Kiinnostunutko?

Olenpulassa

Ravut ovat niin vaikei tulkita välillä.. Sanokaa onko kiinnostunut rapu sellainen että välillä on aktiivinen pitämään yhteyttä ja puhuu ihanasti. Sitten taas voi mennä kuoreensa vaikka kuukaudeksi. Tapailimme/säädimme tiiviisti talvella, kesää kohti kuitenkin rapu meni kuoreensa ja näimme paljon vähemmän. Aina tavatessamme harrastamme seksiä ja rapu on mitä ihanin. Hän kertoo minulle huoliaan ja puhuu paljon perheestään ja ystävistään jne.. kuuntelee myös minua ja kyselee. Viesteillä vaikuttaa välillä omistushaluiselta vaikka olisikin todella viileä.

Eli onko kiinnostunut rapu tälläinen ja olisikohan mahdollista että talvea kohti taas juttumme syvenee?

8

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olenpulassa

      Vaikeita*

    • Olenpulassa

      Antakaa nyt edes omia kokemuksianne ravuista tuossa asiassa :(

    • Tähtikartta

      Hei. Rapunainen on kuoreensa vetäytyvä, viileä, pitkävihainen loukattuna.
      Mutta rapunainen on myös kaikkea seuraavaa. Koti, perhekeskeinen ihminen, älykäs, tunteellinen. Tekee päätökset tunteella ei järjellä niinkään. Hyvä kokki, hyvä ystävä ja kumppanina uskollinen, lakia noudattava, lapsi ja eläinrakas.

    • Itse Rapumiehenä minuun pätee tämä aika hyvin: http://anna.fi/horoskoopit/horoskooppimerkit/millaisen-naisen-rapumies-haluaa Itse haluaisin aloittaa seurustelun kaveripohjalta, mennä hyvin varovasti eteenpäin. Minulla on usein suhteen aloittaminen kaatunut siihen kun nainen on viikon päästä kysynyt että mikä on meidän tilanne? Itse omaan suuren ja pehmeän sydämen jonka olen vuosien kokemuksen perusteella suojannut hyvin kovalla kuorella. En päästä ketään sydämeeni heti, vaan katselen tilannetta ja siihen suhteet yleensä ovat päättyneet. Kun minua alkaa ahdistamaan, vetäydyn kuoreeni mököttämään, piiloon pahalta maailmalta.

      Tämä lainaus: "Rapumies on arka lähestymään naisia. Hän pelkää torjuntaa ja jättää mieluummin kysymättä naista ulos kuin epäonnistuu. Hyvä keskustelunavaus on kysyä rapumieheltä jotain, mihin hänen on helppo vastata. Kun rapumies saa suunsa auki, voi hänen kiintymyksensä saavuttaa keskustelemalla." pitää itselläni todella hyvin paikkansa. Jos joku kaunis ja aivan mahtava nainen olisi kiinnostunut minusta niin saattaa olla että voisin jopa torjua hänet, koska en ehkä omaa huonoa itsetuntoa, vaan omaan realistisen itsetunnon. En pidä itseäni niin erikoisena että hän olisi muka ihan oikeasti kiinnostunut minusta vaan luulen että hän haaskaisi turhaan aikaansa minuun sillä parempiakin miehiä on olemassa..

      • Varovainenrapunainen

        Osui kyllä hyvin myös minuun tämä Rapunainen olen


    • Olen tietyllä tavalla kateellinen ihmisille jotka päivän tai kahden tuntemisen jälkeen alkavat seurustelemaan ja viikon päästä asuvat jo saman katon alla. Itse en siihen pystyisi mitenkään.. Minun pitää oppia tuntemaan toinen ihminen mutta kaikista eniten minun pitää saada rakentaa syvä luottamus toiseen ihmiseen ennen kuin pystyn avaamaan sydämeni.

      Olen kerran elämässäni ollut rakastunut, ja sitä voi sanoa ihan oikeaksi rakastumiseksi. Olimme yhden naisen kanssa kavereita 5-6 vuotta eikä siinä juurikaan suurta kipinöintiä ollut, mutta hänestä tuli sydänystäväni ja minä viihdyin hänen seurassaan. Keskustelimme paljon ja tarina aina jatkui luontevasti siitä mihin edellisellä kerralla jäi. Sitten kerran olimme kahdestaan muutaman päivän mökillä ja silloin kuoreni aukesi ja sydän pääsi valloilleen. Sitä tunnetta ei pidätellyt mikään ja ne olivat elämäni parhaat päivät. Tiemme erosivat kun työt alkoivat ja kaipasin häntä. Kerroin hänelle tunteeni, hän kertoi myös, negatiiviset tunteensa. Se loppui sitten siihen, en pystynyt enään olemaan edes hänen kaverinsa.. Silloin sattui ihan oikeasti kun syvälle sisimpään on päästänyt toisen ihmisen ja tulee vastapalloon.. Silloin katosin vuodeksi nuolemaan haavojani. Toisilla kun tämä nuoleminen onnistuu päivässä tai sitten viikon päästä on uusi suhde.

    • Niiv

      Venuksen sijainti kertoo enemmän rakkaudesta kuin aurinkomerkki. Se selviää tekemällä syntymäkartan.

    • Anonyymi

      In my mind ❤🐈
      Tv:🦉

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      322
      3353
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      209
      2749
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      143
      2495
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2005
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      15
      2002
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1662
    7. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1536
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      20
      1536
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1266
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      246
      1221
    Aihe