksessa on erittäin paljon ongelmia ja vääikäytöstä ja näihin ammatteihihin hakeutuvat mielellään
        peroonallisuushäriöiset, narsistit ja psykopaatit.


    • dfghjöljkghfg

      Vain pieni osa tutkintavankeuksista ylittää uutiskynnystä, eli vain jäävuoren huippu tulee mediaan.
      Jopa sellaisen ihmisen, jolla on täysin puhdas rikosrekisteri saa kohtuullisen helposti tutkintavankeuteen, kun vain on tarpeeksi röyhkeä ja valheet tarpeeksi isoja.

      Sitten kun tutkitaan ja hutkitaan, niin kukaan ei saa tuomiota kun on sana toisen sanaa vastaan...

      Pari vuotta sitten iltalehdessä oli artikkeli naisista, jotka itse kertoivat siitä kuinka olivat vetäneet lastensuojelua ja oikeuslaitosta kuin pässiä narusta.

      Saivatko he mitään tuomiota? ...ei mutta yksinhuoltajuuden, eristettyä lapset lopullisesti isästä ja miehelle elinikäiset traumat.

    • tavallinenkansalainen

      Näin asia on kuin esität syyttömiä tuomitaan tässä maassa! olen yksi meistä! se kävi tottuneesti ja salakavalasti riitti että aihettoman rikosilmoituksen teki nainen ja minä olen vahva mies, siis olin syllinen lähtökohtaisesti. Vaikka pystyin todistamaan että hänen ainoa todistajansa valehtelee eikä sitä todistusta olisi voinut käyttää niin minut
      tuomittiin enkä saanut ylemmältä oikeusastelta lupaa uuteen käsittelyyn. Siis nainen
      teki väärän rikosilmoituksen kuulustellut poliisi oli nainen aianajajat olivat naisia
      syyttäjä oli nainen tuomari oli nainen näin sen naispoliisin jonka narsistinen nainen oli
      vakkuuttanut kirjoitti pöytäkirjan eikä asiaan sen jälkeen perehtynyt kukaan kunnolla enkä saanut edes oikeudessa puhua suuni puhtaaksi. oikeuslaitoksessa ja poliisissa
      on sekä narsismi että feminismi suuria ongelmia. Olen jo joitakin vuosia seuraillut näitä asioita ja mietin ainavaan että miten oikeuslaitoksen uhrit voisivat saada sanansa kuuluviin.

      • Eipäjuupa

        Noinhan se menee. Tuttavani sai myös tuomion seksuaalisesta hyväksikäytöstä, koska tarinan iskijöitä oli viisi naista. He olivat yhdessä keksineet tarinan ja esittivät sen yhdessä. Ensin toki klassinen kiristyksen yritys. Tuttavani tuomittiin vankilaan. Ihmeellisintä oli se, että naiset väittivät hänen käyttäneen "yliluonnollisia kykyjä" ja oikeus totesi hänen käyttäneen hypnoosia! Pikku juttu sellainen, että hän ei osaa edes hypnotisoida. (Hassu juttu muuten: hän oli Oulun vankilassa yhden yön ja vankilasta tuli lasku kahvikupposesta ja pullasta, vaikka tuttavani ei ole eläissään juonut kahvia.)

        Jos nainen tai useampi nainen väittää häntä käytetyn seksuaalisesti hyväksi tai pahempaa, niin tuomio on miehelle varma. Jo kuulustelussa naispoliisi ei suostunut kirjaamaan sitä, mitä mies kertoi, vaan kirjoitteli omiaan pöytäkirjaan. Sitähän ei tarvitse hyväksyä, mutta se pöytäkirja täytyi sitten kirjoittaa kolmeen kertaan ennen kuin se oli edes sinne päin! Aina sanottiin, että "Tämä asia ei kuulu tähän". Sitten oikeudessa se kuuluikin, mutta vastapuolelta.

        Oikeudessa olisi pitänyt puolustautua sellaisilta valheilta, joita ei ollut koskaan edes kuullut aiemmin. Miten voit yhtäkkiä näyttää todisteet, että et ole eläissäsi tehnyt jotain väitettyä? Tai pitäisikö olla koulu- ja työtodistuksetkin mukana, jos joku vaikka väittää, että et ole edes ollut siellä? Tällaisetkin otetaan todesta, jos et voi heti näyttää toteen, että olitpas! Todistustaakka on siis miehellä, syytetyllä, ei syyttäjällä ja asianosaisilla.

        Lukekaapa nämä kaksi Jani Kaaron artikkelia, nämä laittavat myös miettimään oikeudenmukaisuutta:
        "Lestadiolaiset modernilla noitaroviolla"
        http://www.rapport.fi/rapport/artikkeli.php?aid=225350
        Tässä taas kerrotaan miten valemuistoja voidaan istuttaa terapeutin toimesta
        "Nooran monta minää"
        http://www.rapport.fi/rapport/artikkeli.php?aid=225443


    • Lätkämölö

      Lapsiin liittyvissä asioissa valehtelu viranomaisille tai oikeudelle pitäisi rohjeta nähdä sinä mitä se on: mieleltään sairaan ihmisen teko, joka osoittaa että harkintakyky ei riitä vanhemmuuteen joka edellyttää lapsen edun ja oikeuksien mukaista toimintaa. Nämä vieraannutetut ja muutoin henkisesti pahoinpidellyt lapset ovat isoin yksittäinen ihmisoikeusongelma tällä hetkellä.

    • 00530

      Kirjoituksestasi tulee etsimättä mieleen Auerin & Kukan seksirikosoikeudenkäynti. Turun HO:n varsin kyseenalainen tuomio (7,5 v ja 10 v) sai lainvoiman, kun KKO ei ottanut valitusta käsiteltäväkseen. Nyt tuomioon haetaan Auerin osalta KKO:lta purkua. Onkohan neuvoksissa miestä/naista purkamaan sama tuomio, jolle ei muutoksenhakulupaa aikanaan myönnetty???

    • Kaskasvain

      Lähestulkoon kaikki hyväksikäyttötuomiot tai raiskaustuomiot on annettu miehille. Mikä mahtaa olla naisille annettujen tuomioiden yleisin syy? (Naisille annettujen tuomioiden määrähän on kasvussa.)

      Kas, kas: Joka neljäs käräjäoikeudessa tuomittu on nainen
      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/joka-neljas-karajaoikeudessa-tuomittu-on-nainen-maara-lisaantynyt-jo-vuosia/5352732

      ja taulukosta näkee, että ylivoimaisesti eniten naisia tuomitaan rikoksesta
      Perätön lausuma tuomioistuimessa tai viranomaismenettelyssä!!
      Siis valehtelusta.

      Seuraavaksi tulee virkarikokset ja kavallukset, sitten alkoholi-, petos- ja väärennysrikokset.

      • Espoonvainottu

        ... 2014 1,4 miljoonaa. Vuonna 2015 valtio maksoi jo näitä korvauksia syyttömänä istuneille 2,1 miljoonaa, koppirahan ollessa 120 euroa vuorokaudelta, toki vain erikseen niitä hakeneille. Tästä voi kukin täällä kiinnostunut päässään laskea kuinka monella täällä ihmisoikeuksista puhuvassa, sivistyneessä pienessä länsimaassa on riistetty vapaus pelkän häiriintyneen käyttäytymisen ja erillaisten päähänpinttymien takia vain pelkästään tällä tavoin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe