Tyrkyn naisen turmio ja häpeä

talvitulee7

En oikein tiedä, miten suhtautua, kun tuntemani nainen lähettää miehelleni tekstareissaan aina punaisia sydämiä ja väliin aika härskejä juttuja. Olen siis tavannut tämän naisen, joka on miesystäväni kaveri. (käyvät samaa koulua ja näkevät kerran pari/vk)Hän on myös nähnyt meidät yhdessä ja tietää, että nykyään seurustelemme ja suhteemme on vakaa.

Joskus olen katsonut niitä viestejä miehen kanssa, kun olemme viettäneet esim. perhejuhlaa ja on todella nolottanut tuon naisen puolesta. Hän siellä pikku typeriään viestittelee ja meillä on ihanaa yhdessä omissa jutuissamme. Voi voi. Älyäisi nyt itsensä vuoksi lopettaa.

Olen sanonut miehelle, että pitäisiköhän hänen tehdä tuon naisen suhteen jotain. Mies kuittaa asian matalalla profiililla. Ei halua järjestää mitään isoa numeroa. Tiedän, ettei heillä ole seksiä ja mies on sanonut, ettei häntä tuo nainen seksuaalisesti kiinnosta. Olen nähnyt, kun mies ei vastaa niihin kaikkiin viesteihin. Olen kumminkin sitä mieltä, että miehen pitäisi tehdä rankasti stoppia tuolle kärpäselle.

Tuo nainen on tyrkky ja kerjää huomiota erilaisin keinoin mieheltäni ja muiltakin. Olen valaissut tätä miehelleni. Mutta luulenpa, että mieheni tykkää huomiosta, eikä halua loukata ystäväänsä. En tykkää siitäkään, kun tuo naikkonen on töykeä miehelleni. Tulee kyllä omille silmille tuo sille naiselle seuraavan kerran, jos minä olen paikalla.

Mitäs konsteja teillä on ylimääräisten sontasittiäisten hätistelyyn?

24

373

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antaisinolla

      Ei kai sun tarvitse asialle mitään tehdä? Hänhän on miehesi ystävä, ei sinun.

    • jkjkjkj

      Tein näin, kun miehelleni alkoi tulla watsappii jatkuvasti, kyssyin mitäs se veljen vaimo kirjoittelee, niin loppu siihen,kait :). Eli kysy, mitäs asiaa hällä on miehellesi.

      • talvitulee7

        Ei tarvitse kysyä, kun olen nähnyt ja lukenut niitä viestejä kymmeniä, kun mies on itse niitä mulle näyttänyt.


    • Laputkosilmilläsi

      Tai sitten miehesi ei henno sanoa sinulle, että naisystävällä on aihetta viestittelyyn. Loppupeleissä suhde "ystävättäreen" päätyy jossain vaiheessa sänkykokeiluun. Jos heillä natsaa hyvin, olet pulassa. Tiedoksesi vain! Toivottavasti tämä Naikkonen on harmaa hiirulainen eikä seksipommi.

      • varovain

        Harmaa hiirulainen, mutta vällyjen välissä peto. ;)


      • Annkokkeillvuaa

        Anna heijän kokkeilla kerran, saat sit nähdä, kump oli parempi, vaimo vai Naikkonen. Miun ukko palas äkkii maan pinnalle ku kokkeili, haluu ajaa edelleen Mersulla. Ny laittaa luurii korvaa sille naisel. Heh heh.


    • talvitulee7

      Ovat joskus ennen meidän suhdetta kokeilleet seksiä, ei kuulema sikäli ole tässä naisessa potkua, vaikka hauskoja juttuja hänellä onkin.

      Kummasti silti roikkuu miehessä. Siksi taitaa olla, ettei mies ole hennonut sanoa suoraan, eikä halua laittaa pois tuota ystävyyttä kun naisesta tykkää kumminkin. Pakosti antaa aihettakin siihen viestittelyyn. Ei tuo nainen nyt niin tyhmälle vaikuta, ettei sanomisesta ymmärrä.

      Vaan eipä näitä oikein voi vahtia.

    • suurisuurihäpeä

      Minusta sai tyrkyn kuvan, mutta otin opikseni.

    • niinsiinäkäyvarovain

      Vein väkisin, vaikka vähän vastusteli. Nyt jo aina odottaa yötä, vaikkakin väsyneenä.

      • varovain

        Niin ne tekevät.


    • Naisenjokakiinnostunut

      Kuulkaapa nyt naiset ei se mies estele toisen naisen huomiosta milläänlailla vaan nauttii tilanteesta. Se mitä tekee sen suhteen on sen miehen päätettävissä. Et puolisona voi tehdä mitään asialle. Jos on tyrkky niin se on ja kun kerrot miehelle ettet hyväksy tuollaista ystävyyttä niin silloin mies tekee ratkaisunsa asiaan. Ottaako salapanon ja elää kaksoiselämää kanssasi. Usko siihen että on uskollinen sinulle koska näyttää niitä viestejä. Silloin mies rehellinen. Jos rupeaa salailemaan täysin ystävästään silloin voisit epäillä sitä. Kyllä se puoliso joka näyttää viestit on silloin tosissaan puolisonsa kanssa. Näin juuri minunkin puolisoni hoiti erään naisen joka ihastuksissaan viestittelee. Näyttää ne minulle ja näyttää vielä mitä on vastannut. En tunne uhkaa tuosta naisesta. Ymmärrän että mieheeni ihastuu naiset. Miehen on kannettava se vastuu mitä tekee tällaisessa tilanteessa. Kovasti on kiinnostunut meidän suhteesta ja miten meillä menee. Älä siis tunne huolta niin kauan kun miehesi näyttää ne viestit sinulle. Se toinen nainen kantaa sen häpeän ja muun kontollaan et sinä.

    • hymyilyttää_täälläkin

      miehesi näyttää naisen viestit sinulle sen takia, että et epäilisi heidän välillä olevan mitään. Saavat rauhassa naiskennella keskenään ja naureskella naintien lomassa miten helposti höynäytettävä tyyppi sinä olet.
      .

      • Ykkönenjokatietää

        Juuri näin se meilläkin toimii. Kuinka kusettavatkaa minua. Ei se mitään osaan se minäkin!


    • Annaolla

      Tyrkyt ovat yleensä alkoholi- tai mielenterveysongelmaisia tai molempia ja miehesi tietää tämän, eikä halua pahentaa tyrkyn tilannetta.

    • miehesiystävä

      Miehesi tehtävä on tehdä jotain, ei sinun.

    • jokurotioltava

      Ja paskat, kait olet tärkeämpi kuin joku tyrkky holisti-mielenvikainen, kyllä kuule on niin, että ukkos on sanottava sille suoraan ettei ole kiinnostunut ja jos tuo on tärkeää pitää ystävänä vaikket sinä halua sellaista, niin anna ukkos suosiolla sille..

    • Moro-moro

      Ei kai tuollaisesta tarvitse välittää. On minullakin miespuolisia ystäviä, jotka lähettelevät vaikka mitä, mutta ei poikaystäväni siitä mitään välitä. Viestit ovat oikeastaan ihan huvittavia. Joskus näytän viestejä poikaystävälleni ja nauramme yhdessä niille, vaikka onhan se periaatteessa tyhmää esitellä saamiaan viestejä jollekin muulle, eikä niin pitäisi tehdä.

    • talvitulee7

      En epäile pilkunkaan verran, että harrastaisivat seksiä. Kyllä mies olis voinut hänet siihen hommaan valita jo silloin, kun itse tapailtiin miehen kanssa sinkkuna ollessa. Olivat jossain vaiheessa silloin he kokeilleet seksiä, eikä siitä tullut mitään. Uskon siksi nuo puheet, koska itse vastustelin silloin pitkään sitoutumista mieheen. Hän kysyi minua seurustelemaan, mutta en luvannut. Oltiin tosiaan vapaita, eikä miehellä ollut mitään estettä minusta lähentyä tuota naista.

      Olemme myös viettäneet iltaa yhdessä kaikki kolme. Tuo nainen on ihan mukava, mutta kerjää huomiota ja mieheni antaa sitä hänelle. Olen vinkannut miehelle, että onko hän huomannut moisen seikan.

      He ovat ystäviä ja viikottain tekemisissä koilukuvioiden vuoksi. En halua heidän ystävyyttään pois. Risoo vain tuo tietty hyysäily ja se, että nainen kerjää ja saa moisella touhulla huomiota. Jos käyttäytyisi fiksusti, olis ihan sama mulle koko ystävyys.

    • madman3

      Miehesi tehtävä on sanoa naikkoselle että on parisuhteessa eikä halua sydän ym. viestejä häneltä. Kertoisi että moinen viestittely loukkaa naisystävää. Ellei sitten jollain sairaalla tavalla nauti tilanteesta.

    • Naisystäväjonkatiedän

      Näitä tyrkkyjä naisia löytyy. Kuinka minunkin ukolle yksi tarjoilee tämän tästä kahveja kotonaan. Pakko minun on uskoa että pelkkiä kavereita ovat. Kysynyt olen ja saanut niihin vastauksen. Ystäviä ovat olkoon niin. En suostu tuhoamaan omaa suhdetta mustasukkaisuuden takia. Ja jos taas naivat enhän voi asialle mitään. Eikö niin? Avoin rehellinen suhde pitää olla. Luottamus toiseen pitää olla että puhuu totta. Ystäviäkin tarvitaan elämässä. Kyllä se pyytää eron jos tuossa nyt olisi muuta kuin kaveruus kyseessä. Sitten ainakin tietäisin mistä ero johtuisi. En sure ukon tekemisiä etukäteen tai mustasukkaiseksi ala. Toki pelottaa osin mikä on totuus kun on eronnut yh. Toisaalta ukko näyttää viestit mitä kuulumisia meistä kertoo. Samoin kun on nähnyt hänet kertoo myös sen. Tuskin kertoisi edes asiasta jos kyseessä olisi salasuhde. Nykypäivänä on vaan todella sairaita naisia olemassa ja tietysti tuo "epäilyn" mikä on totuus. Ehkä tilanne rauhoittuu osaltani kun löytää uuden kumppanin eikä osoita ukolleni enään niin paljon kiinnostusta. Näistähän toki saa jos haluaa todella rumia juttuja. Ehkä joskus ukkoni esittelee ystävänsä ja saan siitäkin varmuuden. Pyydän ehkä sitä joskus jos antaa aihetta epäillä tilannetta.

    • oma_veikkaus

      Mies on huono.

      Se antaa toivoo sille naiselle koska on tietoine että sun ja hänen välinen suhde ei kestä. Kun erootte, se menee yhteen tän toisen naisen kaa JOS se nainen huolii viel siin vaihees hänet.

      Tiedän siksi koska oon ex-tyhmiä viestittelevä nainen mut en huolinu sitä kuvion tajuttuani. Mut tunteet teki sokeeks tos viestittely vaihees.

    • kotkotsiellä

      Seuraavan kerran kun tapaat tämän tyrkyn kerro että miehesi näyttää sinulle kaikki viestit, ja että nauratte yhdessä hänen lapsellisille sydänviesteille. Kysy siltä suoraan että onko se ihastunut mieheesi vai mitä ne viestit tarkottaa. Menee joko hämilleen tai tajuaa lopettaa viestittelyn.

      Oikeesti, ei voi olla noin tyhmää tyrkkyä kananaivoo.

    • kannatf

      Ei tuollaiseen kannata puuttua. Jos reagoit jotenkin, se vaikuttaa siltä kuin olisit mustasukkainen. Nainen voi vielä luulla, että miehesi on hänestä kiinnostunut. Tietysti mies itse voi sanoa hänelle, että sori, mutta ei kiinnosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe