Eesti foorumist

Eestiläinenmuusikko

See keskustelupalsta on mõeldud ennekõike eesti asjadest asjalikule kommenteerimisele, mitte mingite ajukääbikutest purjus vihaste soomlaste Eesti suhtes sõimule ja solvangutele. Ei saa aru, miks suomi24 toimetajad pole eemaldanud selliseid rahvastevahelist vaenu ja eestlasi rahvana solvavaid räigeid kommentaare nagu pidevalt mingid tüübid oma viha kogu maailma peale siin eestlaste peale üritavad välja valada. Teen ilmselt rikosilmoituksen Soome politseile seoses eestlasi solvavate rassistlike kommentaaridega selles keskkonnas.

9

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomalainenbiologi

      Hea mõte! Ma tahaksin siin eestikeelseid jutte lugeda ja kirjutada, siis eesti keelt harjutada. Nüüd on see võimatu.

    • Veromies67

      Ei meeldi see ka mulle... aga tee ka Eesti politseile avaldus 90% neist Delfi ja Postimehe uudiste kommentaaridest mis puudutavat Soome ja soomlasi. Neid on karm lugeda. Ühe sõnaga Inglise keeles: get off your high horse.

    • Virossakinasunut

      Ei suomalaiset eniten virolaisia vihaa. Suomalaisten ykkösinhokkeja on somalit ja venäläiset. Virolaisissa ärsyttää varastelu, kännissä autolla ajaminen ja töykeä käytös.

      • huuhyguyfwef

        Mielestäni "viha" on liian voimakas sana. Itse en vihaa ketään, mutta oikeassa olet siinä mielessä että suomalaisten tuntemukset esimerkiksi somaleja kohtaan ovat äärimmäisen negatiivisia syystäkin. Venäläiset ovat suhteellisen ok-porukkaa. Ei heistä mitään suurempia ongelmia ole (kiitos rajavalvonnan), mutta virolaiset ja Viro sensijaan ovat suuri taloudellinen ja inhimillinen rasite Suomelle. Jos Viro on vielä valtiona pystyssä 100 vuoden kuluttua, voivat he silloin mahdollisesti olla jo omillaan, elää viennillä ja olla sivistysmaa sivistysmaiden joukossa.


    • soomenaine

      Viha ehkä voimakas sana tosiaan. Ehkä enemmänkin pelkoa ja ennakkoluuloja puolin ja toisin...
      Pitäisi nähdä ihminen aina yksilönä... Tutustua rohkeasti...

      • suomesta2

        Miksi virolaiset tuntisivat vihaa ja pelkoa suomalaisia kohtaan? Tai mikään muu kansa? Suomalaiset ovat maailman rauhallisin kansa. Väkivaltarikollisuustilastoja vääristää se että yksi sadasta tuhannesta suomalaisesta sekoilee viinan ja puukon kanssa yhtämittaa ja loput ei koskaan. Mutta esimerkiksi virossa katuryöstöt on ihan arkea ja poliisi kohauttelee asialle siellä hartioitaan. Milloin Suomessa joutuu kadulla ryöstetyksi muuten kuin ulkomaalaisen tekemänä?


      • Olen reissanut Virossa 90-luvulta lähtien useita kertoja vuodessa omalla autolla . Kertaakan ei ole tapahtunut mitään negatiivista . Omassa autokatoksessa on auton murtaudutta kaksi kerta viiden vuoden sisällä . E
        ivät olleet virolisia .


    • rtrtyrtyryryy

      Virolaiset pakut pakoputki maata viistäen takapaksi täynnä varastettua kuparia. Tullimies vetää satamassa kättä lippaan kun Euroopanomistajat lähtevät kotimaahansa.

    • tervevirokaiset

      Virolaiset voi lähettää takaisin kotiinsa. Suomeen on jo tarpeeksi rakennettu uutena homeessa olevia taloja ja kaikki irtoava kupari on jo varastettu. Voitte mennä solkkaamaan sitä omituista mongerrustanne sinne kurjalle maapläntillenne Venäjän ja sen toisen kuppasen pikkumaan viereen minkä nimi ei tule nyt mieleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6063
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2556
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2063
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe