Uusi pikkumaasturi 12 tonnia ajettuna myynnis

Vaihdettuheti

Keravan autosalvassa. Mikä sai lexakuskin myymään 2016 mallin nelivetomaasturin ja vaihtamaan ilmeisesti volvoon? Volvo on toki edellä lexusta kaikessa mutta ihmettelen silti miksi vaihtaa uusi auto heti pois? Kävin autoa katsomassa ja on kyllä todella muovinen ja nahka huonolaatuista. Tuo auto kuulema kuluttaa melkee 10 litraa todellisuudessa ja on laiska kun mikä. Melkee 10 sek sataseen:) neliveto ja kauhea hinta 58 tonnia lapussa. Kai joku on maksanu tollasesta uutena lähes 70 tonnia:) sisältä se on toyota.

12

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikannanan

      Kyseinen auto onkos joku NX300H on todella kamala laitos. Ahdas ja takapenkille ei pysty edes istumaan kun muotoilu on menny pieleen. Kulutus on kaupunki ajon jälkeen 8-10 litraa eikä ohi pääse kun autossa on 197hv ja silti painoa reilusti. Auto jossa ei ole mitään järkeä kaikinpuolin.

    • tine59

      On se melkoinen auto, kun kuulemma kuluttaa melkee 10 litraa sataselle. Jos tuo Lexus noin ahdistaa, älkää ihmeessä sitten ostako sitä..

      • Volvotykkösiä

        Vanha tekniikka on syy tuohon kaikkeen. Japanista tulee vanhaa tekniikkaa joka ei ole nykyautojen tasolla tehon ja kulutuksen suhteen ikinä. Diesel volvot on tämän päivän kärkeä teknisesti ja kulkee ihan eri tavalla.


      • kälvitvaihdot
        Volvotykkösiä kirjoitti:

        Vanha tekniikka on syy tuohon kaikkeen. Japanista tulee vanhaa tekniikkaa joka ei ole nykyautojen tasolla tehon ja kulutuksen suhteen ikinä. Diesel volvot on tämän päivän kärkeä teknisesti ja kulkee ihan eri tavalla.

        Tuommonen Lexu voi olla kiinnostava ostos jollekin uutena. Mutta on luultavasti kauppiaalle aika kimpale realisoitavaksi käytettynä. Mitähän lienee ent. lexumies vaihdokistaan saanut. Karuja?


      • Eikoskaanenää

        No varmasti on ollut ensimäiset ja viimeiset lexus kaupat. Kyllä jos 12 tuhatta ajaa uudella autollaan ja vaihtaa 2016 mallin auton vielä samana vuonna pois niin ei varmaan kovin tyytyväinen ole ollut. Miettii että tuolla hinnalla saa XC60 jo hyvillä varusteilla ja on XC60 sentään kunnon auto ja tilava tohon lexaan verrattuna. Kulutuskin on XC60 dieseli D4 pienempi ja kulkupuoli tietysti parempi. Lexuksessa arvo sulaa vielä Jaguariakin pahemmin. Diesel Jaguarit pitää hintansa vielä kohtuu ok mutta bensa/hybridi lexukset tipahtaa niin paljon heti ettei ostaja enää koskaan osta kyseistä merkkiä.


    • virta55

      Tai voihan siihen vaihtoon olla syynä se, että kyseessä on ns.rahamies, joka tykkää vaihtaa autoa usein, kun näkee jossain liikkeessä jotain mielenkiintoista..

      • Surkeetekele

        Rahamies tuskin ostaa 197hv nuhaista lexusta joka kiihtyy 9,3sek sataseen ja on muovinen sisältä. Tehotuntuma on jopa jossain yariksessa parempi niin meinaatko että rahamies ostaisi tommosen auton? Ja sitten lexuksen neliveto on todella surkea...se on etuvetonen käytännössä koko ajan.


    • vihasetvaihdot

      --Uusi pikkumaasturi 12 tonnia ajettuna myynnis----

      äkkiä o alkanu maisua happamalta

    • Tässä_ketjussa

      kahta mielipidettä lukuunottamatta KAIKKI muut viestit Toyota-trollipojun koneelta kotoisin. Se on niin tyhmä että ei osaa peittää juttujaan yhtään ja ne osataan tälläkin palstalla jo ulkoa.

      • TohjoTohjona

        Vaikka olisikin niin (mutta ei ole, vaikka tojoteero toivoisikin) niin se ei paranna Tojon tilannetta yhtikän


      • ketunpojat
        TohjoTohjona kirjoitti:

        Vaikka olisikin niin (mutta ei ole, vaikka tojoteero toivoisikin) niin se ei paranna Tojon tilannetta yhtikän

        Tojotero koettaa epätoivoisesti vähätellä Tojotaan kettuuntuneiden määrää.


      • Auton_vaihtoon
        ketunpojat kirjoitti:

        Tojotero koettaa epätoivoisesti vähätellä Tojotaan kettuuntuneiden määrää.

        on useimmiten joku syy jota tässä on vaikea arvioida. En kuitenkaan tunne tai edes tiedä ketään joka ei olisi ollut tyytyväinen Lexukseen, varsinkaan niihin oikeisiin Lexuksiin. Täällä trollaava typerä Toyota-trollipoju ja Vw-fani ei ole koskaan Lexusta omistanut eikä pysty persaukisena ikinä omistamaankaan eikä ole muuten mitään muutakaan autoa koska moponsakin, vanha Helkama Raisu on yh-äipän osamaksulla ja sosiaalisektorin avulla ostettu. Kirjoittelee silti tänne ikäänkuin ymmärtäisi autoista jotakin. Ei muuten ymmärrä täysin kokemattomana yhtään mitään. Se on viimeisten 10 vuoden aikana nähty. Ei tuollaista räkänokkaa muutenkaan uskoisi viestihistoriansa perusteella suurinpiirtein 30-vuotiaaksi. Ja koko ajan aina vaan samaa paskaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4709
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1031
    Aihe