Mummin kanssa ei jutella

YksPäivitys

Mitä olette mieltä?
Lapsenlapseni muutti äitinsä kanssa Amerikkaan, koska vanhemmat erosivat. Saivat tämän lapsen, kun molemmat olivat n. 20v, eli, ei ihme! Poikani ei laittanut vastaan, koska jenkkivanhemmat (tytön vanhemmat)uhkasivat oikeudenkäynnillä?!

Äiti synnyttänyt lapsen, ollut välillä miltei vuodenkin Amerikassa. Kun lapsi oli 3 vuotias, äiti oli Jenkeissä yhteensä 10kk, lastaan näkemättä, mitä nyt Skypessä. Isän luona asunut ja meidän luona, isän työttömyyden ajan, n. vuoden. Äidin poissaolo lapsen elämästä on n. 2,5v, ja lapsi on nyt 7v.

Lapsi on meihin isovanhempiin todella kiintynyt ja muutto rapakon taa, oli hänelle shokki, koska sen paremmin isä, kuin äitikään ei hänelle siitä kertonut.
Me, isovanhempina kyselimme, mitä lapsi tykkää muuttaa Amerikkaan, mutta taisi lapsi luulla "muuttamista" sellaiseksi, että tullaan taas takaisin? pojaltani kyselimme, onko hän kertonut, ja sanoi, että kyllä lapsi tietää!! Ei tiennyt!

Lapsi EI olisi halunnut muuttaa, kun miltei koko ikänsä asunut Suomessa ja isänsä kanssa. Äiti ei äitinä ole ollut läsnä lainkaan, pikemminkin tietokoneen kanssa pelannut koko lapsen lapsuuden ajan, samoin poikanikin, mutta hän hoiti elannon, siivosi, teki ruoat ja hoti lapsen. Äiti ei osannut laittaa ruokaa, saatikka siivota, pyykinpesustakaan kunnolla. Laopsenhoito oli pikeminkin toisen tahdon viemistä.
Lapsi oli paljon meillä hoidossa , kiinnyimme häneen todella paljon. Vanhemmat muuttivat monasti ja ainut kiintopaikka lapsella oli mummola. On vieläkin! Rakastamme häntä yli kaiken.

Me, isovanhempina kyselimme, mitä lapsi tykkää muuttaa Amerikkaan, mutta taisi lapsi luulla "muuttamista" sellaiseksi, että tullaan taas takaisin?

Nyt lapsella on oireilua siellä koulussa. Kiusaa muita lapsia. Aikoinaan häntä kiusattiin tarhassa ja monasti kertoi,että se ja se siellä kiusaa, mutteivat vanhemmat uskoneet. Kerran hain lapsen tarhasta kun pyydettiin ja itse näin lapsenlapseni, jota toinen lapsi kiusasi. Silloin uskoin lapsen sanaan, vanhemmat eivät uskoneet vieläkään, eivätkä usko vieläkään, että lapsi on kiusattu ja siksi jatkaa itsekkin kiusaamista. Tämä tapahtui, kun lapsi meni tarhaan, vasta kun hän oli 4v, ennen sitä, ei lapsella ollut kontakteja muihin lapsiin...

Eilen yritin Skypesoittoa Atalntin toiselle puolen... Ei kuulunut mitään. Sitten lapsi vastasi, ja äidin ääni taustalla kysyi, kuka soitti. Lapsi vastasi "Grandma". Kuului nopeat askelet ja "No"; kuva häipyi!

Lisänä teksti, etteihän voi antaa lapsen jutella minulle, koska se on rankaisu lapselle, koska koulussa on ollut hankalaa.
Ette voi uskoo millaisen reaktion se minussa voi saada aikaan!!!!

Onko oikea tapa rangaista lasta, vai rankaiseeko äiti minua siitä, että olen lapselle rakas?

2

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sivullinenlukija

      Äiti yrittää vieraannuttaa lasta isoäidistään-sehän on selvä asia kirjoituksesi perusteella. 7-vuotias lapsi vielä paljastaa helposti perheensisäisiä asioita, kuten:"mummo,meidän jääkaapissa ei ole mitään ruokaa, äiti löi minua eilen, äiti joi eilen viinaa".

      • samaapeliä

        Raision kaupungin perättömin "viranomais" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa yhteistyössä äidin kanssa vieraannuttaessaan lapsia tarkoitushakuisesti isästään, isovanhemmistaan, suvustaan..on siinä oikein "äiti" lapsille terveydenhuoltoalan koulutuksen saaneena ja nyt oikein sexterapeuttina jakamassa muille ohjeita omat asiat täysin sekaisin..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe