Aihe

Iltalehden journalismin taso

Iltapulunpaskat

http://mvlehti.net/2016/09/18/mv-tutki-ja-analysoi-nain-iltalehti-kaytti-tanaan-sinulle-nayttelijoita/

Tämä on juuri sitä, mistä nämä paskamediat syyttävät vaihtoehtomedioita. Sama taho uutisoi viikko sitten näyttävästi valetta. Nämä ovat jo useaan otteeseen kärähtäneet sellaisesta uutisoinnista, mikä ei näiden mukaan edes ole journalismia. Ilmeisesti tässä toimii sama logiikka kuin suvakkien käyttämän väkivallan ja vihapuheiden suhteen; se on siis sallittua, mikäli kohteena on joku, joka vastustaa heidän aatemaailmaansa, mutta muita täytyy jatkuvasti syyllistää niistä, vaikka mitään ei ole tapahtunutkaan.

14

117

  Vastaukset

  • Iltalehti on Suomen svekoin eli ruotsinmielisin lehti. Mikä paljastaa hyvin kyseisen median taipumuksen valehteluun.

   Valta- eli valhemedia on silkka valtaeliitin propagandavälinen kanslaismielipidetä vastaan.

  • UusiSuomi muutti heti linjaansa kiihkosuvaitsevaiseen ja ruotsinmieliseen suuntaan, kun AlmaMedia hankki nettilehden Niklas Herliniltä!

   Tosin Niklas on yhtiönsä kautta AlmaMedian toiseksi suurin omistaja eli Herlin itse on myös syypää AM:n linjaan.

  • Suomalaisen journalismin taso on mennyt ihan mettään. IL ja is ja tietysti 7 päivää määrittää, mihin kansalaiset uskoo. Tietysti myös Suomen Uutiset ja MV-LEHTI. Nää tuntuu olevan ainoot, joita voi uskoa, kaikki muu on VALEMEDIAA.

  • Onko Iltalehden Kreeta Karvala ottanut päätehtäväkseen pääministeri Antti Rinteen morkkaamisen, väheksyvän ja negatiivisen kirjoittamisen?
   Artikkeli toisensa jälkeen sama tyyli ...

   Viimeisin esimerkki:
   Vaikka Suomella ei ollut osaa brexit-sovun syntymisessä, onnistui pääministeri Rinne matkan varrella useampaan otteeseen hämmentämään soppaa. Syyskuussa Rinne pelotteli brittejä puheilla, jotka tulkittiin tiukaksi takarajaksi – ja EU-komissio joutui jälkikäteen korjaamaan Rinteen viestiä.

   Maanantaina Rinne vei brittimedian mukaan ”toivon sopimuksen syntymiseltä” toteamalla, että aika ei taida riittää sopimuksen hyväksymiseksi huippukokouksessa lakiteknisistä syistä. Keskiviikkona Rinne totesi Brysselissä kansainväliselle medialle, että todennäköisesti tarvitaan vielä kahden viikon tekninen lisäaika, vaikka brexit-sopimus saatiin pakettiin jo seuraavana päivänä. Rinteen erikoiset puheet on pantu Brysselin toimittajapiireissä merkille, ja niille ”pudistellaan epäuskoisena päätä”, jos asian haluaa hienotunteisesti ilmaista.

   Kreeta Karvala osoittaa selvääkin selvemmin kokoomuslaista poliittista kantaansa ja samalla väheksyy ja aliarvioi pääministeripuoluetta ...
   Katkeria ovat pihlajan marjat Karvalallakin! Ammattitaitoa analyyseihin, jos sitä ylipäätään löytyy!?!

  • Iltapäivälehtihän se on Iltasanomatkin, jossa on samoin kuin Iltalehdessä Kreeta Karvala, niin ILTASANOMISSA on saman moinen toimittaja HANNA VESALA, joka kerta toisensa perään kirjoittaa erittäin negatiivisesti Antti Rinteestä.
   Vesalan mielitiettyjä ovatkin kepulaiset ja sen huomaa hänen 'uutisoinnissaan'.

   On se kummallista, ettei toimittajat pysty kirjoittamaan neutraalisisti asioista, vaan on pakko työntää mukaan aina se toimittajan oma poliittinen mielipide ja mielestäni toimittajan osaamattomuus olla puolueeton ja ennen kaikkea korrekti.

  • Iltalehdessä nykyään Setä Arkadiaksi itseään tituleeraava Timo Haapala on jäänyt jumiin SDP:n mollaukseen!
   Hänen toimittajan kykynsä ovat alentuneet alentumistaan pelkäksi räksyttäväksi mollaajaksi!!
   Hänen tehtäväkseen jäänyt näköjään Iltalehdessä Rinteen hallituksen haukkuminen kaikin mahdollisin keinoin.
   Nassu-Setä Haapala jättää taas täysin luovan ammattimaisuutensa ulkopuolelle Kokoomuksen + kokoomuslaiset piirit.

  • Eikös se ole nassuilemassa ILTASANOMISSA se kokkari T. Haapalainen?!
   Saman ilmiön on havainnut hänen kirjoittelussaan.

  • No kuuluuhan se Iltasanomat Hesarin kanssa saman politiikan ajamiseen, joten eipä ihme Haapalan kirjoitusten tyylissä.

  • Ei tätä Haapalaa ota kukaan vakavissaan. Helppoheikki journalistien joukossa.

  • Kaaheeta Moskovan Valheet-lehti haukkuu suomalaisia.

  • Taas ollaan jakamassa journalistipalkintoja. Aivan turhaan. Suomessa ei ole suuria journalisteja sen jälkeen, kun Ilkka Malmberg kuoli. Pienenpienen journalistipalkinnon voisi jakaa karvalalle, haapalalle ja paanaselle.

  • Iltapäivälehdet ovat nostaneet esiin HUS:n Lehtosta, joka on koko ajan arvostellut hallitusta. Lopulta HUS:n piti laittaa mies aisoihin. Tänään HUS:ia edusti A-studiossa Juha Tuominen, joka on koko kriisin ajan esiintynyt asiallisesti, vastuullisesti ja maltillisesti.

  • Ja kommenttien moderointi samaa tasoa is:n kanssa, eli järkeviä mielipiteitä ei missään nimessä julkaista.

   Tuollaiset sananvapauden viholliset pitäisi vapaasti saada hakata kuoliaaksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   335
   13971
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   324
   11829
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   182
   4804
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   21
   1867
  5. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   58
   1604