VVO on SDP.n riippa tulevissa vaaleissa

vuokraa1010kk

SDP ja AMMATTILIITOT ovat pienituloisten vuokranmaksajien kukkarolla. Vuokranmaksajat kyykkyyn ja SDP herroille rahaa. Osa vuokratuloista tulee vuokratuista joita VVO käyttää häikäilemättömästi hyväkseen. Vuokrien rajut korotukset ovat antaneet muillekin yksityisille luvan korottaa hintoja.
SDP vaikenee asiasta koska kysymys on omien johtajien hyvinvoinnista kyse.

27

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • janakkalainen

      Kuinka paljon Antti Rinne sai VVO.palkkioita!

    • hävytöntärahastusta

      Turha on SDP:n aukoa päätään oppositiossa, kun omat pahnat on noin likaiset.

      • SeköpäitäAaamusta

        Muutamalla mielisairaalla palstahäiriköllä ne pahnat likaiset ovat, ja he kokevat että heille pitäisi rahat antaa.


      • Minä-ryyppään-nyt
        SeköpäitäAaamusta kirjoitti:

        Muutamalla mielisairaalla palstahäiriköllä ne pahnat likaiset ovat, ja he kokevat että heille pitäisi rahat antaa.

        Kuka olettaakaan ay-pomojen luopuvan verorahoilla kerätystä omaisuudesta.


      • SekopäitäAamusta
        Minä-ryyppään-nyt kirjoitti:

        Kuka olettaakaan ay-pomojen luopuvan verorahoilla kerätystä omaisuudesta.

        Ei niitä verovaroin kerätty ole, vaan jäsenmaksuilla ja sijoitusvaroin.


      • SuomenSyöpä

        SAK-AY saa verovapaat AY-jäsenmaksutulot. Jäsenet voivat vähentää AY-maksun veroistaan. Siitä lovi valtion verotuloihin. VVO:lta verovapaat osingot SAK-AY:lle. Vuokrakiskonta on törkeää. SAK-Metallin Riku Aalto on ollut VVO:n hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2007. Jopa keskituloiset palkansaajat, eläkeläisistä puhumattakaan, ovat joutuneet kääntymään KELAn asumistukiluukulle. AY-VVO vetää verovaroin rahoitetut asumistuet omiin liiveihinsä, ja valtio köyhtyy ja velkaantuu.
        SAK-AY-VVO:n vuokralaiset elävät pelon ja epävarmuuden ilmapiirissä. Asuminen vie leijonanosan tuloista, muuhun jää vähemmän. Kulutuskysyntä yksipuolistuu, mikä on jo este kansantalouden kasvulle.


      • Vuokrakiskontaa

        VVO:n, Valtakunnallisen vuokratalo-osuuskunnan, perusti vuonna 1969 punapääoman Helsingin asuntokeskuskunta Haka, osuuskauppaliike ja AY-järjestöt yleishyödylliseksi osuuskunnaksi. VVO omi itselleen 1990-luvun lama-aikana mm. Hakan asuntoja. VVO muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 1997. Valtion tukema asuntokanta seurasi mukana. VVO:n asuntokannasta muodosti valtion tukema vuokra-asuntotuotanto ja asumisoikeusasunnot suurimman osan.
        Härski vuokrakiskonta on herättänyt valtakunnallista huomiota. Tänään VVO on Suomen suurin vuokratalo-omistaja. VVO myi asumisoikeusasunnot SAK:n valvonnassa olevalle Asuntosäätiö-konsernille 2014 ja perään valtion tukeman vuokra-asuntokannan Y-säätiölle. VVO piti itsellään etukäteen kerätyt korjausrahat.
        VVO Oyj jakoi vuonna 2016 voitoistaan osinkoina 104 miljoonaa euroa. Suurimpina omistajina SAK ja muu AY sai osingoista leijonan osan ja verovapaana.
        VVO:n voitot ovat vakiintuneet 25%:sta yli 30%:in viime vuosina, vuokria korottamalla. Viimeaikaiset asuntokaupan olivat myös tuottoisa. Omaa rahaa VVO oli käyttänyt valtion tukemaan vuokratalokantaan vain n. 1-2%, lähinnä hallintokuluina


    • MeilläHerrojajaYlimyksiä
    • SW88uomlaineN

      Asumistuki tulee verovaroista ja kiertää ay-pomojen taskuun. Kelpaa siinä Riku Aallonkin tuo ahneuden kasvojen ryypätä Lapin hirssilinnassa.

    • yhtälailla

      Asumistuki tulee verovaroista ja kiertää myös yksityisten vuokranantajien taskuun.

      • SW88uomlaineN

        Ei selitä köyhien kyyttäjien miljoonien optioita. SAK:n pomot ovat yhteiskuntamme pahimmat riistäjät. He eivät tuota mitään lisäarvoa vaan vievät köyhien, lapsiperheiden, vanhusten ja opisekelijat rahat omia orgiotaan varten.


    • Ihan mielenkiinnosta vain kyselen, miksi sinun mielestäsi ay-liikkeen ja/tai VVO;n pitäisi osallistua omaksi tappiokseen kansan asumiskulujen alentamiseen.

      • S88uomlaineN

        Ei varmaan tappiokseen tarvitse, mutta kymmenien miljoonien optiot kertovat ay-pomojen mm. Riku Aallon moraalittomasta toiminnsta. Ahne saa olla kun ei vaan ole täysi ay-demari. Riku Aalto antaa riistäjälle kasvot.


      • Milfou
        S88uomlaineN kirjoitti:

        Ei varmaan tappiokseen tarvitse, mutta kymmenien miljoonien optiot kertovat ay-pomojen mm. Riku Aallon moraalittomasta toiminnsta. Ahne saa olla kun ei vaan ole täysi ay-demari. Riku Aalto antaa riistäjälle kasvot.

        Miksi siis valtio luopui VVO;sta, yksityisten ei tarvitse suomen asuntopolitiikkaa hoitaa. Suuromistajilla eläkevakuutusyhtiöillä on tuottovaatimukset, ja omitajat taas yhtiössä samalla tavalla kohdeltava.


      • SAK-SDP-VVO

        "Valtio" oli pitkään SAK-SDP. 1966-2015 hallituksen ulkopuolella vain kaksi kautta. Punajäsenkirja on taannut toimeentulon ja korkeimmat virat, jopa lastentarhan opettajan virat, 1960-luvun lopulta alkaen.


    • VVOrikosRiittäääNyt

      VVO pitäisi kansallistaa eli ottaa valtion haltuun kun ammattiliittojen varkaat varastavat kansalta pitäessään vuokrat ääretttömän korkeina. Ammattiliittojen mafia on rikollistoimintaa ja niiden johtajat pitäisi teloittaa maan yleisen edun nimissä. Ihalais- ja Lylysiat pitäisi ensimmäisenä taluttaa saunan taakse.

      • VVO;han oli valtio-omisteinen, mutta eivät halunneet enää pitää, vaan myivät sen pois. Vaihtoehtoja ostajiksi ei ollut kuin eläkevakuutusyhtiöt ja ay-liike.


      • Hiukan.faktaa

        VVO:n alkuperäinen nimi on Valtakunnallinen vuokratalo-osuuskunta. Kyseessä oli siis koko Suomen alueella toimiva osuuskuntamuotoinen yhtiö, ei osakeyhtiö, eikä valtion. Valtakunnallinen ei tarkoita "valtion".
        Osuuskunnassa, toisin kuin osakeyhtiöissä, kaikilla osakkailla on yhtä suuri äänimäärä riippumatta sijoituksen määrästä.


    • Statelson

      Sain näitä sanan asioita, jopa ateisti ihmiseltä!
      Joka ei ole uskovainen, totesi kuitenkin kuinka paikkansa pitävää tuo voikaan olla missä nytkin maailman meno on, henkilö tutkii pääosaltaan tiedettä, maailman katsomusta ja kulkua tieteen pohjalta.
      Ehkäpä me pakanakansat pääsimme joskus lähes Jaakobin heimon asemaan?
      Nyt se on kuitenkin menetetty, kuinka voikaan taas kerran pitää määrätyt kohdat todellakin paikkansa.
      http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Jes. 2:1&rnd=1475838399082
      Odottaako vielä tulevaa loppulista hetkeään, koska sanotaan.
      Jesaja 2: 4. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.
      Kuitenkin jo olemme ymmärtääkseni ainakin osittain tulleet tähän tilanteeseen koska jakeen 6. mukaiseen tilaan, koska meno on sitä mitä näkyy, voidaan siis lähteä Jesaja 1. Luvusta suoraan liikkeelle, alkuun kuitenkin voi liittää.
      Jesaja 2: 6. Sillä sinä olet hyljännyt kansasi,(Jaakobin heimon), koska he ovat täynnä Idän menoa, täynnä ennustelijoita niin kuin filistealaiset, ja lyövät kättä muukalaisten kanssa.
      http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Jes. 1:1&rnd=1475838415742
      Jesaja 1
      10 Kuulkaa Herran sana, te Sodoman päämiehet, ota korviisi meidän Jumalamme opetus, sinä Gomorran kansa.
      12 Kun te tulette minun kasvojeni eteen, kuka sitä teiltä vaatii-minun esikartanoitteni tallaamista?
      13 Älkää enää tuoko minulle turhaa ruokauhria; suitsutus on minulle kauhistus. En kärsi uuttakuuta enkä sapattia, en kokouksen kuuluttamista, en vääryyttä ynnä juhlakokousta.
      14 Minun sieluni vihaa teidän uusiakuitanne ja juhla-aikojanne; ne ovat käyneet minulle kuormaksi, jota kantamaan olen väsynyt.
      Tämä on jo todella rajua. (15 Kun te ojennatte käsiänne, minä peitän silmäni teiltä; vaikka kuinka paljon rukoilisitte, minä en kuule: teidän kätenne ovat verta täynnä.)
      16 Peseytykää, puhdistautukaa; pankaa pois pahat tekonne minun silmäini edestä, lakatkaa pahaa tekemästä.
      17 Oppikaa tekemään hyvää; harrastakaa oikeutta, ojentakaa väkivaltaista, hankkikaa orvolle oikeus, ajakaa lesken asiaa.
      18 Niin tulkaa, käykäämme oikeutta keskenämme, sanoo Herra. Vaikka teidän syntinne ovat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi; vaikka ne ovat purppuranpunaiset, tulevat ne villanvalkoisiksi.
      19 Jos suostutte ja olette kuuliaiset, niin te saatte syödä maan hyvyyttä;
      20 mutta jos vastustatte ja niskoittelette, niin miekka syö teidät. Sillä Herran suu on puhunut.
      21 Voi, kuinka onkaan portoksi tullut uskollinen kaupunki! Se oli täynnä oikeutta, siellä asui vanhurskaus, mutta nyt murhamiehet.
      22 Sinun hopeasi on kuonaksi käynyt, jaloviinisi vedellä laimennettu.
      23 Sinun päämiehesi ovat niskureita ja varkaiden tovereita; kaikki he lahjuksia rakastavat ja palkkoja tavoittelevat; eivät he hanki orvolle oikeutta, lesken asia ei pääse heidän eteensä.
      24 Sen tähden sanoo Herra, Herra Sebaot, Israelin Väkevä: Voi! Minä viihdytän vihani vastustajissani, minä kostan vihollisilleni;
      28 Mutta luopiot ja syntiset saavat kaikki turmion, ja ne, jotka hylkäävät Herran, hukkuvat.
      29 Sillä he saavat häpeän niistä tammista, joita te himoitsitte, ja pettymyksen puutarhoista, jotka te valitsitte.
      30 Sillä teidän käy kuin tammen, jonka lehdet lakastuvat, ja kuin puutarhan, joka on vailla vettä.
      31 Ja mahtaja tulee rohtimeksi ja hänen tekonsa kipinäksi, ja molemmat palavat yhdessä, eikä ole sammuttajaa.
      Jesaja 2
      2 Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, kukkuloista korkeimpana, ja kaikki pakanakansat virtaavat sinne.
      3 Monet kansat lähtevät liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana".
      4 Ja hän tuomitsee pakanakansojen kesken, säätää oikeutta monille kansoille. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.
      5 Jaakobin heimo, tulkaa, vaeltakaamme Herran valkeudessa.
      Ehkäpä me suuri osa pakanakansoja päästiin ”lähes” Jaakobin heimon asemaan, kunnes sitten kävi näin.
      Mutta, Roomalaiskirje sanoo, luku 11: jae 26 ja niin kaikki Israel on pelastuva, niin kuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista.
      http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Room. 11:1&rnd=1475844688925
      6 Sillä sinä olet hyljännyt kansasi,(Jaakobin heimon), koska he ovat täynnä Idän menoa, täynnä ennustelijoita niin kuin filistealaiset, ja lyövät kättä muukalaisten kanssa.
      7 Heidän maansa tuli täyteen hopeata ja kultaa, eikä heidän aarteillaan ole määrää; heidän maansa tuli täyteen hevosia, eikä heidän vaunuillaan ole määrää.
      8 Heidän maansa tuli täyteen epäjumalia, he kumartavat kättensä tekoa, sitä, minkä heidän sormensa ovat tehneet.

      • Statelson

        17 Silloin masentuu ihmisten ylpeys, ja miesten korskeus painuu maahan, ja sinä päivänä Herra yksinänsä on korkea.
        18 Mutta epäjumalat katoavat kaikki tyynni.
        19 Silloin mennään kallioluoliin ja maakuoppiin Herran kauhua ja hänen valtansa kirkkautta pakoon, kun hän nousee maata kauhistuttamaan.
        20 Sinä päivänä ihmiset viskaavat pois myyrille ja yököille hopea-ja kultajumalansa, jotka he ovat tehneet kumarrettaviksensa.
        21 Ja he menevät vuorenrotkoihin ja kallionkoloihin Herran kauhua ja hänen valtansa kirkkautta pakoon, kun hän nousee maata kauhistuttamaan.
        22 Luopukaa siis ihmisistä, joilla on vain henkäys sieraimissa, sillä minkä arvoiset he ovat!
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Jes. 3:1&rnd=1475839483192
        Jesaja 3
        1 Sillä katso, Herra, Herra Sebaot ottaa pois Jerusalemilta ja Juudalta varan ja turvan, kaiken leivänvaran ja kaiken vedenvaran,
        2 sankarin ja soturin, tuomarin ja profeetan, tietäjän ja vanhimman,
        3 viidenkymmenenpäämiehen ja arvomiehen, neuvonantajan, taitoniekan ja taikurin.
        4 Ja minä panen nuorukaiset heille päämiehiksi, ja pahankuriset hallitsevat heitä. Onko kyseessä vasta J. Kataisen ja J. Urpilaisen hallitus, tai jopa aikaisemmat, joka hallituksesta kuitenkin on hävinnyt vanhempia politiikkoja sekä tolkullisempia, jatkuvasti Petos tyypit Petokset saa aina vain enempi valtaa.
        5 Kansassa sortaa kukin toistaan, jokainen lähimmäistään; nuorukainen rehentelee vanhusta vastaan, halpa-arvoinen arvollista vastaan.
        8 Sillä Jerusalem kaatuu ja Juuda kukistuu, koska heidän kielensä ja heidän tekonsa ovat Herraa vastaan ja he uhittelevat hänen kunniansa kasvoja.
        9 Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niin kuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät.
        10 Sanokaa hurskaasta, että hänen käy hyvin, sillä he saavat nauttia tekojensa hedelmiä.
        11 Voi jumalatonta! Hänen käy pahoin, sillä hänen kättensä teot maksetaan hänelle.
        12 Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.
        13 Herra asettuu käymään oikeutta, nousee kansoja tuomitsemaan.
        14 Herra käy tuomiolle kansansa vanhinten ja sen päämiesten kanssa: Te olette raiskanneet viinitarhan; teidän taloissanne on kurjilta ryöstettyä tavaraa.
        15 Kuinka saatatte runnella minun kansaani ja ruhjoa kurjien kasvot? sanoo Herra, Herra Sebaot.
        En tahdo muunnella sanaa, tässä on vain eräitä näkökulmia, jne. eteenpäin voi lukea jos innostaa.
        En ole profeetta, sana on sanaa, sen pitäisi tietään myös ainakin osan Hallituksessa ja oppositiossa olevista, eivät kaikki, kun eivät halua enää lastenkaan sitä oppivan, kuin selväksi olen huomannut en nimeä ketään, jos heistä joku haluaa olla itse Itsensä jumala olkoon vain, ei kuitenkaan todellakaan ole minulle, ei edes kukaan todella uskova pastori, tai joku valhe pappi.
        Jos huvittaa tutkia lisää, kokee pakanana olevansa jollakin tavoin syrjitty, voi aloittaa lukemaan vaikka
        Roomalaiskirje 8 http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Room. 8:1&rnd=1475845602144 ja tai Heprealaiskirje luku 7 eteenpäin http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Hepr. 7:1&rnd=1475845510711
        Jos sateenkaari asia vaivaa eipä niitä oikein selkeämmin voi ilmaista Roomalaiskirje 1: 20-32 http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Room. 1:1&rnd=1475845238592
        Sain näitä sanan asioita, jopa ateisti ihmiseltä joka ei ole uskovainen, totesi kuitenkin kuinka paikkansa pitävää tuo voikaan olla missä nytkin maan meno on, henkilö tutkii pääosin tiedettä, maailman kulkua ja eloa katsomusta tieteen pohjalta.


    • Kyllä se on riippa vain sinulle, ja pikiä kopsuja spämäävälle uskonveljellesi.

    • de_facto

      Alamos kirjoitti: "VVO;han oli valtio-omisteinen, mutta eivät halunneet enää pitää, vaan myivät sen pois. Vaihtoehtoja ostajiksi ei ollut kuin eläkevakuutusyhtiöt ja ay-liike."

      VVO ei ole koskaan ollut valtion omistuksessa, ei edes osittain. Se oli alunperin osuuskunta, mutta muutettiin myöhemmin osakeyhtiöksi.

      • Sehän olikin tärkeä tieto ja lisää varmastikin persujen "kanatusta" pilviin, verrattuna muiden "pulueiden kanatukseen"


      • S24uomlaineN

        Alamos on demari, joten valehtelu on hänelle yhtä luonnollista kuin Rinteelle talousrikokset.


      • S24uomlaineN kirjoitti:

        Alamos on demari, joten valehtelu on hänelle yhtä luonnollista kuin Rinteelle talousrikokset.

        Tai sitten vain oli tietämätön. Valehtelu taas on sinulle ominaista toimintaa useammalla palstalla. Pahempi ja epäluotettavampi tapaus sinä olet kuin Rinne ja Alamos yhteensä.


      • SAK-trollit.palstalla

        Hyökkää, valehtelee ja vääristelee. Kun jää valheista kiinni, on tietämätön.
        Selvä SAK-trolli.
        SAK on SDP on VVO on Asuntosäätiö.
        SAK:n kansanedustajia: Heinäluoma, Ihalainen, Lindtman - samalla myös Lindtmanin listan kärkeä. Saivat eniten puheenvuoroja . Kärjen tuntumaan ylsi myös kiintiönainen, näiden juoksutyttö Tuula Haatainen. Tarja Filatov sijaisti joskus Haataista.


      • SAK-trollit.palstalla kirjoitti:

        Hyökkää, valehtelee ja vääristelee. Kun jää valheista kiinni, on tietämätön.
        Selvä SAK-trolli.
        SAK on SDP on VVO on Asuntosäätiö.
        SAK:n kansanedustajia: Heinäluoma, Ihalainen, Lindtman - samalla myös Lindtmanin listan kärkeä. Saivat eniten puheenvuoroja . Kärjen tuntumaan ylsi myös kiintiönainen, näiden juoksutyttö Tuula Haatainen. Tarja Filatov sijaisti joskus Haataista.

        Hienoa, todellakin hienoa sekoilua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      5
      2125
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      269
      1831
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      295
      1788
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      69
      1771
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      109
      1615
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1473
    7. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      56
      1322
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      293
      1254
    9. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      159
      1244
    10. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1213
    Aihe