Tyttöystävän lihominen

boy778

Moikka, ollaan molemmat 18-vuotiaita. Oon alkanu huolestumaan mun tyttöystävän lihomisesta, vaikka se on mun mielestä seksikkäämpi nyt ku ikinä. Se on mulle ihan avoin sen painosta ja niitten sen sanomien numeroitten perusteel oon lähinnä huolissani. Se oli siis ennen melko laiha (170cm/61kg) mut alko lihomaan vuoden alussa. Eilen saunassa se keikutteli mulle peppua ja sano "tälleen se 20kg hyllyy". Kysyin ihan suoraan et paljo se painaa ja vastas et 82kg eikä ollut ees moksiskaan. Ei se siis oo vielkää lihavan näkönen vaa "thick" (perse ja tissit kasvanu sikana ja vatsa vaa jonku verran). Miten otan asian esille?

9

1754

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • T.Onnekas

      Oot hiljaa ja nautit tilanteesta!

    • N17135kg

      Kehotat lihottaa lisää ja yritätte saada vatsanki kasvamaa. Onks sil läskimakkaroita mahassa ja selässä?

    • maariankämmekkä15

      Hei! Kiva, ettet kommentoi tyttöystäväsi lihomista loukkaavasti.Voisitte keskustella asiallisesti ja rakentavassa hengessä asiasta. Ylenmäräinen lihominen on terveysriski ja voi olla oire jostain sairaudesta. Ei toki kaikkien tarvitse olla hoikkia tai edes ns ihnnepainoisia ja kun hyväksyt tyttöstäväi runsaat muodot ja ilmeisesti hänkin hyväksyy ne, niin ongelma on lähinnä terveydellinen. Voisitte käydä vaikkapa työterveyshoitajan luona keskustelemassa asiasta. He eivät nykyään enää hauku ylipainosta ja epäterveellisistä ruokailutavoista, vaan pyrkivät keskustelun kautta ohjaamaan asiakasta terveelliimpiin elintapojen muutoksiin tarvittaessa. Kokemusta on! Tsemppiä teille!

    • JotainVaan00

      Moi.
      Onhan tuo jo melko huomattava painonlisäys, tosin en ole ihan varma mistä olet huolissasi, jos kerran tyttöystäväsi on mielestäsi nyt seksikkäämpi kuin ikinä, eikä asia ilmeisesti vaikuttaisi haittaavan häntä itseään? Ainakaan kun hän kirjoituksesi perusteella ei painon noususta huolimatta pahemmin ujostele "esitellä" itseään sinulle, eikä kai ole valittanut sinulle painostaan ja sen noususta?
      Jos kuitenkin haluat ottaa asian esille ja hän on avoin painostaan, kannattaisi ehkä kysyä häneltä asiasta ihan vaan suoraan.
      Ei ole sinänsä tarkoitus laittaa sanoja suuhusi mutta voisit kysyä jotain tyyliin: "Olen huomannut että painosi on noussut, onko jotain vialla?" tms.
      Varmaan itse tiedät parhaiten miten esität asian hänelle siten että se ei kuulosta moitteelta, niin ja kannattaa varmaan myös tuoda esille ettei hänen painonsa sinänsä häiritse sinua ja että hän on mielestäsi edelleen seksikäs, tai ehkä jopa seksikkäämpi kuin ennen, jos asia kerran on näin.
      Olisi tavallaan kiinnostavaa kuulla miten tilanne etenee jatkossa, jos esim. kysyt häneltä?

    • väärähuolenaihe

      Mun mielestä sun pitäs huolestua itsestäs, kun pidät sitä seksikkäänä jos se on alkanu läskistymään.

      - -

      • IamFEEDER

        Älä puhu paskaa!! Tämä nuori mies elää unelma elämää. Tyttöystävän lihominen on parasta mitä suhteessa voi tapahtua, seksin jälkeen.


      • Antiläski

        Ehkä jonkun sairaan läskifetissin omaavan mielestä ei normaalin ja henkisesti terveen ihmisen mielestä.


      • believeinfatness

        Sinä olet epänormaali ja henkisesti sairas. Läskifetissiä ei edelleenkään ole olemassakaan, vaan se on teidän saastaisten lihavuusvastaisten leimakirves jolla yritätte stigmatisoida ja patologisoida lihavuuden ihannoimista joka on vain yksi ulkonäköihanne ja preferenssi siinä missä laihuuden ihailukin. Laihuuden ihailu on sairas ja epänormaali fetissi, laihafetissi. Tyttöjen ja naisten lihavuus on Jumalan siunaus ja tahto!


    • ylösjaliikkeelle

      Teot on paras tapa muuttaa molempien elämäntapoja: ala viemään naistasi useammin ulkoilemaan, pois jääkaapin ja telkun äärestä. Saatte molemmat happea ja vietätte samalla hyvää laatuaikaa, kaikki samassa paketissa.
      Enjoy life! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe