Honor 7 lite ongelmia

Apuaaaaa

Sain puhelimen alle viikko sitten ja ongelmia jo löytyy. Jos otan vaikka videon kissastani ja sitten haluan katsoa sen, video ei lähdekkään pyörimään, kun napauttaa videon käyntiin ruutu välähtää mustana ja palaa takaisin normaaliksi. Toiseksi sormenjälki tunnistin lakkasi toimimasta. Se ei vaan ota sormenjälkeäni. En ole pudottanut enkä kastellut puhelintani.

34

8620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • henskelimies6
    • Jotainvikaa

      Mulla sama puhelin ja sormenjälkitunnistin toimi ehkä neljä kertaa ja sitte lakkas toimimasta kokonaan.. Ei saa lisättyä sormenjälkiä tai muutenkaa mikää siihen liittyvä ei toimi.. Pitää vissiin marssia huoltoon 😑

    • henskelimies6

      Jos on märät sormet, niin sormenjälkitunnistin ei välttämättä toimi..koska kosteus tekee sormenjälkien uurteille kalvon ja on siten epätarkka

    • Ärsyttävää

      Itselläni sama puhelin ollut 3 viikkoa ja sama videoiden toisto-ongelma. Ei toista YouTubessa eikä galleriassa.

    • Hernadotte

      Täällä myös alkanut sormenjälkitunnistin reistailemaan kuukauden vanhassa kapulassa. Ei reagoi millään tapaa tuo tunnistin ja asetuksista häviää kokonaan sormenjälkitunnistinn kohta. Haulla sen kyllä löytää, mutta ei sieltä mitään saa tehtyä. Aikansa kun uudelleenkäynnistää niin heräillyt vielä toistaiseksi henkiin. Onko kukaan laittanut korjuuksille näillä ominaisuuksilla ja minkälaisia tuloksia on tullut?

    • Tosiongelma

      Kaksi päivää vanhassa Litessa reistasi heti sormenjälki. Näytössä vilisee kaikkia mahdollisia sovelluksia ym ym. Puhelin jopa soittaa satunnaiseen numeroon, ja teksitiviestejä lähettää myös (siansaksaa)!! Todella noloa:( Lisäksi puhelinta ei tahdo saada sammutettua edes sivun napista pitkään painamalla. Jos joutuu pin kyselyyn, numeroita näppäiltäessä sitä ei hallitse ollenkaan. Menee usein sitten puk kyselyyn. Todella surkea tuote. Tehnyt tätä samaa todella usein, puhelin ollut nyt 3 kk käytössä. Puk koodi oltava aina mukana!!! En suosittele kenellekään

      • Honor7liteomistaja

        Kokeilkaa käynnistää puhelin uudelleen. Mulla ainakin alko taas toistaa videoita. Tohon sormenjälki juttuun en kyllä osaa autaa.


    • Kipeästiapuatarvitseva

      Mä sain tänään honor 7 liten ja olin laittamassa mun kaverille jotain snäppii ja sit sain otettu sellasen mustan kuvan. Siihen se sit jäisi. Se ei sammuu tai ees vaimentanut ääntä. Painoin äänen vaimennusta ja lukitusta pohjaan samaa aikaa nii se satummu. Enää en oo saanu siihen mitään kontakti vaikka mitä teen. Nyt iskä on Ikonen. . Onks siel joku joka osaa auttaa??

      • Kipeästiapuatarvitseva

        Sammu*


    • Elluuuu525

      Siis mulla on kanssa toi musta juttu ongelma.... Jos joku tietää miten sen saa saa kertoa. Koska YouTube ei kanssa toimi (ja kyllä on nettiä!)

    • joululahjaksi

      ite sain joululahjaks liten eikä kyllä vielä ainakaan ollu mitään ongelmia. kaikki toimii niinkuin pitääkin. toivottavasti ei tuukkaan mitään ongelmia koska toi sormenjälki tunnistin on tosi kätevä.

    • KariKTU

      Ihan samaa ongelmaa kuin muilla. Videon toisto ei toimi. Välähtää ja lopettaa toiston siihen heti alkuun. Jos lähetän videon kaverille se toistuu sen puhelimessa ihan ok. Onko kukaan vielä saanut tätä ongelmaa ratkaistua (kun moni tästä kirjoittaa) vai onko Honor 7 vaan niin paska?

    • Epätyytyväinen

      Mulla toimii puhelin ihan OK mutta kun kirjoitan tai heilutan puhelinta niin ihan kuin kamera helisisi. Sain puhelimen viikko sitten ja en ole ehtinyt vielä tiputtamaan koko vehjettä. Kun laitan snäppejä niin mikrofonista ei kuulu mitään, kuulen muiden laittamatta snäpit mutta en kuule omiani, eikä vastaanottajakaan kuule ääntäni.

    • Zajiwuh

      Käyttöohjeesta ei ole mitään hyötyä siinä tilanteessa kun videota haluaisi katsoa ja näyttö vain välähtää mustana eikä ala toistamaan vaikka kuinka nuolesta näpyttäisi!?!

    • Voitytsetin

      Itsellä lite kakkos puhelimena, ei mitään onglmia. Sain tähän just androidi nougatin. Mutta auttaisiko noihin teidän ongelmiin se että palauttaisi tehdasasetukset¿

    • Hornii

      Sain Honoran Jouluksi. Kuvia olin ottanut n. 50. Halusin näyttää kuvia ystävälle. Kuvien paikalla oli vain valkoinen läikkä ja jokaisen läikän päällä otsikko milloin kuva on otettu.
      Kuvia ei voinut palauttaa, joten ne meni sen siliän tien. Kyllä harmittaa. Huollossa palautettiin alkuperäiset asetukse, joten kaikki muistissa olleet tiedot katosi

    • CanvioB

      Minä sain videot toimimaan lataamalla uuden videosoittimen, tässä tapauksessa VLC:n. Olisi kuitenkin kiva saada puhelimen oma Videot-sovellus toimimaan, eli onko kukaan löytänyt ongelmaan ratkaisua?

      • Honorinomistaja

        Itselläni Honor 7 lite toiminut moitteettomasti puolivuotta. Sitten yhtenä päivänä sormenjälkitunnistin katosi asetuksista eikä toiminut ollenkaan. Nyt sitten joutuu käyttämään salasanaa joka on välillä hyvin rasittavaa. Nyt on myös puhelin alkanut sammuilemaan itsekseen. Veljelläni on Honor 8 ja siinäkin heti ongelmia oli. Vaikka näytön kääntö oli päällä ei esim youtube kääntynytkään. Siskollani on Honor 7 ja siinä heti oli ongelmana lataus. Vaikka puhelin oli latauksessa saattoi akku kulua eikä latautua niinkuin kuuluisi.


    • HalvallaEiSaaHyvää

      Mun puhelimessa on ilmennyt pahoja ongelmia mikrofonin kanssa. Vastapuoli ei kuule ääntäni kunnolla vaikka volumet on täysillä. Ääni myös katkeilee ja katoaa välillä kokonaan. Sama vika on tullut myös sukulaiseni samaan puhelimeen, joka on sekin noin vuoden vanha. Aikaisemmin itselläni ollut kalliita Applen luureja ja tämän kokemuksen perusteella pakko vaan todeta että kiinalainen halpis on kiinalaista halpista. En suosittele kenellekään kyseistä merkkiä.

    • Myohas

      Tiedän Oon myöhäs🙈 mut mullakaan ei aina sormenjälki toimi, videot on mustina ja heittää mua ulos jatkuvasti muista sovelluksista...Oon hyvin kyllästyny enkä tiä mitä tekisin sillä puhelimen sain vasta helmikuussa!!

    • Honorhuaway

      Minullakaan ei toiminut yhtäkkiä enää gallerian videot, siis ne itse kuvatut. Mutta lähti taas toimimaan, kun painoin sovelluksistani puhelimen oman "videot" sovelluksen auki ja siitä aukesi ikkuna jossa oli valikossa vaihtoehto "käytä"' Sen kun painoi päälle, niin nyt taas toimii. En tiedä miksi oli mennyt "pois päältä" itsekseen.

    • LordKhaos

      Sain firman työluuriksi 7 liten kk sitten. Ongelma on että vastapuoli ei kuule puheluiden aluksi mitään tai erittäin huonosti. Ja kuitenkin työpäivässä olen helposti parikin tuntia luurissa.

    • digi-info

      Sama mikkivika myös tutulla, kenties noi muutkin. Honorit on muutenkin ihan skeidaa kirin prosessoriensa kanssa ... En koskis pitkällä tikullakaan ja joku myy nytkin kirpparilla 200 euroon tota seiskamallia ..... LOL. Imanko noita näkee harvase päivä kirpputoripalstoilla.

    • Kyllästytty

      Noita mikrofoni vikoja taitaa olla joka Huaweissa, itsellä ollut 8 P lite ja Honor 7 lite ja äänen kuuluvuusongelma kummassakin, siis vastapuolelle, ei ku kaikki huoltoon,se voi olla kyllä ohjelmavikaki.

    • ripulimies

      niin,eikä saa päivityksiä edes jouluna, onko kohta iPhone hommattava

    • Paskalite

      Mulla ei saa lepotilas säädettyä on sellasens harmaana että ei saa edes koskettua

    • Jukkkaaax

      Mulla toimii muut äänet, mutta tekstiviestien saapumisääni lakkasi toimimasta.
      Onko vinkkejä?
      Entä joku skannaus tai haittaohjelmien esto? Eli kannattaisiko hankkia ja mikä hyvä?

    • Avuntarvetta

      Mulla on sama vika et sormenjälkitunnistin ei toimi ja kirjottaa joskus vähän oudosti. Itelläni om ollu jtn 4kk oon tiputtanu tän kyllä veteen ja akku meni paskaks mut se korjattiin ja nyt pari päivää sitten sormenjälkitunnistin alkoi reistailla. Yhtään vinkkejä???

    • Kdidodjebedj

      Mulla on ollut nyt about 3 kuukauta tää puhelin ja aluksi toiminu tosi hyvin mut nyt tässä ei oo.toiminut sormenjälki tunnistin. Oon yrittäny uudelleen sormenjälkiä skannata ja käynnistää uudelleen mut ei toimi

      • Kdidodjebedj

        Hei nyt sain toimimaan sormenjälki tunnistuksen kun menin asetuksiin ja poistin vanhan sormenjälki jutun ja lisäsin uudestaan niin alkoi toimimaan


    • Hilduu

      Mulla samat ongelmat ilmoittelee myls ohjelmistopäivityksestä koko ajan ja sitten kun painan siitä puhelin sammuu eikä lataa yhtään mitään

    • Uusipuh

      Honor 7A... Ongelma on että ei voi soittaa... Eli puhelin menee melko nopeasti aina tilaan että ei suostu soittamaan... Viestejä ym voi lähettää, mutta

    • anonyymi_Ywo

      😍 Iimusollu ihan hyvin ja on nyt on aika paljon kuin haluaa tehdä jotain mitä en oo 52 on ollut aika paljon enemmän kuin kaksi kertaa viikossa ja se ei ole mitään tekemistä sen verran että se oli niin paljon että saa ooto ja anna suomeksi ja ruotsi ja englanti sujuu hyvin on mennyt jo etukäteen meiltä löytyy myös se että se on ihan sama kuin mitä on tullut 8 ei ole ⚂ ja 26 ja se on hyvä 👌 ja se on hyvä 👌 ja sen aiheena on jo niin kauan kuin mitä se on hyvä olla ihan hyvä että tuli perille asti on 468 on ollut aika paljon kuin mahdollista että jos ei ole vielä ehtinyt vielä kerran ja se

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe