Haaveilen..

Ootkojossain

Haluaisin rakastua vaan ei löydy naista..

14

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lesbotuppukylasta

      Vaikka Suomi on pullollaan lesboja?? Ei se nyt niin vaikeaa Oo... Kyllä toinen lesbo toisen tunnistaa, on meillä tietynlainen tutka jokaisella.

      • knbojrtr

        Luuletkos että kuka tahansa kelpaa? Voi olla kontrollifriikki yms.


    • haaveillaanvaan

      Niin enkä minäkään kelpaa kaikille. Haaveilu on ihan ok. Ei loukkaa ketään eikä itse saa kipeää. Vähän yksinäistä, mutta siihenkin varmasti tottuu.

      • Syyslehdet

        Minä en kelpaa sille, jonka haluan, mutta kelpaisin niille joita en halua. Tragedia.


    • Jmmoon

      Niin halusin minäkin ja että joku nainen rakastaisi mua takaisin.

    • KelOnniOn

      Rakkaus on kyllä iso voimavara arkipäiviin. Kyllä kaikille on jossain se oma pari. Kun vähiten etsii niin silloinhan se yleensä kolahtaa koviten. Tsemppiä rakkauteen!

    • lipsticklesbian

      Huah, kuinka vaikeaa voi olla seuran löytäminen? Ite femmena tykkään toisista femmeista (olisko oikea termi lipstick lesbian??), mutta toista naisellista naista, joka myös tykkää naisellisista naisista ei meinaa millään löytyä. Se on vaan se poikamainen kumppani, jota haetaan. Kuinka vaikeaa voi olla löytää naisellinen nainen, jolla on huumorintajua ja terveelliset elämäntavat, tykkää vaeltamisesta ja ei tupakoi? Vaatimuslistakaan ei ole omasta mielestäni kohtuuton...

      • Miulla sama ongelma ja samoja odotuksiakin. Tosin itseäni tuskin voi lipstick lesbianiksi sanoa, vaikka femme olenkin. Nimittäin en arkena meikkaa.
        Mutta vakavasti puhuen, muutaman vuoden palstoja selanneena en enää edes usko, että etsimällä löytää. Tulee kohdalle, jos on tullakseen. Silti - tervetuloa!
        Toivottavasti löydät omasi, pidän peukkuja. :)


    • Täällä samanlaisia ihmisiä kuin minä =) Minäkin haaveilen, et olis tyttöystävä, mut ei ole löytynyt ketään. Olen joskus aatellu, et onkahan se et oon aika nuoren näköinen (jotkut luullu alaikäsekskin, jopa 15-vuotiaaks, oon nyt 33v.) syynä siihen, et en oo löytäny ketään. Tai se, et jos tiietään mun oikee ikä, niin liian vanha. Mene ja tiedä. Mut kevät saapuu, kesä vaihtuu syksyyn ja syksy talveen ja olen yksin aina vaan. Vuodet vierii. Yöllä menen yksinäiseen vuoteeseen ja haaveilen, että vierellä olis joku. Aamulla keitän kahvia vain itselleni, päivällä(jos olen kotona) istun yksin ruokapöydän ääreen syömään ja illalla istun yksin sohvalle ja katon yksin teeveetä. Yksinäisyys ympäröi mua, se on minun seuralaiseni. Sanotaan, et jokaiselle on se joku, mut tässä ajan saatossa olen alkanu välillä miettimään, et onko aina näin. Lauantaina olis meiän kaupungin Setalla syysretki, mut tokkopa sieltäkään ketään löytyy tai olenhan mää nähny moniekin tyyppejä, jotka ainakin ulkonäöllisesti kiinnostavia, mut mää en oo kovin monen silmiin osunu ja livenä kukaan ei mun kaa oo ruvennu juttelee. I am lonely rider.

      • 958495

        Sama täällä. Täytän pian 29, mutta näytän vielä teiniltä. Mun ikäiset eivät varmasti edes vilkaise minuun, koska olettavat että olen vasta lapsi. Ne muutamat tytöt, joilta olen huomiota saanut, ovat olleet melkein puolta nuorempia kuin minä. En ole ulkonäölläkään pilattu, joten sekin vaikeuttaa asioita. Olen jo tottunut ajatukseen, etten koskaan löydä ketään, joten yritän vaan elää sen kanssa. Olen muutenkin yksinäinen, koska en ole saanut kavereita/tuttavia nykyisestä asuinpaikasta.


      • Onko sun nekyisellä asuinpaikalla Setaa? Jos on, mene sinne. Voit ainakin mahdollisesti jutella jonkun Setan työntekijän kanssa tai saada sieltä neuvoja minne muualle voi mennä juttelemaan asioista, jotka vaivaa, jos ei Setassa halua jutella. Setassa voi myös osallistua kaikenlaisille retkille yms. jos sun nykyistä asuinpaikkaa lähinnä olevassa Setassa järjestetään sellaisia. Se on hyvä tapa tutustua ihmisiin tai ainakin nähdä minkälaisia lgbt-ihmisiä sun asuinpaikkakunnalla ja sen lähialueilla asuu ja ainakin näät ihmisii, jos ei kavereita tai mahdollista tyttöystävää siunaannu ja tuleepahan elämään ees jotain vaihteluu =)


    • Osallistun siis tonne Setan syysretkelle.

    • Sartsuli47

      Niinpä niin :(

    • Diippadaappado

      On juu Lähes mahdoton löytää fiksua, hyvännäköistä ja kivaa femmeä, jonka kanssa muutenkin mätsäisi. Ja se vielä, että ei tunneta entuudestaan :D
      Rakkauden kaipuussa ei pysty oikein luovuttamaankaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3970
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3782
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3758
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      15
      2419
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2342
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1980
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1819
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1509
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe