Riu Tequila ja muuta

Mexicoon

Tammikuun 2017 lopulla on lähtö eka kertaa Meksikoon Playa del Carmeniniin ja hotelli Riu Tequila.
Kaikki vinkit tervetulleita. Matka on Finmatkoilta ostettu. Kannattaisiko ottaa retkiä Finmatkoilta vai miten on paikallinen retkitarjonta? Espanjaa en osaa, toimiikohan englanti?
Mikä olisi must to see -retki?
Onko hotellin lähettyvillä ostospaikkoja vai pitääkö matkustaa lähikaupunkiin ja onnistuuko matka jollakin bussilla vai tuleeko ottaa taksi?
Jos palstalla on ko. hotellissa olleita, niin voisitte kertoa onko huoneilla eroja, sijaintia ja kannattaisiko toivoa esim eka kerroksesta huonetta vai ylempää yms.

3

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lomaIlo

      Tapasin matkallani Riu Tequilassa useasti lomailleen parin ja kaikki, mitä ehdin ko. hotellista kuulla, niin oli positiivista. Kysyin oppaalta, että voinko ketjun muissa hotelleissa piipahtaa ja, kun vastaus oli ei, niin en lomallani muita hotelleja nähnyt kuin päällisinpuolin.
      Olin perheeni kanssa Finnmatkojen retkellä Chizen Itzaan. Retki onnistui, mutta ainoa miikka retkellä oli ruokapaikka, jonne menomatkalla pysähdyimme. Ruoka oli ko. paikassa omaan hotelliin verrattuna todella kehnoa. Eli suosittelen ko. retkeä.
      Oma-aloitteisesti voi käydä periaatteessa miltei missä vain, mutta liikkuminen ei ole ongelmatonta Meksikossa. Collectiivot ovat todella hitaita ja tukkuisia. Taksit ovat sellaisia kuin ovat. Jos otatte taksin, niin pyytäkää, että hotellinne henkilökunta tilaa taksin teille ja sopikaa myös paluumatkasta. Nauttikaa, koska Meksikon ilmasto on huikea ja Karibianmeri ja maisemat rannoilla ikimuistettavia. Englannilla pärjää hyvin. Olkaa aktiivisia ja etsikää myös itse tietoa. Oppaat tietävät, mutta heidänkään tieämyksensä ei ole sataprosenttinen.

    • Nodain

      Olimme kyseisessä hotellissa keväällä -15 ja tykkäsimme kovasti paikasta. Retkiä teimme muutamia, Finnmatkojen kautta oli retki Chizen Itzaan, pari muuta oli paikallisia (myyvät niitä hotellin aulassa tai vielä edullisemmin hotellilta n. 200m vasemmalle olevalta pieneltä "kauppa-alueelta"). Esim. retki jossa käytiin snorklaamassa cenoteissa ja lopuksi kilpikonnien luona meressä oli hieno. Myös retki Tulumin alueelle oli hyvä.

      Noissa pärjää hyvin englannilla, suurinosa turisteista tuntuu olevan jenkkilän suunnalta.

      Ostospaikkoja lähellä ei kovin ole (nuo muutamat matkamuisto- yms. myymälät lähellä hotellia), sekä Play del carmenista löytyy tietysti jotain. Carmeniin on ehkä n. 3km matka, mutta pääse helposti halvalla taksilla (napattiin hotellin edestä, turvallinen alue).

      Itse kävin myös vuokrafillarilla parin kilsan päässä olevalla alueella, jossa pari ostoskeskusta.

      Huoneissa ei mielestäni niin kovasti eroja, meillä oli alakerrassa ja etäisyys noissa kaikissa on hotellilta / altaalta kuitenkin jonkin verran.

    • tsetsekärpänen

      Minua on mietittänyt, että onko kylppärin seinän viinapulloissa ehtaa viinaa, vai kenties lantrattuna. Olisi hyvä, jos saisi itse korkata pullon ja laittaa sen seinätelineeseen. Eihän seuraava asukas voi tietää kauanko ne ovat roikkuneet käyttövalmiiksi korkattuina. Murheet ne on näköjään meikäläiselläkin, maailmanmatkaajalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe