Mitä alkuperäisen kokoonpanon

Infota

Muut äijät nykyään puuhailee? Onko kukaan muu musiikin kanssa tekemisissä kuin Neumann? Miksi Eve erosi bändistä ekan levyn jälkeen? ?

12

65

  Vastaukset

  • Neumann lienee ainoa joka päälle 100000€ tienaa musalla vuodessa alkuperäisistä Dingoista. Jonttukin taitaa antaa kitaratunteja ja keikkailee Kiden kanssa. Quu on lähihoitaja, Pepe on tehnyt ainakin duppaus hommia, Pete on kai joku ATK-nörtti. Eve lähti v.1984 Dingosta soolouralle ja historia toisti itseään vuonna 2008.


   • Jumalauta nuo Sammontekijöiden biisit ovat kovia. Jontun paluu Dingoon olisi todella hyvä homma, Rebane voisi jatkaa bändissä silti ja Dingo pitää kokoonpanossa kaksi kitaristia.


   • Pari vuotta sitten vierailin Porissa Eve oli torilla ostoksilla. Kävelin siitä Isokarhulle, niin Jonttu oli Liidaamassa jota bändiä. Oliako ollut joku bändikoulu? Nipan näin Jazzeilla viime kesänä. Eve oli varmaan jossain oikeudenkäynnissä??


   • Juu oikeudenkäyntiä varten Eve palasi kesällä 2014 Poriin joksikin aikaa. Jonttu Virta vetää nuorten työpajalla bändikursseja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille, ihan hyvin saattoi olla heidän esiintymisensä.

    Itsekin Dingoja satunnaisesti bongannut. Bongasin Nipan Turussa tänä kesänä, myöhemmin samana iltana hänellä oli keikka Samppalinnassa.


  • Mahtaako Pertti tehdä jotain muuta duunia? Meinaan kun keikkoja näkyy olevan niin vähän? Siis jotakin ei-musiikkiin liittyvää päiväduunia?

   • Loppuvuoden keikkoja on dingolla vain muutama eikä soolo/duokeikkojakaan ole kuin pari. En usko että tekee jotain "ei musiikki" duunia, tai mistä sen tietää... ellei ole sitten levyä tekemässä tms... Olihan Evekin muutama vuosi sitten kiinteistönvälittäjänä vähän aikaa.


   • Eiköhän nimenomaisesti Neumann eli itse-Dingo saa varsinkin noista kahdesta ekasta pitkäsoitosta tai niiden biiseistä edelleen sen verran hyvin tuottoa joka vuosi . . . . . . . Kiitos formaatti kanavien yms.

    Niitä biisejähän valtaosa haluaa kuulla, kun häntä livenä käy katsomassa.
    Hienoa jos taustalla on toimiva ja myös hyvin soittava ryhmä tänä päivänä, mutta eipä kait nyt "kovinkaan monella" tule mieleen mennä Dingoa katsomaan huikeiden soittajavirtuoosien takia?

    Eiköhän sitten nämä pelimannit ja musiikit löytyne hieman erilaiselta osaltolta.


  • Sammontakojilta jo aiemmin Youtubessa julkaistut biisit nyt myös stream-palveluissa Spotify, Tidal, Deezer jne. Uutta materiaalia tulossa pian. Stay tuned!

   Tutustukaa myös uusiin nettisivuihin:
   www.sammontakojat.com

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   81
   4657
  2. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   204
   4144
  3. Puma hakee uutta elättäjää.

   Nyt on nahkahousut jalassa ja Kämpissä uuteen nousuun. Taitaa olla uus lompakko hakusessa kv-staralla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   2610
  4. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   83
   928