Onnea Jari Matti ja Maisa Torppa

kontikii

Toivon kaikkea hyvää teille sydämestäni! En ole ennustaja mutta näen tuossa hyvin pitkän suhteen mahdollisuuden.

Ennustajat kirjoittelevat mitä kirjoittelevat.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2neroa

      Onnea myös persetäytteille.

    • tiedetääntiedetään

      Pistä, Jari, siveysvyö tipusellesi, kun poistut hetkeksikin kotoa!

    • EiKestä

      En ole minäkään ennustaja, mutta mä näen erittäin lyhyen suhteen tuosta kehittyvän. En näe noilla kahdelle mitään yhteistä, paitsi että mieshän voi helpostikin narahtaa isoihin tisseihin ja muhkeisiin huuliin ym. pinnalliseen hömpötykseen. On vain kuukausien tai korkeintaan vuoden kysymys, milloin saamme lukea heidän erostaan. Ovatko muuten menneet avioon ja Jari-Matti ottanut Maisan sukunimen, kun otsikossa lukee Jari-Matti ja Maisa Torppa?

    • pitkäliitos

      Aikansa kutakin, sanotaan.

    • easyliving69

      karmea tuo niiden uusi koti. Vitivalkoista tyyliä, mikä mennyt pois muodista. Oikein sarasieppimäinen tositv tähtösen käsitys hyvästä mausta. Se on hyvä maku vähän muutakin, kuin pari balmuirin kippoa hyllyllä. Mikä siinä on, että kaikilla noilla hiuspidennyt, silikoni, persetäyte misuilla on aina vitivalkoinen koti? Saako sillä tavalla paremmat selfiet otettua vai mitä?

      • TissitieteenTri

        Ehehehe, sisustusmoguli ja arkkitehti martinalla on sama mänö, on oltava joku suhde tissien vilauttelun ja valkoisen sisustamisen välillä


    • kuolleenkoti

      Nuo valkoiset huushollit on ihan uskomattoman karmeita, eihän ihminen voi elää tuommoisessa hautakammiossa. Valkoinen huusholli on semmoisen ihmisen koti, jolla ei ole mitään persoonallisuutta, eikä sielua, matkitaan jotain sisustus lehtee ja ollaan olevinaan huippusisustajia. Väreillä sisustamisessa pitää olla tyylitajua ja persoonaa. Nuo valkoiset kalmistot on kaikki samannäköisiä. Sopii tosi hyvin kyllä muovinaisen kodiksi, koti ja nainen, molemmat tyhjää täynnä.

      • JepPok

        No onneksi sinun ei tarvitse asua siellä.


      • onnekseitarvii
        JepPok kirjoitti:

        No onneksi sinun ei tarvitse asua siellä.

        Olipas tosi älykäs kommentti!


      • tolppanokka

        Eniten vituttaa valkoisessa noi klisee härpäkkeet. Pari hurrikaanilyhtyä. Pari hopean väristä kynttilänjalkaa. Torkkupeitto hassun hauskasti viistossa siinä soffalla. Ai ai ai. Valkoiset kukat maljakossa jne..Munaton on mies, joka tommoisessa kämpässä kotoisaksi olonsa tuntee.
        joku oli kehunut torpan ikkunasta näkyvää maisemaa. Anna mun kaikki kestää .Meillä päin sellaista sanotaan hoitamattomaksi ryteiköksi. Se vaan on niin, että metrin mittaiset varvut ym. siivotaan raivaussahalla helvettiin sieltä metsiköstä.


      • white_room

        Koti, joka näyttää kulissilta todennäköisesti myös on sitä.


      • vaihtakaaedesfirmaa
        tolppanokka kirjoitti:

        Eniten vituttaa valkoisessa noi klisee härpäkkeet. Pari hurrikaanilyhtyä. Pari hopean väristä kynttilänjalkaa. Torkkupeitto hassun hauskasti viistossa siinä soffalla. Ai ai ai. Valkoiset kukat maljakossa jne..Munaton on mies, joka tommoisessa kämpässä kotoisaksi olonsa tuntee.
        joku oli kehunut torpan ikkunasta näkyvää maisemaa. Anna mun kaikki kestää .Meillä päin sellaista sanotaan hoitamattomaksi ryteiköksi. Se vaan on niin, että metrin mittaiset varvut ym. siivotaan raivaussahalla helvettiin sieltä metsiköstä.

        Kun katselet jonkun verran noita asunnonvälitysfirmojen myytävänä olevia asuntoja, niin joka ikinen pieni rivitalo kämppä on sisustettu valkoiseksi ja kaikissa on samat Ikean vermeet ja nämä pikku rouvat ovat olevinaan huippusisustajia. Heti kun katson jotain uutta myynnissä olevaa kämppää ja ensimmäisenä iskee silmään se Ikean iso valkoinen hyrrä -valaisin, en tiedä mikä se on nimeltään, mutta on hirveen näköinen ja on joka kämpässä. ääärrrr....


    • rominalla-alas

      Kaikella on elinkaarensa, myös suhteilla. Toiset suhteet tulevat tiensä päähän nopeammin ...Tämä suhde tulee olemaan sellainen; ensin mennään hienosti yhteen, ollaan umpirakastuneita, ostetaan sitä ja tätä ja hehkutetaan joka julmetun lehdelle siitä suuuuuurta onnea, niin suurta, ettei kukaan ole sitä ennen kokenut....mutta mutta....tulee se arki. Kun päästään siihen arkeen, alkaa se alamäki eli riitely, mustasukkaisuus jne....vaikka mitä...mikään juhla ei kestä ikuisesti, ei ainakaan tuollaiset salamarakkaudet, ne loppuu kyllä hyvin pian. Itse veikkaan, etteivät enää vuoden päästä ole yhdessä sillä täytyyhän lehtien elää ja saada taas uutta kirjoiteltavaa...kestääkö edes sinne...olen tälläiset tapaukset nähnyt jo ihan lähipiirissänikin...eivät nämä kestä.

    • hetkenhimo

      En edes tuommoisten ihmisten naimista sanois rakastumiseksi. Se on pelkkää seksiä tai pornoo tai jotain , mitä hehkutetaan roskalehdissä, mutta rakkautta se ei ole. Kel onni on , se onnen kätkeköön.

      • Fhjkkhshkl

        Veit "sanat suustani"..... ei onneaan tarvitse maailmalle kuuluttaa ja yrittää todistella.


    • HomoVeljet

      Matti ja Teppo on jo vuosikymmenet olleet yhdessä. joten aika myöhässä tulee onnittelut.

      Eivät ole suostuneet kertomaan, kumpi on TOP ja kumpi BOTTOM - jokainen voi itse päätellä kun seuraa heidän esiintymistään.

    • whiteWhite
    • enviihtyisi

      Kyllä on kylmän ja laitosmaisen näköistä! Mikä on Maisan lapsen syödessä pullantuoksuisen, hellän äidin valmistamaa mustikkapiirakkaa, ja mutustella suklaata, noin valoisassa (kylmässä) kodissa! Mielestäni kaikki elementit, mitkä luovat kodikkuutta,puuttuvat tästä näyttelylukaalista!Niin on teennäistä, kuin on Maisakin!

    • sitä.samaa.kaikilla

      Talosta puuttuu elämä ja elämisen jäljet. Usein ihmettelen tällaisia sisustuksia, että missä ihmisten "irtotavarat" ovat, siis meillä ainakin on lehtikasa pöydällä, avaimia eteisen pöydällä, silitettävien pyykkien kasa kodinhoitohuoneen pöydällä... ja sohvalla tyynyt rypistyneitä käytöstä jne. Mutta nää näyttelyasunnot kai ovat vaan näytillä ja elämä jossain aivan muualla. Enää puuttuu kuvat tuon talon tähtikuvioisista beigen värisistä tapeteista lasten huoneessa ja tähtikuvioisista peitoista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2087
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      117
      1584
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1216
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      482
      1121
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      67
      1118
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      922
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      876
    Aihe