Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jännitys tihentyy...

Oletteko_huomanneet

että yksi veli tai sisar oli iltapäivällä eksymässä Tuupovaaran takamaille. Vai oliko se Tohmajärvellä.?Akku puhelimesta oli kuitenkin loppumassa. No, sama se minulle, eksyykö Tuuporaaraan vai Tohmajärvelle. Pääasia, että eksyy. Hänellä oli silloin nimimerkki "Niiralan kauhu".

Sittemin kyllä iltayhdeksältä melkein samannäköinen tyyppi ilmestyi palstalle nimimerkillä "Narvan Katri". Minä aivan aloin kiemmurrella jännityksestä, mitä seuraavaksi tapahtuisi.

Ajattelin kyllä tässä illan pimeyden tihentyessä lähteä etsiskelemään tätä eksyksissä harhailevaa ystäväämme. Haluaisiko joku lähteä mukaani? Laitan tähän kuvalinkin, jotta voisitte arvioida, sopisinko kumppaniksenne metsälenkille:

http://www.suomi24.fi/profiili/titi.arosara

On leuto syyskesän ilta ja mielessä romantiikka, vaikka tietenkin olenkin huolestunut Taka-Hikiän metsiin mahdollisesti eksyneestä ystävästämme. Paha mieli minulle tuli Tornion suviseuroissakin, jossa talkoilin epäuskoisten upottautumisaltaan hoitajana, ja pari helluntaihomoa melko julkeasti kritisoi sopimattomuttani tähän tehtävään. Kulemma ulkonäölläni karkotan viimeisetkin epäuskoiset suviseurakerntältä, Pyh.

En minä taida yksin uskaltaa nyt ulos kun on jo pimeä, ja täällä Lahden suunnalla väitetään liikkuvan jonkun tennismailatyypin vaseliinipurkkinsa kanssa. Mutta siksi nyt tässä kirjoitan, että jos joku raavas mies - vaikkapa entinen vankikin, joita täällä on pilvin pimein - tulisi kumppanikseni, mutta luotettava ja rehti pitäisi olla.

Mulla oli vielä jotakin muutakin, mutta unohdin siitä ainakin puolet, joten jääköön nyt tällä kerralla sanomiseni tähän.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ensiksi_pitäisi

      saada päätetyksi, eksyikö tuo kuuluisa tyyppi Tohmajärvelle vai Tuupovaaraan vai Imatralle vai Lahteen vai Heinolaan vai Viremälle taikka kenties Kempeleen merenrantakaislikkoon. Sitten voitaisiin kohdentaa etsinnät riittävät suppealle alueelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1437
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1409
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe