kannattaako-olla

kylläkaitsetästä

Melkein olen sitä mieltä,että alan kannustaa näitä harmaan talouden harjoittajia.Ja sitten laittaa sukan varteen pahan päivän varalle,kun mistään ei enää heru toimeentulotukea.Kela jaKeva sanoo,ei kuulu meille.Ikäni olen töitä tehnyt ja aina verokortin kanssa.Nyt ois vähän takaisinmaksun paikka,kun terveys meinaa pettää.Samanlaisia tarinoita olen kuullut aiemminkin,en kuitenkaan uskonut,että se omalle kohdalle osuis.Ei vainenkaan.Loppujen lopuks,kyllä kait se rehellisyys kannattaa..Joskus vaa suututtaa ihan hirmu kovaa,että piti tämäki purkaa tähä.

12

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinpäisikäymään

      Persulandiassa säästetään siten että sairaat, lapsiperheet, vanhukset ja vähäosaiset joutuvat kärsimään olivat maksaneet aikoinaan veroja ja eläkemaksuja miten paljon tahansa. Ja eihän niitä eläkemaksuja edes käytetä eläkkeiden maksamiseen kuten sumutettu kansa luulee, vaan eläkeyhtiöiden herrat vain keinottelee niillä rahoilla ja paisuttaa niitä, eikä niistä makseta sentin sentiä kenenkään eläkettä.

      Saimme sitä mitä tilasimme.

    • perkelex

      No minä en ainakaan tilannut Stub:ia ja Sipilää, Soinin takinkäännöstä ei osannut kukaan ennustaa, mutta taitaa olla melkein sama ketä siellä on kansa kärsisi kaikesta huolimatta.
      Herrat syö vain rusinoita pullasta ja tuijottelevat omaan napaansa, niin se on aina ollut ja tulee olemaan.
      Jos joku sattu olemaan eri mieltä niin potkut puolueesta ja ja sama homma jatkuu.

    • suoran_tien_mutka

      sanotaanko näin että jos eduskunnan 200:sta paikasta menisi Vasemmistolle 180 paikkaa niin saattaisi jo olla vähän eri meininki, mutta jos porvarivaltaa halutaan niin antaa sitten mennä vaan rahat pois tavan taaplaajilta ja verot pois herroilta

    • pähähullusuomi

      Kun kansa on niin tyhmää että uskoo rajat kiinni kiihotukseen yms. niin on jopa aivan oikein että saa nyt kärsiä. Joskin samalla joutuvat myös syyttömät kärsimään siitä että uskoivat persulandian olevan aivan toisenlainen. Ilman persuja eivät Sipilä ja kokoomus voisi kukkoilla, vaan tilalla olisi vasemmisto pitämässä edes jotain rotia.

    • 698541

      Miksei se pitänyt edellisen hallituksen aikana ja laittanut asioita kuntoon? Miksi piip ei luopunut halvasta asunnostaan kun varaa olisi maksaa kalliimpaakin vuokraa? Kenen maksamaa makkaraa jaetaan äänien toivossa, ettei vaan puoluetuen jota kaikki veroistaan maksavat?

    • näintilattu

      Edellinen hallitus ei mamuttanut maata täyteen eikä siksi sen tarvinnut säästää oman maan köyhiltä, lapsiperheiltä ja sairailta.

      Persulandiassa ei kannata maksaa veroja koska ne menevät mamutukseen. Siitä ei säästellä eikä nähdä siitä olevan mitään haittaa. Näin tosiaan saamme sitä mitä tilasimme. Saimme persujen perseen myyntiä täyteen rajaan asti.

    • eitarvitavaalitpaneelia

      Kohtahan on kuntavaalit, niin persut voivat vaalipaneeleissa taasen kertoa elämävaleitaan. Joskin heidän osallistumisensa vaalipaneeleihin on aivan turhaa, koska ei ole yhtäkään syytä miksi heitä pitäisi äänestää. Eihän kukaan halua kannattaa letkautuspolitiikkaa, jossa äänestäjä on pelkkä kusetuksen kohde.

    • KyrpiintynytÄijä

      On myöhäistä rypistellä, kun paska on housussa. Suomi on kusessa perusteellisesti. Kun 70-luvun alusta saakka on eletty harhassa, ja nostettu elintasoa epärealistisilla kuvitelmilla, eikä ole eletty suu säkiä myöten, niin tätä saadaan. Saattepa nähdä, että vielä syntyy mellakoita, ennen kuin köyhyys ja kurjuus uskotaan todeksi.
      Jo 70-luvun alussa ihmettelin, kuinka lähes ammattitaidottomat tyypit osasivat kiristää kovaa palkkaa, lakkoilemalla ja häiriköimällä. Sen pääasiallisena syynä olivat punik...anteeksi vasurit, jotka meinasivat sotkea koko Suomen politiikan. En voi lakata ihmettelemästä esim. paperitehtaiden lorvijoiden hirveitä palkkoja. Syynä oli ”vahva liitto”, ja se, että peperitehtaan omistajille oli ”yks hailee”, maksoiko paperiväelle paljon vai vähän, paperin määrä ratkaisi, kun tuloksen teki kuitenkin pyörivä paperikone. Siivoojienkin (kouluttamaton työntekijä) palkat olivat samaa luokkaa kuin metallialan työnjohtajilla.
      Sitten Suomeen alettiin rakentaa hyvinvointia velkarahoilla. Nuoret lehtien toimittajat valittavat nykyään työssäkäyvien eläkemaksuista, ja niiden noususta ja vertaavat niitä suurten ikäluokkien maksamiin, pienempiin eläkemaksuihin: Eivät muista, että 70-luvulla ja sen jälkeen syntyneet on elätetty (koulutettu) 30 vuotiaiksi yhteiskunnan rahoilla, heidän perheensä on saaneet lähes kaiken pyytämänsä yhteiskunnalta. Nuoret ikäluokat eivät tajua, että he ovat saaneet yhteiskunnalta todella paljon, enne kuin he ovat tehneet tuottavaa työtä yhtään tuntia. Suomessa on valtava määrä tarpeettomasti yliopistoissa koulutettuja henkilöitä, ja nuoria kannustettiin vielä muutama vuosi aiemmin valitsemaan täysin tarpeettomia opiskelusuuntia. Kuinka paljon Suomessa tarvitaan tofua syöviä vanhojen tavaroiden raaputtajia ja kulttuurihistorian tutkijoita, joilla on maisterin. tai tohtorin tutkinto?
      Nyt on tilanne se, että esim. minun, joka olen pienellä eläkkeellä elävä sairasteleva ukko, on pakko suosia harmaata taloutta. Korjautan yli 10 vuotiasta autoani tutulla asentajalla, jolle maksan palkan pimeästi. Työn jälki on laadukasta, sillä on tietenkin takuu, ja varaosat tilataan netin kautta.
      Suosittelen köyhille eläkeläisille harmaan talouden suosimista aina, kun siihen on mahdollisuus ja siitä saa itse hyötyä. Siis aina, kun on mahdollista ja saat siitä hyötyä. Suomessa kuitenkin varsinaiset kähmijät ovat niitä, jotka päättävät meidän asioistamme. Katsokaa nyt vaikka tuota TV:ssä hikoilevaa ministeriakkaa.

    • altakuuskyt

      Minullekkin sanottiin,että mene sossuun.Ikäni töitä tehneenä,siis verokortin kanssa noin45vuotta on aika iso kynnys mennä sossusta pyytämään rahaa laskuihin,joita kuitenkin tulee joka kuukausi.Kyllä se taitaa niin olla,että kun terveys pettää,niinheikoilla ollaan,jos ei ole nainut tai perinyt massia.

    • Janinfanittaja

      Voi voi kun janipetterillä on taas rankkaa... Pitäiskö mamman tehä pullamössöä niin tulis parempi mieli. Sinut tunnistaa tästä ikuvalituksesta. Persut sitä ja tätä.
      Vasemisto haluaa jakaa rahaa, kunnes loppuu ja velkaa ei saada.
      Persulandiaa ei ole olemassa kun hallituksen muodostaa kolme puoluetta.
      Turha yhtä puoluetta syyttää maan tilasta jonka rahan jakopuolieet on saanut aikaan.
      En äänestä ketää.

    • antti.oi

      Tämä kaikki on persujen syytä.He juonivat pakolaiset tänne kostoksi ja käänsivät takkinsa

    • tarutloppuu

      Jos nahkapäät, jotka laittoivat toivonsa persuihin, ovat tyytyväisiä heidän harjoittamansa politiikkaan, niin ei siinä mitään. Näillä mennään. Mamutetaan että tuntu täällä peräkylillä asti, tehdään tänne sitä Ruotsin mallia, köyhiä kurjistetaan ja keksitään kivoja veroja kansansalaisille että saadaan mamutus maksettua.

      Se on persulandiaa, mitä ei olisi ilman jytkyä.

      Joskin voi olla paljon mahdollista ettei enää löydy sitä idioottia, johon persuletkautukset uppoaisi ja seuraavat vaalit ovat paluu järkevyyteen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe