Kylärallille loppu

Kennomies

kakarat ajaa romukopillaan yötä päivää keskustassa rinkiä eikö poliisi voi tehdä asialle mitään

134

1492

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rättiväsynyt

      Ei voi, tätähän on jatkunut jo vuosikaudet.

    • Patamäise

      Oottako millon nähny poliiseja Nivalassa? Muutaki ku puustelisa syömässä. Ketäpä tän kylän touhut kiinnostas.

      • voivoivoivoivoih

        Juu. Maajussipenskat rällää . Ja lestoja tietysti . Rattoritouhu menee jo överix.


      • Sulkakynä

        UUSI
        http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/oulun-poliisi-mies-paritteli-karjun-kanssa-sikalanhoitajat-keskeyttivat-touhut/749537/

        Ajatelkaapa jos äijä on naimisissa ja tämä on äijän salapuuhastelua. Äijä ei tule yöksi otiin kun istuu putkassa. Aamulla tulee krapulassa ja sian paskalle haisevana kotiin (oli kaatunut sian paskoihin paetessaan). Siinä antaa vaimolleen meriselityksiä ja vaimo tietenkin hyväuskoisena uskoo. Kukapa nyt pettäisi sian paskalle haisevana. Sitten rouva lukee uutisista tapahtuneen ja lamppu alkaa raksuttaa. Perkele! Ukko on pettänyt. Eikä siinä kaikki. Oli vielä pettänyt toisen uroksen kanssa! Perkele! Ja loppujen lopuksi ei riittänyt että ukko paljastuu homoksi vaan petti sian kanssa. Nyt on vaimolla mietittävää. Siaksihan hän on ukkoaan nimittänyt melkein koko liiton ajan. Onko ukko niin samaistunut hänen syytöksiinsä, että äijä alkoi oikeasti uskoa olevansa sika? Niinpä pitää vaimon miettimään, kuka onkaan loppujen lopuksi toiminut väärin. Mies kun vetää vielä oikeasta narusta ja alkaa akkaansa syyttelemään tapahtuneesta, niin loppu hyvin kaikki hyvin. Rouva antaa anteeksi ja ottaa vilpittömästi syyt niskoilleen. Sitten alkaakin pitkä terapiajakso yhdessä rouvan, sian makaajan ja sian kanssa parisuhdeterapiassa. Mies pitää saada uskomaan ettei hän oikeasti sika olekaan vaan hellä javrakastava aviomies. Vaimo alkaa arvostamaan miestään ja ymmärtää antaa sen sijaan että antaisi vain ymmärtää. Sian kanssa onkin vähän kimurantimpi juttu. se kun oli vihdoinkin löytänyt oikean emäsian parikseen. Tosin mies haisi paljon pahemmalta kuin emakot olkivuoteillaan, mutta kireyttä tuntui riittävän sopivissa paikoissa. Eikä ollut vaaraa saattaa tätä sikaa raskaaksi ja joutua vastaamaan 12 pikku porsaan elatuksesta. Sika esittääkin psykiatrille toiveen, että olisiko sen mahdollista terapian avulla päästä perheeseen kolmanneksi pyöräksi ja helläksi ja rakastavaksi karjuksi. Terapia on vielä kesken, joten ei vielä tiedetä, päättyykö romanssi ja perheen onni onnellisesti kaikkien kesken. Tosin jos asia viivästyy, niin joulun lähestyminen saattaa aiheuttaa paineita tulevassa uusio perheessä.

        Eläisipä Paasilinna, niin tässä olisi yhden romaanin ainekset. Tosin voisinhan minäkin yhden romaanin kirjoittaa, jos kustantaja löytyisi


    • Nivalaanjoskusmuuttanut

      Nivalassa samat autot ja mopot, joskus myös traktorit, pyörivät rinkiä keskustassa. Rekkarit ylös ja valitusta poliisin palautesivulle nettiin, saattaa rauhoittaa keskustaa hetkeksi jonkin ajan kuluttua, mutta se ei kestä pitkään, olen kokeillut.
      Ilmeisesti asialle ei ole mitään pysyvää ratkaisua, eikä tule. Korvatulpat eivät riitä mihinkään. Ainoa tapa asua keskustan alueella on yrittää nukkua silloin kun pystyy. Väsymys on omalla kohdalla pysyvä olotila.

      Pieni varoituksen sana Nivalaan muuttaville, tai muuttoa harkitseville:
      Kiertäkää kaukaa koko kylä!

      Mutta jos on pakko muuttaa Nivalaan, niin välttäkää keskustaa n. kilomerin säteellä ja välttäkää isompia ohikulkuteitä asuntoa etsiessänne. Kylillä rälläävä porukka pitää pahimmillaan aivan tolkutonta metelia seitsemänä yönä viikossa. Bassojyskytys on päivittäistä, ja jatkuu pitkälle yöhön asti. Meteli kuullu pahimmillaan satojen metrien, ellei jopa kilometrien päähän.
      Aamupäivät ovat yleensä hiljaisempia kuin illat ja iltayö. Yöllä rälläävät vissiin nukkuvat pitkään.
      Normaali päiväliikenne keskustassa on hiljaisempaa, eli meluttomampaa kuin yöralli. Tämähän pitäisi olla juuri toisinpäin. Näin ei ole Nivalassa.
      Keskustan alueella on usein asuntoja vuokrattana, välttäkää niitä, ne eivät välttämättä ole asuinkelpoisia melun takia. Keskustasta ei missään nimessä kannata ostaa asuntoa, voit olla kusessa jatkuvan yörallin takia.

      Paras paikka asua on jossain muualla.

    • maalaisjärkeä

      Näin kannattaa tehdä.Rekkarit ylös ja selvitys kenen kampe on.Sen jälkeen ilmoitus lastensuojeluviranomaisille.He ovat virkavastuulla velvollisia selvittämään asian,jos alaikäinen huitelee öitä myöten kylillä.

      • harvatietää

        oispa kilvet nii voisit ilmottaa johonki :Dd


      • maalaisjärkeä

        Valokuva ajaa asian ilman kilpiäkin.


      • valojasaatana
        maalaisjärkeä kirjoitti:

        Valokuva ajaa asian ilman kilpiäkin.

        Mutta miksi se sua liikuttas jos joku pitää hauskaa omalla tavallaan lauantaiyönä? :) Ite vissii runkkaat omassa sängyssä ja mietit että oispa elämä.. samalla vähän aloittelet jotain keskustelua ehkä turhimmasta asiasta mitä täysjärkinen ihminen voi keksiä..


      • aamullatöihin
        valojasaatana kirjoitti:

        Mutta miksi se sua liikuttas jos joku pitää hauskaa omalla tavallaan lauantaiyönä? :) Ite vissii runkkaat omassa sängyssä ja mietit että oispa elämä.. samalla vähän aloittelet jotain keskustelua ehkä turhimmasta asiasta mitä täysjärkinen ihminen voi keksiä..

        Ei nyt ole lauantaiyö!


    • Nivalaanjoskusmuuttanut

      Suurin osa nuorista on todennäköisesti täysi-ikäisiä, joten heidän osaltaan lastensuojeluviranomaiset eivät hyödytä. Näillä nuorilla ei ilmeisesti ole muuta elämää kun rassata autojaan ja rällätä ympäri Nivalaa yökaudet. Osa näistä tuntuu olevan täysiä reikäpäitä, ja kaahaavat miten huvittaa, ja nimen omaan yöaikana.
      Varsinkin talvisin tämän yörallin jäljet näkyvät hyvin aamuulla. Tiet ovat suditeltu peilijäälle ja lumipenkat teiden varsilla on pöllyytetty joka paikasta pahimmillaan lähes ojan pohjaa myöten. Pitää varmaan treenata lumipenkkojen pöllyytystä paljon, että auto pysyy tiellä eikä putoa ojaan kesken kaahauksen. Aikaahan näillä kaahareilla tuntuu olevan treenaamiseen seitsemänä yönä viikossa tunti tolkulla.
      Kesäisin yöllä ilmestyy mustaa rantua asfalttiin jatkuvasti lisää. Meneeköhän nivalassa paljon renkaita kaupaksi?

      Näitä rällääjiä on Nivalassa niin paljon, että heidän touhuihin puuttuminen on aika vaikeaa ja aikaa vievää, koska jokaisen toimintaan pitää poliisin puuttua yksitellen.
      Tämän takia taitaa monelta melusta kärsivältä loppua sinni kesken, eli poliisia ei vaivata häiriösoitoilla, vaikka häiriöitä oliskin.
      Rälläjistä ilmoittaminen poliisille ei tuo yleensä välitöntä vaikutusta, eikä todellakaan riittävää vaikutusta edes pidemmällä aikavälillä.

      Ainoa pysyvä ratkaisu tähän meluongelmaan on muuttaa muualle, mieluiten eri paikkakunnalle.

    • pojatonpoikiatuumaahän

      Oiskohan ryläisissä yhtään virkaansa hoitavaa poliisia tai autokoulunopettajaa ?. Traktorit myös ovat työkoneita eivätkä kuulu keskustan kaduille öisin iltaisin ja viikonloppuisin. Annettaisi rauha rehellistä työtä tekeville ihmisille jotka sitä ainoastaan tällä palstalla pyytävät.

      • drumdrum

        Juu. 112 soitto . Virkavalta paikalle. Ja heti. Mehän niiden palkatki maksetaan . Rattoriralli loppuu


    • emännnyyyys

      Maajussit pellolle rällään . Ei veronmaksajien maksamille kylämme teille . Kiiiiiiitos

      • Raatoperse

        "kylämme teille" no eikös täällä lestakaupungissa oo kaikki yhteistä?


    • Omanelämänsäomaava

      Hankkikaa oma elämä. Huomaa tälläkin Nivalan palstalla että samat ihmiset jolla ei nähtävästi ole omaa elämää niin kommentoivat joka asiaa aivan haista paska-kommenteilla. Pöhölö pitää ihmisen olla jos muuttaa Kalliontien varteen ja kuvittelee että on hiljasta ku huopatossutehtaalla. Syvänmaalle vaan kämppää rakentaan niin saa rauhassa olla. Paitsi sitteki varmaan joku puolukanpoimija teitä häiritsee. Iät ajat on kylällä rällätty. Nyt paljo vähemmän mitä muistelee aikoja jolloin tuiskula oli vielä kunnolla iskussa. Säälittävää. Teijän kommentoijien perusteella tänne ei todellakaan kellään ole haluja muuttaa. Luulevat pian että koko paikkakunta on täynnä tuommosia omaan napaansa tuijottavia, naapureita kyylääviä paskiaisia.

      • Nivalaanjoskusmuuttanut

        On jo oma elämä, nuilla rällääjillä ei tunnu olevan muuta elämää kun kiertää keskustaa ympäri yökaudet ja häiritä muiden elämää. He ovat niitä omaa napaansa tuijottajia, eivätkä tunnu tajuavan, että Nivalassa on muitakin kun he. Se näkyy ja kuuluu joka päivä ja yö. Erityisesti kuuluu, välillä se tolkuton bassojyskytys, tai pakoputken pärinä on niin kovaa, että koko kylä raikuu.
        Se, eittei anneta ihmisille yörauhaa edes arkiöinä, on suorastaan vittumaista hommaa. Niin kauan kun keskustassa on asuntoja, ihmiset asuvat niissä ja joutuvat kärsimään Nivalan "hifisteistä" ja autojen "tuunaajista" jotka eivät välitä paskaakaan muista ihmisistä. Keskustan asunnot pitäisi varmaan purkaa pois, että saavat invalalaiset omia koko keskustan itselleen. Onhan Nivala tosiaan niin äveriäs paikka että on vara yksi kaupungin keskusta lahjoittaa näille rällääjille.

        Omanelämänsäomaava:
        "Luulevat pian että koko paikkakunta on täynnä tuommosia omaan napaansa tuijottavia, naapureita kyylääviä paskiaisia."

        Niitähän nämä invalalaiset ovat! Parempi kertoa totuus kaikille, eivätpähän tee sitä virhettä, että muuttavat Nivalaan. Kannattaa pysyä kaukana varsinkin keskustasta ja sen lähiympäristöstä.


    • Vähäjärkisilleapinoille

      Eikä oo tullu mieleen, että aika paljon vanhuksiakin asuu keskustan kerrostaloissa? Palveluiden lähellä. Jos rällääjällä on mummu syrjäkylällä niin on hyvä ja menee hänen ikkunan alle huudattaan romujaan. Ota ihmeessä kaveriski mukaan !

      • perzeeztä

        On taas kylän pinnassa kalliit katurempat ku lestajussipojat tuhonneet rattorirallilla .


      • Omanelämänsäomaava

        Voi nehän mummot ja papat mielellään seuraa liikennettä ikkunasta, yölläkin. Tiedän kokemuksesta. Vähillä unilla muutenkin pärjää. Ja monet ovat niin huonokuuloisia ettei niitä paljon meteli haittaa. Eniten näyttää haittaavan teitä kyläpoliiseja! Ei muutaku meettä yhessä ratsiaa pitään kylänraitille!


      • Nivalaanjoskusmuuttanut
        Omanelämänsäomaava kirjoitti:

        Voi nehän mummot ja papat mielellään seuraa liikennettä ikkunasta, yölläkin. Tiedän kokemuksesta. Vähillä unilla muutenkin pärjää. Ja monet ovat niin huonokuuloisia ettei niitä paljon meteli haittaa. Eniten näyttää haittaavan teitä kyläpoliiseja! Ei muutaku meettä yhessä ratsiaa pitään kylänraitille!

        Mummot ja papat seuraavat liikennettä tosiaan, ja välillä joku kylvää sitten nauloja tielle. Osa muuttaa pois kun eivät jaksa kuunnella, tiedän myös kokemuksesta. Jotkut vanhukset suorastaan pelkäävät näitä kaahareita.
        Ratsian pitäminen kuuluu virkavallalle, se on yksityisiltä kielletty siinä missä häiritsevä metelöinti ja kaahaaminenkin. Muutenhan niitä ratsioita olisi varmaan Nivalassakin koko ajan.

        Keskustassa asuu toki muitakin kuin vanhuksia, jopa ihan työssäkäyviä ihmisiä, joiden pitää nousta aamulla ajoissa töihin. Näiden rällääjien ei ilmeisesti tarvitse nousta aamulla ylös kun korkeintaan paskalle.


    • onneasoittoihin

      JOKA kerta, kun on häiriötä, jokainen häiritty soittakoon poliisille, 112
      rekkareita ylös, jokainen soitto kirjautuu poliisin järjestelmään
      VARMASTI alkaa muuttua
      ratsiat alakaa osua kohalleen ja ajalleen
      ON KOKEMUSTA toiselta paikkakunnalta
      antakaa palaa

      • Nivalaanjoskusmuuttanut

        Juuri näin kuten onneasoittoihin kirjoitti! Ei se ralli lopu täällä kirjoittelemalla, pitää oikeasti tehdä asian eteen jotain. Kun soittoja alkaa tulla tarpeeksi, on poliisin pakko tehostaa valvontaa. Jos ei välttämättä halua soittaa hätänumeroon, voi poliisin palautesivulle laittaa viestiä ja tietoa. Rekkarit ja tuntomerkit autoista, sekä lyhyt kuvaus siitä mitä nämä rällääjät tekevät. Tieto menee sitäkin kautta perille.

        https://www.poliisi.fi/palaute

        Eläkää jääkö odottelemaan jos ne vaikka sattuisi lopettamaan omatoimisesti, sietämällä sitä meteliä tilanne ei parane, eikä tule paranemaan. Pitää olla aktiivinen oman ympäristönsä elinolojen parantamisen suhteen.

        Nivalan yöralli on laitonta, häiritsevä meteli ei ole sallittua taajama-alueella mihinkään vuorokauden aikaan. Tämä koskee laittomia pakoputkiviritelmiä ja stereoiden huudattamista, kaahaamisesta nyt puhumattakaan.
        Nivalassa tulee jatkuvasti mustaa rantua lisää asfalttiin, viimeyönä viimeksi! Asialla ovat yleensä aina ne samat kuskit.


    • AmisPoppiOnElämä4563

      Perkele me ajetaa kahta kauhiammi jos ette lopeta tämmöstä

      • Nivalaanjoskusmuuttanut

        Ja me jatketaan tämmöstä kolmia hurjemmin ihan muuten vaan, ja saatanat päälle.


    • Los_Torvelos_City

      Nyt vissiin esittäytyy Nivalan älykkäintä nuorisoa.
      Älykkyysosamäärä vaarallisen alhainen. Isiltä perintönä saatuja lahjoja. Ootellaanpa seuraavaksi niitä äideiltä saatuja lahjoa.

      • Nivalaanjoskusmuuttanut

        Villapipoa mammalta, että tarkenee ajella ikkunat auki. Kuuluu paremmin ne pakoäänet, kun roikottaa päätä ikkunasta ulkona ajon aikan.


      • Nivalaanjoskusmuuttanut

        Muutamalta suharilta sais kyllä käydä hakemassa sen ajokortin pois, ja stereot saisi viedä kierrätykseen tuhottavaksi.
        Mikä vimma näillä rällääjillä on huudattaa niitä autostereoita kolmen aikaan yöllä?!?
        Jos suurin osa älyää olla kylillä asiallisesti, niin aina on kuitenkin se yksi tai kaksi, jotka eivät tunnu älyävän mistään mitään. Stereot jyskyttää ja moottoorit huutaa, välillä renkaatkin valittavat niin, että kylä raikuu.

        Ei ole Nivalan uusi asfaltti kauaa ehyt, on jo mustaa rantua siihen malliin, vaikka on tiet vasta korjattu.


      • joo.o

        eikai se asfaltti siitä kumista rikki mene ja ne tiet on tehty ajettaviksi :)


      • Sinähänsenmaksat

        Ai ei ? Kyllä ne semmosta normikäyttöä kaiketi kauemmin kestää, ku tota ihme rälläystä...


      • merss
        Sinähänsenmaksat kirjoitti:

        Ai ei ? Kyllä ne semmosta normikäyttöä kaiketi kauemmin kestää, ku tota ihme rälläystä...

        tuskimpa se asfaltti sen kummemmin siitä hiekaksi muuttuu


      • nakkipalaa

        Reikäjuustoksi se muuttuu.


    • tgyyuuii

      Poliiseja ei tuollaiset jutut kiinnosta.Menevät mieluimmin abclle pullakahveelle.

      • syhjedhshtg

        Eikä Nivalassa ole edes ABC:tä. Kaikki on sitten menetetty.


      • asdasdasddda12

        ajavat suoraan haapajärven abc:lle :D Monesti nähty on


    • vittupää99

      Voi herrajumala... annatta sellasen kuvan että nykynuorison pitäs kotona olla palleja rapsuttamassa. Tiiän kyllä hyvin pitkälti kaikki "kylälläkaahaajat" ja suurin osa heistä tekee töitä mutta tästä on puhuttu iha laajastikki ja jopa eräs psykiatri tuttu sano et on iha normaalia et nuoret on kylillä myöhäänki koska he näkevät sielä kavereita! Ei tällä vuosisadalla enää mennä muutaman kaverin kanssa jollekki kylään vaan useimmat on isommissa porukoissa jossakin! Iät ja ajat on nivalassa mopoilla- traktoreilla ja autoilla ajettu mutta nykyää näköjää nämä saakelin hiekkapillut ja kukkahattutädit ja papat on vikisemässä joka asiasta mitä nuoret tekee! Ja joillekki se autojen tuunaus on harrastus siinä missä vaikka se vitun villasukkien kutominen. Ja joillekki myös se musiikki on harrastus siinä missä sinä runkkaaja yrität kitaraa soittaa mutta nuorilla onki vara panostaa musiikkivehkeisii! Ja nimeomaa on vara koska ne tekee töitä!

      • syhjedhshtg

        vittupää99 vois viheltää ja heittää voltin!

        Kyllä he puolestani saavat rapsuttaa pallejaan autoissaankin, ovat sitten omia tai kaverin palleja rapsuttamassa. Kysymys ei missään vaiheessa ole ollut siitä, että nuoriso näkee kavereitaan kylällä, VAAN SIITÄ SAATANAN METELISTÄ MINKÄ MUUTAMA HEISTÄ AIHEUTTAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Tänäänkin joku paukapää on huudattanut stereoita juuri äsken viimeksi! Kello on 23:20! SIIS YÖLLÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAKKOKO SITÄ KAASUA ON POLKEA LATTIAAN ASTI JOKA VÄLISSÄ KESKELLÄ YÖTÄ?!?

        Ei siihen tarvita psykiatria sanomaan, että nuorten pitää saada tavata kavereitaan myöhäänkin, mutta jos se sun psykiatri sanoo, että nuorten pitää saada aiheuttaa häiriötä muille, ja vaarantaa muiden terveys ja työkyky sillä saatanan metelöinnillä, niin tarkista sen paperit! Ei varmana ole muuta, kun itsensä psykiatriksi nimittänyt puoskari!

        Nämä nuoret eivät varmana uskalla päiväsaikaan tehdä sitä mitä yöllä tekevät, poliisit olis paikalla melko äkkiä, kun alkaa takanakki laulaa ja vauhti on pahimmillaan n. 100km/h keskustassa! Nopeusrajoitus on muuten 40km/h!

        Itsellä on aamutuurissa herätys ennen viittä! Koitappa itse mennä töihin kolmesta viiteen tunnin yöunien jälkeen JOKA SAATANA AAMU!!!!!!!!!!
        Töissä pitää vielä tehdä oikesti töitäkin. Ei yksinkertaisesti kerkeä istumaan peukalo perseessä! Ei vaikka yrittäis!

        En toisin sanoen ole mikään hiekkapillu, kukahattutäti tai pölyinen papan räähkä, vaan työssä käyvä mies.
        Minullakin olisi vara harrastaa vaikka näiden SAAKELIN KAAHAAJIEN JA STEREOIDEN HUUDATTAJIEN HUVIMETSÄSTYSTYÄ JA NYLKEMISTÄ ELÄVÄLTÄ, IHAN VAAN VITTUMAISUUTTANI, MUTTA SE ON MYÖS LAITONTA SIINÄ MISSÄ HÄIRITSEVÄ METELÖINTI TAAJAMA-ALUEELLA! VARSINKIN YÖAIKAAN.

        Nuorten tulee hillitä sitä vimmaa aiheuttaa tuhoa ja häiriötä siinä missä minunki pitää hillitä omaani. Nuorten pitää oppia noudattamaan lakia ja oppia kunnoittamaan muita ihmisiä, myös hiekkapilluja ja kukkahattutätejä, sekä kaiken mallisia ja kokoisia pappoja, siinä missä minunkin on täytynyt oppia.

        Jos kaikki ihmiset, myös minä ja minunlaiseni ihmiset, lakkaisivat noudattamasta lakeja ja sääntöjä, ja lopettaisi muiden ihmisten kunnioittamisen, sekä päättäisivät unohtaa muiden ihmisten henkisen, että fyysisen koskemattmuuden itsestäänselvyyden, tämä yhteiskunta lakkaisi hyvin pian olemasta nykyisessä muodossaan. Sinä saisit sukeltaa sinne vittuus siinä vaiheessa kokonaa, pelkkä pään tunkeminen sinne ei riittäsi.

        Ja miten he töissä käyvät, jos yökaudet rälläävät kylillä? Eivät varmana herää ennen puoltapäivää.


      • vittupää99
        syhjedhshtg kirjoitti:

        vittupää99 vois viheltää ja heittää voltin!

        Kyllä he puolestani saavat rapsuttaa pallejaan autoissaankin, ovat sitten omia tai kaverin palleja rapsuttamassa. Kysymys ei missään vaiheessa ole ollut siitä, että nuoriso näkee kavereitaan kylällä, VAAN SIITÄ SAATANAN METELISTÄ MINKÄ MUUTAMA HEISTÄ AIHEUTTAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Tänäänkin joku paukapää on huudattanut stereoita juuri äsken viimeksi! Kello on 23:20! SIIS YÖLLÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAKKOKO SITÄ KAASUA ON POLKEA LATTIAAN ASTI JOKA VÄLISSÄ KESKELLÄ YÖTÄ?!?

        Ei siihen tarvita psykiatria sanomaan, että nuorten pitää saada tavata kavereitaan myöhäänkin, mutta jos se sun psykiatri sanoo, että nuorten pitää saada aiheuttaa häiriötä muille, ja vaarantaa muiden terveys ja työkyky sillä saatanan metelöinnillä, niin tarkista sen paperit! Ei varmana ole muuta, kun itsensä psykiatriksi nimittänyt puoskari!

        Nämä nuoret eivät varmana uskalla päiväsaikaan tehdä sitä mitä yöllä tekevät, poliisit olis paikalla melko äkkiä, kun alkaa takanakki laulaa ja vauhti on pahimmillaan n. 100km/h keskustassa! Nopeusrajoitus on muuten 40km/h!

        Itsellä on aamutuurissa herätys ennen viittä! Koitappa itse mennä töihin kolmesta viiteen tunnin yöunien jälkeen JOKA SAATANA AAMU!!!!!!!!!!
        Töissä pitää vielä tehdä oikesti töitäkin. Ei yksinkertaisesti kerkeä istumaan peukalo perseessä! Ei vaikka yrittäis!

        En toisin sanoen ole mikään hiekkapillu, kukahattutäti tai pölyinen papan räähkä, vaan työssä käyvä mies.
        Minullakin olisi vara harrastaa vaikka näiden SAAKELIN KAAHAAJIEN JA STEREOIDEN HUUDATTAJIEN HUVIMETSÄSTYSTYÄ JA NYLKEMISTÄ ELÄVÄLTÄ, IHAN VAAN VITTUMAISUUTTANI, MUTTA SE ON MYÖS LAITONTA SIINÄ MISSÄ HÄIRITSEVÄ METELÖINTI TAAJAMA-ALUEELLA! VARSINKIN YÖAIKAAN.

        Nuorten tulee hillitä sitä vimmaa aiheuttaa tuhoa ja häiriötä siinä missä minunki pitää hillitä omaani. Nuorten pitää oppia noudattamaan lakia ja oppia kunnoittamaan muita ihmisiä, myös hiekkapilluja ja kukkahattutätejä, sekä kaiken mallisia ja kokoisia pappoja, siinä missä minunkin on täytynyt oppia.

        Jos kaikki ihmiset, myös minä ja minunlaiseni ihmiset, lakkaisivat noudattamasta lakeja ja sääntöjä, ja lopettaisi muiden ihmisten kunnioittamisen, sekä päättäisivät unohtaa muiden ihmisten henkisen, että fyysisen koskemattmuuden itsestäänselvyyden, tämä yhteiskunta lakkaisi hyvin pian olemasta nykyisessä muodossaan. Sinä saisit sukeltaa sinne vittuus siinä vaiheessa kokonaa, pelkkä pään tunkeminen sinne ei riittäsi.

        Ja miten he töissä käyvät, jos yökaudet rälläävät kylillä? Eivät varmana herää ennen puoltapäivää.

        Pitäskö sitte klo 21.00 jälkee alkaa koko nivalan hiipii sukkasillee kylillä ettei vaa kuulu ääniä😂😂 repsistä kopsista ja joo kyllä minäki aamuvuoroon herään ennen viittä ja hyvin on jaksanu jopa 0h unilla☺

        ja vähä vaikee uskoo et kukaa 100km/h menee keskustassa koska sielä on NIIN PERKELEESTI NÄITÄ KAMALIA NUORUKAISIA ni ois hyvin pitkälti ketjukolari sen jälkee😂

        joskus tulee mietittyä et hetkonen ketkä niitä aikusia oikeasti on... onko nuoret valittamassa kaikesta mitä vanhemmat ihmiset tekkee? O hell no vittu on olemassa NIVALASSAKIN fiksuja nuoria ja se ei tee niistä tyhmiä sen takia että he ajelevat yötä päivää kylillä.

        Melkee sama minne kaupunkiin menet (sieviä ja reisjärveä ei lasketa) siellä iha sata varmana ajellaan myös yöllä että ei se nivala sen kamalampi paikka ole kuin muutaa. Te haluatte vaa vittuilaksenne täälö haukkua kaikki "paskat" nuoret. Ja hei kyl oon tottunu monenlaisii vanhuksii ja ihmisiin ylipäätään ku hoitoalalla työskentelen.

        Ehkä joillaki on pakonomainen tarve mollata kaikki nuoret että kui paskat käytöstavat nuorilla on ja kuinka paskoja nuoret on ja kuin tyhymiä mamman ja papan lellimiä velliperseitä ne on. Joo on osa nuorista kaikkia nuita tai vaa osa mutta on niitä jokka ei oo mitää nuista. Ja useimmat nuoret kans käy ne koulut iha tunnollisestk tai käy ylipäätää koulussa! Ite oon aina joutunu omat rahani työllä hommaamaan ja kotona kuri on ollu semmosta että ei vittua uskalla sanua tai tulee selekää..

        Mitäs sitte ku nuoret alkas mollaamaan vanhempia ihmisiä. Pitäskö meidän nuorten kirjottaa suomi 24 palstalle "nyt loppu nuitte kukkahattutätien ja pappojen sanomiset nivalassa" ja sit kaikki nuoret tulee yhessö kirjottaa kaikista vanhemmista ihmisistä paskaa :) feels good man.

        ALA NYT VITTU NUKKUMAHAN ET JAKSAT TÖIHI AAMULLA MINÄKI HERÄÄN ENNE KUKONLAULUA KUULE SINNE KOULUHU!


      • syhjedhshtg

        "VAAN SIITÄ SAATANAN METELISTÄ MINKÄ MUUTAMA HEISTÄ AIHEUTTAA!"
        Siis muutama, ei kaikki. Muutama mahtuu varsin väljästi ajamaan kilpaa keskustassa niin lujaa kun heidän raaserinsa kulkevat.

        Nuoret valittavat aina siitä mitä vanhemmat sanovat ja tekevät, sekin kuuluu nuoruuteen.
        Mutta edelleen on vain kysymys siitä, miten JOTKUT nuoret käyttäytyvät, erityisesti YÖAIKAAN.

        Terveysalalla sitten varmaan tiedät mitä jatkuva univaje ja väsymys ihmiselle tekee, varsinkin pidemmällä aikavälillä. Taitaapi olla yksi salakavalimmista tappajista.

        Sun hoijettavat varmaan ovat onnesta soikeana kun sä tulet töihin nolla hoon yöunilla. Itsellä semmoinen ei onnistu, työn teosta ei vain tule mitään. Siinä voi pomo ruveta kahtoon rumasti.
        Onneksi en sentään ole terveydenhoitoalalla, en univajeisena aiheuta mitään vaaraa, tai vammaa potilaalle. Korkentaan itselleni ja työkavereilleni.
        Siitä huolimatta olen vastuussa huolimattomuudesta aiheutuneesta vahingosta, kuten olet myös sinä.

        Oon iltatuurissa, ei ole kiire nukkumaan, joten joudan marisemaan suoli... suomi24:ssä. :P


    • Jussipera

      Moi kukkahatut, sormet syvälle ja hiekka pois, bebanteenia ni loppuu kirvely

      • voevoeteitäpolosia

        on se perkele ku itekki ovat nuoruuvesa yhtälail rällännee ja männeet nii nykynuorisosta jatkuvasti pittää olla kitisemäs ja ajat muuttuu antakee poikie rällätä


      • kuivaon

        Tuus Jussipera laittaan sormella sitä bebanteenia, haluat kuitenki.


    • perkeleasdasd

      Ompa mukava kuulla tällaista palautetta! :) Jatkossakin tulee olemaan kyläralleja vielä lisää ja äänekkäämmin! :) Muuttakaa vaikka perkele Reisjärvelle nii ei näy eikä kuulu päivälläkään mitään..

      • näesemännöö

        hyvä hyvä laitaha dexi pärisemää ja humppa soemaan !


      • lyhuaivkljmdi

        Muuta sä persjärvelle, tunnet olosi kotoisammaksi ihan varmasti. Siellä saat päristellä millä reijällä haluat.


    • Tietäjä69

      Ei rutossa :D

    • Jdkdl

      Mitä haittaa siitä on jos rattorilla tulee kylälle jos ajaa normaalisti on se mukavempi tämmösilla kylymillä keleillä rattorilla ajaa mitä mopolla ja tarviiko tulla tänne märisee jos teillä ei semmosta mahdollisuutta kossina Oo ollu :D

      • voemoo

        niillä ol dx corollat ja tanikat sulla o valametti :D


      • nappikaasu

        Mahollisuukisia on ollu vaikka mihin, mutta ku on opetettu olemaan ihmisiksi kylillä. Ja muutenki.
        Lämä selällään ajelua ei luokitella normaaliksi ajelemiseksi muut ku nivalalaiset.


    • Zeizei69

      Ja miskalla on mauto

      • semmottia

        semmonenki voi hyväne aika pitäs joskus nivalas tul käymää kahtomas minkälaista sakkia löytyy suapiko het turpaa vae lepposia


      • maalaisjärkeä
        semmottia kirjoitti:

        semmonenki voi hyväne aika pitäs joskus nivalas tul käymää kahtomas minkälaista sakkia löytyy suapiko het turpaa vae lepposia

        Mikä on "mauto"?


      • heheheheheehehhe

        mopoauto semmone muovikoppero uusimmat 10-30k


      • maalaisjärkeä

        Herranjestas, sillähän saisi jo parikin uutta autoa.


      • semmostaon

        niihä se on sitä ihmettelen miten nämä teinit mällää mautoja ja semmosil ajeleevat


      • mautonn

      • osastoviishuonekolme
        semmottia kirjoitti:

        semmonenki voi hyväne aika pitäs joskus nivalas tul käymää kahtomas minkälaista sakkia löytyy suapiko het turpaa vae lepposia

        Ei nivalassa kannata tulla ees käymään, täällä on liikaa invalan idiootteja.


      • ostaauto

        11500 euroo tommosesta käytetystä kopista! Joillain on vaan liikaa rahhaa.


      • kaimäsitmeenkansnukkuun

        Hö, meniks kaikki jo muka nukkuun, ei mua kyllä vielä nukuta. :l


      • kahvillee

        eehä sitä viel nukuta savolaene tulloo viel joku päevä käämää juuvaa kahavit jos sieltä ees kahvipaikat löötyy ja rupatellaa


      • termaritkuumana

        Juu, tervetulua vaa. Kyllä meillä nivalasa on kahvipaikat, ne on tuolla ykassa.


      • savolaeneee

        jospa ees o kunno kahaveet eepä tuosta oes ku 124 km matkoo jos viimeset ajot ajas mesellä enne ku männöö talliin suapiko savolaene tulla käämää :D


      • termaritkuumana

        Saa tietenki, omalla vastuulla.
        Ykaan on vielä n. 27km lisää, eli menee jo yli 150km. Muista tankata tarpeeksi, nivalassa on menoveet kalliita. Kannattaa tankata vasta ykassa.


      • tullaantullaann

        selevä homma pittää pyörähtöö


    • Norttiaski

      Täällähän kirjoituksista näkee nämä keskustan sivistyneet aikuiset.lesta lesta lestan penikat???????. Mitäpäs kun siellä ajeleekin ateistit körtit hellut ja jahvetitkin.!!!!ne nämä jörtit ja körtit kajehtii vaan toisten elämää..hankkikaa kylän runkkarit elämä tai muuttakaa ylivieskaan ei teitä kukaan nivalassa kaipaa.ajelkaa vaan pojjat ja tytöt sen minkä kerkeettä kylillä öisin..paskalakit ei pysty sitä kieltään vaikka nämä kommunistit lättähattuille soitteleekin langat kuumana.

      • Nivalaanjoskusmuuttanut

        Uskovaiset ovat uskovaisia, uskosta riippumatta. Häiriköt ovat häiriköitä uskossakin.

        Uskolla ei ole mitään merkitystä tässä asiassa, on sitten lesta, ateisti, körtti, hellu, jahveli, buddisti, muslimi tai hindu, häirikkö on aina häirikkö.
        Häiritsevä meteli taajama-alueella on kielletty. Ihmisille pitää antaa yörauha, erityisesti arkiöinä. Muutkin käyvät töissä, ei vain lestat.
        Jotkut käyvät töissä jopa viikonloppuina.

        Nykyään on kännykkämastot, puhelinlangat alkavat olla kylmiä. Laajakaistatkin alkavat olla kohta kaikki 4G liittymiä.
        Sulla on varmaan vielä sellainen veivattava möykky pöydällä.

        Paskalakit eivät kiellä, laki kieltää tai sallii. Paskalakit valvovat, että invalan idiootitkin noudattavat lakia.

        Minulle riittää oma elämä, en tarvitse sinun elämääsi. Sinä luulet että ihmiset kadehtivat elämääsi, eli luulet olevasi parempi kun muut. Ilmeisesti uskossa on hyvä elää, tai harhassa.
        Elä uskossasi tai harhassasi, kuvitellen olevasi parempi, mutta anna muiden elää myös rauhassa, vaikka kuvitteletkin heidät huonommiksi kuin itsesi.

        Riippumatta kadehtiiko ketään tai ei, ihmisillä on oikeus turvalliseen ja rauhalliseen elämään siinä missä sinullakin.

        Miksi lestat kuvittelevat ihmisten kadehtivan heitä, tai heidän elämäänsä?!?

        Siinä mielessä Norttiaski on kyllä oikeassa, ihmisten olisi parempi muuttaa jonnekkin muualle, Nivalaan ei tosiaan kannata muuttaa.


      • Norttiaski
        Nivalaanjoskusmuuttanut kirjoitti:

        Uskovaiset ovat uskovaisia, uskosta riippumatta. Häiriköt ovat häiriköitä uskossakin.

        Uskolla ei ole mitään merkitystä tässä asiassa, on sitten lesta, ateisti, körtti, hellu, jahveli, buddisti, muslimi tai hindu, häirikkö on aina häirikkö.
        Häiritsevä meteli taajama-alueella on kielletty. Ihmisille pitää antaa yörauha, erityisesti arkiöinä. Muutkin käyvät töissä, ei vain lestat.
        Jotkut käyvät töissä jopa viikonloppuina.

        Nykyään on kännykkämastot, puhelinlangat alkavat olla kylmiä. Laajakaistatkin alkavat olla kohta kaikki 4G liittymiä.
        Sulla on varmaan vielä sellainen veivattava möykky pöydällä.

        Paskalakit eivät kiellä, laki kieltää tai sallii. Paskalakit valvovat, että invalan idiootitkin noudattavat lakia.

        Minulle riittää oma elämä, en tarvitse sinun elämääsi. Sinä luulet että ihmiset kadehtivat elämääsi, eli luulet olevasi parempi kun muut. Ilmeisesti uskossa on hyvä elää, tai harhassa.
        Elä uskossasi tai harhassasi, kuvitellen olevasi parempi, mutta anna muiden elää myös rauhassa, vaikka kuvitteletkin heidät huonommiksi kuin itsesi.

        Riippumatta kadehtiiko ketään tai ei, ihmisillä on oikeus turvalliseen ja rauhalliseen elämään siinä missä sinullakin.

        Miksi lestat kuvittelevat ihmisten kadehtivan heitä, tai heidän elämäänsä?!?

        Siinä mielessä Norttiaski on kyllä oikeassa, ihmisten olisi parempi muuttaa jonnekkin muualle, Nivalaan ei tosiaan kannata muuttaa.

        Ja vielä lukihäiriökin sinulla..muuta ihmeessä sinne mistä olet tullutkin.


      • Nivalaanjoskusmuuttanut

        Norttiaski vois opetella ensin itse kirjoittamaan. Pisteen jälkeen tulee väli, lause alkaa ISOLLA kirjaimella jne.

        Sullako ei ole varaa sikarilaatikkoon? Köyhä.

        Pikaisella vilkaisulla sun teksti on kyllä yhtä sotkua, ehkä mulla on tosiaan lukihäiriö.

        aikuiset.lesta...
        aikuiset. Lesta...

        ateistit körtit hellut ja jahvetitkin.!!!!ne nämä...
        ateistit, körtit, hellut ja jahvetitkin.!!! Ne nämä...

        toisten elämää..hankkikaa kylän runkkarit...
        toisten elämää. Hankkikaa kylän runkkarit...

        muuttakaa ylivieskaan ei...
        muuttakaa Ylivieskaan ei...

        nivalassa kaipaa.ajelkaa vaan pojjat...
        nivalassa kaipaa. Ajelkaa vaan pojjat...

        kylillä öisin..paskalakit ei pysty...
        kylillä öisin. Paskalakit ei pysty...

        Joku joka oikeasti osaa kirjoittaa ja lukea vois katella loput virheet, jos sattuu kiinnostamaan.


        JoSpA mÄ o0nKin iNvalaN pAluUmUuTTajA'


      • Nivalaanjoskusmuuttanut

        Ehkä jopa nivalakin pitäisi kirjoittaa isolla, kaikesta huolimatta.

        Mutku on tullu puottua koulun penkiltä liian usein.


    • Jooooho

      Valametti on paras ja vitun äkänen

      • jontikkaeikiukuttele

        Helli sitä valamettias vähän, jos se siitä leppyis.


    • Marinkainen

      Onko Nivalan kaupungilla järjestyssäännöt. Sellaiset ovat ainakin suurimmissa kaupungeissa. Muistaakseni hiljaisuus alkaa klo 22.00 ja aikaisemminkin voi ilmoittaa poliisille turhasta ja tahallisesta metelöinnistä. Nuorten kokoontuminen iltaisin on luonnollista, mutta tahallinen häiriön aiheuttaminen on kiellettyä. Ylivieskassa on sakotettu tällä viikolla meluamisesta. Niin pitäisi tehdä Nivalassakin, jos ei muu auta

      • Womeninni

        Rattorin ajo. e loppuu. Ilta kuudesta aamukuuteen kylän pinnassa. Sakkouhalla. On varmaa tietoa.


    • Pois_muuttamassa

      Ettekö tajua että täällä on ihan omat lait!!!
      Se yks sakkikunta joka määrää kylän asioista, saa tehdä niinku hyvittaa. Tavallinen kuolevainen on näien sakissa ihan tyhjää. Lisäksi "nämä" ei ymmärrä tekemisiään ja sanomisiaan ja heillä ei ole minkäänlaisia käyttäytymissääntöjä ja eikä hyviä tapoja. Jos suvut nai toisiaan niin mikä on tulos?
      Älkää hyvät ihmiset tehkö virhettä muuttamalla tänne!

      • Nivalaanjoskusmuuttanut

        Juu, ei täällä iltaisin paljoa poliiseja näy, kaahareita ja stereoiden huudattajia kyllä senkin edestä.
        Nivalassa tuntuu olevan sellainen tapa, että jos joku kiusaa jotakuta omaan porukkaan kuuluvaa, on syyllinen aina kiusaaja.
        Mutta jos jotakuta joka ei kuulu omaan porukkaan, häiritään tai kiusataan kaverin tai sukulaisen toimesta, on vika aina automaattisesti uhrissa.

        Toinen kumma asenne Nivalassa tuntuu olevan se, että nuoriso harrastaa ja saa sen varjolla tehdä mitä haluaa. Ihan kuin jos joku harrastaisi villasukkien kutomista, voisi laittaa kiven villasukan sisään ja mennä huitomaan kylille vastaantulijoita miten lystää.

        Se että harrastaa, ei ole saavutus itsessään. Kuka vaan voi harrastaa jotain, mutta harva harrastaa jotain vain sen takia, että saisi sen varjolla riehua kylillä miten haluaa yökaudet.

        Jos harrastaa musiikkia tai on ns. hifisti, saa ilmeisesti huudattaa stereoita keskellä yötä niin lujaa kuin haluaa.
        Jos harrastaa autojen tuunausta, saa kaahata ympäri Nivalaa lämä selällään, ja taas keskellä yötä.
        Jos tapaa kavereita kylillä, saa metelöidä miten sattuu huvittamaan keskellä yötä, ja kaikki tämä vaikka olisi arkiyö.

        Nivalan motto pitäsi kuulua varmaan jotenkin näin:
        Nivala on rauhallinen maalaisidylli, mutta jos asuu jossain ralliradan varressa, eli Nivalan keskustassa, tai sen lähimaastossa ja joutuu kärsimän jatkuvasta häiritsevästä melusta, on vika aina siinä joka on sinne erehtynyt muuttamaan.

        Moni sanoo kuinka kova kuri joillain näillä oletetuilla häiriköillä on kotona, joten he vaan eivät voi tehdä sitä mistä heitä syytetään.
        Kuri ei ole kasvatus metodi, pelkällä kurilla ei voi kasvattaa ihmistä aikuiseksi ja osaksi yhteiskuntaa.
        Kun kurin ylläpitäjä ei ole paikalla, loppuu kuri siihen paikkaan ja kaahaaminen rällääminen ja kaikenlainen riehuminen alkaa välittömästi.
        Onko tämä kova kuri kotona sitten se syy, miksi Nivalassa on paljon näitä "kunnon" nuoria joilta tuntuu puuttuvan itsehillintä kokonaan? He ovat siis vain kasvaneet kurissa, mutta heitä ei ole ilmeisesti kasvatettu ollenkaan?
        Miten sitten käy kun nämä nuoret muuttavat kotoaan muualla? Ovatko he näitä jotka kylillä pyörivät yökaudet?

        Tämä itsehillinnän puute joillakin nuorilla on näkyvissä Nivalan keskutan kaduilla taas aamulla uusina mustina rantuina asfaltissa. Muunmuassa Liikenneympyrän kiertäminen lämä selällään takarenkaat savuten puolenyön jälkeen tuntuu joillekkin olevan suorastaan pakollista. Tämän voi kesustassa asioivat nähdä ihan itse esim. huomenaamulla.
        Toki näitä mustia rantuja näkee muullakin kauempana keskustasta.

        Sinänsä kummaa on se, että kun ihmiset käyvät keskutassa asioilla, ei heistä aiheudu häiritsevää meteliä, mutta jos yksi näistä "kunnon" nuorista pyörii ympäri keskustaa, aiheuttaa tämä enemmän meteliä kun kaikki muut ihmiset yhteensä. Siis yhdestä ainoasta "kunnon" Nivalalaisesta nuoresta lähtee nemmän meteliä kun kaikista muista ihmisistä yhteensä! Moninkertaisesti enemmän meteliä!

        Yleensä keskustan alueelle kerääntyy juuri nämä nuoret, jotka sitä meteliä nimen omaan aiheuttavat, he ovat myös yleensä ne jotka jäävät keskustaan pyörimään muiden mentyä jo kotiinsa.
        Välillä joku näistä nuorista kaahaa täysin tolkuttomasti muutaman minuutin ajan keskellä yötä, tämä yleensä tarkoittaa sitä, että tämä nuori on lähdössä kotiin. Vihdoin ja viimein.
        Tämäkään yö ei ole poikkeus Nivalassa, kaahareita on piisannut, renkaat ovat kärynneet, ja stereot ovat soineet.


    • Marinkainen

      Te, joita melu häiritsee, voitte ottaa yhteyttä asianajajaan. Sieltä saatte ohjeet, minkälaisia todisteita tarvitaan oikeuteen. Sitten vain joukkokanne. Pitäkää kirjaa myös jokaisesta yhteydenotosta poliisiin. Jos poliisi ei reagoi, oikeus tulee vaatimaan myös heiltä pitävät selitykset, miksi melu jatkuu. Ei ole Suomessa yhtään kolkkaa, johon ei laki yllä. Kyllä ne nassikat saadaan kuriin.

      • MustamelaperseetHil-Jaa

        Antakaa meidän ajaa ja elää rauhassa saatanan kukkahattutädit ja papparaiset pornon äärellä! SE KUULUU NUORUUTEEN RELLESTÄÄ JA RÄLLÄTÄ....


      • Nivalassakäynyt

        Nähtävästi olet pienen elämäsi asunut korvessa, Nivalan korpimailla. Kukaan ei kiellä teitä elämästä eikä rälläämästä. Hesassakin olisitte olleet jo aikoja sitten poliisin suojissa. Ilta noin klo 22 jälkeen on hiljaista. Kylällä asuu muitakin kuin te. Rällätkää rauhassa, mutta lopettakaa viimeistään klo 22.


      • invalaanerehtynyt

        "Antakaa meidän ajaa ja elää rauhassa?!?"
        Sehän se ongelma onkin, kun ette aja ettekä elä rauhassa!
        Antakaa te muiden elää ja nukkua yöt rauhassa, edes viikolla!!!
        Osa Nivalan nuorisosta on kaikkea muuta kun fiksua porukkaa.


    • Giglerit

      On se mukavaa lueskella ku asia kalahtaa oikeaan nilkkaan. Alakaa sellainen älinä että ryläiset on tuskissaan. Keksivät taas porukalla hihiteltävää ja ilkeyttä ja tavallisen taatelin tallaajan elämään.
      Oottako aatelleet että "he" hihittävät ja kikattavat kaikki samallalailla ja samalla nuotilla kun kiusaa tekevät jollekki!!

      • älytöntäälyä

        Monta päätä on yhtä kuin yksi älykääpiö. Paljon älykääpiötä on yhtä kuin Nivala.
        Nivalalainen älykääpiö on yhtä kuin Invalan idiootti.
        Inavalan idiooteista ei saa kasattua ihmistä, ei edes Victor Frankenstein.


      • pitkäeimautoille

        Mikähän nuita muutamaa mautokuskia vaivaa, heillä ei taida olla mitään elämää. Pitää olla ankara tekemisen puute, kun jaksaa ja kerkiää ajaa pikkusta rinkiä mautolla tuntitolokulla, stereot huutta koko ajan niin että kylä tärisee.
        Eivät taida kohta kuulla edes normi puhetta, kuulohan noilta menee.


    • Ytk

      Mitkä poliisit......???????????

      • unohettupaikkakunta

        On täällä huhujen mukaan ainakin poliisiauto nähty, oli parkissa jossain.
        Saattovat tietenkin sekottaa johonkin samannäköiseen autoon, on sen verran menny aikaa ku on viimeksi nähty sellainen piipaa-auto nivalassa, ettei enään muista miltä ne oikeesti näyttää. Ite poliisia eivät kehuneet nähneensä.


    • nivalanlomarallitalko

      Joko syysloma alko? On meinaa melko rallit raas kylillä, olihan tuo vähän aikaa kohtuu rauhallistaki menua.

    • talavikosetulloo

      On se kiva että tuli vähän lunta, saa herneaivot taas temmeltää autoilla ympäri kylää yökaudet.

    • talikolletöitä

      Eikö näille muutamalle kaaharille oikeasti löydy Nivalasta muuta tekemistä, kun rällätä yökaudet ympäri keskustaa autoilla? Sama ralli jatkuu joka yö pitkästi puolenyön jälkeen. Ovatko he niin lahjattomia, etteivät muuhun edes kykene? Eivät edes autoa näy osaavan ajaa.

      Jotku maatalon isännät ja emännät voisivat värvätä heidät töihin luomaan paskaa, työaika alkaa sitten aamulla seitsemältä ja loppuu puoli neljältä, viitenä päivänä viikossa. Kai heidän tietotaito ja ymmärrys riitäisi edes siihen.

    • nivalassa.oja.ralli

      Rekkareita ylös ja listat Haapajärven ja Ylivieskan poliisilaitoksille
      Missään muualla ei tuollaista ajo käyttäytymistä mitä nämä juipit pitää illasta toiseen.
      Kaikki ojat myllätty keskustan alueella ja sivulkylille menevät tiet.
      Tyhmää sakkia on jotain pahempaa vielä sattuu sitten älyä tulee kantapään kautta mutta jollekkin se tulee liika myöhään.

    • Köyhätkyykkyyn

      Minulla on hieno mersedes, jolla olen kaatanut jo useam

      • Köyhätkyykkyyn

        Useamman aurausviitan ja postilaatikon :)


      • mesekuskitonainakyykyssä

        Ei Nivalassa kyllä ole näkynyt yhtään hienoa meseä, ainoastaan muutama Perseellens Lenssin romu ja pari takavetosta vulvan reuhkaa. Jokunen pemarin paska kans möykkä lähes ympäri vuorokauden.


    • nivalassa.oja.ralli

      Vanha sanonta kuuluu kauhalla ei voi ottaa jos on lusikalla annettu. Näitäkin ralli pentuja vielä maailma tulee opettaan karmealla kädellä mutta silloin jo myöhäistä.

    • invalanmunattomaträllää

      Sais maailma opettaa vähän aikaisemminkin. Nämä kaikki romurallikuskit pitäs kerätä pois liikenteestä. Kortit pois ja romut paalaukseen.
      Kun kulkevat muutaman kuukauden jalkapatikassa, tai ovat riippuvaisia muiden kyydistä, saattais tulla jotain käytöstapoja autoiluun näille invalan kaahareillekkin.

    • nivalassa.oja.ralli

      Nämä ojissa ajajat auraviittojen kaatajat luulee olevansa muka taitavia kuskeja.
      Suoraan sanottuna hemmetin tyhmiä eikä näistä taitavia tule koskaan tai ei kerkiä tulla. Korkea aika viranomaisten puuttua asiaan, kun heidän vanhempansa eivät siihen osaa puuttua ja kuitenkin sen rahoittavat.

      • invalanmunattomaträllää

        Näin on, eivät todellakan ole taitavia kuskeja. Nivalassa rällääminen ei ole mikään MM-kisasarja, ei edes SM-kisasarja.
        Jos he osaisivat ajaa, olisivat kiertämässä jotain kilpasarjaa maailmalla, eivät pillurinkiä Nivalassa.
        Löysää sakkia koko porukka, ei näistä "rattimiehistä" ole edes "rattomiehiksi". Yritetään kompensoida omaa olemattomuutta ja elämän puutetta jatkuvalla rälläämisellä yökaudet.


    • Nivalassa.oja.ralli

      Surkeaa porukkaa noi rällääjäät täysin suunnatonta sakkia. Sokkarin parkissa yö ollaan ja käydään pidisjärven tiellä kaataan auraus viitta. Sitten kiireesti sokkarin parkkiin kertoon että sain yhden viitan nurin mahtavaa olen sankari.
      Siinä meillä tulevaisuuden toivot todella surkimuksia.
      Tosin joukossanne on muutama aivan kunnollinenkin joiden maineen te onnistutte pilaamaan käytöksellänne.
      Saattaa nyt tuntua että voidaan tehdä mitä vaan eikä kukaan puutu siihen.
      Huomaatte aikapian että luulo oli pahasti väärin arvioitu. Jalka miehiä on tulossa tähän porukkaan aivan lähi aikoina.

      • ojanpohjarallialisää

        Kydöntie on kans sutattu laidasta laitaan kutakuinkin koko matkalta. Oli varmaan hauskaa. Muistakin olis hauskaa kun ajasivat kunnolla sinne ojan pohjalle, ovat paikoin mukavan syvät. Taitaa kuitenkin kaahareiden kantti loppua kesken siinä kohtaa.


      • juuujuu
        ojanpohjarallialisää kirjoitti:

        Kydöntie on kans sutattu laidasta laitaan kutakuinkin koko matkalta. Oli varmaan hauskaa. Muistakin olis hauskaa kun ajasivat kunnolla sinne ojan pohjalle, ovat paikoin mukavan syvät. Taitaa kuitenkin kaahareiden kantti loppua kesken siinä kohtaa.

        "Taitaa kuitenkin kaahareiden kantti loppua kesken" kuka vittu haluaa ojaan ajaa? :3


      • ojanpohjarallialisä

        Melkoinen hinku monella tuntuu olevan sinne ojaan, välillä puolet autosta näkyy olleen ojassa. Vittuako sitä kesken jättää, antakaa mennä kunnolla. Tehkää, sen sijaan että vain yritätte, saamattomat tuhkamunat.


      • Nauraa
        ojanpohjarallialisä kirjoitti:

        Melkoinen hinku monella tuntuu olevan sinne ojaan, välillä puolet autosta näkyy olleen ojassa. Vittuako sitä kesken jättää, antakaa mennä kunnolla. Tehkää, sen sijaan että vain yritätte, saamattomat tuhkamunat.

        Tunteisiiin <3


      • jaitkee

        Ja nivusiiiiiiiin.


    • nivalassa.oja.ralli

      Pieni porukkahan tuota harrastaa ja pilaa kaikkien autoilevien maineen. Joukkovoimalla pistäkää tuo porukka kuriin kun tiedätte ketä ovat.
      Virheitä sattuu tullaisessa kaahailussa, jos huomaatte kaahauksen seurauksena ojaan suistuneen auton rekkari ylös ja soittakaa heti poliisit paikalle.

      • ojanpohjarallialisä

        Jos satun näkeen kaaharin ojassa, aivan varmana soitan poliisit paikalle, mutta kuka siellä viittii yöllä pyöriä? Siis muut ku nämä kaaharit?
        Ihmisillä on oikea elämäkin, eivät he jouda pyörimään kylillä yökaudet.


    • Hupiukko5

      Smäge sielä kaahaa Escortilla. Perhana

    • nivalassa.oja.ralli

      Nähdään pian päivä kun oulun pojat tulee Nivalaan niin kortit on kuivumassa noilta roivauttajilta. Monenlaisia pyyntöjä tuntuu lähteneen sinnepäiin. Kortteja lähti kun oulun poliisi viimmeksi vieraili Nivalassa.
      Sama meno aamusta iltaan yöstä puhumattakaan. Yöllä vaan noi tollot liikkeellä, muina aikoina ihmisiäkin liikkeellä!

    • poistäältä

      Oliko Nivalan keskustassa edes Joulurauhaa? En viitsinyt Nivalaan jäädä jouluksi. Lahjatkin kävin hakemassa muualta, ei huvita sijoittaa tällaiseen riehujien paratiisiin yhtään enempää kun on pakko.

      Enään ei ainakaan ole tietoa joulurauhasta, jos sellaista täällä edes oli. Uuden vuoden riehumiset autoilla tuntuu invalan Idiootit jo aloittaneen hyvissä ajoin etteivät vaan myöhästy. Toisaalta, tämähän on normaali arkiyö Invalassa. Kaahausta ja lisää kaahausta, välillä stereoiden huudatusta, sitten lisää kaahausta ja stereoiden huudatusta samaan aikaan.

      On siellä onneksi joku ilmeisesti telonut autoaanki, piristää mukavasti päivää kun on kaaharin autossa ruttu.

    • joulutulijameni

      Nivalassa joulun ja uudenvuoden välinen viikko on lähinnä helevetin viikko!
      Kauhia ralli ja stereoiden huudatus yökauet. Samat idiootit vetää ku tuskassa ympyrää Nivalan keskustassa lämät selällään. Eikö nuo raukat saa edes tussua, tai persettä, ku pitää yökaudet pyöriä rinkiä.
      Voi niitä keskustassa asuvia, jotka joutuvat aamulla töihin heräämään.

    • Nivalassa.oja.ralli

      Nivalassa aivan viksuakin nuorisoa autoilee. Mutta nämä kymmenkunta tolloa pilaa kaikkien maineen. Nämä tollot ei ole käyneet autoillaan liikenneympyöiden väliä kauvenpana. Kannattas käydä muuallakin kun Nivalan taajaman alueella matkustaminen avartaa suppeaksi jäänyttä maailman kuvaa.

      • kaaharitkuriin

        Olet aivan oikeassa, Nivalassa on nuoriakin autoilijoita jotka eivät aiheuta häiriötä, yleensä he ovat kyllä vähemmistönä. Nämä kymmenkunta ovat yleensä aina liikkeellä, ja seassa on sitten pari fiksua kuskia.
        Nämä fiksut autoilevat nuoret eivät sitten kuitenkaan ole niin fiksuja, että viitsisivät puuttua itse siihen että heidän maine pilataan idioottien toimesta. He kun ovat kuitenkin paraatipaikalla näkemässä keitä nämä idiootit ovat.

        Jos joku tuttu pilaisi omaa mainetta samanlailla, saisi tämä kuulla asiasta kommenttia melko äkkiä, tai ilmoittaisin asiasta poliisille.

        Joku kusipää saattaa pilata jonkun harrastuksenkin täysin kaikilta muilta. Pahimmillaan joku toiminta kielletään kokonaan, koska muutama ei älyä eikä osaa ajatella omaa nenäänsä pidemmälle.


    • Pöhölöäsakkia

      Tänne vois laitella autot ja tuntomerkit niistä jotka kaahaa, särkee paikkoja ja kaataa aurausviitat.

    • kaaharitkuriin

      Kaahareiden autojen rekisterinumerot voisi laittaa poliisille. Ei varmaan kannata täällä ruveta kuitenkaan julkaisemaan rekkareita. Saattaa tulla itselle ongelmia lain kanssa.

      Monesti on vaikea nähdä kaaharin, tai stereoita yökaudet huudattavan rekisterinumeroa, joten jäljelle jää vain auton tuntomerkit. Tuntomerkit ovat yleensä liian yleisiä, eli sopivat moneen autoon. Jos joku kuski aiheuttaa jatkuvasti häiriötä, tai tekee jotain tuhoja, kannattaa selvittää ensin auton rekkari, ja sitten ilmoittaa se poliisille. Saattaa tehota paremmin kun poliisilla on tekijän rekisterinumero tiedossa.

      Eli, jos näkee jonkun riehuvan autolla, ilmoittakaa se suoraan hätäkeskukseen, tai netin kautta poliisin palautesivulle. Tuntomerkkien julkaisu on usein epämääräistä sohimista, vaikka saattaisikin tehota jollain tavalla myös näihin kaahareihin ja stereoiden huudattajiinkin.

      Olen itse monesti nähnyt ns. "kaahariauton" ajavan kylillä vastaa, ratissa onkin sitten joku vanhempi rouvashenkilö, ei kaahari. Eikä edes se auto miksi sitä ensinäkemältä luulin. Auto vaan sattui olemaan samaa merkkiä, mallia ja saman värinen.
      Tuntomerkit ovat yllättävän vaikeita hahmottaa ja pätevät yleensä vain sen hetkisessä tilanteessa ja paikassa.

      Jotain näille kylillä yökaudet riehuville ja metelöiville pitäisi kuitenkin tehdä, se kenellä on aikaa ja intoa siihen, onkin eri asia. Poliisilla ei tunnu olevan resusseja lähimainkaan riittävästi. Vittumaisimpia ovat nämä ohi ajavat "pommittajat" jotka lähtiessään riehuvat sekopäisenä kylillä viidestä kymmeneen minuuttia. Pitäisi heti vaivautua katsomaan tuntomerkit ja rekisterinumero. Riittävän hyvä kamera, joka kuvaa yleistä katunäkymää ikkunassa koko yön, on varmaan ainoa joka auttaa tähän asiaan. Ellei sitten ole intoa ja aikaa seisoa koko yö ikkunassa kytiksellä.

    • Nivalassa.oja.ralli

      Kalliosaarentielle ajoradan ja pyörätien valiin oli jäänyt yhden !!! autosta puskuri.
      Eikä ollut ensimmäinen sillä tie osuudella.

      • ojanpohjarallialisää

        Niin on, ei viittiny kuski edes kerätä romujansa pois!

        Kuten "juuujuu" joskus kyseli; "kuka vittu haluaa ojaan ajaa? :3 "

        NÄKYY JOTKUT HALUAVAN AJAA OJAAN!!!

        Invalassa idioottia piisaa.


    • Ihmettelen_vaan

      No en tarkoittanut rekkareita tänne laitettavan vaan niitä tuntomerkkejä. Kyllä moni on nähnyt näiden ilkeilijöiden ja kaahareiden touhuja mutta tuntuu että ketään ei kiinnosta. Ei edes poliisia. Varmaan joku on ilmoittanut näistä, mutta ei se mihinkään oo vaikuttanut. Ei vaan siellä korvien välissä oo minkäänlaista toimintaa, että ymmärrettäisiin tekemäänsä vaaraa ja vahinkoa. Täällä on se aivottomien ihmisten kuulu sanonta; "pojat on poikia".
      Oikiasti, noinko täällä on aina asia ratkottu????????

      • invalande

        Suurin osa näistä kaahareista on helppo tunnistaa, katso 22:00 jälkeen mitkä autot pyörivät kylillä, suuri osa näistä on juuri näitä kaahareita. Heidät tunnistaa yleensä myös pakoputkiviritelmistä, eli melua lähtee. Kakki kaahrit eivät kuitenkaan aja takavetoisella autolla.
        He jotka ajelevat aina rauhallisesti eivät tarvitse äänekästä pakoputkea, pakoputkiviritykset ovat vain kaahaamista varten, muuten ne ovat tarpeettomia.

        Nivalassa on tämä sama meininki jatkunut vuosia, tai vuosikymmeniä, varmaan aina. Välillä tuntuu jopa pahenevan. Vielä joku vuosi sitten oli viikolla melko rauhallista keskustankin alueella, viikonloput oli sitten mahdotonta rallia aamuun saakka.
        Nykyään muutama kuski rällää seitsemänä yönä viikossa, pahimmillaan aamun tunneille asti. Mopoautojen tulo pahenti tilannetta huomattavasti, ovat ympärivuotinen riesa, siinä missä mopot ovat pääsääntöisesti kesäinen riesa.

        Moni varmaan ilmoittelee jonkun aikaa, mutta kun ei sillä ole vaikutusta, tai vaikutus on hyvin lyhytaikainen, eivät sitten enään ole niin aktiivisia.
        Moni vastaavasti muuttaa pois keskustan alueelta heti kun siihen tarjoutuu mahdollisuus.
        Nivalassa on ilmeisesti ollut aina tämä ns. "pojat ovat poikia" meininki, eikä se siitä miksikään muutu. Entiset riehujat ovat nykyisin isiä, jälkipolvet jatkavat samaa rataa, ajan myötä kehitys varmaan menee vaan huonompaan suuntaan.

        Nykyään kun kaikilla on kännykät, on tähän ongelmaan vaikeampi puuttua, poliisin ollessa paikalla kaikki on rauhallista, meno jatkuu partion poistuttua.


    • Ruskea_ritari

      Nyt "invalande" kirjoitti täyttä asiaa ja oikiasti huomaa että juttu tuli sydämestä. Näin on!
      Nyt vaan kun ois jokin taho tai edes viranomainen joka/jotka puuttus tähän paskalandian ilkeilytoimintaan. Vaan ku ei oo sellaista tahoa. Vai onko?
      Ainaki toissapäivänä "sinivilkku" ajo kylän läpi. Ois pitäny kuva ottaa tällaisesta ihmeestä.
      Voi kunpa joskus muutaman iltana sivilipoliisiauto seuraisi tätä Nivalan touhua. Ei riitä että ajetaan kylän läpi. Ilkeilijät kyllä osaa tiedottaa ja varoittaa kanssakulkijoita virkavallasta. Vaan onko tässäkään koko totuus????
      ÄÄRIMMÄISEN VAARALLINEN TRAKTORIRALLI oli ennen riesana klo 18 jälkeen. Ralli alkoi ry: n temppelin pihalta ja kierti pirttirannan lenkin ja takas temppelille. Traktoreita seurasi 20, aivoja vailla olevia alaikäisiä ja osa täysikäisiä mopopoikia. Ajettiin ihan peräkkäin ja ihan rinnakkain ihan miten sattuu (hurmoksessako) ja muut tiellä kulkijat ei olleet heille mitään. Ja miten traktorin koppi oli täynnä sakkia, 3-5 poikaa/tyttöä!!!??? Saako olla näin paljon kyytissä ku kylän liikenteessäkin näin on iltasin ja varsinki koulujen juhlien aikoina??
      Tästä ry; n tappajarallista piti valittaa vuosia ennekuin tilanne rauhoittu. Täytyy ihmetellä että miksi näin kauan!!?
      Sitä istuu samassa temppelissä myös paikallisia poliiseja. Oon varma että hekään ei välitä omiensa tekosista PASKAAKAAN. Tai sitte on ilmeisesti heilläki vaan se klisee "pojat on poikia".
      Sairasta!!!
      Mutta ihan kuin napista painaen kerran tää tapporalli loppu!!?? Liekkö ollu virkavalta toisesta pitäjästä kotoisin ja lopetti hullun toiminnan. Muuta selitystä TUSKIN on. Vai onko ja mikä?

      • kuluttavatvaanvalleja

        Ei se ralli lopu , ellei joku "ulkopuolinen" sitä lopeta. Saattavat kaaharit vähän hillitä jos huomaavat että heistä puhutaan, mutta eivät osaa lopettaa. Se riehuminen on niillä vissiin verissä.
        Osa niistä on kyllä täysiä vallinkuluttajia, niin mää ainakin jostain luin.


    • Nivalassa.oja.ralli

      Odotellaan rauhassa roivauttelu ja penkoissa ajelu saa vielä ikävän lopun Nivalassa.
      Miksi pitää aina odottaa sitä ikävintä tapahumaa ennen kun opitaan.

      • invalanmunattomaträllää

        Jotku eivät opi muuten kun kolauttamalla päätä seinään. Mitä hauskempaa jokin asia on, sitä lujempaa pitää sitä päätä kolautella ennen kuin mahdolliset ongelmat alkavat mennä jakeluun.
        Joillekkin mikään ei mene perille, ei vaikka henki menisi.


    • ratiritirallia

      Ehdotus nivala viihtyisyyden parantamiseksi:
      Nivalan ravirataa vois käyttää pillurinkinä näille keskustaa ympäri kiertäville kaahareille, olis vähemmän häiriöksi. Eivät varmaan itse huomais eroa keskustan kiertämiseen, ympyrä mikä ympyrä.
      Sinne vois jonkun grillin ja kylmäaseman laittaa kans, ei tule nälkä ja saisivat resunsa tankattua siinä paikan päällä.
      Nyt pitää kiertää ympyrää keskustan ympäri helevetinmoisen metelin säestämänä yökaudet.

    • loppusaatana

      Kylän miehet,liittykää yhteen ja tehkää ajoista loppu ! Tavalla tai toisella ! Annatteko kakaroitten ja nuorison tuhota asuinalueenne metelöinnillä ? Ottakaa ohjat omiin käsiin ! Nyt ! Heti !"

      • TaatustiKaahaan

        Mun nissania ei saatana poliisi pysäytä!Vissi o!


      • pissaritajaanissanilla

        Sun nissani pysähtyy ihan pysäyttämättäkin.


    • TEPYSTYTTESIIHEN

      Menkää sinne srk:n temppelin pihaan vaikka ja lähtekää seuraamaan ja videoo pyörimään.Ottakaa rekkarit ylös jne. Poliisin puheille sitten,teettä rikosilmoituksen ja alaikäsistä lastensuojeluilmon !

    • Tenhooo

      Vitun kukkahattu hipit. Konevarusteella myydään peltoreita, jotka voisitte ostaa niin voi yöt nukkua rauhassa :DD nauraaa

      • ajokieltokeskustaan22-06

        Peltorit ei riitä invalassa mihinkään, pitäisi amputoida tärykalvot ennen kun loppuisi meteli kuulumasta.
        Korvatulppien ja peltoreitten teho loppuu n. 40 desibelin kohdalla, sitä kovempi melu ns. lävistää ihmisen ja kulkeutuu esim. luustoa pitkin korvaan, siinä ei paljoa peltorit auta. Ei vaikka laittaisi korvatulpat ensin korviin ja peltorit päälle.
        Tehokkaampi tapa olisi tunkea ne peltorit moottorin sylinteriin männän päälle.


    • MölyäväBemaristi

      Mie tuun kutos bemarilla kylille ens viikolla kunhan saan leimasta läpi ja sen jälkeen sahhaan pakoputken poikki......arvakkaas pittääkö meteliä puolen yön jälkeen? Kohta kaasutellaan kunnolla ja revitetään!!!

      • B_ig_M_oney_W_aste

        Mulla onkin videokameran akut täynnä ja kamera valmiina odottamassa. Tervetuloa!!!


      • Anonyymi

        kokeile onneas, mäkin kuvaan menoasi ja otan rekkarin talteen, ilmoitan poliisille.


    • Nivalassakäynyt

      Missään "oikeissa kaupungeissa" ei saa klo 23 jälkeen meluta turhaan. Siitä saa sakot ja tarvittaessa kortti hyllylle.

      • silavanivala

        Nimen omaan "oikeissa kaupungeissa", mutta tämä on Nivala. Häiritsevä meteli on tosin kielletty taajama-alueella aina.


    • Anonyymi

      Aikuinen kun aloittaa kiusanteko. , Ja keraa kirkossa paperit toisto korvaa, jää vain ulos.

      • Anonyymi

        Tonki vanha juttu mopoauto entinen jumi.


    • Anonyymi

      Mopoauto vanha pieru haju.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 109
      2128
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      57
      1996
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe