takasumuvalo ei toimi

epäuskoinen

avensis 2006 takasumu valo ei toimi sulake ehjä polttimo ehjä,viimeksi kun on toiminut ni ei ole vedetty kärryä ja olen vasaroinut kärryn pistoketta ja liikutellut sisällä olevaa nastaa mut ei ala toimii

11

616

  Vastaukset

  • Oikeinkirjoitus juuri sitä, mitä odottaakin keskimääräiseltä tohottajalta.

  • Eihän siinä kotterossa kaiketi toimi mikään muukaan?

  • Vasarallahan ne Tojon sähköviat ovat perinteisesti korjautuneet.

  • Oletko kurkannut pistokkeen sisälle? Johdot-liitokset-hapettumat?

   • vika todennäköisimmin löytyy. Omassa muun merkkisessä autossa (VW) koko pistokepaketti täynnä jotain hapettunutta mömmöä. Puhdistetiin paikat ja suojattiin vaseliinilla sen jälkeen kun testattiin että sumuvalo toimii jälleen. Vika ei ollut VW:n kuten ei aloittajan tapauksessakaan Toyotan vaan suomalaisen "laadukkaan" vetokoukkuasennuksen. Mielenkiintoista keskustelukulttuuria muuten. Kun joku erehtyy kysymään neuvoa Toyotaan liittyen, ryntää yksi ainoa trolli paikalle ja alkaa keskustelemaan itsensä kanssa. Jos tuo räkyttäjä hiljenisi, rauhoittuisi koko Toyotakeskustelu. Trollilla lienee pahoja ongelmia mielenterveytensä kanssa.


  • Takasumuvalot ei tarvitsekkaan toimia,kun niitä ei osata käyttää.Siellä ajellaan sumuvalot päällä keskellä kirkastapäivää ja muulloinki kun ei olisi tarvetta.

   • Tarvii toimia, ei mennyt katsastuksesta läpi.


  • Se vaan ei toimi se nasta sielä pistokkeessa. Sen kuuluu painua sisään ja tulla ulos kun pistoke irroitetaan. Nyt se on sielä pohjassa jumissa. Laita crceetä sinne, ja sitte pienellä ruuvarilla painelet sitä. Jos ei ala toimimaan, sitten pitää ehkä laittaa koko rasia uusiksi.

  • Jaa että vikaa etsitään kärryn pistokkeesta, onnea vaan etsinnälle. Minä etsisin aivan muualta.

  • Vika on vetokoukkun sähkörasiassa olevassa kytkimessä joka on hapettunut tai likaantunut.Itse korjasin vian kytkemällä johdon kytkimen liittimiin väliin.Jos haluaa rasiaan kytkintoiminnan sitten uusi rasia.

  • Kiitos tuosta kärrynpistorasia vinkistä,siellä on tosiaan se kytkinnappula ja hapetuksen aiheuttamaa jumitusta. Sieltähän ne valot sai todellakin pelittämään.
   Vielä kerran ISO Kiitos!!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   68
   4135
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   72
   2445