Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kunpa äiti tietäisi........

vaaaaaarallista

vai olisiko sillä väliä,vaikka tietäisi? Äänekoskella teinipoika sai sakot muutaman metrin keulimisesta. Todellista vaaraa aiheuttaa Konneveden teinipojat, jotka vetävät keula pystyssä koko Kauppatie lähes päästä päähän, läpi parkkipaikkoja jne. Hyvähän se on,että nuoriso "harrastaa", puolustavat ne, joiden omat kultamussukat siellä isottelevat. Ovathan pois silmistä, ja pois mielestä!

11

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hehkuttaja8nn

      Mutta jospa Konneveden pojat ovat taitavampia kuin Äki:n muutaman metrin keu-
      lijat. Kauppatiellä on hyvä baana sieltä torin nurkilta aina hotellin ohi missä röyhiä.
      -Iltaisin ajavat milloin ajavat,minusta ihan viatonta hupia.

      • Nojohanolikommentti

        Ei suinkaan viatonta, vaan lainvastaista liikenteen vaarantamista, ajavat sitten milloin ajavat. Useita vaaratilanteita olen itsekin nähnyt ja kokenut, ja ihan päiväaikaan!


    • pullamössöt

      Ei näy lamasta tietoakaan kun näkee miten kalliita menopelejä isit pennuilleen hankkii.
      Mitenkähän lienee hemmotellut muksut sitten aikuisiässä, kun ovat saaneet koko lapsuutensa kaiken vastikkeetta? Voipi tulla melko surkeita veronmaksajia? Toista se oli omassa nuoruudessa, kun piti monet kesätyörahat käyttää, ennen kuin pääsi mopoilemaan.

    • eiseniinyksinkertaistaoo

      Ja sehän, että lapselle hankitaan hieno mopo, tarkoittaa automaattisesti sitä, että hän on lellitty kakara ja hänestä ei tule veronmaksajaa? On niitä kaikenlaisia kommentoijia. Tuliko mieleen, että lapsi on voinut tehdä paljon töitäkin mopon eteen?

    • Sammuttaja

      Onhan se hyvä harjoitella vaarallisia tilanteita varten, että pystyy hallitsemaan ajokkiaan. Antaa mennä vaan, kunhan ei minun tielleni satu.

    • Eikunkärsäedellä

      Minussa piilee pieni narsku joka narskuttaa ajaessani. Nautinto on valtava kun keula nousee korkealle ja tuntuu vatsanpohjassa se nopea eteenpäin työntyminen tuulen kohistessa pitkin ihoa. Sateessa taas vesi valuu kumia pitkin jättäen vanan jälkeensä. Takakeno asento ajaessa tuo onnistumisen kokemuksia kerta toisensa perään. Kokeilkaa niin tunnette sen huuman, sitä haluaa jatkaa vaikka vaarallisissakin olosuhteissa. Kun tuntee olonsa suureksi ja mahtavaksi, niin kokee olevansa koko maailman luoja. Jännityksen laukeaminen on melkein parasta.
      Valitettavasti tunnelma sitten jossakin vaiheessa lässähtää, ja olenpa löytänyt itseni lammikostakin jäsenet raamuilla. Ei näitä vahinkoja usein satu, mutta kumit menee uusiksi. Kestävät ne sentään useita revityksiä.
      Äidille ei uskalla puhua, tuppaa mukaan kaikenlaista turvavarustusta ja uikuttaa. Noloa jos tulee kylille tsiikaamaan, että onko suojakypärät käytössä ja miten kumi palaa. Iskä ei mielellään uusi kulutettuja kumeja, saan ehkä yhdet kesäksi. Täytyy sitten paikkailla vanhoja kumiliiman kanssa. Sitä saakin tehdä joka ilta.
      Mutta nuorena on saatava kokeilla ja nauttia menosta.

    • NautiHyväMies

      Wau!!! 😀

    • 98u7yu

      Mopoilun suosio alkoi rajusti laskemaan vuoden 2011 jälkeen kun pakolliseksi tuli mopokortti.

      Onhan se hyvä että nuorilla jokin kulkupeli millä harrastaa ja kulkea harrastuksiin, sen kun vaan tajuaisivat että eivät aiheuttaisi häiriöitä lähitalojen asukkailla, mopon korkea ääni on monen mielestä ärsyttävä, jos mopoissa olisikin paljon matalampi pörinä niin se ei ärsyttäisi niin paljoa.

      Moni tekee kaksi-tai kolmivuorotyötä ja nukkua täytyy jossain vaiheessa ja jos on aikaisin aamulla herätys niin on mentävä nukkumaan aikaisin illalla ja kesällä pakko pitää ikkunat auki joten mopojen meteli kyllä pitää hereillä, tämä on ehkä kaikkein pahin ongelmien aiheuttaja, minun mielestä keuliminen ei ongelma, keulikoon miten paljon lystäävät, en ole nähnyt sitä vaaraksi ovat sen verran taitavia keulimaan ja käsittelemään mopojaan. Enemmän vaaraksi on vanhat ikä-ihmiset autoineen joilla ei enää hoksottimet oikein pelaa.

    • Eirahaakumeihin

      Kyllä yhellä kumilla kesä männöö, huuhtastaan välillä. Voe kun äet tietäis! Viime kesä män iliman vahingoita, nii männöö nytkin. Antaa kumin palloo, varikkona Konneveen vanha riihi.

    • Eirahaakumeihin

      Unohtu sanomata että siellä riihessä niitä kumiloeta on kuivumassa tikun nenässä, jotta saa laenata :))

    • Hehkuttaja

      Meillä ei 40 vuotta sitten, -70 luvulla solikoitten ja tuntsien pytyissä piisannut painetta ihan
      samanlaiseen keulimiseen ja ehkä taitoakin puuttui vaikka huimia tappauksiakin sattui! Va-
      siten Hakkaraisenmäen rata oli testi jonka joka mopopojan oli ajettava. Kerrattainni yhden kaverin solikka 4speedin heikko etuhaarukan alaosa teki pesäeron muusta mopedista vauh-
      dikkaassa hyppyrissä ja alastulo oli varma mutta etupyörätön. No kärsälleenhän siinä kuljet-
      taja joutui mutta pölyn laskeuduttua haettiin puuttuva rengas hantaakeineen rinteestä ja jatkettiin ajoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe