Loitsuista ja taioista maksaminen ja tulokset!

Alanea

Onko täälä ihmisiä, jotka ovat maksaneet loitsuista jollekkin? Onko jotakuta suositeltu tai oletko saavuttanut halutun tuloksen maksetulla loitsulla?

Itse olen wicca, mutta en tee loitsuja itseni hyväksi. Ostan loitsut joita tarvitsen mutten etiikkani mukaan voi tehdä itse.

Olen törmännyt huijareihin, kuten Eeno, Ashra ja Priestess Miriam... Nämä vievät rahat ilman minkäänlaIsta tulosta. Mutta prfessori Khazanista olen kuullut vain onnistumistarinoit! Kertokaas kehen luotatte, kuka on aito ja kuka feikki. Ulkolaisilla sivuilla näkee usein listoja joihin saa merkitä loitsijan nimen alle toimiiko lupauksiensa mukaan tai viekö vain rahat... Eikä mitään kettuiluja ja ilkkumisia, vaan ihan oikeita kokemuksia.

1 kommenttia

Vastaukset

  • Jos olisit Wicca niin aika varmasti tietäisit että A) Loitsuista ei tarvitse maksaa (eikä se olisi wiccan etiikan mukaistakaan) ja B) maksetut loitsut ovat vähintäänkin vähemmän tehokaita ja suurinosa huijausta. Wiccat pitävät loitsuilla rahastamista epäeettisenä ja tuloshakuisuus jo vähentää tekijän voimaa itsessään. Jos Wicca loitsunsa osaa, hän luontaisesti ymmärtää, että siihen pystyy kuka tahansa muukin ja siten on turha rahastaa asiasta johon jokainen pystyy. Toisinaan tehdään loitsuja toisille auttamisen halusta, mikäli pyyntö korviin kantautuu. Parhaiten omaan elämään pystyy vaikuttamaan kuitenkin ihan itse.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.