Sportia kT spor ja kuusaan palvelut

ExUPM

Ei hhelvetti nytlähtee kuusaalta sitten loputkin palvelut kun vanha kt spori lopettaa. Kouvolan sanomissa ilmoitus loppuun myynnistä. Ihme kun kuitenkin on kymenlaakson suurimmat valikoimat kaikessa, isot tilat ja paljon työntekijöitä. Tuotteissakin monesti lähtöhinta lyöty vähän yläkanttiin muttaa jostainhan se kate pitää saada.
Tokmanniki muuttaa kuulemma veturiin. Pakko kai jatkossa lähtä kouvolaan ostoksille kun veturiin on niin huono mennä,ja joutuu kävelemään vuosia. Olisi muuten hyvät tilat perustaa nyt joku vastaanotto toiminta apu uusille pakolaisille siihin isoon halliin ku sportia lopettaa mahtuisi paljon niin. Kyllä meitä kuusaalaisia koetellaan mutta pidetään yhtä ja ulkoillaan uudessa miljoonien eurojen keskuspuistossa ja niin ei tässä muuta kun suunta vain ylöspäin. Alkokin auki onneks
T. Jari "hunska" H

21

673

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuusaalta

      Sportiassa ollut vain inventarioale, tietääkseni ei lopeta kokonaan ?

    • Kuusaalainen123

      Ei KT-sport lopeta. Maahanmuuttajat hakee sossun piikkiin uutta takkia ja muuta. Muistakaa kaikki maksaa veronne, ettei nämä uudet asukkaat joudu kulkemaan vanhoissa ryysyissä.

      • oletsamakunmatu

        Taas persulta höpöhöpö juttuja.

        Tällä koitat saada syyttävät katseet muihin, ettei itse tarvitsisi hakea tai käydä töissä. Ihan yhtä lailla tukirahoilla itsekin elät.


    • Ilmaa

      Ystävätär puhui samaa, ei voi jatkossa ostaa ilmaa pyörän kumeihin kun lopettaa. Varmaan hommattava umpikumirenkaat. Onko urheilu jokisessa kenties pumppu konetta vai pitääkö vaeltaa kouvolaan ilman takia. Saako bussiin laitettua pyörää kyytiin ja onko lisämaksusta? Itse ei viitsi yrittää pumpata kun on erikoisventtiilit ja tulee vain ilmat pihalle. Kouvolassa käydessä urheilu-mestassa kerran pumppautin ja ilma on pysynyt koko kesän kohta kaipaa taas täyttöä. Veturiin en edes lähde kun on vaikea kulkea eikä tuulipuvussa pääse luultavasti edes sisälle.

      • skfeortoyojho

        On ihan keskustassakin asti vaikka minkälaista sakkia. Kerran yksi oli pukeutunut veturissa nuuskamuikkuseksi. Ja yhellä miehellä oli pinkit hiukset.


      • Älähuolehdi

        Pääsee sinne tuulipuvussa sisään mutta pyörää tuskin antavat viedä. Eiköhän Jokinen laita ilmat kumiin.


    • sempor

      Hyvä et lopettaa mokoma juutalainen

      • wnbhitler

        Oothan säki mongoloidi?


    • peteri.m

      Puuilo avataan muistaakseni 08.10.16

    • kiiretulee

      milloin se lopetetaan?

    • khgukk

      Syyttäkää itteenne siitä ku ette ostanu tarpeeks tavaraa sieltä.

    • kuusaalta

      Ei se edelleenkään lopeta !

      • Onneksvoon

        No nyt se sitte lopetti


    • Hakkumiekkajakilpi

      Tässä se nähdään yks sun toinen liike joutuu lopettamaan tai vähintäänkin muuttamaan pienempiin tiloihin ympäri suomea. Hallituksen leikkaukset syövät ankarasti tavallisten ihmisten ostovoimaa ja samaan aikaan eräät saavat 5-ateriaa päivässä ja kela-goldilla sitten muut haluamansa Suomalaisten veronmaksajien piikkiin. Koko Suomi on syöksykierteessä eikä sitä ainakaan pysäytä yli miljardin euron haaskaaminen maahanmuuttoon vuosittain, johon jokainen laitettu euro on kun heittäis rahat kankkulankaivoon. Lisäksi valtio ei kyllä kannusta yrittäjyyteen tai sitä sponsoroi mitenkään, ellet sitten ala halal-liha yrittäjäksi.

      • Hallitushallitusherrat

        Hohhoijaa - taas hallitus sitä ja hallitus tätä. Hallitus ei ole keksinyt internettiä, kunpa oliskin, niin ei olisi suomella mitään hätää. Kyllä verkkokauppa (ja paikallisesti veturin vaikutus siihen lisäten) on rapauttanut kivijalkakauppoja ympäri maan. Ei hallitus, ei Sipilä, eikä Bernerkään.

        Ja Antti Rinne niitä vielä vähemmän pelastaa. Ihan turha luulla. Se mies jos valtaan pääsee vie tämän maan vieläkin syvemmälle velkaan ja ankeuteen.

        Hallitus sitä ja tätä ja herrat tuota ja noita, sillä sitä voi aina itsensä ääliönä selittää kaikesta ulos. Perse penkistä ja yrittämään narinan ja muiden syyttelyn sijaan.

        Hallitus on huono, todella huono, mutta nyt jotain järkeä siihen mistä noita juttuja repii.


    • hähtäh

      Mistäs niin päättelette, että liike ois lopettanut?

      • NäyttääLoppuvann

        Tänään näytti siltä että liike myydään tyhjäksi. Kovia 80 prosentin alennuksia ja sekalaista roinaa yhdellä eurolla. Vähän tavaraa myymälässä ja vain viimeiset mallit jäljellä. Näyttää veturi kaatavan Kuusankosken keskustan liikkeitäkin jo.


      • waldjawhfawhkehjah

        Mitä tavaraa esimerkiksi eurolla myynnissä?


      • Hhjkllpp

        Sekalaista roinaa kuvaa aika hyvin. Polkupyörän osia, suksien siteitä, ktsport paitoja. Eipä siellä enää paljoakaan tavaraa ollut. Käy katsomassa jos liike on vielä auki. Ei varmaan pitkään tuolla menolla.


    • ihuyu989
      • KullasvaaranKaara

        Joo hallitus aiheutti tämänkin konkurssin, kun tappion teko alkoi ennen edes tämän hallituksen tuloa valtaan. Ja viime hallituskessa oli sentään nuo ah niin ihanat demarit ja vassaritkin kunnen lähtivät pakoon tuttuun tyyliinsä, kun alkaa teemat menemään liian vaikeiksi.

        Pää pois perssiistä ja loppu tolle järjettömälle hallitus sitä ja tätä jauhannalle. Hallitus on huono, mutta ei se nyt afrikan nälänhätää ja kaikkia muita katastrofeja selitä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1857
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1553
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1256
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      8
      1139
    Aihe