Raiskasiko pastori pikkutytön?

Terv.Mirka

Pastorin epäillään raiskanneen pikkutytön perustamassaan kodittomien asuntolassa.
Yhdysvalloissa Georgian osavaltiossa asuvaa pastoria Danny Wellsiä epäillään 10-vuotiaan pikkutytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Pastorin epäillään raiskanneen 10-vuotiaan tytön perustamassaan kodittomien asuntolassa Yhdysvalloissa. Tapaus ilmeni, kun tyttö kertoi poliisille tulleensa raiskatuksi kyseisessä asuntolassa. Poliisi tutkii nyt, onko pastorilla mahdollisesti ollut muita uhreja.

Cobbin piirikunnan poliisi pidätti Wellsin torstaina. Häntä vastaan on nostettu syytteet raiskauksesta ja törkeästä lapsen hyväksikäytöstä.

Wells pidätettiin sen jälkeen, kun 10-vuotias tyttö oli kertonut poliisille joutuneensa raiskatuksi pastorin perustamassa The Garden -nimisessä kodittomien asuntolassa.

Päästyään vankilasta vuonna 2000 Wells alkoi työskennellä pastorina perustamassaan paikallisen metodistikirkon alaisessa, voittoa tavoittelemattomassa 7 Bridges to Recovery -järjestössä. Sen lisäksi hän vastaa perustamansa asuntolan toiminnasta.

Poliisi tutkii nyt, onko Wellsillä mahdollisesti ollut muita uhreja, jotka ovat asuneet asuntolassa. Asuntolan verkkosivujen mukaan se tarjoaa kodin 60 naiselle ja 40 lapselle, jotka on pelastettu kaduilta.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016091822333538_ul.shtml

6

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jnhbgvtrcr
    • Vilma.15

      Mä pelkään uskovaisia ja etenkin pappeja.

      • unybytv

        Valitettavasti siihen on aihetta...


    • Hei,
      Nämä ovat kammottavia esimerkkejä ihmisen pahuudesta ja niitä ei anteeksipyynnöillä (jos edes pyydetään) hyvitetä uhreille. Liian usein saa lukea hyväntekeväisyyden, uskonnon ja muun varjolla tehtävistä rikoksista. On hyviä ja vilpittömiä ihmisiä ja on pahoja ja läpimätiä, omia etuja ja himojaan ajattelevia ihmisiä. Jokaisesta ammattiryhmästä näitä löytyy -(poliisi, toimitusjohtaja, opettajat jne..) en usko, että tällaisen takia pitää menettää usko ja luottamus kokonaiseen ammattikuntaan vain sen takia, että näitä kammottavuuksia tuodaan mediassa julki. Ja hyvä, että tuodaan, mutta tapa millä se aiheuttaa tuhoa kaikessa hyvässäkin, mietityttää..

      Nettisaapas, Henna, Helsinki

      • Uskontojen.Uhri

        Raiskaukset vain todistaa sen miten uskonnot saastuttaa aivotoiminnot. Maailma olisi lähes paratiisi jos meillä ei olisi uskontoja ja siksi kannatan uskontojen kriminalisoimista. Uskonnot tekee ihmisistä aivan hulluja.


      • fkfrelelele

        Ei ole ollenkaan puolustettavissa rikollisen kristinuskon seksuaaliset rikokset. Koko kristinuskon olemassa olemisen ajan kristityillä on jatkuvasti sellaista toimintaa jota ei käy kieltäminen.
        Ja huolestuttaa sekin, että vaikka Jumala ja Jeesus Lain antajana, EI OLE VAIHTUNUT, niin saatanallisuuden herrat muuttaa lakejaan saatanan tahdon mukaisiksi Jumalan ja Jeesuksen Nimeen vetoamalla seksirikollisuuden lisäämiseksi etenkin lasten ja naisten turmelemiseksi jotka jo ennestään ovat olleet uskontojen uhreista heikoimmissa asemissa. Tätä todistaa varmuudella sekin, että raamatussa ja katekismuksessa ollut "ÄLÄ TEE HUORIN" käsky poistettiin saatanaa palvelevien tahdosta! Se korvattiin "älä tee aviorikosta" käskyllä JA SE MERKITSEE KÄYTÄNNÖSSÄ SITÄ, ETTÄ ihmisyydestään luopuneet uskovaiset saavat muka huorata itsensä helevetiin JOS EIVÄT OLE AVIOLIITOSSA.
        Joten kristittyjen rikollisuus todistaa vaan entistä vahvemmin, että ovat saatanaa palvelevien rikollisuuden uhreja.

        Ehkä Pirkko-pappi vastaa Jumalan ja Jeesuksen Lakia muuttaneita puolustellevana, että Jumala ja IHMISET ovat sen rikoksen tehneet vaikka IHMISILLÄ ei ole osuutta kyseisen lain muutokseen, jos sitä Lakia enään voi Laiksi kutsua kun saatanaa palvelevien sontaahan se on!

        Papit usein; järjettöminä ja ymmärtämättöminä syyllistyvät vahingossa olemaan todellisen herransa paljastajia, vaikka ihmisyydestään luopuneet uskovaiset eivät sitä ymmärrä....

        TYYPILLISTÄ JÄRJETTÖMYYTTÄ ON, ETTÄ SYYTETÄÄN JUMALAA JA IHMISIÄ Jumalasta ja ihmisyydestään luopuneiden RIKOKSISTA, KUTEN TÄMÄ PAPPIKIN....
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14373787/pirkko-pappi----#comment-85573787
        #kuunteleva_kirkko
        20.7.2016 17:30
        Hei.
        Täällä on oikein 9 päivää sitten aloitettu ketju minulle. Ja ihmetelty miksi en tule vastaamaan asiallisiin kysymyksiin. Voi sentään, olen tehnyt muita asioita tässä välissä, onneksi nyt huomasin tämän suuren kunnian :) Asiallisia kysymyksiä en löytänyt kuin kaksi, mutta onneksi ne sentään löysin.

        Millainen on Jumala, Jeesus, joka ei suojele uskovaistenkaan lapsia erilaisilta kauheuksilta, kysyttiin. Esitän vastakysymyksen; ihminen on vastuussa omista teoistaan, ei Jumala ole ketjun aloittajan tai kenenkään muunkaan ratkaisuista tai tekemisistä vastuussa. Ihmetyttää kuinka Jumalaa syytetään ihmisten kauheuksista.
        Onko papit vapautettu kirkollisverosta, kysyttiin. Ei ole, tietenkään, miksi olisi. Me maksamme kirkollisveroa iloiten, ihan kuin muutkin seurakunnan jäsenet.
        Ystävällisesti,
        Pirkko-pappi#

        Siis herra jumalaa palvelevan papin mukaan "ihminen on vastuussa teoistaa" joten rikoksien syyt vieritetään VÄÄRÄÄ TODISTUSTA ANTAMALLA JUMALAA JA ihmisyydestään luopumattomien IHMISTEN syyksi (rikoksiksi)!
        Tavallaan tuo oppi on saatanaa palvelevan todellisen herransa tunnustus.

        Eikä Pirkko-pappi ole ainoa saatanallisuuksien edustaja kyllä heitä näillä suomi24 sivustoilla on muitakin, Jumalaa ja Jeesusta pilkkaavina. Tässäkin kaksi esimerkkiä aivopesu ammattilaisista..

        tässä on neljä törkeää valetta "taivaan isän" nimeen...
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
        "Hei Mirka,
        Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
        Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
        Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
        t. Maarit-pappi"

        Ja tottakai pappien tulee saatanalle uskollisina Jeesusta arvostella pilkaten...
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9823701/#comment-49138876
        "Mutta alkuperäiseen kommenttiin liittyen vastaan, että Jeesus oli äpärä. Siitäkin huolimatta, että ilmaisu on ruma.
        Antti-pappi "

        jne....

        Joten ei muuta kuin kaikki saatanaa jumaloivat uskovaiset rippikouluun niin IHMISET saavat tietää heidän todellisen herran!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1867
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1538
    8. 73
      1446
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      100
      1355
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe