Mielisairauden teeskenteleminen

terw

Onko helppo teeskennellä mielisairautta esim. rikosvastuun välttämiseksi?

22

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hölmöilyilleseis

      Ei se taida onnistua. Jos olet sortunut rikoksen polulle, ota teostasi vastuu ja kasva ihmisenä. Rehellisyys kannattaa.

    • hetu7u66ers

      nii ja suomalaista mielentilatutkimusta kun ainakin jossain yhteyksissä kehuttu maailman parhaimpiin kuuluvan

      • eeeeeeeeeew

        Millähän mittapuulla?


      • hetu7u66ers

        se on kai aika perusteellinen. Siinä kun kuuleman mukaan käydään läpi aivan koko siihen astinen elämä ihan sikiöajoista lähtien. Ja kestääkin yleensä jotain parisen kuukautta.


      • psykiatria_tappaa

        Ei perusteellisuus psykiatriassa tarkoita automaattista paremmuutta. Psykiatria on perustavanlaatuisesti vain ideologiaa, ja ei mielentilatutkimus voi mitenkään palata rikoksen tapahtumahetkeen, vaikka kuinka palaisivat sikiöaikoihin. Näin se vaan on. Koko systeemi on humpuukia.


    • opinion-

      Vankila on parempi kuin mielisairaala.

    • Dieetter

      Alla pari lyhyttä kertomusta psykiatrisesta huijauksesta oikeussaleissa ja seuraavasta julmuudesta salin ulkopuolella.

      Kukin lakia rikkonut ihminen tulisi tuomita maan rikoslain osoittamalla tavalla ja sillä selvä. Jos laki on kansan mielestä epäoikeuden mukainen, on lakia muutettava, ei pidentää tai julmentaa rangaistusta mikäli laki ei teon aikana siitä määrännyt. Psykiatria tulee pitää oikeusvaltiossa lakituvan ulkopuolella.

      I am Insane
      By REID BERTINO, Personal Story August 12, 2016 http://www.madinamerica.com/2016/08/i-am-insane/

      Escaping the Grip of Forensic Psychiatry
      By AIMEE INOMATA, Op-Ed August 14, 2016 http://www.madinamerica.com/2016/08/escaping-the-grip-of-forensic-psychiatry/

      • ytyytj

    • Pokke

      täysin mahdollista. Toiset osaavat

    • fenetre

      Usein riittää esimerkiksi vain se, että sanot joskus kuulemasi ääniä tai muuta sellaista. Sen jälkeen he alkavat usein tulkita kaiken sanomasi psykoosina tai skitsofreniana. Varoitan kuitenkin, että tämä voi johtaa vielä pahempaan kuin vankila. Sinuun voidaan väkisin laittaa neurolepti-kemikaaleja, jotka tekevät elämästä ikävän ja tuhoavat terveyden. Tuon kaltaista psyykkisesti sairaiden vankien hoitoa voidaan myös jatkaa vaikka loputtomiin, toisin kuin vankilaa.

    • gs.porukat.huomio

      Mitä mieltä olette tästä nyt lehdissä olleesta tapauksesta.
      Pomoasemassa tullissa. Joutui elättelemään itseään it-alalla yrittäjänä sen jälkeen. Nyt väitetään, että mielenterveys huonontunut koko ajan. Elänyt kuienkin ihan auhallisesti ja tavallisesti,sanoo naapuritkin.
      Sitten yhtäkkiä puukotti monin puukoniskuin perheen äidin ja vei omaisuuden. Ei mista mitään muuta kuin, että oli lähtenyt ulos ja palannut kotiin.
      Sanoo, että viisaudenhampaan pois otto sai tuntemaan , että on kopioitu toiseen ruumiiseen.
      Käyttäytyy edelleen koko ajan rauhallisesti. Mt-tutkimus: skitsofrenia..

      Ihmettelen ,kun gang stalking -porukka ei ole älähtänyt ja kysynyt esim. mitä mahdollisesti on pantu poistetun hampaan paikalle: siru?

      • Psykiatrista_humpuukia

        Mielenterveys-sumutus rikosasioissa, niin kuin kaikissa muissakin asioissa, on aina lööperiä. Skitsofrenia on keksitty sairaus, joten siihen on sekulaarisessa yhteiskunnassa turha vedota. Koska meillä skitsofrenia on kuitenkin valtion tunnustama "tila" niin se menee läpi oikeudessakin. Täyttä kusetusta koko konsepti.

        En tiedä mitä tapauksessa on oikeasti tapahtunut. Henkilö on syyllistynyt tappoon, mutta muu jää hämärän peittoon. Voi olla, että hän on saanut viisaudenhampaan poiston yhteydessä jotain rauhoittavaa, mikä saattaa osalle aiheuttaa sekavuuden tiloja. Sekavuuden tiloissa ihmiset tekevät typeryykisä, jota katuvat jälkeenpäin, oli aine sitten alkoholi, SSRI, tai vaikka ilokaasu. Mutta en tiedä mitä on tapahtunut. Sitten kyseessä voi olla toki ihan normiryöstö, jonka tekijä yrittää nyt päästä kuin koira veräjästä vetoamalla humpuukiin (mielisairauteen/mielenterveyden häiriöön).

        Entä oliko tekijä aikaisemmin käyttänyt huumeita; SSRI:tä esim.? No, jutussa sanotaan, että kaveri veätnyt ilmeisesti kannabista aika lailla, jos uutisia on uskominen. Siinä on nyt aivan selvä selitys, jos olo tuntuu vähän "irralliselta", vähän kuin olisi kahdessa ruumiissa. Jos henkilö on itse vetänyt kannabista, hän on siitä sataprosenttisesti vastuussa mitä vaikutuksen alaisena tekee.

        Psykiatrit sanovat, että kannabis voi aiheuttaa skitofreniaa, mutta, koska me viisaammat tiedämme, ettei skitsofreniaa ole olemassa, voimme pohtia mitä todellisuudessa tapahtuu; ihmiset menevät aineista sekaisin. Mahdolliset pidempi aikaiset vaikutukset voivat olla voimassa useita kuukausia varsinkin pitkäaikaiskäyttäjillä. Osalle kehittyy aivovaurio, jonka myötä he tuntevat olevansa irti todellisuudesta pysyvästi. Ratkaisu? Älä vedä kannabista alkujaankaan. Jokainen ottaa omat riskinsä elämässä. Osalle ei tule pahoja seuraamuksia, osalle tulee. Jokaisen metabolia ja kyky kestää erilaisia aineita on erilainen. Riskipeliä, kunnes opimme tietämään ennakolta kenen kroppa reagoi pahasti erilaisiin kemiallisiin aineisiin jne.


      • Psykiatrista_humpuukia

        Vielä lisäisin.

        Mikäli henkilö on tehnyt rikoksen aineiden vaikutuksenalaisena ja hän on ottanut aineet omasta vapaasta tahdostaan, hänen pitäisi vastata teostaan 100%:sti. Ei lieventävä asian haara.

        Mikäli aine on häneen laitettu väkisin, esimerkiksi psykiatrian pakottamana, pakoittanutta psykiatria voidaan pitää osavastuullisena teosta. Se mikä osuus on on vaikea sanoa. No, koska meidän yhteiskuntamme on niin vastuuton ja brutaali, tietenkään psykiatreja ei aseteta koskaan vastuuseen toiminnastaan, vaikka pakottamisesta olisi kysymys, joten em. vastuun jako ei tule käytännössä kysymykseen.

        Kuten aikaisemmin spekuloin toki sekin on mahdollista, että henkilö on halunnut vain ryöstään jonkun rahan tarpeen vuoksi. Eli kyseessä olisi ollut väkivaltainen ryöstö. Mukaan vaan sotkemaan laitetaan psykiatrista roskaa kuten yhteyskunnassamme on tapana niin tuskin asiasta selvyyttä kansalle saadaan.

        Valitettavasti emme tulle tässäkään tapauksessa saamaan tietää mitä oikeasti on tapahtunut ja miksi, koska psykiatrit pääsevät sotkemaan oikeuskäsittelyn pseudotieteillään; mielentilatutkimuksillaan, "diagnooseillaan" ja muulla humpuukilla. Alla yksi esimerkki eri tapauksesta Yhdysvalloissa, mistä tässä psykiatrisessa oikeuspelleilyssä on kyse.

        Senseless
        Thomas S. Szasz, Thursday, April 21, 2011
        https://fee.org/articles/senseless/

        "Do people really want to know why, on January 8, 2011, in Tucson, Arizona, a young man named Jared Lee Loughner engaged in mass murder? I submit they do not. Politicians, psychiatrists, pundits, and the press univocally assert that Loughner’s deed is the “senseless” product of mental illness. This belief in a nonexistent mental disease causing mass murder is on a par with young children’s belief in Santa Claus. It is false but satisfies the believers. The great French essayist Michel de Montaigne (1533–1592) sagely observed, “Nothing is so firmly believed as what is least known.”


    • kuka.tietää

      Minäkin luin äsken metro-lehdestä, että on 5 vuoden ajan kasvattanut kotonaan kannabista ja käyttänyt päivittäin.

      Toisaalta kun ottaa huomioon, kuinka paljon kannabiksen käyttäjiä on ja siihen verrattuna vähän tällaisia tappoja.

      • Psykiatrista_humpuukia

        Joo. Olettaen, että kannabiksella on ollut osuutta asiaan, mikä siis ei ole mitenkään varmaa, kyllähän me kaikki reagoimme eri tavalla aineisiin. Sen takia monet eivät sekoa SSRI-ainessakaan, kun taas osa, ihan merkittävä osa, alkaa sekoilemaan, pieni osa siitä osassta jopa niin, että kouluun tai yökerhon pihoille mennään sekavuustiloissa ammuskelemaan enemmän tai vähemmän satunnaisia ihmisiä. Sitten ihmettellään seuraavana selvempänä hetkenä, että mitä ihmetty tuli silloin tehtyä! Sellaisia ne psykoaktiiviset aineet on. Vastuu on käyttäjällä.


    • Tuleepahaajälkeä

      Minua arveluttaa, mitä oikein yksinäiset saavat päähänsä. Varsinkin jos on liikaa aikaa ajatella.

      Jos joku ihminen ottaa vähänkin päähän, puhutaan jo ampumisesta.

      Asiat ovat todella pahasti silloin pielessä. Ei turhaan työpaikoilla ole päihteistä nollatoleranssi

    • Eihelppoa

      Tiedän tapauksen, jossa "potilas" esitti mielentilatutkimuksessa hullua, mutta ei mennyt läpi. Elinkautinen tuli.

    • jyjyjyjrt
    • SuomalainenToimintamalli

      Totuus on taruakin ihmeellisempi. Vaikka lainsäädäntö olisi sitä, että mielisairas on syyntakeeton ja mielisairauden määritelmä on todellisuudentajun heikkeneminen, niin todellisuudessa valtaosa syyyntakeettomuuden saaneista jaetaan määritelmällä " on kotoisin hyvästä perheestä". Muut pakkohoidossa olevat on vain paerilla vaarallisia jne.. Mikäli vaadittaisiin jotakin todellisuuteen perustuvaa listausta niistä varaksiolemisista ja todellisuudentajun heikkenemisistä, niin lääkäreiden sepustuksista tulisi sairaampia kuin potilaista Ja taas kerran jos listaamme niitä todellisia tapahtumia, itsemurhayrityksiä, kännisekoiluja, pahloinpitelyita ja mystisiä liikenneonnettomuuksia, niin sairaalapaikkoja pitäisi olla pienelle kaupungille. Jälleen todellisuudessa olemassaolevissa sairaalapaikoissa pyörii pitkälti samat "potilaat" jotka jakautuu kahteen ryhmään, enemmän kjuin hyväkuntoiset ja asialliset ja todella huonokuntoisiin. Suomessa on vain kahlitsemisen kulttuuri. Elämään ei mahdu kuin työ, opiskelu, toimeentulon hankinta ja kauppareissu ja sitten kotiin istumaan. Yökerhot on ajettu lainsäädännöllä kiinni ja 24H huoltoasemilla istuu poliisit, ampparikuskit, takskuskit ja raskan liikenteen kuskit. Vielä 90-luvun lopussa 24/h liikenneasemillä myytiin aamuyöhön asti väkeviä paukkuja baarin puolella, Tänäpäivänä poliisit ajaa kotiin jos käyt huoltsikan kaupassa, piträä sinua erikoisena ja vähintäänkin sairaana.

      • Anonyymi

        On tuhansia ihmisiä suomessakin hullun papereilla, olematta hulluja. Fakta.


    • Anonyymi

      Ei sun tarvitse teeskennellä. Lähtökohtaisesti jos ajattelee noin psykopaattimaisesti niin homma menee ihan omalla painollaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe