Valoeta salkkuun

Sillaikait

Mulla olisi 3000e laittaa osakkeisiin/rahastoihin, mutta ei oikein tietoa mitä kannattaisi tehdä? Mitä mieltä esim. Valoesta kannattaisiko niitä ostaa esim 20 000kpl? Yksi ajatus olisi Nordnetin Suomi indeksirahasto. Kannattaako sinne aloittaa vaan laittamaan esim 100e/kk vai laittaisinko heti esim 1000e ja sen jälkeen 100e/kk ? Ja mitä muita yrityksiä ehkä kannattaisi ostaa ?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ValossaONtulevaisuus

      Miksi sinä sijoittaisit Valoeen vain noin vähän? Eihän tuolla 20.000kpl tee yhtään mitään vaikka kurssi nousisi 100% ? Valoeta pitää ostaa satoja tuhansia niin pienikin nousu tuo rahaa. Valoe maksaa nyt 0.015e, sijoita koko 3000e yhtiöön ja osta 200.000kpl osakkeita. Nyt nimittäin Valoeen sijoittajat odottavat Etiopian aurinkopaneelitehtaan etenemistä innolla ja seuraava positiivinen uutinen sieltä suunnalta nostaa kurssia välittömästi arviolta 35-45% ja tämä uutinen tulee siis vielä 2016 aikana, niinkuin yhtiö on ilmoittanut, silloin linja on siirtynyt Etiopian tehtaaseen suomesta. Itsellä on nyt osakkeita 500.000kpl ja odotukset ovat korkealla. Älä ota lainaa ostoihin, käytä jo olemassaolevia rahoja sijoitukseen niin silloin pärjää. 3000e on niin pieni raha näissä osakesijoituksissa että sen tulee sijoittaa kaikki suoraan yhteen yhtiöön ja unohtaa hajauttaminen ainakin toistaiseksi. Kun rahaa on n 20.000e niin silloin hajautus voisi olla n 4-5 yhtiöön.

    • Älä-hlvetissä-osta

      Tuohon puljuun on vaarallista luottaa. Ei ole julkaissut edes "tilaajan" nimeä ! Tuon jo pitäisi hälytyskelloja soittaa. Kaikkea on aiottu, mutta mitään ei ole tapahtunut vuoteen !

      • alloutvaloe

        "mitään ei ole tapahtunut vuoteen !"

        Ei oo tapahtunut moneen vuoteen. Etiopian kauppa solmittiin jo pitkälti yli vuosi sitten eikä vieläkään ole tapahtunut mitään. Kauppakumppanin nimeä ei ole kerrottu ja koko kaupan rahoitus on kuin suoraan nigerialaiskirjeestä.

        Firma sanoo olevansa maailman johtava takajohdotuspaneelien valmistaja. Toki Valoe ei valmista panelia vaan liimaa nippuun muiden tekemät kennot ja ainoa mikä on valoen omaa tekelettä on takajohdotus ja tämäkin Valoen omien sanojen mukaan.

        Tätä maailman johtavaa panelia ei Valoe ole pariin vuoteen saanut kaupattua lukuunottamatta muutamaa näytepanelia Hessburgerin katolle .

        Joten kuinka ihmeessä joku haluaisi ostaa Valoelta kokamislinjan jolla voi kasata panelin joita ei kukaan maailmalla osta.


    • hjiuouik

      Nyt saa sentillä, vielä maaliskuussa maksoi kolme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      121
      9509
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      49
      2794
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      159
      2557
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1613
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      10
      1407
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe