Kiitos, presidentti Sauli Niinistö, kiitämme

Sinua.joukolla

Ilta-Sanomat

Sauli Niinistö kieltäytyi hyväksymästä julmasta raiskauksesta tuomittua miestä.

Korkein oikeus suositteli raiskaajan vapauttamista – presidentti kieltäytyi: Tällainen oli rikos, josta Niinistö ei armahtanut
ILTASANOMAT.FI

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001257891.html

77

430

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 9576

   Presidentti Niinistö on suoraselkäinen ja rohkea, naisille tuli tästä rauhaa ja iloa.

   • ei_enää_niinistöä

   • erittäintyytyväinen

    Olin epäilevänen samoin, mut selvitin asioita ja olen todella tyytyväinen Sauliin.


   • Talikon.varressa

   • Anonyymi

    kAIKKI LÄPI SUOMETTUNEET KIITTÄÄ.


   • Anonyymi
    ei_enää_niinistöä kirjoitti:

    "suoraselkäinen" ja "rohkea" puhummekohan nyt samasta henkilöstä?

    Sauli Niinistö on kiero kuin korkkiruuvi, Suomen tuhoaja ja mielisairas joka ei saa apua ongelmiinsa.

    http://keskustelu.suomi24.fi/t/14264132/ei-enaa-sauli-niinistoa--quotpetosmiehen-ajolahtoquot

    Tuloksen näemme nyt!!


  • Presidentti-on

   viisas ja hyvä. Siintä olemme yksimielisiä.

   • thalonen

    Niinistön epätoivoinen mainostaja tiltu rolli et voi sille mitään että suomalaiset saavat päivä päivältä tietää raadollisen totuuden Sauli Niinistöstä. Ota sormi perseestäsi ja tuijota välillä faktoihin kas tässä:

    http://niinistoblogisarja.blogspot.fi/


   • ime_tuota

    Sauli Niinistö ei todellakaan ole viisas. Sauli Väinämö Niinistö presidenttinä on yhtäepäuskottava asia kuin se että kuurosokea poliisi voisi toimia liikenteenvalvojana.
    Sauli Niinistön ÄO on muuten tutkittu ja se on pitkälti alla suomalaisen keskiarvon, noin 75. Lukion päästötodistuksessa Niinistön keskiarvokin oli puolestaan niinkin heikko kuin 6,5. Yhä useampi ihmetteleekin koko kansan puolesta miten noin tyhmä ihminen yleensäkään voi toimia presidenttinä?

    https://www.facebook.com/piitziz/photos/a.175834789505772.1073741828.175831279506123/193330001089584/?type=3


   • tjolhhkll

    Tutkituta oma pääsi. Taidat olla ryssien trolli.


   • NWO_666
    ime_tuota kirjoitti:

    Sauli Niinistö ei todellakaan ole viisas. Sauli Väinämö Niinistö presidenttinä on yhtäepäuskottava asia kuin se että kuurosokea poliisi voisi toimia liikenteenvalvojana.
    Sauli Niinistön ÄO on muuten tutkittu ja se on pitkälti alla suomalaisen keskiarvon, noin 75. Lukion päästötodistuksessa Niinistön keskiarvokin oli puolestaan niinkin heikko kuin 6,5. Yhä useampi ihmetteleekin koko kansan puolesta miten noin tyhmä ihminen yleensäkään voi toimia presidenttinä?

    https://www.facebook.com/piitziz/photos/a.175834789505772.1073741828.175831279506123/193330001089584/?type=3

    Eihän uusi siionistinen maailmanjärjestys valitsekaan täysipäisiä mihinkään poliittiseen eikä muuhunkaan virkaan. Sopiva ohittaa aina pätevän. Vaaleilla ei ole muuta kuin sirkushuvin arvo, se ollaan jo nähty. Eikä havaittuja vaalitulosten väärennyksiä ole Suomessa koskaan edes tutkittu muusta puhumattakaan.


   • Anonyymi

    Viisas? -Kaukana viisaasta, on lapsellinen höpöttäjä, yrittää pestä käsiä,
    vuosikaudet ollut puten talutusnuorassa.


  • On.presidentti

   paremp ko Pääminister joka suosii rikollisia.

  • tottatosiaankin

   Meillä on paras presidentti aikoihin, suoraselkäinen, rehellinen ja hyväsydäminen koko kansan presidentti.

   • viikon_palat

    ai että "rehellinen" "hyväsydäminen" vittu että sä oot hullu !!!!!


    Sauli Niinistö valehteli ja runsaasti viime vaaleissa merkittävästi asioita, jotka olisivat vaikuttaneet vaalitulokseen! Pitäkää huoli että olette tietoisia näistä asioista jatkossa siis totuuden Sauli Niinistöstä!

    1. Myi 90-luvun lama Suomen suurimmat kärsijät pilkkahinnalla Aktiv Hansa koronkiristäjäfirmalle ikuisiksi velallisiksi kun olisi voinut heidät myös pelastaa, herraa vaan ei kiinnostanut.

    2. Valtionpetosmies hänen ajamansa politiikka tuhosi kokonaan satojentuhansien ihmisten elämän ja vaurioitti sekä rampautti kymmenientuhansien ihmisten elämää. Myös näiden ihmisten läheisille hänen tekonsa ovat aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä. Hän ei ole mitenkään ottanut vastuuta teoistaan.
    Niinistö ei ole kantanut vastuutaan tuhansien Suomalaisten elämän kurjistamisesta sekä saattamisesta ennenaikaiseen hautaan

    3. Konkurssikypsän Sanoman mies, tilivelvollinen Sanomalle mielistelijä ja omahyväinen lipoja sitä mutta omasta vapaasta tahdosta

    4. salasuhde pikkutyttöön.

    5. Niinistön kieroutuneet suhteet naisiin ensimmäisessä avioliitossaan aiheutti vaimolleen tahallista henkistä painetta. Vaimon oletettu itsemurha mistä selkeä näyttö, todistajien sanat puhukoon omaa karua kieltään.
    Ei myös elämän tärkein nainen, oma äiti jolta on saanut suurimman lahjan elämän merkinnyt Niinistölle mitään. Niinistö pisti juhlaksi äitinsä menehtyessä. Ainoastaan henkisesti epävakaa ihminen voi päästää sellaista naurua ja hyväntuulisuutta kuin Niinistö samana päivänä kun on saanut tiedon että elämän tärkein ihminen äiti jolta on saanut elämän on menehtynyt.
    Näin paljon Sauli Niinistö kunnioittaa siis ihmiselämää ihmiset ovat hänelle pelkkää materiaa!.
    Niinistön ja nykyisen puolison Haukion avioliitto ei ole kristillisiä arvoja noudattava terve avioliitto vaan aivan jotain muuta nimittäin Haukion käyttövoima Niinistöön on pelkkä mainos ja raha, eikä Haukiokaan merkitse Niinistölle muuta kuin olla näyttelyesine edustustilaisuuksissa, narsistin suojakilpi tasapainottamassa Niinistön rosmon mainetta

    7.Mies on pelkkä puheukko eikä mikään presidentti. Oman aikansa Uuno Turhapuro. Myötäilee sanomisiaan mielistellen miten sylki suuhun tuo. Miehen kannat ja mielipiteet vaihtuvat sitä mukaa kun vaihtaa alushousujaan, mielistelee ja peruu sanomisiaan ainoastaan saadakseen huomiota ja lipoakseen äänestäjiä.
    Miehen henkinen epävakaus ja epärehellisyys jo puoltaa sitä lausuntoa että hän on kyvytön toimimaan presidenttinä.

    8. Niinistö on syyllistynyt raskaaseen rikokseen valtionpetokseen jos häntä äänestää uudestaan ja hänet vahingossa valitaan hänelle äänestäjät antaisivat hänelle syytesuojan taas seuraavalle kuudelle vuodelle. Näin ei saa olla.

    9. Romuttanut täydellisesti Suomen presidentin uskottavuuden ajaen presidentin valtaoikeudet minimiin. Oman aikansa Uuno Turhapuro vetää vielä uimaan puolisonsakin tärvelemään täydellisesti presidentin statuksen, jonkinlaista siveellisyyttä olisi toivonut Jenni Haukiolta sillä presidentin puolison tehtävä ei ole toimia esimerkiksi seksiobjektina.

    10. Niinistö lietsoo käytännössä sotaa suurta venäjää vastaan. Niinistö ajaa lakimuutosta 25 000 asevelvollisen kutsumiseksi välittömästi palvelukseen. Niinistö antoi komennon, että sotilaamme eivät saa näkyä kaduilla vaan heidän on piilouduttava siviilien sekaan siviilivaatteissa. Parhaillaan Niinistö ajaa lakia, että voi lähettää varusmiehet ja reserviläiset ulkomaille Suomen rajojen ulkopuolelle muiden maiden sotiin.Koskaan aikaisemmin natsi-Saksan jälkeen ei vieras valtio ole ollut Suomen maaperällä harjoittelemassa Suomen kanssa sotaa naapurivaltiotamme vastaan. Koskaan aikaisemmin Suomi ei ole nimennyt Venäjää vihollisekseen. Nyt on. Sotaharjoituksen aihe on Venäjän aggressio ja vihollinen on Venäjä. Ja tämä kaikki jo tänä keväänä.
    Niinistön mokailu, salailu ja hölmöily on jo niin neuroottista ja vahingollista Suomelle että Niinistö itsekin olisi varmasti helpottunut jos hänet vapautettaisiin presidentin työstä.
    Aikoinaan presidentti Koivisto sen ajan pääministerinä näki että urkki oli sairastunut ja Koivisto ryhtyi sen mukaisiin toimiin.
    Nyt pitäisi Niinistön suhteen löytyä samaa rohkeutta."
    Suomalainen, älä äänestä enää Sauli Niinistöä!!!

    Lue kaikki täältä
    https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073741828.1606003069647224/1688057478108449/?type=3


   • Mieti.sitä

    Tuotettu ei pidä paikkansa, kaikki ropakanda tulee ihmisiltä jotka ovat ajattelu tavaltaan syrjäytyneitä.


  • ei_enää_niinistöä

   Sauli Niinistö armahteleekin ainoastaan kovan sarjan ammattirikollisia jotka tappavat lapsia huumeilla kaduilla

   http://www.hs.fi/kotimaa/a1451365949539

   Sauli Niinistön mainos perustuu silkkaan huijaukseen, hän väärentää kannatuslukunsa ja luo valetta että olisi suosittu vaikka todellisuudessa päivä päivältä suomalaiset saavat tietää hänen raadollisen taustan hulluhan se on joka vielä kannattaa tätä miestä !!!!!

   Lue lisää tästä

   http://sauli-niinisto-salosta.blogspot.fi/

  • hakaniemen_aurinkoinen

   Tässä lisää totuuksia Sauli Niinistön mielisairaudesta. Vain hullu äänestää enää tätä miestä uudestaan.

   Sauli Niinistön älykkyysosamääräkin on tutkittu. Se on pitkälti alla yleisen suomalaisen keskiarvon, noin 75. Niinistön lukion päästötodistuksen keskiarvo oli niinkin surkea kuin 6,5. Kysymys kuuluukin miten noin tyhmä ihminen voi yleensäkään toimia presidenttinä. Jokainen tietää tuohon vastauksen nimittäin epärehellisyydellä, vilpillä ja petollisuudella. Koko Niinistön presidenttiyshän perustuu vain ja ainoastaan röyhkeyteen ja petokseen. Niinistön on ollutkin Suomen presidenttien historian täydellinen fiasko ja katastrofi.

   Niinistön toimista on havaittavissa voimakkaasti jo NYT vakavia deluusioita ja muun muassa seuraavia diagnooseja aivan ammattikielellä:
   hypomania F32
   narsismi F 60.8
   harhaluuloisuushäiriö F22
   rajatilapersoonallisuus F 60.3 (persoonan epävakaus)

   Edellämainittujen diagnoosit lähentelevät aina skitsofreniaa, ja taudinkuvan kehittyessä (ja vain kehittyessä sillä Niinistöltähän puuttuu se presidentin perusominaisuus eli paineensietokyky) hän olisi valmista kauraa mielisairaalaan ja eläkkeelle viimeistään 2020.


   Mistähän on kyse lue heti tästä http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta

   • rajaaw

    Vie nyt jo muualle tuo ulostuksesi. Ketään ei kiinnosta.


  • Päätelmäni

   Varmasti äänestän Niinistöä,, meillä ei ole muita varteen otettavaa. Jos ei asetu niin SDP löytyisi yksi.

   • kellekäsmuulle

    Niin minäkin annan ääneni Saulille!.


   • hahahahhahahaaa
    kellekäsmuulle kirjoitti:

    Niin minäkin annan ääneni Saulille!.

    ahaa nimimerkit Päätelmäni ja kellekäsmuulle Niinistöllä on ainakin sitten kaksi äänestäjää. Mutta kun se ei ihan riita. hahaha


    "Suomen presidenttien koko historian epärehellisin ja myös suurin kansan virhe Sauli Väinämö Niinistö on valjastanut Suomen median epärehellisyytensä markkinointiin. Niinistö ostaa mainokset ja maksaa toimittajat kirjoittamaan itsestään yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua ylistystä. Naurettavimpia Niinistön mainossloganeja "ykkönen" ja "ylivoimainen" kansalaiset nuo tuollaiset ovat pelkkää Sauli Niinistön itsensä kustantamaa mainontaa itselleen" Totuus on enemmän kuin käsin kosketeltavissa. kansa ymmärtää vihdoin että Niinistön äänestäminen presidentiksi oli suuri virhe ja siksi on aihetta messuun"

    "Verkon imun valtakautena totuutta ei pääse enää pakoon eikä perinteinen printti enää toimi.

    Sen että Niinistö ei todellakaan ole suosiossa sen todistamiseen riittää pelkkä yksi tai muutama kylmä fakta:

    näyttö viimeisistä kolmelta itsenäisyyspäivän mielenosoituksista joita vastaavia ei ole ollut koko Suomen presidenttien historian. Ei edes Tarja Halosen aikana ole aiheutettu yhtä suurta tuhoa linnan juhlien yhteydessä.

    Miksi kansa mellakoi ja itsenäisyyspäivänä? huvistako? ei ei ei... Yksinkertaisesti kansa osaa jo käyttää omia aivoja eikä olla johdateltavissa, yleisö ymmärtää että heidät huijattiin äänestämään presidentiksi kylmäkiskoinen valtion petosmies ja valehtelija, Sauli Niinistö joka ei ole muuta kuin vaaraksi Suomelle.

    Entä mitä muuta?

    "Niinistö päätti vuoden 2015 emähuijaukseensa mikä on hänelle tyypillistä, naruttaminen ei enää mennytkään läpi!
    Kysymyksessä oli Niinistön ja Kokoomuksen tilaama "gallup", jossa ei ollut rehellisyyden häivääkää ja joka varsin selkeästi osoitti Niinistön tyhmyyden tilata tuollaisia "tutkimuksia": Kysely oli rakennettu niin että istuva presidentti voittaa ja näyttää ylivoimaiselta ehdokkaalta kun muut "äänet" jakautuvat 49 muun "ehdokkaan" kesken":

    Moka oli vaan siinä että oikeassa presidentivaalissa ei KOSKAAN ole 50 ehdokasta eikä 49 presidentin "vastustajaa", mutta niinistön tilaamassa mainoksessa oli, jotta Niinistön kilpailijoiden äänimäärät hajosivat mahdollisimman monen ehdokkaan kesken niin että Sauli Niinistö näyttäisi "ylivoimaiselta"

    Edellisellä Kokoomus ja Niinistö eivät edes halunneet selvittää vaalisetelmaa niin härskisti gallub oli rakennettu, tarkoitus oli vain johtaa Suomen kansa harhaan, luulemaan että kaikki haluavat Sauli Niinistön presidentiksi. Vaan ei halua ja piste. Ylen ja Sauli Niinistön suureksi pettymykseksi Niinistöä kannatti vain 45% Suomen kansasta eli Suomen kansan vähemmistö. Tulos oli yksi heikompia istuvan presidentin kannatusmittauksia toiselle kaudelle kautta presidenttien historian.

    http://jenni-haukio.blogspot.fi/


  • tarjahalosen-suomi
  • uudet___vaalit

   Kyllä muita parempia pressaehdokkaita on tulossa seuraaviin vaaleihin. Niinistön aika on siirtyä jo eläkkeelle.

   Täältä yksityiskohtia lisää https://www.facebook.com/piitziz

  • tottuuden_torvi

   Niinistön mainos on keinotekoista. Hän väärentää kannatuslukunsa avustajiensa kera ja luo mielikuvan että olisi suosittu ja että hänen kannatuksensa olisi muka huipussa. Hän sanelee tekstit lehtien toimittajille ja ylläpitää kansalle deluusiota että olisi IN vaikka on OUT.

   Totuus on varsin yksiselitteinen, internetin aikana kansaa ei pysty enää höynäyttämään kuten ennen vanhaan.

   Totuus on se että Sauli Niinistön kannatus on presidenttien historian heikoimpia.

   Suomen paha ilma on kokonaan yhden miehen syytä, Sauli Niinistön ja hänen luoman rosvopolitiikan. Katsokaa ympärillenne, mistähän johtuu että maahanmuutto ja siihen kytkeytynyt rikollisuus ovat kasvaneet räjähdysmäisesti Sauli Niinistön presidenttiyden aikana, suomalaisen elinkeinotalouden heikkeneminen, suomalaisten urheilusaavutusten lopahtaminen. Rion olympialaiset olivat suomen olympiahistorian fiasko, samoin MM-lätkässä Suomi joutui jäämään häviäjän hopealle koska suomalaisilla ei ollut intressejä edes ylläpitää Suomen kunniaa kun meillä on niin tura presidentti virassa, Sauli Niinistö.

   "Sauli Niinistön tekemän megaluokan harhautuksen ydin"
   "Sauli Niinistö harhautti perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan ominaisuudessa suomalaisia äänestäjiä ja Suomen eduskuntaa ennen EU-jäsenyyspäätöksiä vuonna 1994. Hän kertoi, että markasta ei vielä näillä päätöksillä luovuta, eikä näillä päätöksillä vielä eurojäsenyyttä päätetä - vaan siitä päätetään myöhemmin ja siitä tehdään erikseen oma lakialoite.
   Nämä Niinistön tekemät harhautukset kirjattiin ja liitettiin virallisiin eduskunnan asiakirjoihin (PeVL 14/1994, UaVM 9/1994, HE 135/ 1994) sekä myös äänestäjille lähetettyyn tiedotteeseen. Osa eduskuntaa ja useimmat suomalaiset äänestäjät uskoivat tämän väitteen.
   Kun kansa ja sen jälkeen eduskunta oli harhautettuna äänestänyt EU-jäsenyyden hyväksymisen puolesta, niin näiden äänestyksien jälkeen Sauli Niinistö – tällä kertaa oikeusministerin ominaisuudessa – sanoikin, että eurosta päätettiin jo EU-jäsenyysäänestyksessä, eikä siitä tarvitse tehdä erikseen lakialoitetta.
   Tämän Niinistön tekemän järkyttävän teon vahingot nousevat Suomen kansalle tässä vaiheessa mahdollisesti jopa kymmeniin miljardeihin euroihin, tulevaisuudessa jopa satoihin miljardeihin euroihin.
   Sauli Niinistön tekemän megaluokan harhautuksen ydin

   "Kuinka vauras ja hyvinvoiva maa Suomi nyt olisikaan, jos Sauli Niinistö olisi ratkaisevilla hetkillä noudattanut perustuslakia ja eduskunnan päätöstä. Suomalaiset joutuvat nyt maksamaan tästä laittomuudesta kovan hinnan."

   Presidenttinä Sauli Niinistön tyhmyys ja töppäilyt on päässyt vasta vauhtiinsa. Hän on epäonnistunut täydellisesti presidentin tehtävässä. Tätä epäonnistumista hän yrittää peittää maksamalla lehdet kirjoittamaan itsestään ylitsepursuavia korulauseita.

   Esimerkiksi Niinistö tehtaili varsinaisen 2016 kesähuijauksen esittämällä lehtiin ja televisioon törkeän valheen, valhe oli siinä että "hän nauttisi huippusuosiosta ja häntä vastaan olisi ainoastaan prosentti". Mikä on totuus? Kysymyksessä oli Kokoomuksen tilaama HS- kyselyksi naamioitu huijaus mihin TNS gallubikin osallistui mutta petkutus kärähti kuitenkin hetkessä.

   Todellisuudessa Niinistön kannatus on presidenttien historia heikoimpia.

   "Niinistö päätti vuoden 2015 normilinjansa huijaukseen mutta oopps naruttaminen ei mennytkään enää läpi !!!!

   Karhunpalveluksen teki Kokoomus-YLE, joka oli pantu teettämään Sauli Niinistön "tilaama" gallup, jossa ei ollut rehellisyyden häivääkään ja varsin selkeästi osoitti Niinistön tyhmyyden tilata tuollaisia "tutkimuksia!

   Kysely oli rakennettu niin, että istuva presidentti voittaa ja näyttää ylivoimaiselta ehdokkaalta kun muut "äänet" jakautuivat 49 muun "ehdokkaan" kesken.
   Oikeassa presidentinvaalissa ei koskaan ole 50 ehdokasta eikä 49 presidentin "vastustajaa", mutta Kokoomus-YLEn manipuloidussa gallupissa oli, jotta Niinistön kilpailijoiden äänimäärät hajosivat mahdollisimman monen ehdokkaan kesken niin että Sauli Niinistö näyttäisi ylivoimaiselta.

   Kyselyllä Kokoomus, YLE, Niinistö eivät edes halunneet selvittää vaaliasetelmaa niin härskisti gallup oli rakennettu. Tarkoitus oli vain johtaa Suomen kansaa harhaan, luulemaan, että kaikki haluavat Sauli Niinistön presidentiksi. Vaan ei halua ja piste.

   Kokoomus YLEn ja Sauli Niinistön suureksi pettymykseksi Niinistöä kannatti vain 45 % Suomen kansasta, eli Suomen kansan vähemmistö. Tulos on yksi heikompia istuvan presidentin kannatusmittauksia toiselle kaudelle. Presidenttiehdokas tullakseen valituksi tarvitsee enemmistön minim. 50,1 % äänistä!"

   "Sauli Niinistöllä ei ole toimintakykyä eikä harkintakykyä. Hän on impulsiivinen ja epävakaa ihminen joka tekee jopa ratkaisevia päätöksiään tunnevaltaisesti. Hän vaihtaa mielipiteitään koko ajan ja kantansa tärkeistäkin asioista saattaa muuttua parikin kertaa vuorokauden aikana. Erittäin vahingollista epävakautta henkilöltä jonka pitäisi olla presidentti.

   • kansan.suosikki

    Kirjoituksiasi en lue enkä tiedä lukeeko muutkaan, Saulista tulee seuraava presitentti jos vain suostuu.


   • kyllänäinon
    kansan.suosikki kirjoitti:

    Kirjoituksiasi en lue enkä tiedä lukeeko muutkaan, Saulista tulee seuraava presitentti jos vain suostuu.

    "Saulista tulee seuraava presidentti jos vain suostuu" No ketä muuta voisi edes kuvitella pressaksi, Sauli on paras mahdollinen.


  • sfsfsdfsdfsdfs

   Vain täydellinen tyhmä äänestäisi enää Sauli Niinistöä. Parempia vaihtoehtoja on runsaasti. Muun muassa Halonen,Haavisto,Vanhanen, Jutta ym.

   Niinistön "kannatus" harvenee joka päivä, ihmiset osaavat jo käyttää internetiä ja lukevat totuuden Sauli Niinistön rikoksista ja kelvottomuudesta pressaksi.

   Kansan syvät rivit huutavat yhteen ääneen Sauli Niinistö eläkkeelle

   spexit täältä http://jenni-haukio-totuus.blogspot.fi/2016/09/suomen-tuhoaja-sauli-niinisto.html

   • bjllmvhläm

    Kukaan ei äänestä muuta kuin Saulia. Sun juttujen vaikutus on just päinvastainen. Vain täyshullun24/7narsistitrollin sivutolkulla ylostus ja pitkittynyt aivopierentä.


   • Saatanallah

    Näkeehän tuon nyt jo tyhmempikin Saulin naamasta. Altakulmain luimistelija. Ei muistuta vähässäkään määrin rehellistä tai tervettä ilmettä. Itse puheistaan ja teoistaan puhumattakaan! Tätä en uskonut koskaan sanovani yli 70 v elämäni aikana, mutta nyt sen sanon: Mieluummin Putin kuin Sauli!


   • Sinun.murheesi
    Saatanallah kirjoitti:

    Näkeehän tuon nyt jo tyhmempikin Saulin naamasta. Altakulmain luimistelija. Ei muistuta vähässäkään määrin rehellistä tai tervettä ilmettä. Itse puheistaan ja teoistaan puhumattakaan! Tätä en uskonut koskaan sanovani yli 70 v elämäni aikana, mutta nyt sen sanon: Mieluummin Putin kuin Sauli!

    Omapa on kantasi.


  • kyllänäinon

   Mitä satuja??? tai oikeammin valheita!, Meidän "jengin" motto on. Kukas muu kuin Niinistö on seuraava "pressa"??
   Ehdokkaita saa nimetä, mutta ei turhaan naurattaa!!!!. siitä tulee vatsa kipiäks.

  • näetköedesmetsääpuilta

   Niinistökö seuraava pressa? erittäin epätoden näköistä.
   Ainostaan samanlaisella kieroudella pääsisi läpi kuin 2012 mutta sellainen kun ei verkkomedian aikakautena enää onnistu. Vain todellinen typerys tai ajattelematon hullu tekisi erheen ja äänestäisi vielä tätä miestä.

   Suomen kansaa erehdytettiin äänestämään presidentiksi mies joka on osoittautunut täydellisesti vääräksi valinnaksi. Kun ihmiset katselevat ympärilleen, aika moni ihmettelee mitä tälle maalle on tapahtunut. Moni ei oikein ymmärrä, että tälle maalle on tapahtunut juuri se paha mitä Sauli Niinistö on halunnutkin tapahtuvaksi.

   Mistähän johtuu, että nimenomaan Sauli Niinistön presidenttikaudella maahanmuutto ja rikollisuus ovat huomattavasti lisääntyneet? Miettikääs sitä.

   Sauli Väinämö Niinistön presidenttiys perustuu täyteen huijaukseen. "Kolla Kollaakin" mainostettiin "kaikkien aikojen suosituimmaksi" ja "parhaimmaksi" virvoitusjuomaksi.

   Väritetyllä ja liioitellulla, totuuden vastaisella mainoksella kuluttajat houkuteltiin ostamaan "tolkun" juomaa, mutta kun se oli aluksi värjännyt ja syövyttänyt hampaat ja lopulta rikkonut kuluttajien vatsat poistui juoma vähin äänin reklamaatioiden saattelemina kauppojen hyllyiltä kaatopaikalle ja myyntikieltoon.

   Fiasko Sauli Niinistön mainos on juuri tuollaista... paljon puhetta ja paljon ylistävää mainosta, mutta totuus ja todellisuus? kenelläkään ei ole esittää mitään konkreettista tai mitä positiivista hyvää muka Sauli Niinistö olisi Suomen hyväksi saavuttanut.

   Pahaa, sitä hän on saanut aikaiseksi ja vasta nyt presidenttinä ollessaan hänen pahuutensa on päässyt leviämään!

   Sauli Niinistö on sairastunut valtaan, niin käy tyhmille. Niin kävi Kataisellekin ja Stubbille.

   Internetin aikakautena totuutta on turha enää kuitenkaan pakoilla. Niinistön maine on muuttunut entistä tyhmemmäksi ja mainos entistä typerämmäksi. Niinistö organisoi varsinaisen 2016 kesähuijauksen esittämällä lehtiin ja tv:n valheen, valhe oli siinä että "hän nauttisi huippusuosiota" ja häntä vastaan ei olisi kuin prosentti" Mikä on totuus? Kysymyksessä oli Kokoomuksen tilaama HS-kyselyksi naamioitu huijaus mitä TNS-gallub väritti, mutta petkutus kärähti kuitenkin hetkessä.

   Todellisuuudessa Niinistön hankkeita ei tue kuin 20% prosenttia väestöstä ja hänen kannatuksensa on presidenttien historian heikoimpia. Täydellinen typeryshän enää kannattaisi tai äänestäisi tälläistä miestä sillä ehdokkaita Suomen presidentiksi kun on tarjolla huomattavasti parempia, tervettä ja tuoretta ilmapiiriä Suomen politiikkaan ja vanhan miehen Sauli Niinistön myrkyttämään ulkomaan politiikkaan.

   http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/

   • kyllänäinon

    Taas tätä samaa vanhaa valheiden vakuuttelua!!!! lopeta jo.
    Saulilla on enemmän kannattajia kuin osaat kuvitellakaan.


   • Sellai

    Tietysti Niinistö siksi kun ei ole parempaa vastaehdokasta.


  • sfsdfsfsd

   Parempia vastaehdokkaita on runsaasti. Sellaisia jotka voivat vielä pelastaa Suomen ja tuoda tuoretta tuulahdusta ulkomaan politiikkaan

   Haavisto,Vanhanen, Tarja Halonen kolmannella kaudellaan pressahan on pressa vasta kolmannella kaudellaan. Jutta ym.

   Aivan joku muu kuin Sauli Niinistö joka ei ymmärrä mitä presidentin status käsittää

   • kylänäinon

    Älä viitsi naurattaa, Juttako hahhaa, Vanhasessa vois olla jotain ainesta mikäli Sauli ei asetu ehdolle, meitä "typeryksiä" ON KUITENKIN SANKAT JOUKOT teidän aitojen typerysten lisäksi.


   • vakaajärki

    Pentti Arajärvi,Jutta,Soini,Vanhanen parempia vaihtoehtoja kuin Niinistö on pilvin pimein


  • pressax_vaihtoonzx

   Sauli Niinistö valehteli ja runsaasti viime vaaleissa merkittävästi asioita, jotka olisivat vaikuttaneet vaalitulokseen! Pitäkää huoli että olette tietoisia näistä asioista jatkossa siis totuuden Sauli Niinistöstä!
   1. Myi 90-luvun lama Suomen suurimmat kärsijät pilkkahinnalla Aktiv Hansa koronkiristäjäfirmalle ikuisiksi velallisiksi kun olisi voinut heidät myös pelastaa, herraa vaan ei kiinnostanut.

   2. Valtionpetosmies hänen ajamansa politiikka tuhosi kokonaan satojentuhansien ihmisten elämän ja vaurioitti sekä rampautti kymmenientuhansien ihmisten elämää. Myös näiden ihmisten läheisille hänen tekonsa ovat aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä. Hän ei ole mitenkään ottanut vastuuta teoistaan.
   Niinistö ei ole kantanut vastuutaan tuhansien Suomalaisten elämän kurjistamisesta sekä saattamisesta ennenaikaiseen hautaan

   3. Konkurssikypsän Sanoman mies, tilivelvollinen Sanomalle mielistelijä ja omahyväinen lipoja sitä mutta omasta vapaasta tahdosta

   4. salasuhde pikkutyttöön ja henkisesti vajaa-älyisen naisen hyväksikäyttäjä

   http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/


   5 Sumuttaa suomalaisia minkä kerkeää.


   6 Mies on pelkkä puheukko eikä mikään presidentti. Oman aikansa Uuno Turhapuro. Myötäilee sanomisiaan mielistellen miten sylki suuhun tuo. Miehen kannat ja mielipiteet vaihtuvat sitä mukaa kun vaihtaa alushousujaan, mielistelee ja peruu sanomisiaan ainoastaan saadakseen huomiota ja lipoakseen äänestäjiä.
   Miehen henkinen epävakaus ja epärehellisyys jo puoltaa sitä lausuntoa että hän on kyvytön toimimaan presidenttinä.
   http://suomaliansanomat.blogspot.fi/2015/09/presidentti-sauli-niinisto-ei-tajua.html

   7 Niinistö on syyllistynyt raskaaseen rikokseen valtionpetokseen jos häntä äänestää uudestaan ja hänet vahingossa valitaan hänelle äänestäjät antaisivat hänelle syytesuojan taas seuraavalle kuudelle vuodelle. Näin ei saa olla.

   8. Romuttanut täydellisesti Suomen presidentin uskottavuuden ajaen presidentin valtaoikeudet minimiin. Oman aikansa Uuno Turhapuro vetää vielä uimaan puolisonsakin tärvelemään täydellisesti presidentin statuksen, jonkinlaista siveellisyyttä olisi toivonut Jenni Haukiolta sillä presidentin puolison tehtävä ei ole toimia esimerkiksi seksiobjektina.

   Niinistö lietsoo käytännössä sotaa suurta venäjää vastaan. Niinistö ajaa lakimuutosta 25 000 asevelvollisen kutsumiseksi välittömästi palvelukseen. Niinistö antoi komennon, että sotilaamme eivät saa näkyä kaduilla vaan heidän on piilouduttava siviilien sekaan siviilivaatteissa. Parhaillaan Niinistö ajaa lakia, että voi lähettää varusmiehet ja reserviläiset ulkomaille Suomen rajojen ulkopuolelle muiden maiden sotiin.Koskaan aikaisemmin natsi-Saksan jälkeen ei vieras valtio ole ollut Suomen maaperällä harjoittelemassa Suomen kanssa sotaa naapurivaltiotamme vastaan. Koskaan aikaisemmin Suomi ei ole nimennyt Venäjää vihollisekseen. Nyt on. Sotaharjoituksen aihe on Venäjän aggressio ja vihollinen on Venäjä. Ja tämä kaikki jo tänä keväänä.
   Niinistön mokailu, salailu ja hölmöily on jo niin neuroottista ja vahingollista Suomelle että Niinistö itsekin olisi varmasti helpottunut jos hänet vapautettaisiin presidentin työstä.

   Aiheesta lisää http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta

   • Saulin.päätös.piste

    Suomalaiset valitsevat Sauli Niinistön presitentiksi mikäli hän suostuu.


  • mumm-eli

   Tuskin kukaan täysjärkinen enää äänestäisi Sauli Niinistöä

   • munmielipide

    Täällä on ihan turhaa spekuloida kuka olisi sopiva presidentti, katsokaas kun meillä on jo paras mahdollinen jos Sauli ei jatka tai asetu enää ehdolle katsotaan sitten.


  • matti_pressaks

   Katsokaa järkeä ja miettikää ensin tätä siis mitä konkreettista hyvää Sauli Niinistö olisi Suomen eteen saanut aikaan? vastaus lonkalta ei mitään. Ei niin sitten mitään. Hän on pelkkä paperiukko joka yrittää väritetyllä mainoksella hoitaa presidentin tehtävää siinä kuitenkaan onnistumatta

   "Suomen kansaa erehdytettiin äänestämään presidentiksi mies joka on osoittautunut täydellisesti vääräksi valinnaksi. Kun ihmiset katselevat ympärilleen, aika moni ihmettelee mitä tälle maalle on tapahtunut. Moni ei oikein ymmärrä, että tälle maalle on tapahtunut juuri se paha mitä Sauli Niinistö on halunnutkin tapahtuvaksi.

   Mistähän johtuu, että nimenomaan Sauli Niinistön presidenttikaudella maahanmuutto ja rikollisuus ovat huomattavasti lisääntyneet? Miettikääs sitä.

   Sauli Väinämö Niinistön presidenttiys perustuu täyteen huijaukseen. "Kolla Kollaakin" mainostettiin "kaikkien aikojen suosituimmaksi" ja "parhaimmaksi" virvoitusjuomaksi.

   Väritetyllä ja liioitellulla, totuuden vastaisella mainoksella kuluttajat houkuteltiin ostamaan "tolkun" juomaa, mutta kun se oli aluksi värjännyt ja syövyttänyt hampaat ja lopulta rikkonut kuluttajien vatsat poistui juoma vähin äänin reklamaatioiden saattelemina kauppojen hyllyiltä kaatopaikalle ja myyntikieltoon.

   Fiasko Sauli Niinistön mainos on juuri tuollaista... paljon puhetta ja paljon ylistävää mainosta, mutta totuus ja todellisuus? kenelläkään ei ole esittää mitään konkreettista tai mitä positiivista hyvää muka Sauli Niinistö olisi Suomen hyväksi saavuttanut.

   Pahaa, sitä hän on saanut aikaiseksi ja vasta nyt presidenttinä ollessaan hänen pahuutensa on päässyt leviämään!

   Sauli Niinistö on sairastunut valtaan, niin käy tyhmille. Niin kävi Kataisellekin ja Stubbille.

   Internetin aikakautena totuutta on turha enää kuitenkaan pakoilla. Niinistön maine on muuttunut entistä tyhmemmäksi ja mainos entistä typerämmäksi. Niinistö organisoi varsinaisen 2016 kesähuijauksen esittämällä lehtiin ja tv:n valheen, valhe oli siinä että "hän nauttisi huippusuosiota" ja häntä vastaan ei olisi kuin prosentti" Mikä on totuus? Kysymyksessä oli Kokoomuksen tilaama HS-kyselyksi naamioitu huijaus mitä TNS-gallub väritti, mutta petkutus kärähti kuitenkin hetkessä.

   Todellisuuudessa Niinistön hankkeita ei tue kuin 20% prosenttia väestöstä ja hänen kannatuksensa on presidenttien historian heikoimpia. Täydellinen typeryshän enää kannattaisi tai äänestäisi tälläistä miestä sillä ehdokkaita Suomen presidentiksi kun on tarjolla huomattavasti parempia, tervettä ja tuoretta ilmapiiriä Suomen politiikkaan ja vanhan miehen Sauli Niinistön myrkyttämään ulkomaan politiikkaan. "

   Suomalainen käytä älliä äläkä enää äänestä näin turhaa miestä kuin Sauli Niinistö
   http://jenni-haukio-totuus.blogspot.fi/2016/09/suomen-tuhoaja-sauli-niinisto.html

   • Niinistö.parempi.muita

    Taidat olla olla jonkun huuhaan akitaattori.


   • hakaniemen-nainen
    Niinistö.parempi.muita kirjoitti:

    Taidat olla olla jonkun huuhaan akitaattori.

    Sauli Niinistön kannatus on laskenut kuin lehmänhäntä. Se on aivan oikein ja siitä konkreettiset todisteet muun muassa tästä

    https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073741828.1606003069647224/1686327158281481/?type=3

    Sauli Niinistö ei ole saanut mitään konkreettista hyvää Suomelle aikaiseksi, perustelkaa jos olette eri mieltä. Pahaa hän sen sijaan on saanut kansalle aikaiseksi,
    EU-petos, Mou ym. Kolminkertainen maanpetosmies ei säälipisteitä ansaitse.

    Digitaalisen verkkomedian eli internetin aikakautena mitään ei voi enää salata. Kaikki tuodaan kerralla esille. Paperimedia on historiaa nyt eletään sähköisen viestinnän aikakautta.


  • t_halonen

   Huuhaa Sauli Niinistö mies ei ole pelkkä vitsi vaan vitsi josta ei ole vitsiksi.

   "
   Kuka olisikaan ihan oikeasti halunnut presidentiksi seksuaalisesti kieroutunutta vanhaa miestä joka saa orgasmeja vauvojen vaipoista tai fiiliksiä haureudesta alaikäisen sukulaistyttönsä kanssa.

   Myötävaikuttaen lisäksi ilkeydellä lastensa äidin kuolemaa ja käyttäen hyväksi siitä saamaansa "nyyhkytarinaa" akkojen lehdissä pönkittämään poliittista agendaansa.


   Sellainen mies on impulsiivinen ja epävakaa Sauli Väinämö Niinistö joka vaihtaa kantojaan ja päätöksiään sitä mukaa kuin kalsareitaan kaksi kertaa päivässä."


   http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/


   Ja viaton pikku Jenni Haukio ei vieläkään ymmärrä mikä hänen todellinen roolinsa vanhan seniilin roiston rinnalla oikein on. Se on aivan jotain muuta kuin terve ja kristilliset arvot täyttävä kunniallinen avioliitto.

   • Panetella.saa

    Kukaan ei kiellä sinua pitämästä kantaasi.


  • kylänäinon

   Jo on aikoihin eletty, joku saa ja kehtaa kirjoitella noita herjaavia ja valheellisia kommenttejaan, olisi jo korkea aika tehdä se minkä jokainen meistä tekisi jos joutuisi tällaisten herjaamisten ja kunnianloukkausten kohteeksi. Saattaa tämä sairas tyyppi vastuuseen kirjoitteluistaan oikeuden eteen ja pakkohoitoon ei tällaiset tyypit saisi vapaana riehua, ei kukaan selväjärkinen usko näihin sairaan tyypin kirjoitelmiin mutta siitäkin huolimatta joku raja pitäisi olla, hän loukkaa vakavasti arvostetun Presidenttimme kunniaa.

  • psykiatrin_tunti

   Totta puhut. Mielenterveys nimittäin horjuu eräällä henkilöllä aika vakavasti. Katsotaan ihan ammatin etiikasta seuraava:

   Niinistön toimista on havaittavissa voimakkaasti jo NYT vakavia deluusioita ja muun muassa seuraavia diagnooseja aivan ammattikielellä:

   hypomania F32
   narsismi F 60.8
   harhaluuloisuushäiriö F22
   rajatilapersoonallisuus F 60.3 (persoonan epävakaus)

   Edellämainittujen diagnoosit lähentelevät aina skitsofreniaa, ja taudinkuvan kehittyessä (ja vain kehittyessä sillä Niinistöltähän puuttuu se presidentin perusominaisuus eli paineensietokyky) hän olisi valmista kauraa mielisairaalaan ja eläkkeelle viimeistään 2020.

   Syyntakeetonta ihmistä on hankala saada tuomiolle mutta potissa painaa tosiaan valtiopetos. Jos Niinistö vielä mainoksen makuun päässeen ahneen pikkurouvansa siis kummityttönsä ja nykyisen seksikumppanin Jenni Haukion kiukuttelun takia asettuisi vielä ehdolle ja kohdistaisi totuttuun tapaan mainoksensa tyhmille sokeille ja kuuroille (tosin nekin ryhmät jo osaavat käyttää omia aivojaan ja karttavat Niinistön äänestämistä toistamiseen) ja ehkä suuressa vahingossa vielä valittaisiin uudestaan niin ajatelkaa sitä vahingon määrää mitä mieleltään saastunut vanha mies Sauli Niinistö voisi vielä Suomelle aiheuttaa 2018 jälkeen.


   Mistä on kyse katso tästä http://sauli-niinisto-salosta.blogspot.fi/

  • vaihtakaapresidenttiheti

   Suomalainen olehan nyt järkevä. Mieti ja kadu jos kerran erehdyit äänestämään Sauli Niinistöä. Älä tee samaa virhettä enää toista kertaa. Katso Sauli Niinistön pimeä puoli sosiaalisesta mediasta tästä joten olepa hyvä:

   https://www.facebook.com/todellisuus

  • hämmästys

   Etkö todellakaan koskaan väsy tähän mollaamiseen? ????!.

  • marttihämäläinen

   Kiitos loistavasti sosiaalisen median raporteista. Nyt vihdoin ymmärrän mitä Sauli Niinistö on oikeasti. ja kadun että äänestin häntä kerran. En varmasti äänestä enää toista kertaa

  • Unto-rissanen

   http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/2016/12/10-syyta-olla-aanestamatta-sauli.html

   Sauli Väinämö Niinistö mainosti olevansa työväen Presidentti. Siinäkin valehteli aivan silmää räpäyttämättä. Suuret ja rikkaat firmojen omistajat hänen vaalikampanjansa maksoi ja niissä on epäselvyyksiä. mitä lissukat ei halua tutkia. Ei ainakaan heti.

   Niinistö ei ole millään tavalla Kristitty, mutta on niin härski, että toivottaa ihmisille Jumalan siunausta Jos olisi hereillä oleva omatunto ei tuota pystyisi sanomaan. Kun kaikessa muussa toimii Jumalan sanan Raamatun vastaisesti.


   Sauli Niinistö häpäisi äitinsä tämän kuolinpäivänä. Sortui haureuteen alaikäisen kummityttönsä kanssa. Ajoi lastensa äidin itsemurhaan. Ajoi koko Suomen kärsimykseen jo toimiessaan valtiovarainministerinä (1995). Hän valehtelee ja sanoo vääriä todistuksia lähimmäisistään Nyt presidenttinä vasta hänen pimeä puolensa on tullut esille. Sauli Niinistö on rikkonut Jumalan tärkeintä kymmentä käskyä.


   Niinistön valinnan jälkeen on Suomi syöksynyt lamaan. Sauli Niinistön ongelma on sivistymättömyys, tyhmyys, huono ulosanti ja jääräpäisyys. Hän ei osaa hoitaa presidentin ja Suomen poliittisia tehtäviä. Kierre on katkaistava ja Sauli Niinistö siirrettävä syrjään presidentin tehtävästä.


   Suomalainen ole viisas äläkä äänestä enää Sauli Niinistöä jos hän ahneen pikkurouvansa kiukuttelun takia asettuisi vielä ehdolle 2018 vaaleissa .Hän on jo liian iäkäs toimimaan presidenttinä. Suomen suurin mätä on Sauli Niinistö presidenttinä.

   http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/2016/12/10-syyta-olla-aanestamatta-sauli.html

  • äänioikeutettu

   Jos Niinistö asettuisi vielä ehdolle niin äänestäjä tekisi suuren virheen jos äänestäisi häntä täältä ainakin 10 syytä jotka salattiin 2012 vaaleissa jos nämä olisi olleet äänestäjien tiedossa jo silloin niin vaalien tulos olisi ollut toinen

   http:// www.sauliniinistosalosta.blogspot.fi


   Sauli Niinistön kannatus on tällä hetkellä presidenttien historian heikoimpia tämän voi havaita siitä että lehdissä ja televisiossa on kiihtynyt hänen ylimalkainen ylistys ja kehuskelu.

   Todellisuudessa hän ei ole saanut presidenttinä mitään konkreettista aikaan Suomelle. Ulkomaat pitävät häntä naurunalaisena ja hän on ainoastaan vahingoittanut Suomen imagoa kansainvälisesti

   Lue yksityiskohtia sosiaalisesta mediasta tästä ole hyvä

   http://www.facebook.com/todellisuus

   Suomalainen käytä omaa järkesi ja älä äänestä enää Sauli Niinistöä jos hän asettuu vielä 2018 ehdolle

   • pidähyvänäsvaan

    Minäpä häntä äänestän jos on ehdolla, piut paut annan trollitehtaan propagandalle :D


   • kyllätosion

    Aivan varmasti äänestän Niinistöä jos hän on ehdolla, nämä tällaiset "trplli-tropaganda" kirjoitukset jätän omaan arvoonsa.


  • kyllätosion

   Niin siis nämä "trolli-propaganda" kirjoittelut saavat "meidät" Saulin kannattajat entistä vahvemmin vannomaan että äänestämme Saulia.

   • fdgdfgdfgdfgdf

    Niinistön kannatushan on laskenut 62 prosentista 40 prosenttiin ja vain täysi typerys äänestäisi häntä enää uudestaan

    Aiheesta lisää täältä http://sauliniinisto.strikingly.com/


  • kyllätosion

   Niinistölle annan ääneni en kenellekään muulle! jos "sale" ei ole ehdolla jätän äänestämättä.

   • älliiiii

    Oletko Niinistön mainostoimiston epätoivoinen tiltu? vain tyhmä äänestäisi enää Sauli Niinistöä


  • En.edes.mieti

   Yksi syy miksi äänestän Saulia on koska meillä ei ole asettaa parempaa ehdokasta. Piste.

  • irma-hämäläinen

   Kiitos tästä ketjusta. Minäkin jätän varmasti äänestämättä enää Niinistöä jos hän olisi ehdokkaana.

   Äänestän Matti Vanhasta tai Pekka Haavistoa.

   Löysin muuten aiheeseen liittyvää lisää luurankoja Niinistön vaatekaapista täältä, tutustukaas saatte tekin tästä varmasti eväitä ymmärtää että Niinistöä ei enää kukaan terve ja järkevä ihminen enää äänestä


   http://sauli-niinisto-salosta.blogspot.fi/

  • hihhahhaa

   Ettekö te Saulin mollaajat koskaan saa tarpeeksenne näistä trolli-propakanda kirjoittelustanne, tämä kaikki alkaa olla niin hupia että nauruksi menee.

  • Sami_Ruhanen

   Totuus voi satuttaa mutta ota aspiriinia, jos koskee niin ota se huvista. Internetin valtakautena kansa ei ole enää sumutettavissa eikä mene enää Niinistön samettisiin lehtimainoksiin ja pinkkeihin värityksiin televisiossa. Internetissa on karu totuus. Totuus on myös se se että esimerkiksi Pekka Haavisto on paljon parempi vaihtoehto kuin Sauli Niinistö.

   Katso tästä vertailun tulos http://presidentti2018.strikingly.com

  • norwaagi

   Niinistön viimeinen oljenkorsi saada vielä itselleen kannatusta on heittäytymällä isäksi onko edes mahdollisesti syntyvän lapsen biologinen isä

   Aiheesta kansalaisilta tässä http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=47501.0

   Jos nyt lapsi on tulossa niin mikäs sen mukavampaa että nyt Niinistö voi hyvällä omalla tunnolla lähteä pressan työstä eläkkeelle ja keskittyä tärkeimpään elämässään eli lapsen kasvattamiseen. Kun hän jättäytyy poliittiselta näyttämöltä ja antaa presidentin tehtävän sellaiselle joka sen osaa hoitaa oikein niin maassa taas rauha. Sauli Niinistö ei osaa hoitaa presidentin tehtäviä. Sen hän on itsekin nyt todistanut viimeisen 5,5 vuoden aikana

   Suomalainen älä äänestä enää Sauli Niinistöä

   • onnittelut-heille

    Voi sinua raukkaparkaa, Salesta tulee pressa jo ensimmäisellä kierrosella. Hienoa kun saamme pikkuisenkin presidenttiperheeseen!


  • Uudelleen-presidentiksi

   Äänestän ihmisyyttä, äänestän Sauli Niinistöä!
   Niin hieno teko on tuo aloituksessa mainittu.

   Toivotan onnea presidentille ja Rouva Haukiolle vauvan johdosta, onnea vauvallekin!

  • Ainoa oikea päätös - ihana Sauli! Onneksi on presidenttimme - toivottavasti jatkossakin!

  • laurataipekkapressaksi

   Perustele kantasi miksi Niinistö on mielestäsi "hyvä" presidentti. Eihän hän ole saanut mitään konkreettista aikaiseksi presidenttinä. Minä esitän sinulle 10 vakavaa seikkaa tai 11 kun ottaa lukuun tuon pääjutun sukulaistytöstä että Niinistö ei sovellu presidentiksi. Lapsikin jo ymmärtää että Niinistö ei osaa hoitaa presidentin tehtäviä

   täällä

   http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2017/07/sauli-niinisto-on-naimisissa.html

  • apri_koosi
  • Syytä.muistaa

   Vaikka Niinistöä yritetään mollata se muuta tilannetta tulevana presitenttinä, kaikki muut ehdokkaat ovat ulkona kuin lumiukot.

   • Anonyymi

    Mikä mollauskamppanja täällä on, ihme nuijia tyyppejä! Meillä on hyvä presidentti, ei se muuksi muutu, vaikka kuinka tyhmiä olisitte!
    Niinistö katsoo koko kansan etua, koettaa hillitä menoja . Eihän valtio voi aina lisää velkaa ottaa, niinkuin edellinen hallitus .
    Velka on kuitenkin aina maksettava, jotkut vain ei älyä sen vertaa!


  • Anonyymi

   Hyvähän se on että Niinistö on naisten puolella , kun tavallisesti naiset jää aina alakynteen näissä asioissa kun ei pahemmasti välitetä siitä että heitä on kohdeltu niin törkeästi . Raiskaus on vahva rikos , ja kellään ei ole oikeutta koskea toiseen ihmiseen ilman hänen hyväksyntäänsä

  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   2085
  2. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   397
   1163
  3. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   74
   1015
  4. En ole kiinnostunut sinusta ikävä

   Ikämies, olet ilmaa luuseri olet.
   Ikävä
   67
   871
  5. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   36
   788
  6. Hyvästi, vaalea nainen

   Edelleen pyörit päivittäin mielessäni. Mitä teitkään minulle. Niin tuttu, vaikka tutkimaton. Kaipuu ja polttava tunne si
   Ikävä
   35
   781
  7. Pystytkö puhumaan seksistä?

   Tai onko se maailman luonnollisin ja parhaimmillaan kauneimpiakin asioita mistä et pysty puhumaan kokematta seksuaalista
   Sinkut
   107
   748
  8. Olenko tehnyt sulle jotain

   Ikävää?
   Ikävä
   23
   687
  9. Martinan ruukavalio

   Voi hyvää päivää taas, mitä tekstiä picukissa. -ohjeilla, jotka voita vaikka lopun ikää. -kesto 6viikkoa, voit kuin jatk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   678
  10. Oikeastaan rakastuneena

   On mukava olla😇 Niin huumaava olo. Olo varmaan niin, kuin maanisilla.. yhtään pysy paikalla, ajatus ei liiku, mihinkään
   Ikävä
   52
   668
  Aihe