Passatin värähtely ja melu

ttir

Hei,
Minulla on 2016 mallin passat sedan 1,4:n 110KW:n bensiinimoottorilla varusteetu manuaalivaihteinen auto. Tässä autossa on sylinterien leputustoiminto jolloin se käy kahdella sylinterillä. Tämä leputustoiminto aiheuttaa autoon värähtelyä ja suuremmissa nopeuksissa myös melua. Tällainen värähtely on tunnetusti hyvin haitallista rakenteille ja laskee niiden kestoikää.
Nyt haluaisin kuulla kommenteja muilta joilla on vastaavanlainen auto, että ovatko huomanneet autossaan saman. Tälle ei kuulemma voida tehdä mitään, on auton ominaisuus. Jos tämän olisin tiennyt ennen ostopäätöstä en olisi missään tapauksessa ostannut tätä autoa.

24

389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitäsiinäihmettelet

      Voihan sen vaihtaa.ihmeellisesti olet ostanut auton koeajamatta sellaista ensin? Typeryydeksi minä tuollaista sanoisin.

    • VWVWVWVWVWVW

      VW on aina ostopäätöksenä typerä mallista riippumatta. Kuka typerä vielä moiseen sortuu.

    • Litranmittalla

      Taitaa puuttua moottorista tasapainotusakseli, se on kallis osa ja litran koneista se on jätetty vallan pois.

      • Vtecpower

        No, jäädään odottelemaan, kauanko tuo viritys kestää.Oma autoni vie 8L satasella,eikä ole turboa, ei starttoppia, eikä lepuutuksia ja voin olla varma, että auto toimii.


    • KyykmaninInsinööritaitoa

      Ai kulkee se suurissa nopeuksissa kahdella pytyllä, toki toki.

      • Ei_sitä

        kolmatta pyttyä ole vielä koskaan saatu edes pelaamaan. Se on sitä Vw-etumatkaa.


      • voiPientäPoikaa

        voi pientä, kielsikö äiti pelaamisen kello 20:00 jälkeen ettei mene pieneltä unet ja näe painajaisia?


    • ostaensin

      Aloittaja on sortunut ostopäätökseen( mielikuvissa). Haukkuu, kun ei tiedä mistään mitään. Rahaa pitäisi olla tuollaisen ostoon!! Miksi trollaat olematonta??

      • Oma.valinta

        Lepuutustoiminto, start-stop , turbo ja pari pyttyä välillä pimeänä ! Kyllä siinä väristyksiä ja ravistuksia syntyy ainakin omistajan kukkarossa, On ihan omaa tyhmyyttä sekaantua kaiken maailman hilavitkuttimiin ja suostua ikuiseksi koekaniiniksi.


      • KyykmanAhdistuuJälleen

        Kaikki nuo on ollut käytössä jo vuosia tai vuosikymmeniä. Ainoastaan trollilla ne ei toimi ja hajoaa välittömästi kun edes kuulee asiasta.


      • shittiä.puccaa
        KyykmanAhdistuuJälleen kirjoitti:

        Kaikki nuo on ollut käytössä jo vuosia tai vuosikymmeniä. Ainoastaan trollilla ne ei toimi ja hajoaa välittömästi kun edes kuulee asiasta.

        "Kaikki nuo on ollut käytössä jo vuosia tai vuosikymmeniä. Ainoastaan trollilla ne ei toimi ja hajoaa välittömästi kun edes kuulee asiasta.

        Ei kai kukaan ole niin umpinaisessa tynnyrissä kasvanut etteikö olisi kuullut, nähnyt tai lukenut VW-vika ja huijaus ominaisuuksista?


      • lieväDorka

        mitenkä päästöohjelma vaikuttaa noihin asioihin?


      • tingeltangeli
        lieväDorka kirjoitti:

        mitenkä päästöohjelma vaikuttaa noihin asioihin?

        "mitenkä päästöohjelma vaikuttaa noihin asioihin"

        Lukutaidossako ongelmaa? Jostain "päästöohjelmastako" on on kyse?


    • TDI3

      Alottajalle, vaihda mahdollisimman nopeasti pois, värinät rikkoo moottorin ja sinä olet se joka maksaa kalliin remontin.
      Noista moottoreista on erottäin huonoja kokemuksia.

    • Miksi_pilata

      Passatti jollain mopon moottorilla. Luulisi että isolta konsernilta löytyy jotain joka toimii ja kestääkin enemmän kuin Vw:n perinteiset 60 tkm. Kun valitset vielä käsivalintaisen vaihteiston ja ajat autolla siististi, uskallan melkein tuplata harmittomat kilometrit ainakin perustekniikan osalta. Apulaitteet ja niiden kestävyys ovat sitten asia erikseen.

      • KyykmanAhdistuuJälleen

        "perinteiset" 60tkm, voihan Kyykman mitä juttua väännät jälleen?


    • äitilohduttaaa

      Aloittajalle. Nyt menet sinne mielikuvitusmaailmaasi kiltisti takaisin ja hylkäät unelmasi Passatista.
      Ja palaat karuun arkeen, kun äiti huutelee sinua sieltä näppäimistön takaa syömään.

    • hienojavehkeitä

      Volsun tuntien, tuollainen lepuutustoiminto menee ennen pitkää rikki. Sitten on ihan onnen kauppaa, jääkö se kikkara käymään vain kahdella, tai sitten kaikilla pytyillä. Hyvällä säkällä käy kaikilla. Tosin siinä tapauksessa rikki mennyt lepuutustoiminto jättää merkinnän vikamuistiin, joten auto ei mene läpi katsastuksesta. Mutta siihen saakka voi ajella. Ennen katsatusta viet sen sitten omalle VW-huoltokorjaamollesi, niin pojat laittaa sen lepuutustoiminnon kuntoon. Heitän rukkasella, että kyseessä on tuommoinen 3...4 tonnin remppa. Ainakin.

      • KyykmaninInsinööritaitoa

        Melkoinen mielikuvitus Kyykmanilla.


      • Ei_lepuuta

        Valitsin 92 kW version juuri yksinkertaisuuden, pienemmän viritysasteen ja huomattavasti alhaisemmaksi hinnan takia. Ilmeisesti valinta oli oikea koska uusimmassa Audi A4:ssä 125kW moottori tulee ilman lepuutusta. Oma 92 kW kone käy tasaisesti mutta koneen ääni on kyllä muuten bensiinivoimaiseksi melko karkea.


      • riskivalinta
        Ei_lepuuta kirjoitti:

        Valitsin 92 kW version juuri yksinkertaisuuden, pienemmän viritysasteen ja huomattavasti alhaisemmaksi hinnan takia. Ilmeisesti valinta oli oikea koska uusimmassa Audi A4:ssä 125kW moottori tulee ilman lepuutusta. Oma 92 kW kone käy tasaisesti mutta koneen ääni on kyllä muuten bensiinivoimaiseksi melko karkea.

        No, ei nuo toleranssit ja välykset ole kansanautoissa niin viimeisen päälle ja se tietysti aiheuttaa hieman kilinää ja rouskutusta ja runsasta öljyn kulutusta. Koko koneen lepuuttaminen kansanautoissa säästää moottoria ja vähentää runsaan öljynkulutuksen minimiin, jos ei käynnistä ollenkaan.


    • Laakerivika

      Moottorin männät jätetään jo valmiiksi väljiksi, ettei moottorille tule vastusta ja polttoaineen kulutus näin pienenee, moottori on jo valmiiksi sitten kulutettu loppuun ja öljynkulutus lisääntyy. Laitetaan lepuutustoiminto ja kaksi sylinteriä, on halvempi valmistaa ja ostajale täys pommi pitemmällä ajanjaksolla.

    • kinkkisiä

      Nää on ongelma kasoja, vähän ajettuna tulevaisuures?

    • jormasompio

      Motonetissä on ainakin hyväksi tunnettuja ihmeaineita, jotka auttaa moniin mystisiin ongelmiin, ja näihin erityisen hyvin! Loraus vaan ihmeainetta voiteluöljyn sekaan, annat vähän aikaa vemputtaa tyhjäkäynnillä, ja siinä se. Kone kehrää niin kertakaikksen hissukseen, että Fritz tulee wolfsburgista asti raapimaan jakaustaan leveämmälle huuli pyöreänä. Tehoista puhumattakaan. Yks työkaveri laittoi tota koneeseen, ja kertoi, että hän oli kuullut luotettavalta taholta, että puoli desiä ainetta vastaa melkoisen kireää lastuttamista. Tän kaverin vaimon pikkuserkku asuu samalla kerrostasanteella kuin tekniikan maailman toimittaja. Et sen luulis tietävän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe