Luultavasti ADHD

Kummajainen89

Mulla on tulossa ehkä ADHD kun kyselyt on tehty ja lääkäri tapaaminen on edessä. Elämä on ollut kaaosta ylivarojen elämistä, luottotiedot menneet, velkoja, kouluja oon saanut käytyä yksi ammatti ja YO tutkinto mut se on vaatinut paljon, myöhästelyä, tavaroiden hukkumista, asioiden edelle menoa, keskittymisvaikeudet, impulsiivisuus, epäolennaiseen keskittyminen mm. Mulla on avaimet jäänyt kotiin, lompakko portaille, kirjastokortti kirjastoon ja sellainen hajamielisyys on yleistä. Mulla on ollut sekavia mieskuvioita ja naispuolisia kavereita on vähän. Olen nopea liikkeissä ja sählään, rikon tavaroita. Mulla on ollut vaikeaa koulussa lukiossa ja myöhemmin näytöissä. Nyt opiskelen tarjoilijaksi 27 vuotias nuori nainen. Asun yksin kahden kanin kanssa. Teksti on sekavaa kuten elämäni. Päihteet joskus auttaa rööki ja alkoholi, syömisongelmia, mulla on myös masennus ja epävakaa persoonallisuus ja terapiaa ja lääkitystä on.

En oo hyväksnyt itseä ja mulla on pitkä syömishäiriö ja viiltely tausta ja kaikki pitää laittaa ylös, puhua ääneen, hälinä sotkee mun tekemisiä. Lapsuudessa on isän alkoholin käyttöä, henkistä ja fyysistä väkivaltaa, koulukiusas ja epäonnistumiset kouluissa aikuisiällä, yksinäisyys ja niitä pitää terapissa käsitellä. Oon myös luova, energinen, nopea reagointikyky, ongelmanratkaisu, oma-aloitteisuus ja reippaus Sosiaalinen olen myös. Olenko teistä ADHD Mulle käy usein kaikkea, kolhin itseä ja tavarat menee rikki, en huomaa yksityskohtia ja ajan kulua.

2

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KokemustaOnJaVitutaEi

      Uskoisin et on ,vaikken oo mikää lääkäri ,mut ku vertaan itteeni niin samoja piirteitä löytyy .En kyl käytä päihteitä ,sillä olen vasta 14-vuotias tyttö .Ja ärsyttää tosi paljon toi unohtelu .Hukkaan kaikkea ,ja unohtelen asioita .Ja elämä masentaa ,vaikkei oo masennusta ,ja koko ajan pitäis laihuttaa jne.
      Koulussaki yks kaveri kysy ,miksen oo käyny ruokalas ja toinen kekkas : "Sil on dieetti "

    • elintavatkuntoonn

      Lasten normaaleista ongelmista tehdään sairauksia, joihin syötetään lääkkeitä, vaikka ongelmat olisivat ratkaistavissa muutoinkin.

      Psykiatriassa istutaan suljetussa huoneessa ja äänestetään uusia sairauksia usein kädennostolla. Mitään näin syntyneistä "sairauksista" ei voida testata tai havaita objektiivisesti. Ainoa asia jonka mukaan edetään, on käyttäytyminen.

      He kutsuvat tätä häiriöksi, mutta tarkoittavat sairautta. Miltei kaikkea on sitten nykypäivänä hoidettava lääkkeillä.

      Kun kyse on tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriöksi määritellystä ADHD diagnoosista, niin siihen riittää jos lapsi liikuttelee käsiä ja jalkoja, ei kuuntele, puhuu paljon, ei leiki hiljaa, keskeyttää muita ja vielä jotain muuta, sopii se jo puoleen väestöstä.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/laakkeet.htm#ADHD_ja_ADD_sairauksien_ravitsemushoito

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3633
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      165
      2242
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1959
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1834
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      396
      1268
    6. 80
      1195
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1071
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1010
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      960
    Aihe