Star Children. World News

vihalintu

Avaan mikä on Tähit Lapsi.

Tähti Lapsi on nuori sielu maapallolla, jolla on avoin tietoisuus, syvää Kosmista tietoutta, tietoutta omasta itsestään, kuka on ja mistä tulee.

Sen vastapainoksi on vanhoja Maa sieluja, jotka ovat olleet pitkään maapallolla, niin heidän läsnäolonsa on lämmintä, fyysisempää, pakonomaisempaa, mutta myös helppoa. He tietävät mitkä asiat maapallolla ovat mitkäkin ja osavat toimia sääntöjen mukaan. Hipit ovat usein vanhoja maa sieluja ja heillä on erityinen Rauhan sanoma kerrottavana.

Space Children sen aidossa muodossa ovat sellaisia, että he yllättävät sinua aivan varmasti. Heillä on kylmää läpitunkeva tuntu. Koska he eivät tiedä asioita, miten ne ovat maapallolla, niin heidän täytyy miettiä niitä, käydä läpi. Tähti lapsi voi olla erittäin suvaitsevainen, vilpittömästi kiinnostunut, mutta loppupelissä aina etäinen. Tähti lapsen energiat ovat vahvat, mutta oudot, että aikuinenkaan tiedä mitä ne tarkoittavat ja aikuista voi pelästyttää lapsen tuntu. Lapsi kuin tietäisi kaiken ja hänen katseensa, tietoisuutensa läpivalaisi täysin toista ihmistä. Mutta valaiseminen ei tarkoita, että toiselle käy kuinka vaan Space Children opiskelevat sinua ja kun ymmärtävät, niin jättävät sinua rauhaan. He kunnioittavat kaikkia eläviä olentoja ja oletan, että odottavat sitä toisiltakin.

Tähti lapsilla voi olla erikoisia kehon piirteitäkin. Maan lapsila on tonttumaisia piirteitä, pyöreyttä, lyhyttä, hauskuutta, nokkeluutta, hauskaa naurua, ystävällisyyttä ja periksi antamattomuutta yhdistettynä maan päälliseen fyysiseen voimaan. He nauttivat ruoasta ja omasta itsestään. Tähti Lapsilla keho voi muistuttaa keijukaista, isot silmät, pitkät terälehti korvat, pieni suu, pieni leuka, iso otsa...Tähti Lapsilla voi olla silmiin pistäviä piirteitä, joita ei tapaa usein maapallolla. YouTubessa on paljon videoita, joissa esiintyy sinisiä, valkoisia ihmisiä tai Barbie ihmisiä tai Pleiadin omaisia, blondit hiukset, kulttuurista riippuen, pieni suu, siro nenä, tasainen vaalea iho, tuijottava katse, jota he eivät laske toisesta ihmisestä vaan säteilyttävät ihmistä lävitse. Tähti Lapsilla voi olla piilotettuja erikoisia ominaisuuksia, taitoja kuten henkisessä myös fyysisessä mielessä.

Keskustelin kerran sellaisen lapsen kanssa. Hän oli suoraan kuin satukirjasta. Telepaattisesti hän kertoi, että sillä on noita kykyjä. Hän tuijotti suoraan ja olisi kuin tutkija, joka tutkii maailmaa sen kaikissa ominaisuuksissa vilpittömästi, mutta omana itsenään kadottamatta itseään. Sellainen henkilö on salamyhkäinen, täynnä jotkain tuntematonta, ainakin minulle. Heissä on outoa voimaa, joka hämmästyttää toisia, tekee vaivautuneiksi. He eivät ole yhtään maan ihmisiä. Toisinpäin. Tuntuu, että joskus he voivat viedä sinua paikkoihin, joihin et olisi uskonut meneväsi tai uskonut sellaisten olevan olemassakaan. Olla sellaisen ystävänä voi muuttaa maailmaa, koska Tähti Lapset ottavat sinua pauloihinsa yhtään yrittämättä ottaa sinua pauloihinsa. Ihan kuin ympäröivä maailmaa muuttaisi väriä samassa kun on Tähti Lapsien vieressä. Ja jotenkin kaikesta tulee olemaan mahdollista, mitä ikinä tahtoisi. Mutta Tähti Lapset sanovat mitä se on, jos ymmärsitte, tavallaan sinä olet täysin heidän pauloissaan. He ohjaavat sinua. Tähti Lapset ovat ylä chakroissa ja kaukana ulottumattomissa, eikä tiedä, mitä he ajattelevat, mitä ovat. Se voi pelästyttää.

Veikaan, että perheessäni on ollut Tähti Lapsi, josta en vieläkään ole selvinyt kunnolla, että mitä oikein tapahtui. Enkä selviää.

Silmäni aukeni ja tajusin, että sellaiset sielut, jotka eivät ole eläneet maapallolla ennen, niin he ovat keskuudessamme tuntemattomana määränä. Marianis kirjoittaa, että Tähti Lapsilla on täysin uusi DNK, että ihmiset korvaantuvat uusilla, jotka kestävät uutta elämän muotoa, viruksia paremmin kuin vanhat elämän muodot. Että heillä olisi enemmän DNK:n rakenteita ja ne kasvavat entisestään. Marianis kirjoittaa, että elämme Viidennessä Syklissä, olemme viides rotu ja että samaan aikaan maapallolla elää myös Kolmannesta Syklistä olevia rotuja kuten aboriginaalit ja Neljännestä Syklistä olevat. Samaan aikaan maapallolle syntyy aivan uusia sieluja Kuudennesta Syklistä ja he ovat edellisten yläpuolella. Aluksi heitä on vähän, mutta heidän joukkonsa kasvaa. Aika menee eteenpäin ja ihmisrotu samassa.

Älykäs ihminen tajuaa, että kuinka erilaiset ovat toiset lapset; voimakkaat, yllättävät, ettei he ole tavallisia lapsia.

Ja kun seurustelee Tähti Lapsien kanssa, niin huomaa, että parantuu sairauksista ja mieli avartuu. Tavallaan he antavat toivoa.

Tonttu Punanenä
WN

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        7
        1252
      2. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        19
        1245
      3. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        5
        1166
      4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        2
        1164
      5. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        1
        1143
      6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        1
        1141
      7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        2
        1134
      8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        42
        1127
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        3
        1119
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        2
        1110
      Aihe