Onko kokemuksia Korfun saaresta? Hotelli Alkionis

matkailija3

Rodos ja ja Kreeta on jo nähty. Kannaattaisiko Korfvvulle lähteä?
Kokemuksia Moraitikasta? Hotelli Alkionis?

7

4898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korfunparhaat

      No, tottahan toki Korfulle kannattaa lähteä, se on koko Kreikan "euroopplaisin" saari, joka muistuttaa hieman Italiaa sekä väreiltään, arkkitehtuuriltaan että menultaan. Anttikin raunioita ei ole, mutta saaren vetonaula ol uskomattoman kaunis Sissin kesäpalatsi, Achilleion, jonka Itävallan rakastettu keisarinna rakennutti antiikin Kreikan innoittamana. Myös Enkelilinna ja Gardikin rauniot ovat pakollisia kohteita. Lue lisää Korfun annista kattavasta osiosta kreikkaan.net-sivustolla osoitteena on: http://kreikkaan.net/matkakohteet/korfu

    • AgiosStefanos

      Kannattaa! Itsellä oli sama homma, Rodos ja Kreikka nähty, ja viime kesänä eka reissu Korfulle. Pidin todella paljon, em. Sissin palatsi oli hieno sekä paljon muuta nähtävää ja vanhakaupunki ja linnoitus oli upea, Canal damour, saarikierroksella näki paljon ja päiväretki Albaniaan oli myös elämys. Moraitika ja hotelli ei ole tuttu, itse olin luoteisosassa saarta josta tunnin bussimatka kaupunkiin. Sää ja lämpötila heinäkuussa aurinkoinen ja helteinen, muttei kuitenkaan uuvuttava. Luonto on myöskin vehreämpää kuin eteläisemmillä saarilla. Voisin mennä toistekkin mutta nyt seuraavana suunnitelmissa Zakynthos :)

    • cardhfd

      Moi . korfun saarihan on alyttömän kaunis. itse 5 kertaa saarella käyneenä voisin suositella melkein gouviaa majapaikaksi. se on hyvä ja rauhallinen tukikohta maantieteellisesti jos haluaa saarta koluta. koska kaikki paras nähtävä on korfun kaupungista ylöspäin. moraitikaa en suosittele sen sijainnin takia.

      • Korfullepohjoiseen

        Samaa mieltä. Etelässä ei oikeastaan mitään, turisteilta rahat pois. Pohjoisessa kaikki käymisen arvoinen. Moraitikaa en suosittele.


    • Anonyymi

      Moraitikasta ei ole kuin 20 km korfun kaupunkiin. Alle 1/2 tuntia bussilla. Ja autolla kiertää kaikki korfun nähtävyydet päivässä. 8-20.00 ja paljon nähtiin.

      • Anonyymi

        Aika reippaasti sanottu, että kaikki Korfun nähtävyydet kiertää päivässä. Valitettavasti ette ole nähneet Korfusta juuri mitään. Toki päivässäkin paljon näkee, mutta jos 3-4 päivää kiertelee ja poikkeaa pikkukyliin yms. niin on nähnyt jotain idyllistäkin.


    • Anonyymi

      Hieno lomapaikka. Korfun vanhassa kaupungissa ja linoituksessakin voi kierrellä päivän pari. Sietten autoilua. Kanonin niemi ja Hiirisaari, Sidari Beach , Pantokratos vuori sen luostartikirkko, Paleokastrian luostari, vuoriston kylät Sgrafi ja monet muut ja ehdottomasti perinnekylä Old Perithea.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2936
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2500
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      92
      2256
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1896
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      46
      1825
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1323
    Aihe