autocom delphi 2015.1

Onko kellään kokemusta otsikon mukaisesta laitteesta. Itsellä asennuksen kanssa ongelmia.
Ilmianna
Jaa

5 VastaustaOletko löytänyt vastauksen? Samassa liemessä.
Ilmianna
Jaa
Muutama tunti surffailua ja youtubea ja homma rupes rokkaamaan. asennuksessa paina ensin yes ja tallenna activation file työpöydälle ja lähetä se sähköpostilla ohjelmiston myyjälle, sieltä tulee paluupostina file takaisin aktivoituna. pidä ohjelma koko tämän välin auki koneella ja paina samaa nappia ja valitse no, jonka jälkeen avaat aktivoidun filen ja asennus alkaa. Sitten kun asennus on vihdoin suoritettu ja pääset com portti osioon katso you tubesta jonkun Muhamed Rahman Rahmanin video ja seuraa ohjeita, ajuri täytyy päivittää kahteen eri kohtaan laitehallinnassa. Ja muista. ÄLÄ IKINÄ PIDÄ VIRUSTORJUNTAA PÄÄLLÄ KUN KÄYTÄT OHJELMAA, muuten saat aloittaa koko paskan alusta, hukkaa nimittäin main.exe tiedoston ainakin tapauksessa Avast. Nämä ohjeet siis kiinan malliin. Mikään ei ole aikaisemmin elämässä vaatinut yhtä paljon kärsivällisyyttä...mutta halpahan se oli :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
mitäs kun ostin ohjelmiston kaverilta joka osti taas kaverilta ja mä avasin paketin mut mihin mun pitää lähettää tuo kun alkup myyjästä mitään käryä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Osaisiko kukaan antaa neuvoja delphi ds150e ja 2015.R3 ohjelman kanssa? Ostin tuollaisen kiina tuotteen mutta ei suostu keskustelemaan auton järjestelmän kanssa. Laiteen ja tietokoneen välinen keskustelu toimii mutta tiedonsiirto auton kanssa ei onnistu. Kokeiltu useampaan autoon.
Ilmianna
Jaa
todennäköisesti et ole asentanut winkkariin olenkaan ajureita laiteelle eli vci ajuri pitää asentaa manuaalisesti
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

autocom delphi 2015.1

Onko kellään kokemusta otsikon mukaisesta laitteesta. Itsellä asennuksen kanssa ongelmia.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta