Vieläkö taksikuskit äänestää persuja?

juoksutaksi

Espoon paksu poika meni ulkoministerinä itse oikein New Yorkin kautta raviradan hillotolpalle ja taksikuskeille jäi mitä jäi... eli huonompaa elintasoa on tolpparengeille ja oikein taksi-isännillekin nyt tiedossa. Somalit ja mamut ajaa taksilupia ja ryhtyy polkemaan hintoja Suomessa. Tokko on kallista? Johan ne suharit on housunpersauksiaan kiillotelleet ratin takana kovalla liksalla muutaman sukupolven ajan, mutta porvarihallitus pistikin nyt housunperseen kiillottajat kuriin. Hyvä näin !!

27

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiirinniemen_Cadillac

      Onkohan missään ammattikunnassa ollut niin uskollisia persujen äänestäjiä, mitä taksinkuljettaissa on ollut. Ruvetkaas parin vuoden kuluttua varautumaan ansiotason laskuun ja pitempiin työvuoroihin, että saatte vielä särvintä leivän päälle. Kyllä se eukko siellä kotonaan yksinään joutaa tumputtaa dildolla itseään, kun isäntä joutuu olemaan kohta koko ajan kopilla pitkiä päiviä päivystämässä.

      • vaalisalaisuus

        Mistä sinä tiedät, ketä kukin äänestää!


      • tietoyhteiskunta

        Ei nykyään kopilla päivystetä. On nääs nuo puhelimet.


    • eläköön-vapaa-kilpailu

      Kun taksilakiuudistus astuu voimaan on kesällä 2018 jo Himoksen Juhannus-festareilla uusi yritys nimeltä SOMALI-TAXI mukana jo 30 autolla. Ajavat selvästi halvemmalla keikkaa mitä paikalliset suharit. Tokko on kallista tokko?

      • kysynpävaan

        Meinaatko perustaa SomaliTaxi nimisen yrityksen ja hankkia 30 autoa? Ajat sitten huomattavasti halvemmalla kuin muut, niinkö? Ja pystyt myös maksamaan kaikki yhteiskuntavelvoitteet. Verot ja muut maksut siis. Ja pystyt pitämään kunnon kalustoa ja maksat hyvät palkat kuskeille ja elät myös itse.


    • Tule-minu-taksi

      http://www.rantapallo.fi/kaupunkilomat/edes-tukholma-ei-ole-valttynyt-turistiansoilta-ala-lankea-naihin-huijauksiin/

      SOMALI-TAXI ajaa vapaalla hinnoittelupolitiikalla kuten ruotsissa.

    • hillotolppa

      Tokko Soini petti Suomen taksimiehiä, tokko?

      • talousmiesvain

        Miten se Soini taksimiesten asioihin liittyy.Soini ei yksin päätä mitään eikä säädä mitään lakeja.


    • tietoaoneikuvitelmia

      Kaikki halukkaat voivat mennä taksikurssille ja hankkia taksinkuljettajan ajoluvan!12 tuntia päivässä ja tuntipalkka tuurin mukaan.Joskus 2 euroa joskus 8.Ei muuta kuin kurssille kateelliset jotka ette asioista mitään tiedä!

      • havaintoja

        Täytyy ottaa huomioon, että näillä palstoilla kirjoittelee työrajoitteiset hepparat, jotka eivät itse kykene muuhun kuin sossun luukulla roikkumiseen ja kaljan kittaamiseen. Näkee jo tuosta aloituksesta, kuka on takana siinäkin. Kun itse on tuo tyyppi täysi luuseri, niin kateuksissaan purkaa kiukkuaan täällä. Vailla mitään käsitystä todellisuudesta tuollaiset hepparat. Tyhjä tynnyrihän kolisee eniten. Eikös sitä niin sanota.


    • TaksiaCadillacillaTokko

      Persut järjesti taksikuskeille nyt vähän "lunta tupaan ja jäitä porstuaan" vuodesta 2018 alkaen. Olisi persu-tollot muuten viskattu hallituksesta ulos, jos eivät olisi tähän Bernerin "liikennekaareen" suostuneet. Vielä jokin aika sitten hillotolppamies uhosi niin pitävänsä tiukasti taksien ja tolpparenkien puolta, kun ne kaikki oikeaa työtä vieroksuvat lusmut kiiltävine housunpersauksineen on juuri niitä uskollisimpia persujen äänestäjiä. Ei kait se Espoon paskamaha niiden puolia muuten olisi luvannut pitää? Joku lottovoittaja-taksi-isäntä saattaa kyllä äänestää kokoomustakin. Kaipolan tehtaaltakin lähti 70-luvulla kaikki laiskimmat ja törpöimmät jätkät ajamaan taksia, kun siitä sai silloin (onneksi ei enää) saman rahan tekemättä mitään oikeaa työtä. Eihän ne taksiin siirtyneet kyllä mitään oikeaa työtä osanneet silloin tehdä, eivätkä osaa vieläkään.

      • talousmiesvain

        Älä sinä huuda tollo oikeaa työtä vieroksuvista lusmuista! Sinulla ei ole sellaiseen varaa. Sinä itsehän olet sellainen pahimmasta päästä. Saatat itsesi vain entistä naurettavampaan asemaan. Jätä vain taksien asiat sellaisille, jotka niistä jotain ymmärtää.


      • Tollo-on-aina-tollo

        Verotollon housunpersaus on niin repaleinen, että se ei enää edes kiillotu, vaikka se työtävieroksuva juoppo lusmu istuu kaljaa kittaamassa jatkuvasti.


      • niimpäniin-

        paperimiehet on pelimiehiä...


      • onkonäin_

        ja taksikuskit suhareita?

        ainakin yhdestä taksikuskista sanottiin että "vanhingon laukauksesta" sai alkunsa ja koko elämänsä oli suhari ja säheltäjä


      • tätäonviisaus
        onkonäin_ kirjoitti:

        ja taksikuskit suhareita?

        ainakin yhdestä taksikuskista sanottiin että "vanhingon laukauksesta" sai alkunsa ja koko elämänsä oli suhari ja säheltäjä

        Vain yhdestä taksimiehestä! Paperimiehissä niitä on paljon, joista tuollaista voi sanoa. Paperimiehet ovat sikäli pelimiehiä, että ovat pelanneet itsensä nalkkiin lopullisesti.


      • nimim.kokemustaon
        tätäonviisaus kirjoitti:

        Vain yhdestä taksimiehestä! Paperimiehissä niitä on paljon, joista tuollaista voi sanoa. Paperimiehet ovat sikäli pelimiehiä, että ovat pelanneet itsensä nalkkiin lopullisesti.

        Tuli oltua aikanaan paperitehtaalla töissä ja täytyy kyllä sanoa, että missään viisaittenkerhossa siellä ei oltu. Osa oli ihan fiksua porukkaa, mutta suurin osa täysiä huru-ukkoja.


      • pätäkkää_

        Taksikuskit on paperimiesten nöyriä palvelijoita... mutta ainahan sen on niin ollut että vähävarainen on rikkaan renki


      • senähtiinsilloin
        pätäkkää_ kirjoitti:

        Taksikuskit on paperimiesten nöyriä palvelijoita... mutta ainahan sen on niin ollut että vähävarainen on rikkaan renki

        Tässä takavuosinahan paperimiehillä oli kova hinku päästä vapaa-aikoinaan taksimiehiä tuuraamaan, mutta kun sitä turpaa ei osattu pitää kiinni ja huomasivat joutuvansa oikeisiin töihin, tuli rullajulleille pupu pöksyyn. Ei ollut paperitolloista taksikuskeiksi. Kädettömiltä tolloilta loppui yksinkertaisesti järki kesken. Luulivat tolloparat pääsevänsä rahakkaisiin hommiin. Tolloparoista ei ollut edes taksimiehen rengeiksi. Ei riittänyt järki...


    • köyhätkävelee

      Hyvä,hyvä ehkä nyt ei ole varaa taksilla valita ketä viitsii /kannattaa lähteä kyytiin.

      • rahattomathiljaa

        Rahattomia ei kyydi kukaan, että älä intoile suotta ilmaisista kyydeistä.


      • köyhätkävele

        Ei ole rahasta puutetta,vaan kysymyksessä oli kyydinpituus. Jos soitat taksia, useasti tulee kysymys mihin olet menossa. Jos sanon,tuohon parinkilometrin päähän eipä taida taksimies mielellään lähteä. Ja tämä on tapahtu mut useasti,Niinkuin sanoin rahaa löytyy.


    • tietoaoneikuvitelmia

      Taksinkuljettajia ei varmaankaan kadehtisi kukaan muuten,mutta kun sattuu ajoneuvona olemaan Mercedes tai muu vastaava lainarahalla tai älyttömillä tuntimäärillä hankittu auto!Jos takseina olisi pelkkiä perustojoja tai Nissaneita ei kukaan kadehtisi!

      • talousmiesvain

        Kadehtiiko taksimiehiä joku? Ei kannata kadehtia. Ei ole helppo ammatti sekään. Joutuu sijoittamaan autoon, eli ostamaan itselleen työmaan niin kuin kaikki yrittäjät yleensä.


    • Tiirinniemen_Cadillac

      Jos et osaa yhtään mitään oikeaa työtä tehdä, niin rupea taksikuskiksi.

      • näinonasia

        Tai mene paperitehtaalle työhön!


    • Koulukyyti

      Taksia joutuu ajaan ne, jotka ei pärjää rahtiliikenteessä. Jämsässä on paljon vanhoja rahtimiehiä taksissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      526
      3855
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3050
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2352
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2210
    6. 225
      1662
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1407
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      94
      1301
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1300
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe