Erottiko Neumann Even Dingosta 2008?

erotettiinko

Erotettiinko Eve Dingosta vai erosiko itse? Tuosta Even erosta ei koskaan bändin taholta ole ollut juurikaan puhetta joten spekulaatioille jää tilaa.

25

436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erosikai

      http://www.dingomania.fi/historia/humisevan_harjun_paluu/

      Historia
      Humisevan harjun paluu
      Keväällä 2008 julkaistiin promosingle ”Skorpioninainen”, ensimmäinen singlejulkaisu tulevalta albumilta. >>Heinäkuussa 2008 basisti Jarkko Eve ilmoitti eroavansa yhtyeestä ja keskittyvän jatkossa soolouraansa. Viimeisen keikkansa Dingon kanssa Eve soitti 27. heinäkuuta Nokialla Tapsan tahdit-tapahtumassa.<< Even tilalle yhtyeeseen liittyi Vesa Kuhlman, joka oli aiemmin toiminut Dingon taustajoukoissa ja tehnyt Neumannin kanssa duo-keikkoja.
      Lokakuun 29. päivä 2008 julkaistiin uusi albumi ”Humisevan harjun paluu”, joka sisälsi kymmenen uutta Neumannin säveltämää ja sanoittamaa kappaletta. Purppuraa levyn myötä Neumannin kukkaan puhjennut aktiivinen biisintekovire synnytti levyllisen uusia, hienoja kappaleita, jotka tuotti Risto Asikainen. Levyltä radiohitiksi nousi ”Skorpioninaisen” lisäksi ”Laivauutisia”

    • Etiäpäinmennään

      Julkisuudessa ei riitoja ollut, mutta olihan se poistuminen melko hätäinen. Pelkkää sattumaa:
      -Jarkko Eve tuomittiin 2014 kirjanpitorikoksista ehdolliseen vankeuteen. Tuomio liittyy Dingon keikkamyyntiä hoitaneen Evecom-yhtiön epäselvyyksiin vuosilta 2006-2008. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014061718416920_uu.shtml

      • 1254324

        Tuo kirjanpitosotku juuri herättää kysymyksiä. Ja varsinkin kun Even lähtö oli aika hätäinen eikä syistä lähtöön julkisuudessa ole puhuttu. Neumann ja Eve eivät ole tainneet tehdä edes duo-keikkoja 2008 jälkeen, ellen ole ihan väärässä?


      • eveonhyva

        https://www.youtube.com/watch?v=q6SU6FIqiTg

        evehän teki soolokeikkoja tuon dingosta lähdön jälkeen niin tokkopa oli aikaa mihinkään duo-keikkoihin.
        ei huono biisi tuo minkä löysin YouTubesta. miltään levyltä en ole kipaletta löytänyt mutta jatkan etsimistä.


      • evefani

        Biisiä ei ole levytetty. Eve soitti tätä biisiä keikoilla tuohon aikaan.


      • alastonkaupunki
        evefani kirjoitti:

        Biisiä ei ole levytetty. Eve soitti tätä biisiä keikoilla tuohon aikaan.

        Toivottavasti löytää levylle tuokin biisi. Ihan kelpo rokkikappale. Nykyään on vain melkoisen turhaa julkaista kokonaisia albumeita muiden kuin kuin Sannin, Cheekin,Vesalan ja Nightwishin yms. artistien/bändien. Pitää olla voimasoitossa suomipopilla, iskelmällä tai radionovalla ja päästä isoille festareille soittamaan livenä ja sitten vielä johonkin TV ohjelmaan itkemään. Sitä kautta tulee julkisuutta joka taas luonnollisesti lisää levymyyntiä: Jos biisitkin on vielä hyviä niin voi levyttäminen jopa kannattaa taloudellisesti.


    • eveonhyvä

      Ei niillä mitään riitaa ainakaan ole keskenään.
      Hyviä keikkoja ne teki roppakaupalla, tosin nyt on vielä parempia ollut nää tän vuoden vedot. Jukulauta kyllä oli hienoa kitaratyöskentelyä taas country festareilla, se on niinkuin että ei muuta kuin antaa mennä kun koneet on saatu käyntiin.

      Evestä vielä että sillä ois ollut hyvä biisi Dingo levylle se aavikon tähti.
      Ois voinut olla hyväkin radiohitti jos sitä sovitusta ja sanoitusta oli hivenen vielä viilattu paremmaksi. youtubesta kuuntelin tässä kerran.

    • eveohyvä

      Ja tuo noin. Vaikka Dingo onkin nyt huipputikissä niin kyllähän Even komeita stemmoja on keikoilla ikävä. Se naulas ne kyllä just niinkuin pitää.

      • evefani

        silloin minun Dingon keikoilla käynti väheni. Eve oli kyllä niin huippuhyvä Dingossa. Sitä kyllä ikävä.


    • missämennään

      Mitä Eve nykyään puuhailee? Onko sooloura vielä käynnissä ja onko levyttänyt uusia biisejä?

      • evefani

        Tammikuun lopussa oli Porissa soolokeikalla, hyvä keikka!!! Asuu nykyään Amerikassa. Sooloa varmaan, mutta keikkoja ei tietääkseni ole tammikuun jälkeen ollut.


      • eveonhyvas
        evefani kirjoitti:

        Tammikuun lopussa oli Porissa soolokeikalla, hyvä keikka!!! Asuu nykyään Amerikassa. Sooloa varmaan, mutta keikkoja ei tietääkseni ole tammikuun jälkeen ollut.

        toivottavasti palaa bändin kanssa. nyt jännätään pitkämäkeä dingo fans:)))))))


      • dingoakeikoilleenemmän
        eveonhyvas kirjoitti:

        toivottavasti palaa bändin kanssa. nyt jännätään pitkämäkeä dingo fans:)))))))

        pitkämäki tipahti finaalista:( Mutta kyllä Dingo on kovaa valuuttaa vielä vuonna 2016 niinkuin oli myös vuonna 2004.
        Mun dream team dingo ois nipa,eve,rebain,lapintie,villak ja daniel. Vähän niinkuin iron maidenin hengessä. Daniel on huippu basisti niin mukana vaan keikoilla jatkossakin. Ja iso kunnia Hombrelle, miestä on ikävä ja on Dingo myös meidän fanien mielessä aina!!!!!
        https://www.youtube.com/watch?v=zmPbasj7ols


    • eveonhyva

      https://www.youtube.com/watch?v=i9aBhgemY6k

      en tiedä mitä tekee tai missä menee mutta yhden hyvän biisin on youtubeen laittanut viime vuonna. kuulostaa dingolta. tää ois ollut hyvä biisi dingon keikkasettiin ihan mihin väliin tahansa.

    • DingoonEvetakaisin

      Even rankkasateessa.Hieno biisi!

    • harkintaand

      Ei siis huono ajatus ois jos Eve kävis joskus Dingon keikalla soittelemassa vaikka special guest starina. Kyllä silläkin lippuja myytäis ja nyt kun on orkesteri muutenkin iskussa niin Evellä vois olla vaikutusta että pääsisivät esim. suomipopfestareille ja iskelmäfestareile soittamaan. Isoilla festareilla kun iso yleisö kuulee et kuinka hienosti Rebane ja kumppanit soittavat niin aina se poikii lisää keikkoja ympäri Suomen klubeille ja latoihin.
      Eve ei varmaan ole paljoa keikkaillut nykyään mutta on hänelläkin iso fanikunta jotka varmasti tulisivat keikoille. Muutama Eve hitti Dingo biisien väliin niin sehän ois aivan mahtavaa Suomirock tulitusta silloin:)

      • 43125

        Eve ei ole suurelle yleisölle mitenkään tuttu joten hänen vierailunsa eivät lippumyyntiä mitenkään lisää. Suurelle yleisölle Eve taitaa olla tuttu vain parista valtakunnallisessakin mediassa käsitellyisät oikeuskeisseistä.


    • backinbusiness

      tokkopa kasarifanit ovat eveä unohtaneet. Mies oli kuitenkin kultaa myyvä artisti ennen ja hysteriaakin oli havaittavissa.

      • eihehkutetaliikaa

        Eve ei ollut Dingossa kasarilla mitenkään keskeinen jäsen ja lähti bändistä varsin aikaisessa vaiheessa. Suurelle yleisölle Pepe Laaksonen on kuitenkin SE Dingo-basisti. Even ainoa kultaa myynyt soololevykin on debyyttilevy joka saavutettiin pitkälti Dingon suosion ansiosta.


    • evefani

      Kyllä Evellä 80 luvulla ja sen jälkeenkin on nimeä. Vielä tänäkin päivänä 80 rock fanien kesken edelleen on. Porissa on moni soolokeikka ollut täynnä väkeä. Porissa ainakin Evestä tykätään edelleen.

      • rok-rok

        Eve on ehdottomasti ja oletettavasti musikaalinen ja kova rock-ukko edelleenkin. Liki kymmenisen vuotta sitten Porin kaupunki järjesti ison ilmaisjuhlakonsertin Kirjurinluodossa missä esiintyi kymmeniä porilaislähtöisiä iskelmä ja rockihmisiä & loput siitä väliltä.
        Yleisöä varmasti tupa täynnä = kymmeniätuhansia. Dingon/Dingojenkin (Neumann ja Eve) taustalla iso kymmenpäinen orkesteri.

        Muutenhan näitä festareita lukuunottamatta Kino poislukien, nämä paikallisten entisten isompien ja pienempien starojen keikat taitanevat tapahtua ennemminkin muutaman kymmenen hengen pizzerioista tuollaiseen max sadanhengen kuppilaan(?)


    • evejadingofani

      Juuri näin. Eve on huippumuusikkoa ja toivon näkeväni hänet joskus Dingon keikalla Rebanen ja Neumannin rinnalla. Evellä olisi kuitenkin kontaktit kunnossa. Kyllähän tosiasia on se että Dingo soitteli isoilla lauteilla silloin kun Eve oli bändissä tämän vuosituhannen alkupuolella. Miksi hommista pitää tehdä niin vaikeaa kun kaikki hyvät työkalut on Nipalla nyt käsissä pitkästä aikaa? Voisivat vaikka uutta levyä tehdä Rebanen johdolla. Eve messiin tietysti kanssa ainakin sävellys puolelle ja keikoille ainakin special guest starina.

    • minullemysteeri

      Miten ihmeessä Dingo on ikinä voinut olla suosittu?

    • iiqqq

      Varmaan 80 luvulla Dingo oli uutta syntikoineen ja sanoituksineen. Niin meille kaikille käy, että,aluksi ollaan rohkeita ja kapinallisia.,sitten juututaan vanhaan.

    • ojhhff

      Famous fiven jälkeen oli Neumann&Eve plays Dingo. Eli kyllä kaverit keikkaa teki 2002?-2008

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      125
      2964
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1245
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1231
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      990
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      48
      901
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe