Suomenojan käräjäpäätös

Espoonkokkarit

Oikeuden päätös on selvä ja sen mukaan mennään. Mutta miten Espoon kaupunki voi palauttaa natsat Kortelaiselle, kun on aiempaakin epäselvyyttä ja sitten tämä tapaus?!? Pitäisihän sitä olla selvää, että kaveri on hoidellut hommiaan hyvin kyseenalaisesti (kilpailutukset ym.), jotta eikös sitä olisi erottamattomalle virkamiehelle voinut tarjota vaikka saarisiistäjän virkaa Pentalaan... Kokkareita on tullut äänestettyä, mutta nyt meni harkintaan: Mäkelä, Merra, Kortelainen, Veka-Line, RH-Penger jne. Huh-huh.

18

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qqqqqqqqqqqqqqqqqqqwq

      Mitä tuo päätös löytyy?

      • Finnoolainen

        Katso vaikka lansivayla.fi


    • PalkkaJuokseeMiesMakaa

      Päätökset ovat poliittisia, joten ei ole niin väliä miten hommansa hoitaa vai hoitaako ollenkaan.

      Suomen suurlähetystökin kunnostautunut lestinheittäjänä ja ainoastaan sen
      lopettanut hemkilö saa potkut - eivät siis viinatrokarit. Viinakauppa jatkuu kuten ennenkin, mutta esimies vaihdetaan sellaiseksi, joka ei ole niin tarkka noissa asioissa. En toki väitä, että lähettiläs olisi täysin viaton potkuihinsa, mutta aika sopivasti ongelmat henkilöstön kanssa alkoivat, kun trokaamisesta ei enää saanut lisätuloja...

      Lehditö on ainoa, joka voi jollain tavalla vaikuttaa politiikan moraaliin. Tosin pitää muistaa ettei lehdistöllä ole sen korkeampi moraali. Heilläkin on omia tavoitteitaan ja agendojaan. Lehdistö valitsee mistä kirjoittaa ja mistä ei - ja mikä siihen sitten vaikuttaa :D Lehdistön ero poliitikkoihin on siinä, että se on paljon herkkähipiäisempi arvostelun suhteen.

      Nyt ollaan päästy projektin siihen vaiheeseen, jossa syylliset palkitaan. Ihan samalla tavalla kuin käytetty suurlähettilaski. Palkka juoksee, muttei ole mitään oikeaa työtä, jota pitäisi tehdä.

      • palautettakehiin

        Viestiä lehdistölle ja kuntapäättäjille!


      • aikaläheltäseurannut

        Laitoin kaupunginhallituksen jäsenelle ja sain myönteistä palautetta:)


    • Taitaa olla vähän niin kuin pakko ne "natsat" palauttaa, kun kerran oikeuden päätös oli vapauttava. Ei silloin ole totta tuo väitteesi "Pitäisihän sitä olla selvää, että kaveri on hoidellut hommiaan hyvin kyseenalaisesti ". Jos häntä nyt ei palautettaisi tehtäväänsä, syntyisi siitä peruste hänen käydä oikeutta Espoota vastaan ja sen jutun todennäköisesti voittaisi.

    • seeeeyu

      Espoossa on ns espoontauti, joten ei se liikunta- ja ulkoiluviraston homma ukkoja vaihtamalla muutu. Se lähtee ylempää tuo mätä, joka valuu veronmaksajien niskaan. Ottavat mm. lahjuksia autoliikkeiltä, vene- ja moottorikelkka liikkeiltä siten, että lupaavat ostaa kaupungille tavaraa, jos oman ostoksen saa kohtuuhintaan...ja mitään ei tietysti suoraan sanota.

    • vähänrotia

      Mutta eikös tässä ollut vain tuo kiusaamissyyte ja siitä vapautuminen. Isommat asiat veronmaksajien kannalta ovat Espoon sisäiseen tarkastukseen menneet asiat, jotka jo itsessään vaatisivat miehen vaihtoa jos ei muusta niin periaatteellisista syistä!

      • Jos kerran hyllytyksen syy oli nimenomaan tämä käsittelyssä ollut syyte, niin sen kumoutuminen kumosi myös hyllytysperusteen ja silloin henkilö pitää palauttaa tehtäväänsä.

        Muut asiat ovat vähintäänkin keskeneräisiä tietääkseni, en ainakaan ole nähnyt uutisia, että olisi todistettu rikkomuksia (huomaa, että edelleenkään väite teosta ei tarkoita teon todella tapahtuneen). Tosin en seuraa Espoon uutisia mitenkään aktiivisesti. Pointti on nyt kuitenkin se, etteivät laituriparlamenttien tai nettikeskustelujen "varmat tiedot" mahdollisista epäselvyyksistä ole peruste hyllytykselle tai erottamiselle.


      • tietäjärannasta
        10-14 kirjoitti:

        Jos kerran hyllytyksen syy oli nimenomaan tämä käsittelyssä ollut syyte, niin sen kumoutuminen kumosi myös hyllytysperusteen ja silloin henkilö pitää palauttaa tehtäväänsä.

        Muut asiat ovat vähintäänkin keskeneräisiä tietääkseni, en ainakaan ole nähnyt uutisia, että olisi todistettu rikkomuksia (huomaa, että edelleenkään väite teosta ei tarkoita teon todella tapahtuneen). Tosin en seuraa Espoon uutisia mitenkään aktiivisesti. Pointti on nyt kuitenkin se, etteivät laituriparlamenttien tai nettikeskustelujen "varmat tiedot" mahdollisista epäselvyyksistä ole peruste hyllytykselle tai erottamiselle.

        Kyllä on näyttöäkin, koska sisäisiä ohjesituksia on uusittu ja tarkennettu, jotta osattaisiin toimia oikein (kilpailutus, asioiden dokumentointi, omat kesämökit jne.)!!


      • tietäjärannasta kirjoitti:

        Kyllä on näyttöäkin, koska sisäisiä ohjesituksia on uusittu ja tarkennettu, jotta osattaisiin toimia oikein (kilpailutus, asioiden dokumentointi, omat kesämökit jne.)!!

        Siis ohjeistuksia on muutettu sen jälkeen, kun väitetyt "rikkomukset" ovat tapahtuneet? Silloinhan ne eivät ole olleet rikkomuksia vaan silloin voimassaolleiden ohjeiden mukaisia.

        En minä sitä epäile, etteikö Espoossa olisi varmaan toimittu tavalla, joka ei ole oikein asiallista kuntalaisia kohtaan. Mutta vika on ensisijaisesti esimiehissä ja ohjeistuksessa. Niin se on kaikilla työpaikoilla: ei alaista voi erottaa sellaisesta asiasta, joka ei ole rikkonut ko. työpaikan sääntöjä ja ohjeistuksia eikä lakiakaan. Työnantajalla on valvonta- ja työnjohtovastuu ja myös vastuu ulkopuolisille koituvista vahingoista, jos sellaisia syntyy.


      • Mitähhh

        Jos ulkoilupäällikön pestissä ei tiettyjä asioita tiedä tai ymmärrä jos ei ole ohjeistettu, niin...


      • yxkuntalainen

        Länsiväylä uutisoi tänään yleisen ihmetyksen (poliitikot, kansalaiset) Espoon päättäjien toiminnasta asianosaisten osalta. Ei siis pelkästään tämän laituriparlamentin näkemyksiä ja mielipiteitä.


    • DEMLAn_jäsen

      Tähän soveltuu vanha radio Jerevan tarina:

      Meiltä kysytään: Miksi meillä oikeudentuomiot on erilaisia kuin amerikassa.

      Vastaamme: Meillä on demokraatiset tuomarit, demokraattiset syyttäjät, demokraatiset asianajajat.

      Jatkokysymys: Mikä ero on demokraatisella tuomarilla ja tuomarilla
      vastauksemme: Sama kuin kansandemokratialla ja demokratialla

    • KapareninKeijo

      Että sitten hovioikeuteen lakimiesten ja asianajajan kehotuksesta...
      ______________

      Lähes kaikki Suomenojan venesataman oikeudenkäynnin osapuolet ovat ilmaisseet tyytymättömyytensä käräjäoikeuden tuomioon. Virkamiehet ilmoittivat tyytymättömyytensä tuomioon keskiviikkona ja Espoon kaupunki torstaina.

      Espoon käräjäoikeus tuomitsi viikko sitten perjantaina Suomenojan satamassa aluetyönjohtajana työskennelleen Lasse Raunion sakkoihin kahdesta syrjinnästä, laittomasta uhkauksesta, kahdesta virkavelvollisuuden rikkomisesta ja lahjuksen ottamisesta 70 päiväsakkoon eli maksamaan 2 170 euroa.

      Raunio on omalta osaltaan ilmaissut tyytymättömyytensä tuomioon sen kaikilta osin.

      Raunion esimiehenä toimineen Tapani Kortelaiseen kaikki syytteet hylättiin.

      Kortelainen on ilmaissut tyytymättömyytensä tuomioon siltä osin, kun oikeus ei hyväksynyt vaatimuksia korvata oikeudenkäynti- ja asianosaiskuluja. Kortelaisen oikeudessa kaatuneet syytteet olivat pakottaminen ja virkavelvollisuuden rikkominen.

      Espoon kaupunki on käräjäoikeudelle ilmaissut olevansa tyytymätön tuomioon siltä osin, kun se määrättiin korvaamaan erilaisia kuluja.

      Kaupunki velvoitettiin Raunion kanssa yhteisvastuullisesti korvaamaan Carbonelle kärsimyksestä 500 euroa sekä osallistumaan asianosaiskuluihin sadalla eurolla.

    • 155

      Kyllä Kortalaiselle pitäisi, kuten toverimme Sistonen sanoo, maksaa oikeudenkäyntikulut ja lisäksi henkisistä kärsimyksistä vaikka 20-30.000 euroa! Julkinen anteeksipyyntö Espoolta, Poliisilta, Syyttäjältä ja tietty Carbonelta tietty lisäksi. Ja kun hän ottaa taas virkansa vastaan niin hänelle pitää muistuttaa mieluusti viikoittain, että esimiehen pitää muistaa myös katsella vähän alaisten (esim. aluetyönjohtajien) perään.

    • wswww

      Ja ikuinen syytinki oikeus kaikkiin kaupungin omistamiin saariin ja mökkeihin!

      • väkäleuka

        Ja Itsenäisyyspäivän Kunniamerkki Tammenlehvin ja Rakkolevin koristeltuna ansiokkaasta työstä espoolaisten kuntalaisten ja yrittäjien hyväksi!!!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1877
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1286
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe