Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Populistipuolue

Pakubiili

Propaganda alkoi,ja katteetomat lupaukset ja sellaisten asioiden ajaminen mistä saa sitten syyttää toisia puolueita kun ne eivät toteudu. Toivotaan nyt että kansalaiset eivät ole unohtaneet noita turhia lupauksia ennen eduskuntavaaleja. Pitkäaikaistyöttömät yli kuuskymppiset kerralla eläkkeele, soinin epätoivoiset kannatuslukujen nostot eivät taida nyt onnistua. Kunnallisvaalit näyttävät mitä mieltä ihmiset ovat paskanpuhumisesta.

37

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kodinjaköyhänpuolesta

      Kysyisin vaan, että minkälaiset kykypuolueet tätäkin maata ovat viimeiset 20 vuotta johtaneet, kun maa on lähellä katastrofia. Viime kuussa avoimia työpaikkoja oli noin 30 tuhatta ja työnhakijoita 350 tuhatta lisäksi koulutuksessa olevat ja työttömyyseläkkeellä olevat, ovat hekin työvoimaa eikä laiskoja luusereita, siis työttömiä lähes 500 tuhatta. Valtion velka on 98 miljadia eli noin 18 tuhatta € jokaista asukasta kohden, mukana lapset ja eläkeläiset. Olisko jo aika vihdoinkin tehdä jotakin? vaikka jättää ne armeijan uudet lentokoneet hankkimatta, kyllä rajoja voi vartioida halvemmallakin kalustolla, tai lopettaa koko armeija tehokkaat ja paikallistuntemusta omaavat rajavartiojoukot riittävät kyllä, nykyään kun sodat hoidetaan ohjuksilla jos ei puhe auta. Ulkomaisessa omistuksessa oleville laivanvarustamoille kuten muillekin yrityksille myönnetyt yritystuet voisi myöskin lopettaa, miksi tuetaan vieraita kun oma kansa seisoo leipäjonoissa ruuanjakopaikoissa Luviallakin. Myöskin verotusta voisi korjata pienituloisia suosivaksi, ne rahat tulevat kotimaiseen kulutukseen ja rikkaimmalle kansanosalle jää varmasti vielä yllinkyllin varallisuutta Karibian lemmenlomille, assistenttiensa kanssa, urheiluautoihin ja luxsusjahteihin sekä kesämökkeihin.

      • Eläkkeelleylikuuskyt

        Juuri näin. Samaa mieltä.


    • Vastaajavastaany

      Mitä varten yli 60-v. seisotetaan kortistossa? Häh?

      • Köyhäkansa

        Nyt ei ole kysymys siittä etteikö yli kuuskymppiset Pitkäaikaistyöttömät voisi päästää eläkkeelle,vaan siittä että nuo poliitiikan pellet luulevat että he voivat antaa noita aivopieruja loputtomasti saadakseen ihmisiltä äänestämään itseään.


    • nostanhattua

      Kerrankin joku kirjoittaa asiaa <3

    • pilvenpiirtäjäänasumaan

      Ei ole ainakaan rahasta kiinni. Siimes (vas.) voisi hieman valottaa joko rahastoissa
      on tuhannen miljardin raja rikki?
      Nämä rahat annetaan toki mieluummin rakennusliikkeille, jotka sitten rakentavat
      niitä halpoja kaupunkiasuntoja senioreille. Eikös niin??

      • Siälsitäon

        Rahastoissa on rahaa. Ei muuta kuin maksamaan eläkkeitä.


      • justjoojoo

        Kumpa tekisisivätki senioreille... kyl ne Siimeksen hallinnoivat rahat menee ihan tasan tarkkaan sinne nistä saa parhaan tuoton, ja vielä valtion kompensoinnella. Älä usko et Siimes on paikallaan venhenevan väestön edustajana.


    • juudas-sipilä

      onneksi muut puolueet eivät ole ikinä pettäneet lupauksia... ja ketäs siä hallituksessa on istunut esim viimeset 50v ...

      • Sit.mat.puol

        Tämä on aivan normaali persujen kommentti,heti ollaan hakemassa vikoja muista puolueista, mitä väliä mitä toiset ovat tehneen siittä on lähdettävä että itse pitää luvatut asiat eikä lupaile lisää ja sitten syytä taas toisia puolueita. Persujen idoli maaseudunpuolue ja vennamo sen jälkiä seuraatte hyvää tulee. Miten te kehtaatte...


      • kodinjaköyhänpuolesta

        1980 luvun lopulla Suomi oli velaton, valtion velka oli 0,00€. Kurjistuminen ja kansan rosvoaminen alkoi H.Holkerin hallituksen aikana ja jatkuu edelleen, jopa eläkeläisiltä ryöstetään varoja taitetun työeläke indeksin avulla. Tämä on mahdollista koska useammat työeläkeläiset ovat kouluttamattomia työntekijöitä, eivätkä ymmärrä mitä "taitettu indeksi" tarkoittaa käytössä.


    • Omakotitärkein

      Kokoomuslaisten haistaa jo kaukaa. Siinä ei paljon isänmaa ja uskonto muistu mieleen kun omaa etua ajetaan. Luulevat, että trendikäs pukeutuminen ja rillit takaa menestyksen. Kansan asiaa ja tuloja he eivät aja. Pitävät itseensä tässäkin kyläs muita parempina. Hyi olkoon.

    • Rörörökaksoisleuka

      Persut on enenmän kokoomuspuolue kuin kokoomus itse, muistakaa tämä,persut leikkii köyhien kanssa kissa hiiri leikkiä. Kunnallisvaaleista tulee sellainen jytky persuille että se muistetaan.

    • 25789

      Persuista en tiedä, mutta tulee mikä tulee. Ruotsissa ihmiset saavat itse
      päättää enemmän, minne eläkesäästöjä sijoitetaan. Ei istu paikallinen
      Siimes niin kuin Roope Ankka säiliössä ja pelottele rahvasta, että viette
      vellitkin tulevien sukupolvien suusta.

    • viimeinvapaapuolueista

      Taatusti tuonne Luvian torille, hyvissä ajoin ennen kunnallisvaaleja ilmestyy Kokoomuksen teltta jossa jaetaan vaalimateriaalia. Menkää ihmeessä katsomaan ketä siellä, on arvaisin että eräs kiinteistövälittäjä trendikkään kokoomuslaisen vaimonsa apuna ja varmaan myös eräs vanhempi maanviljelijä Väipäreen suunnalta joka koko Luvialla olonsa aikana on viettänyt makeaa elämää kotivävynä ja nauttinut yhteiskunnan maksamista maataloustuista toimeentulonaan, jotka työtätekevät köyhätkin veronmaksajat ovat kustantaneet, sekä monta muuta ns: Luvian kermaan kuuluvaa parempaa ihmistä. Köyhälle siellä ei ole muuta tarjolla, kuin sinivalkoiseen paperiin käärittyjä Marianne karkkeja, toiveena että niillä itsenne myisitte kokoomukselle.

      • Ettämäinhoon

        Juuri näin. Puhut asiaa.


      • Porvari

        Mikäs on parempi toimintamalli??puhutko/toistatko omia ajatuksiasi vai toistatko lapsena kotona kuultuja teesejä,itse pyrin pitämään mieleni avoinna ja ymmärrän myös toisenlaisiakin näkö/katsantokantoja mutta vielä ei ole tullut sellainen olo että anonyymisti pitäisi tällä saitilla toista/toisten vakaumusta haukkua.Kokoomus,Kepu,persut,ym. eivät yksinään / enemmistönä pysty tämän rakkaan asioita muuttamaan,eivät nyt eivätkä ole sitä ikinä itsenäisyytemme aikana pystyneet tekemään vaan aina asioista on päätetty Suomen eduskunnassa,tosin Suomessa kun on ehdollinen demokratia niin vääntöjä on riittänyt historiassa ja tulee riittämään tulevaisuudessakin,eikait sentään kukaan enään tämänpäivän Suomessa voi olla niin tietämätön etteikö tiedä miten päätöksen teko meillä toimii??


    • Heivainkokkerit

      Pääomaveron korotuksesta ei kokoomus tykkää. Eipä tietenkään.

    • Perunav

      Poliitinen eliitti ei taida tietää mitä sana demokratia tarkoittaa. Mennään tuohon Kekkosen tapaan hallita kansaa,elikkä poistamalla valtaa kommunisteilta se tapahtuu helpoimmin.

      • nuortentukija

        Kepun Nuorisosäätiö tietää miten demokratia toimii. Halpoja asuntoja nuorille
        pitäisi olla tarkoitus. Mutta aamun uutisen mukaan (YLE) äijät sijoittavat rahoja
        Vietnamin osakemarkkinoille, Tallinnan vuokra-asuntoihin ja Lahden eliittiasuntoihin. Ja tietenkin omiin liiketoimiinsa.
        On siinä Kaikkosella taas tanssimista, että saa puoluetoverinsa valkopestyä. Siinä
        saa pyöriä kuin kimalainen, että kansa unohtaa kevääseen mennessä.
        Korostan toki, ettei Kaikkonen ole nyt uutisen päätähti, vaan puolueen muut
        kyvyt.


    • Nousu.ja.lasku

      Persut on samaanaikaan pidentämässä eläkeikää kun ajaa pitkäaikaistyöttömät eläkkeelle,on paljon ihmisiä jotka käyvät lääkeiden voimalla töissä kun ei pääse työkyvyttömyyseläkkeele,mielesäni nämä henkilöt kuuluisi päästää eläkkeele ja terveet pitkäaikaistyöttömät töihin. Mutta keskeneräisiä asioita niinsanottuita aivopieruja päästetään suusta ennen vaaleja,tuo ministeri Lindström on itse ollut tietääkseni luottamusmies ennen tätä suurta nousua ministeriksi,luulisi ajattelevan työntekijää hänkin.

      • Hölmöläinenkö

        Millai "päästetään terveet pitkäaikaistyöttömät" töihin....


      • vasemmalta

        Mulle riittäisi oikein hyvin, että eläkeiän saavuttaneet ihmiset siirtyisivät ansaitsemalleen eläkkeelle, eivätkä seisoisi tulppana estämässä nuorempien tuloa työelämään mukaan tai toimisivat osa-aikaisina mentoreina ja jakaisivat kokemustaan uusille.


      • Tyhmenpikin.ymmärtää
        Hölmöläinenkö kirjoitti:

        Millai "päästetään terveet pitkäaikaistyöttömät" töihin....

        Pitkäaikainen työtön töihin ja sairaat työssäkäyvät ihmiset päästettävä eläkkeele,on väärin pidentää heidän eläkeikää.


      • Elbimbobimbo

        Et ymmärtänyt lausetta bimbo.


      • Mössö
        Elbimbobimbo kirjoitti:

        Et ymmärtänyt lausetta bimbo.

        Menny peräkammarii jutteleen äiskän ja iskän kaa näitä älyttömiä juttujasi.


    • Giuhjikopå

      Se on sanomattakin selvää, että eläkeikää joudutaan pidentämään. Ei kai sitä kukaan haluaisi. Fakta on faktaa.

      • hund3

        Melkein kaikki Euroopan maat käyneet läpi tämän kehityksen. Suomi ei
        todellakaan ole missään eturintamassa.


    • Kummajuttu

      On sekin vaara olemassa, että terveet tekeytyvät sairaiksi päästäkseen eläkkeelle/työttömäksi. Kaikkea on nähty. Toisaalta ahneet tekevät töitä vielä lähes 70-v. Esim. Sahalla.

      • tapuliakintehnyt

        Kyllä se vissiin on niin, että nykyisin on niin kova kontrolli, lääkäreilläkin että ei edes velipoikaa voi päästää työkyvyttömyys eläkkeelle, ennen kuin vakuutusyhtiön lääkäri on tapauksen tutkinut, vaikka ei ihmistä koskaan tapaakkaan henkilökohtaisesti. Näillä ahneilla taas on omat syynsä esm: vit..maiset muijat jonka tähden kotona ei viihdy ja Laitakarin satamassakaan ei voi koko päivää viettää, Ihanakin tuli jo rakennettua valmiiksi ja tontin raja-aidat leikattua, samalla voi myös eläkettä vähän kasvattaa, jos vaikka etelään sitten talveksi...


    • Ei.ääntä

      Persut luulee että 5000 yli kuuskympisen päästö pienelle eläkkeele,eläkeele jota leikataan taas,niin tämä vaalitempaus ei tuo heille yhtään kannatajaa. Sikapuolue pikku nilkkejä,entisiä ja nykyisi pikkurikollisia täynnä. Ja tuo päivähoitomaksujen alentaminen on on yhtä suurta luffia,nyt kaikki on tyytyväisiä kun niitä ei nostettu,jotakin oli annettava mutta todellisuus on se että mitään ei annettu,nyt ei vaan toteutettu järjetöntä suunitelmaa. Eläkeläisten eläkettä leikataan kiinteistöveroa nostetaan ajoneuvoveroa nostetaan poltoaineeseen tulee koroitus,asuntolainan korkojen vähenäminen pienenee,veneet,moottoripyörät, moottorikelkat verolle, lista on loputon. Kuka häviää se taitaa olla se kauppias joka ei saa mummojen ja pappojen eurja kun ruuasta säästetään,kun rahat menee monella ihmisellä lääkeisiin joiden hintaa nostetaan myös. Nyt työtömät jouuvat kolmenkuukauden välein haastatteluun jossa kerrotaan että töitä ei ole.
      Yhteenveto persut on perseestä.

      • työttömänäkinollut

        Älä hyvä ihminen väärää puolueta hauku. Tuo kaikki verokikkailu jolla varoja siirretään yhteiskunnan suurituloisille, ja köyhiltä leikataan on porvarillista Kokoomus poliitiikkaa johon myös uusrikas pääministeri Sipilä ja valtakunnan" aisuri" Vanhanen ovat sitoutuneet. Persut taas eivät työttömien eläkkeelle siirtoa ole keksineet se oli SDP:n Ilkka Taipale jo aikoinaan. Perussuomalaiset vain kopioivat hänen ajatuksensa. Ainakaan ansiosidonnaisella päivärahalla olevalle se ei ole hyvä asia, eläkehän kertyy viimeisen työsuhteen perusteella 63 ikävuoteen asti ja kertymä 75% vanhasta palkasta loppuu kun siirtyy eläkkeelle. Tottakai se on kuitenkin valtiolle ja eläkevakuutusyhtiöille hyvä asia, tuottaa säästöjä tulevaisuudessa, riittää eläkevarat paremmin suurituloisten herrojen eläkkeisiin. Porvari on porvari aina ja ajaa kapitalistin sekä omaa etua, ei sitä muu kiinnosta. Menehän kepulaisten vaalistartti tilaisuuteen 3.9 Laitakarin lavalle niin huomaat että joudut jopa maksamaan vaalipropagandan kuulemisesta 25€, ei Mauri Pekkarinen varmaan ilmaiseksi "pekkaroi", ennen sentään tarjottiin mahdollisille tuleville äänestäjille vaali-makkarat ja kahvit ilmaiseksi ja muutakin vaalimateriaalia, puolueista riippumatta, ei ole enää porvarin ahneudella mitään häpyä.


      • nahkahousu

        En mene kepun juhliin,siellä on pääesiintyjä maitomaa,enkä mee persujenkaan pippaloihin.


      • Jeesustulee

        Maitomaata ei voi kattoo juu. On sen sortin huulimaaliki et iha hirvittää. Yök. Ikän nähny nii itsekeskeist "uskovaist".


    • Isoluutalakasee

      Se on hyvä ettei Guggenheimia tule ja eläkeasia toteutuu. Guggenheim -höpinä loppuu vihdoin. Moottorivehkeet ja veneet saa laittaakin verolle. Kenel on varaa niihin, pitää olla varaa maksaa verot. Sitä mä vielä odotan, että lapsilisät pois varakkailta.

    • myllärimurrost

      Lapsilisät pois jos perheen tulot ovat yli 5000€ kk.

    • kodinjaköyhänpuolesta

      Oikein ! Juppi ja huviveneet, moottoripyörät, purjelentokoneet ym: harrastus käytössä olevat hilavitkuttimet verolle, sehän säästää luontoakin saastumiselta. Laitakarin yleisellä uimarannallakaan ei varmaan olisi, enää kesäisin öljyä vedessä jos veneet vähenee, eikä käytettyjä kondomeja uiskentele uimarien joukossa, jos naimapaikat vähenee Lapsilisät verotettavaksi tuloksi, se korjaa asiaa rikkaiden kohdalta, on väärin jos toiset käyttävät lapsilisää pakosta lapsen ruokaan ja vaatteisiin toiset säästävät sijoitusrahastoihin mopoautoa ja ajokorttia varten. Myös suomalaisten KELA: rahat olisi ohjattava suomalaisessa omistuksessa oleville terveyskeskuksille, sairaaloille ja vanhainkodeille eikä ulkomaisille terveysalan bisnesfirmoille joita omistavat kansainväliset sijoittajat jopa verorikolliset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe