Aihealueet

Listaukset

  Loitsuista ja taioista maksaminen ja tulokset!

  Alanea

  Onko täälä ihmisiä, jotka ovat maksaneet loitsuista jollekkin? Onko jotakuta suositeltu tai oletko saavuttanut halutun tuloksen maksetulla loitsulla?

  Itse olen wicca, mutta en tee loitsuja itseni hyväksi. Ostan loitsut joita tarvitsen mutten etiikkani mukaan voi tehdä itse.

  Olen törmännyt huijareihin, kuten Eeno, Ashra ja Priestess Miriam... Nämä vievät rahat ilman minkäänlaIsta tulosta. Mutta prfessori Khazanista olen kuullut vain onnistumistarinoit! Kertokaas kehen luotatte, kuka on aito ja kuka feikki. Ulkolaisilla sivuilla näkee usein listoja joihin saa merkitä loitsijan nimen alle toimiiko lupauksiensa mukaan tai viekö vain rahat... Eikä mitään kettuiluja ja ilkkumisia, vaan ihan oikeita kokemuksia.

  1

  <50

   Vastaukset

   • Jos olisit Wicca niin aika varmasti tietäisit että A) Loitsuista ei tarvitse maksaa (eikä se olisi wiccan etiikan mukaistakaan) ja B) maksetut loitsut ovat vähintäänkin vähemmän tehokaita ja suurinosa huijausta. Wiccat pitävät loitsuilla rahastamista epäeettisenä ja tuloshakuisuus jo vähentää tekijän voimaa itsessään. Jos Wicca loitsunsa osaa, hän luontaisesti ymmärtää, että siihen pystyy kuka tahansa muukin ja siten on turha rahastaa asiasta johon jokainen pystyy. Toisinaan tehdään loitsuja toisille auttamisen halusta, mikäli pyyntö korviin kantautuu. Parhaiten omaan elämään pystyy vaikuttamaan kuitenkin ihan itse.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    211
    10224
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    226
    4586
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    59
    837