Parisuhde, seksi, oma seksuaalisuus, haluttomuus?

ajatuksia345

Ei siitä kovin kauaa kai ole, kun tunsi vielä jotain haluavansa. Nyt tuntuu, että seksiä on ehkä pari kertaa kuussa. Ikää on jokusen vuoden alle 30 ja yhteisiä vuosia kuusi. Haikeudella katselen "vanhoja" kuvia ja mietin että mihin sen näköinen nuori mies oikein katosi. Ehkä kaljamahan, sipsien, pizzojen ja sohvan alle piiloon. Kokoajan väsynyt. Naamaankin on pitänyt kasvattaa joku metsää muistuttava risukasa. Asenne on ilmeisesti se että "joo ei kiinnosta". Sisäisessä komeudessa ei vikaa, mutta en ehkä olettanut että alle kolmekymppisinä aletaan vielä oikeesti metsittymään ja kasvattamaan ylpeänä olutmahaa. Itse mietin, että miksi helvetissä edes laitan itseäni tai stressaan, olenko miehen mielestä haluttava. Mutta teenkin sen itseni takia, että voisin tuntea itseni seksikkääksi (en muista millon olisin oikeasti niin tuntenut).

Tuntuu ettei mies pidä mun panostusta minään. En enää kuule kehuja, mitkä saisivat tuntemaan itseni kauniiksi, eipä ole paljon mitään ns ylimääräistä läheisyyttä (ellei johda seksiin automaattisesti). Olen yrittänyt sanoa, että mulle ne olis tärkeitä, että voisin ns syttyä. Olen varmaan itsekin iän myötä muuttunut, kiloja tullut muutama, mutta myös urheilu alkanut kiinnostamaan ja sitä myötä mielestäni kroppa saanut kiloja ihan sen myötä. Eli saatan salaa katsoa itseäni peilistä ja ajattelevani että näyttääpäs hyvältä, mutta tulen hieman surulliseksi, kun tuntuu ettei sillä ole mitään merkitystä. En ihmettele, että monet naiset vaan lakkaa kiinnostumasta itsensä laitosta. Että jos toistakaan ei kiinnosta, niin miksen minäkin vaan liho ja rupsahda. No, en kyllä halua. Ei me edes nukuta samassa sängyssä (ei oikeastaan koskaan olla nukuttu), kun toisella on ne univaikeudet. Kylässä tosin on vähän niin kuin pakko, koska olishan se outoa sanoa että saiskos eri sängyt kiitos. Viimeksi kun siellä yhteisessä sängyssä sitten oltu, niin toinen on kaljaspäissään melkein pieraissut mun naamaan päin mun hereillä olessa. Tän jälkeen totesin mielessäni, että ehkä romantiikan rippeiden säilymisen takia on miehen parempi ollakin siellä sohvalla.

Jonkun mielestä varmaan lapsellista, naurettavaa, pieniä huolia. Mutta täytyy sanoa, että en minä ehkä olettanut että parisuhteesta on loppujen lopuksi kyse tämmöisestä. Ehkä olen katsonut liikaa romanttisia leffoja ja tutkinut liikaa vasta rakastuneiden naamakirja profiileja. En tiennyt, että loppujen lopuksi minäkin olisin näin haluton, seksuaalisesti kyyninen, ja romantiikan ajatuksissa murhaava. Tunnen olevani petetty, omissa haaveissani. Haaveilinko joskus rakastelusta kuumassa rantahiekassa? Ja mitä kaikkea muutakin. En osaa enää edes fantasioida, unelmoida. Mikä se intohimo oli? Toki sen intohimon tilalle on tullut kumppanuus, luottamus, ystävyys, toinen lukee ajatukseni jne. Sekin on ihanaa. Onko se niin kuin joko tai. Kaikkea ei voi saada? Mitenhän voisin sytyttää oman menneen itseni käyntiin ja ehkä samalla myös kohottaa toisen itsetuntoa? Haluisin taas tuntea sen saman tunteen, kun katseet kohtasivat ensi kerran ja toivoin että toinen ottaisi minut heti.

0

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

        Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
        Maailman menoa
        284
        2978
      2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

        Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
        Ikävä
        215
        1890
      3. Se katse silloin

        Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
        Ikävä
        59
        1562
      4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

        Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
        Suomalaiset julkkikset
        2
        1350
      5. Kaipaaville

        Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
        Ikävä
        77
        1218
      6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

        8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
        Maailman menoa
        262
        1162
      7. Miten haluaisit

        Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
        Ikävä
        80
        1052
      8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

        mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
        Ikävä
        52
        1021
      9. Tärkeä kysymys!

        Haluatko sinä, mies, minut?
        Ikävä
        80
        961
      10. Asiallinen lähestyminen

        Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
        Sinkut
        143
        821
      Aihe