Aihe

Miten jaksaa

Leppäkerttuli

Kuinka saan takaisin entisen aktiivisen itseni , joka jaksaa urheilla nykysin olen säälittävä paska. Mutta paljon vastoin käymisiä kokenut esim isän kuolema alle v sitten. läheisen äidin kuolema muutoma vuosi sitten. Ja vielä pettävä kumppani sekä epäluotettavat ystävä. Tähän päälle on adhd ja paniikkihäiriö ja olen kahden lapsen yksinhuoltaja joitten isä näkee sillon tällöin.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Muttakylläkannattaa

   Jos pystyt ottaa itseäsi niskasta kiinni, niin korjaa ensin ravitsemustilanteesi ja syö terveellisesti. Ehkä sinun täytyy ottaa selvää, mitä on terveellinen ravinto (lisäaineettomuus, sokerittomuus, vehnättömyys jne... ei alkoholia)?
   Kun kropan aineenvaihdunta on kunnossa, nukut hyvin ja jaksat harrastaa liikuntaa. Aikaa tähän remonttiin menee noin 4 viikkoa.

  • kuunteleva_kirkko

   Hei Leppäkerttuli

   Viestistäsi on jo parisen viikkoa aikaa, mutta haluan vastata silti.
   Elämässäsi on paljon kasaantunut raskaita asioita kannettavaksesi. Älä jää yksin taakan alle. Tarvitset ja ansaitset tukea. Mietin, millainen suhde sinulla on terveydenhuoltoon? Hoidetaanko paniikkihäiriötäsi mitenkään? Onko sinulla keskusteluapua sitä kautta? Jos ei, suosittelen ottamaan heti yhteyttä lääkäriisii ja pyytämään tukea jaksamiseesi.

   Voit myös käydä juttelemassa alueesi seurakunnan diakoniatyöntekijän kanssa. Jospa yhdessä löytäisitte tukea sinulle paikkakunnaltasi tai seurakunnasta, esimerkiksi yksinhuoltajien vertaistukiryhmiä, retkipäiviä tms?

   Elämään kuuluu myös rankkoja asioita, mutta yksin niiden alle ei kuulu tuupertua.

   terveisin Merja, diakoni

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   16261
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   334
   5810