Opettajien palkkaa pitää laskea reilusti

palkkaliiansuuri

Pitää tarkastella kokonaisuus, tunnit, lomat, välitunnit, kouluavustajien työt, lyhet päivät, ilmaiset ateriat.. kahvitauot myöhäistymiset.

Kaikki vaikuttaa palkkaukseen ja kesälomalla pakkokoulutus pitäisi olla.

Palkkaan pitää puuttua, sen pitäisi olla tuntien mukaan, 5 e tunnilta. Ja jos on kouluavustaja käytettävissä koko päivän palkka pitää jakaa hänen kanssaan. 2,50 e tunnilta on hyvä.
Hyvä idea, seruaavassa vanhempain illassa ja keksusteluissa voi ottaa huomioon, ja voi kysellä koulutoimenjohtajalta että näin pitäisi tehdä.

7

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kestävyysvajetta

      Itseasiassa koko koulutusjärjestelmä sekä etenkin julkinen ja osakeyhtiöitten hallinto on jotenkin kutenkin pielessä Suomessa kun katsoo sen aiheuttamia vaikeuksia ja aikaansaannoksia Suomen Tasavallassa etenkin niitä pahoja mokia joita suurella palkalla tehdään muka "osaajana" joita kas kummaa opettajat sattumalta opettavat jonkun suunnitelman mukaisesti.

    • LissuOnFörbi

      Mun lapseni on sellaisessa koulussa, jossa viihtyy ja oppii. Kiitos siitä opettajille, jotka todellakin ansaitsevat palkkansa.

      On tietysti lapsia, joita paraskaan opettaja ei saa oppimaan edes kirjoitusta. Lissun lapset ovat ehkä sellaisia, päätellen ihan siitä ettei äitinsäkään osaa kirjoittaa.
      Sitä en sitten tiedä millaiset palkat apukouluopettajilla on. Toivottavasti se ei ainakaan määräydy sen mukaan mitä lapset oppivat, sillä kaikki nyt eivät vain tosiaan opi millään.

      • kokonaisuusratkaseelopus

        Kaikessa kasvatuksessa ja koulutuksessa kuin myös koti, koulu, yliopisto ammatti ynnä muussa sivistyksessä on se toenmokaine eli ei valheellinen lopputulos hyvin kovin ratkaiseva tekijä ja sehän ei kovin hyvältä nykysuomessa näytä eikä vaikuta sanoivatpa hyväpalkkaiset "osaajiksi"koulutetut hyvätu-loiset mitä hyvänsä koska aikaansaannokset ja tapahtunut puhuvat puolestaan heitä vastaan vailla heidän vastuuta arvaas kenenkä virheistä? Herääkin ? Paljonko suuripalkkaisia vastuuttomia aivan moraalittomia mokailijota viellä tarviikin palkata Suomeen tekemään jotain muka muka huuhaa töitä ja johtamaan kestävyysvajetta yksityisen puolen verovaroin osakeosinkoa jakavien laskuttamaksi muka muka palkkatyöksi.
        Omituisinta on se ettei julkisessa hallinnossa kyetä edes lakisääteisiä viranomaistoimia tekemään palkkatyönä joka aiheuttaa kestävyysvajeen oikeasti vaan tulee mukamas edullisemmaksi teettää kaupallisella osinkoa omistajilleen tuottavilla Osakeyhtiöillä tietenkin meidän kaikkien "yhteisillä" verovaroilla LASKUTETTAVANA työnä lakisääteisiä viranomaistöitä eli jonku yksityisen osingonsaajan intressissä on päästä käsiksi verorahaan tai julkiseen verotukeen ?
        JO järjen luulisi tietävän että, jossain on pahasti vikaa ja mätää jos verovaroilla maksettava palkkatyö on kalliimpaa kannattamattomapaa ja tehottomampaa kun jonkun yksityisen yrityksen samasta työstä verovaroista laskuttama summa alveineen tai jopa verovapaasti koska verottajahan pystysi ...päättää ja olikoha se koulutus suomessa yhä "maksutonta" toisin kun monessa ulkomaassa ja kaikilla muka samat mahdollisuudet Tasa vallassa vaikka "valmistuisi"40-vuotiaana tärkeeseen "työntekoon" joka ehkä ei oikeesti edes kannatakkaan suhteutettuna palkkaan ja todenmokasiin aikaansaannoksiin mitkä ovat meitte "kaikkien " nähtävissä. Samaan aikaan kun Suomessa "kaikilla" menee muka huonosti nii on jaossa ennätys osingot niitte saajille..Kiitos siitä eräille jotka realisoi ne eikä siihen edes verovarat riitä. Erityis terveiset Suomen puolesta myös AA-A- luottoluokittejoille vaikka se on ameriikasta keksitty palveluksistaan laskuttava kaupallista voittoa tuottava ei puolueeton konsulttiyhtiö joka syöksi maailmantalouden kiertoradaltaan pysyvästi.


    • koulutoimenjohtaja

      Opettajissa on suuri syy jos lapset ei opi.

      Lapset ovat menneet kouluun oppiakseen ja jos opettajat ei siihen pysty niin vika on heissa.

      • hmmmmmmm

        Jos toiset lapset oppivat, mutta toiset eivät, niin eikö vika ole selvästi niissä jotka eivät opi?


    • KenkkuOpe

      Taasko änkytät täällä niin sekavia ettei edes Jägermeister enää maistu etelän rannoilla! Tulikin katsottua tänne!

      Vieressä makaa kouluavustajamme Irina, jonka otin nyt ensimmäistä kertaa mukaan tälle parin viikon reissulle Kanarialle. Hyvä koulutusreissuhan tämä on, mutta kaupunginjohtaja, hyvä kaverini muuten, sanoi ettei tästä tarvitse liikoja huudella. Saa amiksessa oleva poikanikin vähän rahaa kun on sijaisena. Ei ole viitsinyt oikein koulua käydä, joten jos oppisi alakoulun opena jotain. Kun vain pitää näpit irti uudesta Thaimaasta tulleesta avustajastamme!

    • laskemiseniloa

      Laske ihan rauhassa. Nyt on 4 200 €/kk. Aloita laskeminen! Tai voinhan auttaa alkuun: 1, 2, 3, 4...
      Kerro kun olet päässyt loppuun. Tuntuu kyllä siltä, että palkka ehtii nousta ennen sitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      598
      4362
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3479
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      148
      3144
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      167
      2432
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2265
    6. 242
      1784
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1120
    Aihe