Hoitajien nuiva suhtautuminen

eikovinpidettyäiti

Meillä on ollut nyt kesälomalta paluun jälkeen vaikeuksia palata takaisin päiväkotiin. 5-vuotiasta lasta alkaa itkettää joka aamu, kun hänet jätetään päiväkotiin. Samassa päiväkodissa hän on ollut jo pitkään. Lapsi on yleisesti ottaen herkkä ja reagoi pienempiinkin muutoksiin. Ahdistaa tässä lähinnä päiväkodin asenne. Kun vien lapsen päiväkotiin, he hädintuskin tervehtivät meitä (ovat aina suhtautuneet meihin nuivasti), eivätkä ota oikein minkäänlaista kontaktia lapseen. Ihmettelevät kuitenkin sitten kovasti, että mistä johtuukaan kun lapsella ne aamut ovat niin vaikeita.. Muut lapset kyllä saavat aina iloisen vastaanoton päiväkotiin ja varsinkin kesäloman jälkeen hoitajat onnellisina halailivat lapsia ja sanoivat miten ihana onkaan taas nähdä (poikkeuksena meidän lapsi). Mielestäni se, että hoitajat eivät tule tippaakaan vastaan noissa tilanteissa vaan jatkaa tätä noidankehää. Tuntu siltä kuin he haluaisivat suorastaan pahentaa noita tilanteita saadakseen taas jotakin kahisteltavaa ja ihmeteltävää.. Onko täällä kohtalotovereita, joihin/joiden lapsiin suhtaudutaan eri tavalla kuin muihin?

7

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Päikkyssä

      Olisikohan aika katsoa peiliin, jos vastaus löytyisi sieltä.

      • eikovinpidettyäiti

        Ymmärrän kyllä, että meistä vanhemmista ei pidetä ja kemiat ei kohtaa, mutta miksi lapsi pitää laittaa kärsimään rangaistuksena siitä. Mielestäni se on aika julmaa. Ja ihan oikeassa olet, vastaus löytyy peilistä, ja naamani ei heitä miellytä. Onko mielestäsi oikein kostaa se lapselle?


      • Kommentoija69

        Vaihtakaa päiväkotia, jos mahdollista. Päivähoitopaikkoja on joka lähtöön varsinkin yksityisellä puolella.


    • uttra

      Ei todellakaan lapselle saa kostaa ja meidän ammattilaisina täytyy kohdella asiakasperheitä samallalailla. Ei voi olettaa että kaikki persoonat ja perheet natsaisivat yhtä helposti, mutta kohtelu kaikille reilu. Minusta aloittajan kannattaa asiasta olla yhteydessä vaikka johtajaan jos tuntuu että hoitajat eivät älyä käyttäytyä itse. Sekään peili ei aina auta, itselläkin kokemusta äitinä siitä että päiväkodin vaihto oli viisas veto ja seuraavassa ei ollutkaan sitten ongelmaa lapsella ja meillä. Ensimmäisessä lapsi ei voinut hyvin ja meillä tympeä fiilis.

      • taisittenkin

        päiväkodin henkilökunta kokonaisuudessaan irtisanotaan ja vaihtaa työpaikkaansa; aivan samoin kuin Raision per-hepalvelut perättömin selvityksin, lausumin lapsen olo-suhteista mitä oikeasti on tapahtunut ja lapset lausuneet.


      • natra
        taisittenkin kirjoitti:

        päiväkodin henkilökunta kokonaisuudessaan irtisanotaan ja vaihtaa työpaikkaansa; aivan samoin kuin Raision per-hepalvelut perättömin selvityksin, lausumin lapsen olo-suhteista mitä oikeasti on tapahtunut ja lapset lausuneet.

        Antaessaan lausunnossaan väittämässään ollessaan jne.
        Tarinasi on mielikuvituksen tuotetta.


    • kokeile_tätä

      Videoi aamutilanteet esim. viikon ajalta. Keinon kyllä keksit (vaikka puhelin). Sitten kun/jos saat aineiston kasaan, pyydä päiväkodin johtajalta tms. aika ja esitä siellä aineisto. Kirjoita itse heti tilaisuudessa muistio ja pyydä allekirjoitus ennen kuin lähdet. Niin, ja videoi tai äänitä myös tapaaminen johtajan kanssa.

      Jos kaikki meni videoilla kuten kerrot nyt menevän ja johtaja haistattaa asialla suurin piirtein huilut, lähetä koko aineisto sivistystoimenjohtajalle katseltavaksi. Saatteeksi voit laittaa kysymyksen: "Miten videoilla esiintyviä hoitajia ym. rangaistaan ja voivatko he jatkaa työssään?". Pääasia, että kysyt jotakin ja pyydät vastausta.

      Jos ei vieläkään mitään järkevää tapahdu, vie asia hallinto-oikeuteen. Tulee halvemmaksi, jos et halua suullista kuulemista etkä välttämättä tarvitse juristia. Jos aineisto (videot) on riittävän selvä ja niiden perusteella voi näyttää toteen, että tapahtuu sitä mitä kirjoitat tapahtuvan, olet vahvoilla.

      Sinun pitää kuitenkin lähestyä asiaa auringonnousun suunnasta, ts. älä uhkaile äläkä vihjaile vaan toimi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe